🔴 در محضر قرآن کریم/
✅ وَ لَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَى بَِاياَتِنَآ أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الْظُّلُمَاتِ إِلَى الْنُّورِ وَ ذَكِّرْهُم بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِى ذَلِكَ لَأَياَتٍ لِّكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ(ابراهیم/۵)
🔹همانا موسى را همراه معجزاتى (به سوى مردم) فرستادیم (و به او گفتیم:) قومت را از تاریكىها به سوى نور خارجساز و روزهاى (نزول قهر یا لطف) خدا را به آنان یادآورى كن، همانا در این (یادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند، نشانههایى از قدرت الهى است.
🔸تعبیر «ایام الله» به خاطر امتیاز و درخشش خاصی است که این روزها در تاریخ بشریت داشتهاند، مثل روزهای پیروزی پیامبران الهی بر دشمنان و روزهای شکست طاغوتها و سرکشان و روزهایی که خدا نعمتهای خاص به بندگان داده است. در انقلاب اسلامی ایران هم از این ایام الله، فراوان داشتیم که ۲۲ بهمن ۵۷ از مهمترین آنهاست. در روایات، روز ظهور حضرت مهدى(عج) و روز رجعت و روز قیامت را از مصادیق «ایّام اللَّه» گفتهاند.(تفسیر نورالثقلین)
❇️ از پيامهای آیه
▫️انبیا باید معجزه داشته باشند. «ارسلنا... بِایاتنا»
▫️هدف كلّى انبیا، یكى است. خداوند در آیه اوّل این سوره به پیامبر اکرم(ص)، و در این آیه به حضرت موسى(ع) مىفرماید: مردم را از تاریكىها خارج كنید و به نور هدایت نمایید. «اخرج قومک»
▫️اوّلین حوزهى مأموریت انبیا، قوم خودشان است. «قومک»
▫️راه نجات مردم از ظلمات، یاد قهر و قدرت خدا نسبت به ستمگران و توجّه به الطاف او نسبت به گذشتگان است. «ذكّرهم بایّام اللَّه»
▫️توجّه به تاریخ، زمینهى صبر و شكر را در انسان به وجود مىآورد. یادآورى مصیبتها و تلخىهاى گذشته و برطرف شدن آنها، انسان را به شكر وادار مىكند. و توجّه به پایدارى امّتها و پیروزى آنان، آدمى را به صبر و مقاومت دعوت مىكند. «ان فى ذلک لایات لكل صبار شكور»
▫️همهى روزها روز خداست، امّا روز تجلّى قدرت خداوند، حساب دیگرى دارد. (تجلّى قدرت او در قهر بر كفّار و تجلّى لطف او بر مؤمنین.) «ایّام اللَّه»
▫️هرگونه جشن یا سوگوارى و مراسم ویژهاى كه بزرگداشت ایاماللَّه باشد جایز است. «ذكّرهم بایّام اللَّه» (بر خلاف نظر فرقهى منحرف وهّابیّت)
▫️مؤمن در سختى، صبر و در رفاه، شكر مىكند. «صبّار شكور»
▫️صبر، زمینه درک حقیقت است. «لایات لكل صبار»
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
تو وظیفت رو انجام بده👈بقیش باخداست
وظیفه ما برنامهریزی درست و دقیق و حرکت🏃♂ و تلاش و دوری از تنبلی و خَمودگی هست
☘ تمام خزائن عالَـم دست خداست
☘ پس نگـران روزی خـودت نبـاش
☘ فقط تلاشکن ظرفیت خودترو
☘ بـرای رزق الـهی افـزایش بـدی
خداوند روزی را برای هرکس از بندگانش بخواهد گستردهمیکند،و برای هرکس بخواهد محدود میسازد؛ خداوند به همه چیز داناست
عنکبوت آیه۶۲
#به_ترجمه_آیات_دقت_کنید
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
آیا میدانید که :
چگونه میتوانیم حقایق را همانگونه که هست ببینیم؟
✅ قرآن می فرماید :
✨اتقوا الله و یعلمکم الله ✨
سوره بقره ، آیه ٢٨٢
🌹از خداوند پروا کنید تا خداوند حقیقت را به شما بیاموزد.
