eitaa logo
•| مَلْجَأ |•
293 دنبال‌کننده
948 عکس
126 ویدیو
3 فایل
﷽ • . دراندرونِ من، رزمندھ ا؎ برکلاشینکف‌ش تکیه داده وخیرۀ اࢪوند می‌بارد... ☕️📘 https://abzarek.ir/service-p/msg/2453239 @Man3I3 . - 99 / ‌2 / ‌4 - صرفا یه دفتر یادداشت
مشاهده در ایتا
دانلود
کتابِ همرزمانِ‌حسین'ع
اثامن بالنّفس النّفیسة ربّها فلیس لها في الخلق کلّهم ثمن من با جان عزیزم با خدا معامله می‌کنم که هیچ چیز در بین مخلوقات ارزش جان را ندارد ! ( فقط خداوند ارزش آن را دارد ) پ.ن : این شعر از امام‌صادق'ع در کتاب مناقب آل ابی طالب'ع آمده.
جنابِ ابنِ‌شهرآشوب چه اسمِ قشنگی داره
هدایت شده از ☫مه‌شکن🇵🇸🇮🇷
📚 📘 ✍🏻نویسنده: نشر: کتاب پیش‌رو، تحقیقاتی است که در خصوص تاریخ ادیان ابراهیمی جمع‌آوری شده است. این کتاب یک فرجام‌شناسی جریان‌های تاریخی است و برای شناخت بهتر شما از دین یهود و مسیح و همین‌طور اسلام به شما کمک می‌کند. 📖 به نظر می‌رسد اساسی‌ترین علت مخالفت یهود با عیسی(ع) نیز همین شهادت او درباره پیامبری موعود و نسل ونسب او بود؛ تا جایی که شاید اگر عیسی(ع) می‌پذیرفت که بگوید خود او پیامبر آخر و اعظم است؛ یهود او را به عنوان موعود اعظم و اکرم می‌پذیرفتند! ..@istadegi..
خفن فقط ایران. گنگش اساسی بالاست. خودش عکس العملی نشون نداده، کل جهان میگن عصای موسی کار ایرانه :))✌️🏼
•| مَلْجَأ |•
خفن فقط ایران. گنگش اساسی بالاست. خودش عکس العملی نشون نداده، کل جهان میگن عصای موسی کار ایرانه :))✌
و انتخاب این اسم چه انتخاب هوشمندانه ای بود. همه به ایران، کشورِ اسلامی میگن عصای موسی.
•| مَلْجَأ |•
و انتخاب این اسم چه انتخاب هوشمندانه ای بود. همه به ایران، کشورِ اسلامی میگن عصای موسی.
و باری دیگر اثبات شد دین بدونِ تحریفی که حضرت موسی آورده بود ، بر اسلام شهادت می‌داد. و حالا خود تحریف گران واهمه دارند از آن دینِ اصلی که اسلام هست :) خودشون قننگ یه استدلال چیدند مبنی بر تباهی‌شون : _ عصای موسی بر علیه ما اقدامی کرد _ عصای موسی ایرانه. + پس در نتیجه شما همون مشرکانِ اون عهدید.
شهید مصطفی چمران : ؛ هر گاه دلم رفت تا محبت کسی را به دل بگیرد، تو او را خراب کردی، خدایا، به هر که و به هرچه دل بستم، تو دلم را شکستی، عشق هر کسی را که به دل گرفتم، تو قرار از من گرفتی، هر کجا خواستم دل مضطرب و دردمندم را آرامش دهم، در سایه امیدی، و به خاطر آرزویی، برای دلم امنیتی به وجود آورم، تو یکباره همه را برهم زدی، و در طوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی، تا هیچ آرزویی در دل نپرورم و هیچ خیری نداشته باشم و هیچ وقت آرامش و امنیتی در دل خود احساس نکنم ... تو این چنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم و به جز تو آرزویی نداشته باشم، و جز تو به چیزی یا به کسی امید نبندم، و جز در سایه توکل به تو، آرامش و امنیت احساس نکنم . . . خدایا تو را بر همه این نعمتها شکر می کنم.
هدایت شده از قَنـّٰاسه
حاج‌محمودکریمی|Ghannaseلالایی . . . .m4a
زمان: حجم: 2.9M
لالایی لالایی کمی آروم تر لالایی روی نیزھ گلم خوابه
•| مَلْجَأ |•
لالایی لالایی کمی آروم تر لالایی روی نیزھ گلم خوابه
به شدت دلم یه هیئت می‌خواد حتی با پروتوکل ها و اشک هایی که لابه لای نخ های ماسک گم میشه . . .
چهل شاخص جوان انقلابی از منظر امام خامنه ای . . . 1 ) خود را مدیونِ اسلام و انقلاب می‌داند. 2 ) مؤمن به انقلاب و مبانی آن است. 3 ) به آیندھ انقلاب و نظام اسلامی امیدوار است. 4 ) دوستدار انقلاب و نظام اسلامی است. 5 ) معتقد به آرمان های انقلاب است. 6 ) مبانی جمهوری اسلامی را می داند. 7 ) خودش را برای همه میدان های مورد نیاز انقلاب (سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی) آماده می کند. 8 ) پیشتاز حرکت های انقلابی است و در راه تحقق آرمان های انقلاب اسلامی ثابت قدم است. 9 ) اهل نماز اول وقت و به جماعت است. 10 ) در صف اول دفاع از آرمان ها وارزش های انقلابی حضور دارد.
•| مَلْجَأ |•
چهل شاخص جوان انقلابی از منظر امام خامنه ای . . . 1 ) خود را مدیونِ اسلام و انقلاب می‌داند. 2 ) م
11 ) رابطه خود را با امام و آرمان هایش پیوسته حفظ می کند. 12 ) معتقد به استقلال فکری، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است. 13 ) خودش را برای مسئولیت های بزرگ اماده می کند. 14 ) به دنبال کسب آگاهی سیاسی و بصیرت است. 15 ) تاریخ معاصر را خوب می داند. 16 ) نسبت به دشمنی های دشمنان حساس، خروشناک است. 17 ) به دنبال کسب علم ودانش است. 18 ) نسبت به محیط پیرامونی خود حساس ، فعال و اثر گذار است. 19 ) به دنبال وحدت و هم افزایی در جامعه است. 20 ) کار وتفکراتش اسلامی و انقلابی است.