پنج شنبه است و شب جمعه در راه است. یاد کنیم اولیاء و انبیاء و شهداء و رفتگان را با فاتحه و صلواتی برمحمد و آل محمد 🤲🌹
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مختصر زندگینامه شهید سپهبد علی صیاد شیرازی🌹
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
جمله کلیدی حاج آقا پناهیان:
انحراف در دین قاتل امیرالمومنین(علیه سلام ) شد نه بی دینی!
امشب بگیم
خدایا مارو از منحرفین در دین قرار مده
#لبیک_یا_مهدی_صاحب_الزمان_عجل_الله
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
بسم الله الرحمن الرحیم.
زنده نگهداشتن یادوخاطر شهدا،کمترازشهادت نیست.🌷
........شهدا،،عطرخوب خدا.........
درپی شهدشهادت مانده ام تابه کجا
من خودم گشته ام رسوابه جهانی به جفا
دست من گیرکه گنهکارم وهستم روسیاه
هرچه درکوله خودداشتم ورفتن به فنا
من اگرروزه بگیرم،نیم ازگوش وزبان
توخوددانی وضعیفم،قدرتم ده ای خدا
من دراین شب حاجتی دارم شوم حاجت روا
چشم وگوشم به توباشد،بی ریا،چون شهدا
شهدا،ایمانشان خالص بودو بی ریا
درپی دیدارتو،ازجان گذشتند ای خدا
شهداسرمست ذکرت می شدند،باری الا
من که ماندم آدمی رامی رسد تابه کجا
درشب لیالی قدر،تاسحر،ذکر می شدند
فارغ ازغفلت خوابش،می نمودنداحیاء
خالص وخاشع وخاضع،بی ریابودندولی
عاشق شهدشهادت،جنگ درراه خدا
دشمنان رایاری جنگیدن بااینهانبود
میزدندتیغ علی،چون باعدالت حکم را
هرشهیدی درره عشق وطن،جانش دهد
لکن ازاو یادگاریست،به گوش وجان مرا
دروصیت های خویش حب ولایت دارد
طاعت فقه ولایت ،واجب هستش برما
بی جهت نیست که رهبرفقیه،نیزگفته ست
یادکن توخاطرات وسرگذشت،ازشهدا
شهدااسوه ایمان،عشق به مولای زمان
زمزمه الله اکبر،می رهانند فتنه ها
شهدا گلهای سرخی که زعطرش جنت
می شود عطرفشانی،عطرخوبی زخدا
سروده:عسکرقنبری(شیدا)
خداوندا مارا به آیین محمد(صلی الله علیه و آله و سلم)وآل اطهارش زنده بدار..وهنگام مرگ هم،به همان آئین بمیران🤲.
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
499.4K
🎧 فایل صوتی شعر
شهدا، عطرخوب خدا💐
باصدای شاعر و نویسنده ارجمند
عسکر قنبری🎤
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
به یاد شهید روز ۲۱ماه رمضان ...
از قهرمانان رشته کشتی بود
و بدن ورزیده و روح بلندی داشت
بارها با منافقین در داخل درگیر شده بود
و در جبهه نیز در عملیاتهای مختلف
جلوی دشمنان جنگیده بود ...
در عملیات بیتالمقدس مجروح شده بود
که از بیمارستان فرار کرد..!
و دوباره به جبهه برگشت
شهید متاهل بود
و فرزندش را فرصت نکرد ببیند
به امید شفاعتش ...
|روحششادباصلوات|
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
🔰دست در پنجره های حرم حضرت اباعبدالله علیه السلام فرزندی خواستم تا غلام ایشان باشد. غلامحسین روز میلاد حضرت امیرالمؤمنین(ع) به دﻧﻴﺎ آمد و روز شهادت حضرت علی (ع) همان طور که خودش می خواست با بدنی پاره پاره به شهادت رسید.
ﺭاﻭﻱ : ﻣﺎﺩﺭﺷﻬﻴﺪ
🌷🍃🌷
✍قسمتی #ﻭﺻﻴﺖﺷﻬﻴﺪ:
بارپرودگارا از تو مي خواهم هر زمان که صلاح دانستي شهيد شوم . ضمن اين که به تمام مقربانت قسمت مي دهم که مرگ در رختخواب را نصيبم نکني و اگر #شهادت را نصيبم گرداني بدنم تکه تکه شود که در صحرا محشر شرمنده نباشم .