✅ تقوا به معنی دوری از انواع بدی ها و زشتی هاست.
افراد آلوده از درک بسیاری حقایق محرومند.
کسی که تعصب قومی، حزبی، نژادی و... دارد، حق را آنگونه که هست نمی فهمد، مثل کسی که عینک سرخ گذاشته و همه چیز را سرخ می بیند و شلغم را لبو می پندارد و اگر عینک سبز بگذارد، کاه را علف می بیند.
اگر آیینه را صیقل دهیم، عکس را درست نشان میدهد.
آیینه دل نیز باید صیقلی باشد تا معارف را درک کند.
دلهای کینه دار مثل ظرف های آلوده است که اگر آب تمیز هم در آن ریخته شود، آلوده میشود.
گناه غباری است که نمیگذارد انسان واقع بین باشد.
🌿حجت الاسلام قرائتی
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
💠🌸💠🌸
🌸💠🌸
💠🌸
🌸
✅سوره ای که آموزش آن به کودک سفارش شده است🔶
✍در مورد اهمیت تعلیم قرآن، از امام صادق (علیه السلام) روایت شده: «سوره ی یس را به فرزندان خود بیاموزید؛ «فانها ریحانة القرآن؛ زیرا که آن گل خوشبوی قرآن است»
📚(کتاب شریفه ی «فضائل القرآن و العترة»، تألیف مرحوم آیة اللّه حاج میرزا ابوالفضل نجفی قدسی اصفهانی(ره))
💠سوره یس یکی از زیباترین سوره های قرآن کریم است که برکات و مزایای بسیاری در مورد این سوره در روایات ذکر شده است.🌸
💎همچنین بزرگان و علما هم توصیه بسیار برای تلاوت این سوره به ما داشته اند. از جمله ایشان آیة الله وحید خراسانی است که سیره عملی خودشان اینست که هر صبح این سوره تلاوت می کنند و توصیه کرده اند که هر صبح است سوره تلاوت شود و به صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا علیهماالسلام هدیه شود.
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
❤️ نترسید!
من با شما هستم.
(همه چیز را) میشنوم و میبینم
📖 سوره طه آیه ۴۶
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
🔵 سَنُرِيهِمْ آياتِنا فِي الْآفاقِ وَ فِي أَنْفُسِهِمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ أَ وَ لَمْ يَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ «53فصلت »
🌕ما در آينده نزديكى آيات خود را در اطراف جهان و در درون جانشان به آنان نشان خواهيم داد، تا برايشان روشن شود كه قطعاً او حقّ است، آيا كافى نيست كه پروردگارت بر هر چيزى گواه است
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
❤️ دلسوز و خیرخواه خانواده و خویشان خود باشید که یکی از دلایل بهشت رفتن است
📖 سوره طور، آیه ۲۵ و ۲۶
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
وقتی مرگ فرا رسد، گوید: پروردگارا مرا باز گردان تا کارهایی که ترک کردم را به جا آورم، اما به او گفته شود: هرگز!!!
📚مومنون،آیه۹۹-۱۰۰
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
﷽
☑️ وَ اذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِي الْأَرْضِ تَخَافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآوَاكُمْ وَأَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَرَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ. آیه ۲۶ سوره مبارکه انفال
☑️ و بخاطر آرید هنگامی را که شما در روی زمین گروهی کوچک و اندک و زبون بودید؛ طوری که میترسیدید مردم شما را بربایند! ولی او شما را پناه داد و با یاری خود تقویت کرد و از روزیهای پاکیزه بهرهمند ساخت، شاید شکر نعمتش را بجا آورید!
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
📒#دائره_المعارف_قرآن_کریم📒
❤️ #امامت >
👈 #ضرورت_و_استمرار
#وجود_امام_حق
...... ادامه
♦️ آیه ۱۰۵ انبیاء نیز در شان حضرت #مهدی علیه السلام نازل شده است که خدای سبحان او و اصحابش را در زمین #وارث قرار میدهد :
* و لقد کتبنا فی الزّبور من بعد الذّکر انّ الارض یرثها عبادی الصّالحون *
و دولت او تا #قیامت تداوم خواهد یافت .
🔆در آیه ای نیز به #وراثت ائمه علیهماالسلام در زمین اشاره شده است :
* و نرید ان نمنّ علی الّذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم امّه و نجعلهم الوارثین * ( قصص ۵ )
♦️ گفتنی است که در زمان #غیبت امام مهدی علیه السلام که مردم به آن حضرت دسترسی مستقیم ندارند ، #نایبان خاص و عام آن حضرت به امور دینی مسلمانان رسیدگی می کنند .
🔆برخی گفته اند : به لحاظ اینکه #پیامبر افزون بر هدایت باطنی ، موسس احکام سیاسی و عبادات است #خلیفه ای که دارد یا از هر دو جهت خلیفه اوست و آن علی علیه السلام و فرزندان او هستند یا از جهت سیاسی و آنها #فقها و علمای شریعت اند که متصدی احکام و آداب سیاسی جامعه هستند
♦️و برخی پس از آنکه مصادیق #اولی_الامر را در زمان حضور ، منحصر در ائمه طاهرین علیهما السلام دانستهاند با استدلال و ادله ای #فقیهان دارای شرایط لازم را در عصر غیبت از مصادیق اولی الامر به حساب آورده اند .
ادامه دارد .......
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تفسیر قطره ای قرآن کریم
#نساء آیه ۱۲۸
وَإِنِ امْرَأَةٌ خَافَتْ مِنْ بَعْلِهَا نُشُوزًا أَوْ إِعْرَاضًا فَلَا جُنَاحَ عَلَيْهِمَا أَنْ يُصْلِحَا بَيْنَهُمَا صُلْحًا ۚ وَالصُّلْحُ خَيْرٌ ۗ وَأُحْضِرَتِ الْأَنْفُسُ الشُّحَّ ۚ وَإِنْ تُحْسِنُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ اللَّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرًا ﴿١٢٨﴾
و اگر زنی از ناسازگاری شوهرش، یا روی گردانی اش [از حقوق همسرداری] بترسد، بر آن دو گناهی نیست که با یکدیگر به طور شایسته و پسندیده آشتی کنند، [گرچه به چشم پوشی بخشی از حقوقشان باشد.] و [در حقیقت] صلح و آشتی بهتر است. و بخل، نزد نفوس [آدمیان] حاضر است [به این خاطر هر یک از دو زوج در عفو و گذشت و سازش و ادای حقوق بخل می ورزند]. و اگر [شما شوهران] نیکی کنید و [از سرکشی و ناسازگاری نسبت به زنان] بپرهیزید [از ثواب و پاداش حق بهره مند می شوید]؛ یقیناً خدا همواره به آنچه انجام می دهید، آگاه است. (۱۲۸)
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
(آيه ١٢٨)
شأن نزول:
نقل شده كه: رافع بن خديج دو همسر داشت يكى مسن و ديگرى جوان (بر اثر اختلافى) همسر مسن خود را طلاق داد، و هنوز مدت عدّه، تمام نشده بود به او گفت: اگر مايل باشى با تو آشتى مىكنم، ولى بايد اگر همسر ديگرم را بر تو مقدم داشتم صبر كنى و اگر مايل باشى صبر مىكنم مدت عدّه تمام شود و از هم جدا شويم، زن پيشنهاد اول را قبول كرد و با هم آشتى كردند. آيۀ شريفه نازل شد و حكم اين كار را بيان داشت.
برگزیده تفسیر نمونه - 1، صفحه 458
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
تفسير:
صلح بهتر است!