#شهیدغلامحسین(حمید)عارف
#شهدای_فارس
👇
#تولد:( 13 رجب) مصادف با میلاد امام علی(علیه السلام)
#شهادت: عملیات رمضان، ( 21 رمضان) مطابق با #شهادت امام ﻋﻠﻲ علیه السلام
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
حفظ آثار شهدای دستجرد
#خبر_شهادت
#ازلسان_همسرمعزز
#شهید_دفاع_مقدس
#محمد_حیدری
در اولین مرحله عملیات رمضان خبر شهادت شهید ابوالقاسم احمدی را آوردند. ایشان اهل دستجرد بود اما همراه خانواده اش در روستای برکان زندگی می کردند. من همراه مادر و پدر شوهرم به گلزار شهدای روستا برای مراسم دعا رفته بودیم. وقتی برگشتیم پدر شوهرم گفت: به من خبر دادند محمد دوباره مجروح شده است و در بیمارستانی در یزد بستری است. من پرسیدم: چه کسی خبر داد؟ گفت: مهدی میرزا حسن گفت؛ و من صبح می خواهم برای عیادت محمد به شهر بروم. صبح که شد رفتم اتاق پدرشوهرم و گفتم: من هم می خواهم همراه شما بیایم. ایشان گفت: من حرفی ندارم بیایی اما تو این هوای گرم تابستان اگر بیایی علی هنوز نوزاد است و گرما زده می شود و کار دستمان می دهد. ولی من اصرار داشتم که بروم و می گفتم: دفعه ی قبل که محمد مجروح شده بود تو بیمارستان چشم به راه مانده بود که به ملاقاتش برویم. و این دفعه نمی خواهم شرمنده اش بشوم. مادر شوهرم با شنیدن حرف های من به پدر شوهرم گفت: پس اگر این طور است من هم می آیم. ما رفتیم پای ماشین که به اصفهان برویم. مینی بوس آن روز مسافر برای روستای برکان داشت که همشهری ها می خواستند برای مراسم شهید ابوالقاسم احمدی بروند. ماشین حرکت کرد و رفت روستای برکان آنجا راننده اعلام کرد ما چند دقیقه ای اینجا توقف می کنیم و به مراسم شهید می رویم و بعد از عرض تبریک و تسلیت به خانواده شهید هر کس خواست به اصفهان برود سریع بیاید تا برویم. همگی پیاده شدیم تا در مراسم شرکت کنیم. مراسم شهید ابوالقاسم احمدی را در یک خانه ی بزرگ برگزار کردند. بعد از چند دقیقه ای که گذشت دیدم یک نفر صدا می زد بچه های میرزا حسین جلوی درب منزل با شما کار دارند. من و مادر شوهرم و علی پسرم که آن زمان ۹ ماهه بود با صاحب عزا خداحافظی کردیم و پای ماشین رفتیم. کنار ماشین پدر شوهرم همراه آقا شیخ مصطفی که ایشان هم برای مراسم شهید آمده بود ایستاده بودند و پدر شوهرم گفت: آقا علی حاج رضا می گوید تو هلال احمر دیده است اسم محمد تو لیست مجروحین بیمارستانهای یزد است. من می خواهیم به یزد بروم. آقا شیخ مصطفی هم تا من را دید گفت: با این بچه تو این گرما کجا می خواهید بروید؟ گفتم: نه من هر طور شده باید بروم. آقا شیخ مصطفی گفت: پس امشب به منزل ما تشریف بیاورید استراحت کنید. فردا اول وقت بروید. شب را منزل آقا شیخ مهمان شدیم و صبح مارا تا ترمینال همراهی کرد. من با اتفاق والدین همسرم رفتیم یزد و آنجا سه روز تمام بیمارستانها را سر زدیم اما از محمد خبری نبود فقط به ما گفتند: یک محمد حیدری بود که برای یک روستای دیگر بود و حالش که بهتر شد مرخص شد و رفت. چه شبهای سختی را از گرما در یزد صبح کردیم. روزها به دنبال پیدا کردن محمد بودیم و شبها می رفتیم یکجا به اسم غریبخانه تا استراحت کنیم. اما آنجاهم یک آدمهای عجیب و غریب با لهجه های مختلف رفت و آمد می کردند که آدم از آنها می ترسید. وقتی برگشتیم اصفهان به گاراژ(حسن قاسم) رفتیم. حسین میرزا و رضا حاج عبدالحسین پسر دائیم آنجا بودند. به ما گفتند: احتیاجی نیست شما به دنبال محمد بگردید اگر خبری باشد ما خودمان به شما اطلاع می دهیم. به شایعات مردم گوش ندهید که مجبور بشوید با یک بچه نوزاد تو این هوای گرم به این طرف و آن طرف بروید. محمد شهید شده بود ولی ما بی خبر بودیم و پس از پانزده سال انتظار سخت پیکرش پیدا شد.
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
عکس یادگار اربعین ۹۷ همراه پلاک شهید محمد حیدری که ۱۵ سال همراه پیکر شهید بود و پس از تفحص بعنوان یک یادگار با ارزش به خانواده شهید تحویل داده شد.
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398