در آيۀ ٣٤ و ٣٥ همين سوره احكام مربوط به نشوز زن بيان شده بود، ولى در اينجا اشارهاى به مسألۀ نشوز مرد كرده و مىفرمايد:
«هر گاه زنى احساس كند كه شوهرش بناى سركشى و اعراض دارد، مانعى ندارد كه براى حفظ حريم زوجيت، از پارهاى از حقوق خود صرف نظر كند، و با هم صلح نمايند» (وَ إِنِ امْرَأَةٌ خافَتْ مِنْ بَعْلِها نُشُوزاً أَوْ إِعْراضاً فَلا جُناحَ عَلَيْهِما أَنْ يُصْلِحا بَيْنَهُما صُلْحاً) .
سپس براى تأكيد موضوع مىفرمايد: «به هر حال صلح كردن بهتر است» (وَ الصُّلْحُ خَيْرٌ) . اين جملۀ كوتاه و پرمعنى گر چه در مورد اختلافات خانوادگى در آيۀ فوق ذكر شده ولى بديهى است يك قانون كلى و عمومى و همگانى را بيان مىكند كه در همه جا اصل نخستين، صلح و صفا و دوستى و سازش است، و نزاع و كشمكش و جدايى بر خلاف طبع سليم انسان و زندگى آرام بخش او است، و لذا جز در موارد ضرورت و استثنايى نبايد به آن متوسل شد! و به دنبال آن اشاره به سر چشمۀ بسيارى از نزاعها و عدم گذشتها كرده مىفرمايد: «مردم ذاتا و طبق غريزۀ حبّ ذات، در امواج بخل قرار دارند» (وَ أُحْضِرَتِ الْأَنْفُسُ الشُّحَّ) .
و هر كسى سعى مىكند تمام حقوق خود را بىكم و كاست دريافت دارد، و همين سر چشمه نزاعها و كشمكشهاست.
بنابراين اگر زن و مرد به اين حقيقت توجه كنند كه سر چشمه بسيارى از اختلافات بخل است، سپس در اصلاح خود بكوشند و گذشت پيشه كنند، نه تنها ريشۀ اختلافات خانوادگى از بين مىرود، بلكه بسيارى از كشمكشهاى اجتماعى نيز پايان مىگيرد.
ولى در عين حال براى اين كه مردان از حكم فوق سوء استفاده نكنند، در پايان آيه روى سخن را به آنها كرده و توصيه به نيكوكارى و پرهيزكارى نموده و به آنان گوشزد مىكند كه «اگر مراقب اعمال و كارهاى خود باشيد و از مسير حق و عدالت منحرف نشويد، خداوند از همۀ اعمال شما آگاه است» و پاداش شايسته به شما خواهد داد (وَ إِنْ تُحْسِنُوا وَ تَتَّقُوا فَإِنَّ اللّهَ كانَ بِما تَعْمَلُونَ خَبِيراً) .
برگزیده تفسیر نمونه - 1، صفحه 459
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
بسم الله الرحمن الرحيم
🌹 #تفسیر_قرآن #جلسه_596
🌹 #آیه_128 #سوره_نساء
🌸 وَإِنِ امْرَأَةٌ خَافَتْ مِنْ بَعْلِهَا نُشُوزاً أَوْ إِعْرَاضاً فَلَا جُنَاحَ عَلَيْهِمَا أَنْ يُصْلِحَا بَيْنَهُمَا صُلْحاً وَالصُّلْحُ خَيْرٌ وَأُحْضِرَتِ الْأَنْفُسُ الشُّحَّ وَإِنْ تُحْسِنُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ اللَّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرا
ً
🍀 ترجمه: و اگر زنى از شوهرش ترس ناسازگارى یا روی گردانی داشته باشد بر آن دو مانعی نیست كه با یكدیگر به طور پسندیده ای صلح كنند و صلح بهتر است، ولى بخل و تنگ نظرى، در نفس های آدمیان حاضر شده (و مانع صلح) است، و اگر نیكى كنید و تقوا پیشه کنید قطعاً خداوند به آنچه مى دهید همواره آگاه است.
🌷 #امرأة: زن
🌷 #بعلها: شوهرش
🌷 #نُشوز: ناسازگاری و سرکشی و طغیان است.
🌷 #لا_جناح: مانعی نیست
🌷 #إعراض: روى گردانی
🌷 #احضرت: حاضر شده
🌷 #شح: بخل و تنگ نظری
🌷 #تحسنوا: نیکی انجام دهید
🌷 #تعملون: انجام می دهید
🌷 #خبیر: آگاه
🔴 #شأن_نزول_آیه: نقل شده كه رافع بن خديج دو همسر داشت يكى مُسن و ديگرى جوان بر اثر اختلافى همسر مُسن خود را طلاق داد، و هنوز مدّت عدّه، تمام نشده بود به او گفت: اگر مايل باشى با تو آشتى مى كنم، ولى اگر همسر ديگرم را بر تو مقدّم داشتم صبر كنى و اگر مايل باشى صبر مى كنم مدّت عدّه تمام شود و از هم جدا شويم، زن پيشنهاد اوّل را قبول كرد و با هم آشتى كردند. آيه 128 سوره نساء نازل شد و حكم اين كار را بيان کرد.
🌸 در اين آیه اشاره اى به مسأله ناسازگاری مرد در زندگی #زن و #شوهر کرده و مى فرمايد: وَ إِنِ امْرَأَةٌ خافَتْ مِنْ بَعْلِها نُشُوزاً أَوْ إِعْراضاً فَلا جُناحَ عَلَيْهِما أَنْ يُصْلِحا بَيْنَهُما صُلْحاً: و اگر زنی از شوهرش ترس ناسازگاری یا روی گردانی داشته باشد بر آن دو مانعی نیست که با یکدیگر بطور پسندیده ای صلح کنند.به هر حال صلح كردن بهتر است وَ الصُّلْحُ خَيْرٌ: و صلح بهتر است. اين جمله كوتاه و پر معنى اگر چه در مورد اختلافات خانوادگى در آيه فوق ذكر شده ولى بديهى است يک قانون كلّى و عمومى و همگانى را بيان مى كند كه در همه جا اصل نخستين، #صلح و صفا و دوستى و سازش است، و نزاع و جدايى بر خلاف طبع سليم انسان و بر خلاف زندگى آرام بخش او است، و لذا جز در موارد ضرورت و استثنايى نبايد به آن متوسّل شد.
🌸 به دنبال آن اشاره به سر چشمه بسيارى از نزاع ها و عدم گذشت ها كرده و مى فرمايد: وَ أُحْضِرَتِ الْأَنْفُسُ الشُّحَّ: و بخل و تنگ نظری در نفس های آدمیان حاضر شده است. اگر زن و مرد به اين حقيقت توجّه كنند كه سرچشمه بسيارى از اختلافات #بخل است، سپس در اصلاح خود بكوشند و گذشت پيشه كنند، نه تنها ريشه اختلافات خانوادگى از بين مى رود، بلكه بسيارى از نزاع های اجتماعى نيز پايان مى گيرد. ولى در عين حال براى اين كه مردان از حكم فوق سوء استفاده نكنند، در پايان آيه روى سخن را به آنها كرده و توصيه به نيكوكارى و پرهيزكارى نموده و به آنان می فرماید: وَ إِنْ تُحْسِنُوا وَ تَتَّقُوا فَإِنَّ اللّهَ كانَ بِما تَعْمَلُونَ خَبِيراً: و اگر نیکی انجام دهید و تقوا پیشه کنید قطعاً خداوند از آنچه انجام می دهید همواره آگاه است.
🔹 پيام های آیه 128 سوره نساء 🔹
✅ در مسابل خانوادگى قبل از آنكه كار به طلاق بكشد باید چاره اى اندیشید.
✅ گذشت از حقّى براى رسیدن به مصلحت بالاتر و حفظ #خانواده، مانعى ندارد.
✅ در مسایل #خانواده، مرحله ى اوّل اصلاح خود زوجین، بدون دخالت دیگران است. اگر نشد، دیگران دخالت كنند.
✅ بهره ى #همسر از #همسر، حقّى قابل گذشت است.
✅ حقّ #خانواده بیش از حقّ شخصى زن یا مرد است. به خاطر حفظ خانواده، باید از حقّ شخصى گذشت.
✅ #صلح، همیشه با پرداخت مال نیست. گاهى گذشت از حقّ، زمینه ساز مصالحه و آشتى است و بخل مانع آن است.
✅ رمز تزلزل بسیارى از خانواده ها، تنگ نظرى و بخل و حرصى است كه #انسان را احاطه كرده است.
✅ رعایت عدالت میان دو همسر، از نمونه هاى #تقوا و #احسان است.
✅ نظام حقوقى #اسلام با نظام اخلاقى آن آمیخته است.
✅ چه گذشتن از حقّ خود و چه نیكى به همسر، همه در محضر #خداوند است.
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
#شان_نزول 🌴
#شاعر_بد_زبان ⚠️
#آل_عمران / 186 📖
✴هنگامی که مسلمانان ، از مکه به مدینه مهاجرت نمودند و از خانه و زندگی خود دور شدند ، مشرکان دست تجاوز به اموال آنها دراز کرده ، به تصرف خود در آوردند و به هر کس دست می یافتند از آزار زبانی و بدنی فرو گذار نمی کردند .
🔶️به هنگامی که به مدینه آمدند ، در آنجا گرفتار بدگویی و آزار یهودیان مدینه شدند ، مخصوصا یکی از آنان به نام کعب بن اشراف شاعری بد زبان و کینه توز بود که پیوسته پیامبر و مسلمانان را به وسیله اشعار خود ، هجو می کرد و مشرکان را بر ضد آنها تشویق می نمود حتی زنان و دختران مسلمان را موضع غزل سرایی و عشق بازی خود قرار می داد .
✴خلاصه وقاحت را به جایی رسانید که پیامبر صلی الله علیه و آله ناچار دستور قتل او را صادر کرد و به دست مسلمانان کشته شد .
📙لَتُبْلَوُنَّ فِي أَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ وَلَتَسْمَعُنَّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَمِنَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا أَذًى كَثِيرًا وَإِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ ذَلِكَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ ﴿۱۸۶﴾
✴قطعا در مالها و جانهايتان آزموده خواهيد شد و از كسانى كه پيش از شما به آنان كتاب داده شده و [نيز] از كسانى كه به شرك گراييده اند [سخنان دل]آزار بسيارى خواهيد شنيد و[لى] اگر صبر كنيد و پرهيزگارى نماييد اين [ايستادگى] حاكى از عزم استوار [شما] در كارهاست (۱۸۶)
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
#تلاوت_قرآن
🎙 قاری:
#استاد_سید_جواد_حسینی
📖 سوره مبارکه فرقان ( آیه ۷۵ و ۷۶)
┅═✼✿✵📖✵✿✼═┅
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌واکنش در مقابل دشمن با شلیک مایع چسبنده و بدبو
🍃✨«قالَ رَبُّنَاالَّذِي أَعْطَي كُلَّ شَيْءٍ خَلْقَهُ ثُمَّ هَدَي» (طه/50)
🍃موسی (ع) گفت: « #پروردگار ما همان کسی است که به هر #موجودی_آنچه را #لازمه_آفرینش او بوده داده؛ سپس هدایت کرده است!»
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
_꧂💐🍀჻
💐🦋꧁꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭💐_____
🍀჻ 💐🍀﷽
#حکایت
سلطان به وزیر گفت ۳ سوال میکنم فردا اگر جواب دادی هستی وگرنه عزل میشوی.
🤔سوال اول: خدا چه میخورد؟
🤔سوال دوم: خدا چه می پوشد؟
🤔سوال سوم: خدا چه کار میکند؟
وزیر از اینکه جواب سوالها را نمیدانست ناراحت بود.غلامی فهمیده وزیرک داشت.وزیر به غلام گفت سلطان ۳سوال کرده اگر جواب ندهم برکنار میشوم.
اینکه :خدا چه میخورد؟ چه می پوشد؟ چه کار میکند؟
✨غلام گفت؛ هرسه را میدانم اما دو جواب را الان میگویم وسومی را فردا…!
👌🏻اما خدا چه میخورد؟ خداغم بنده هایش رامیخورد.
اینکه چه میپوشد؟ خدا عیبهای بنده های خود را می پوشد.
اما پاسخ سوم را اجازه بدهید فردا بگویم.
فردا وزیر و غلام نزد سلطان رفتند.
وزیر به دو سوال جواب داد ، سلطان گفت درست است ولی بگو جوابها را خودت گفتی یا از کسی پرسیدی؟
وزیرگفت این غلام من انسان فهمیده ایست جوابها را او داد.
گفت پس لباس وزارت را دربیاور و به این غلام بده، غلام هم لباس نوکری را درآورد و به وزیر داد.
بعد وزیر به غلام گفت جواب سوال سوم چه شد؟ غلام گفت: آیا هنوز نفهمیدی خدا چکار میکند؟! خدا در یک لحظه غلام را وزیر میکند و وزیر را غلام میکند
#به_او_اعتماد_کنیم...
🦋 «قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاءُ وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشَاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»
ﺑﮕﻮ : ﺧﺪﺍﻳﺎ! ﺍﻯ ﻣﺎﻟﻚ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕ ! ﺑﻪ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﻫﻰ ﺣﻜﻮﻣﺖ ﻣﻰﺩﻫﻰ ﻭ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﻫﻰ ﺣﻜﻮﻣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰﺳﺘﺎﻧﻰ ، ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﻰ ﻋﺰﺕ ﻣﻰﺑﺨﺸﻰ ﻭ ﻫﺮﻛﻪ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﻰ ﺧﻮﺍﺭ ﻭ ﺑﻰ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻰﻛﻨﻰ ، ﻫﺮ ﺧﻴﺮﻯ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺗﻮﺳﺖ ، ﻳﻘﻴﻨﺎ ﺗﻮ ﺑﺮ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﻯ ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﻰ .آل عمران(۲۶)
_꧂💐☘️჻
💐🦋꧁꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭💐_____
☘️჻ 💐☘️
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋 ✨ ﷽ ✨ 🦋
┊ ┊ ┊ ┊
┊ ┊ ┊ 🍀
┊ ┊ 🌸
┊ 🍀
🌺
❤️ #آرامش_با_قرآن
هنگامی که نامه های اعمال را بگشایند و هنگامی که آسمان را به شدت برکنند و برچینند و هنگامی که دوزخ افروخته شود و هنگامی که بهشت را نزدیک آرند، در این زمان هر کس هر عملی را [از خیر و شر] حاضر کرده است، بداند.
سوره تکویر
_꧂🌺🍀჻
🌺🦋꧁꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭꯭🌸___
🍀჻🌸🍀
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
🔴 لَئِن شَکَرتُم -----> لَاَزیدَنَّکُم
ﻳﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺍﻋﻠﺎم ﻛﺮﺩﻩ: «ﺍﮔﺮ ﺷﻜﺮ ﻛﻨﻴﺪ، ﺣﺘﻤﺎً ﺳﺮﻣﺎﻳﮥ ﻭﺟﻮﺩیﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﻲﻛﻨﻴﻢ.» (ابراهیم ٧)
🌷🍀🌷🍀🌷🍀
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
✅ یک نکته از قرآن
✍استاد قرائتی: صورتگری انسان در رحم مادر، تنها بدست اوست. «هُوَ الَّذِی یُصَوِّرُکُمْ»؛ حالا که صورتبندیها به دست خداست، یکدیگر را به خاطر شکل و قیافه سرزنش نکنیم. «هُوَ الَّذِی یُصَوِّرُکُمْ»
📚آیه ۶ سوره آل عمران
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh