🏴 راز روز هفتم
▫️ روز هفتم دستور بستن آب از كوفه به كربلا رسید، آب را برای چه ببندند؟
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
🏴 راز روز هفتم
▫️ روز هفتم دستور بستن آب از كوفه به #كربلا رسید، آب را برای چه ببندند؟
▫️ روز هفتم به دو منظور، (آب را) بستند: یكی اینكه آب به #خیام_حسینی نرسد، آنها تشنه بشوند، زود تسلیم بشوند. دیگر اینكه كسی نتواند از راه آب خودش را به اردوی حسینی برساند.
▫️ اینها خیال كردند جریان كربلا هم مثل جریان امام حسن (سلام الله علیه) این طور می شود كه بدون جنگ و خونریزی مسئله تمام شود؛ چون دستگاه اموی آن جریان #صلح_تحمیلی را درباره امام مجتبی (سلام الله علیه) امتحان كرده (بود).
#محرم
#استوری
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سخنرانی محرم
تاریخ: 1391/09/02
🌐 http://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 بر کرانه فرات
⏪ جلسه هفتم
📚 سخنرانی محرم
تاریخ: 1374/03/16
#محرم
#پخش_از_رادیو_معارف
#شرح_زیارت_جامعه_کبیره
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🌐 http://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
22.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه تلویزیونی «شکوفایی عقل در پرتو نهضت حسینی»
🔹 با حضور کارشناسان حوزوی و دانشگاهی برنامه تلویزیونی «شکوفایی عقل در پرتو نهضت حسینی» حول محور کتاب شکوفایی عقل در پرتو نهضت حسینی اثر گران سنگ حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی تولید گردیده است.
◀️ جلسه: پنجم
تاریخ: محرم 1401
علاقمندان می توانند این برنامه را از تلویزیون اینترنتی اسراء و دیگر شبکه های رسمی بنیاد اسرء در فضای مجازی مشاهده نمایند.
#محرم
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
سیدالشهداء فقط یک تعلیم دهنده دین نبود!
🔻 پایگاه اطلاع رسانی اسراء، آیت الله العظمی جوادی آملی: امام حسین (علیه السلام) اگر فقط یک تعلیم دهنده بود کسی کاری به او نداشت اما از آنجایی که یک #مبارز_کامل بود و به دنبال تغییر وضع موجود بود ماجرای کربلا پیش آمد.
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
سیدالشهداء فقط یک تعلیم دهنده دین نبود!
🔻 پایگاه اطلاع رسانی اسراء، آیت الله العظمی جوادی آملی: امام حسین (علیه السلام) اگر فقط یک تعلیم دهنده بود کسی کاری به او نداشت اما از آنجایی که یک #مبارز_کامل بود و به دنبال تغییر وضع موجود بود ماجرای کربلا پیش آمد.
▫️ سالار شهیدان از آن جهت که جانشین پیامبر است و پیامبر دین آورده است و دین گذشته از جریان و جنبه های عبادی و داد و ستدها و قوانین و برنامه های فردی حدود، قصاص، تعزیرات روابط بین الملل و مانند آن دارد، قهراً این قیام، #قیام_همه_جانبه است؛ لذا حضرت در آن وصیت نامه خود مرقوم فرمود من به این منظور قیام کرده ام که امتم را اصلاح کنم و اصلاح امت بدون مبارزه میسر نیست.
▫️ معظم له افزودند: دشمنان مادامی که بحث در محدوده های ذهنی است، خیلی کار به رهبران الهی ندارند؛ اما وقتی بحث از مسائل ذهنی به عینیت منتقل می شود و مانع تهاجم یک عده یا اعمال غرائز دیگران خواهد بود، از آن جا بین آن گروه و بین انبیا مزاحمت هست، ممکن نیست گروهی در عالم علیه #نهضت_انبیا به مبارزه بر نخیزند؛ لذا شما گاهی با تعبیرات ﴿یَقْتُلُونَ النَّبِیِّینَ﴾، گاهی ﴿وَ قَتْلِهِمُ اْلأَنْبِیاءَ﴾ را در قرآن تلاوت می کنید که یعنی عده زیادی قیام کردند و بسیاری از انبیا را شهید نمودند. از این صحنه پیداست که بسیاری از انبیا شهید شدند، از اینکه فرمود: ﴿یَقْتُلُونَ النَّبِیِّینَ بِغَیْرِ الْحَقِّ﴾ یا ﴿وَ قَتْلِهِمُ اْلأَنْبِیاءَ﴾ معلوم می شود مبارزه ای بود و انبیا قیام کردند و شربت #شهادت نوشیدند... .
مطالعه بیشتر:
🌐 news.esra.ir
📚 سخنرانی محرم
تاریخ: 1379
#محرم
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 وطن حقیقی
▫️ فرمود: «مَنْ کانَ باذِلا فینا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلى لِقاءِ اللّهِ نَفْسَهُ فَلْیَرْحَلْ مَعَنا»؛ فرمود درست است شما در سرزمینی زندگی می كنید اما این سرزمین, وطن شما نیست این #وطن_مجازی است... .
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
🏴 وطن حقیقی
▫️ فرمود: «مَنْ کانَ باذِلا فینا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلى لِقاءِ اللّهِ نَفْسَهُ فَلْیَرْحَلْ مَعَنا»؛ فرمود درست است شما در سرزمینی زندگی می كنید اما این سرزمین, وطن شما نیست این #وطن_مجازی است!
شعری از مرحوم شیخ بهایی به یادگار مانده است:
این وطن مصر و عراق و شام نیست ٭٭٭ این وطن شهری است كان را نام نیست
▫️ مرحوم شیخ بهایی بعد از مرحوم شیخ اشراق بود، این حرف را اول شیخ اشراق زد كه اینکه گفتند: «حُبُّ الوّطَن مِنَ الاّیمان» درست است این وطنِ زمینی محبوب ماست و باید برای حفظ آن با بیگانه ها مبارزه كنیم، ولی وطن اصلی ما جایی است كه مصر و عراق و شام نیست؛ اما اصل این حرف از مرحوم شیخ اشراق هم نیست این حرف از وجود مبارك #حسین_بن_علی (سلام الله علیهما) است كه مردم! شما یك وطن دارید و آن #لقاء_الله است شما باید توطین كنید یعنی وطن شناس باشید (یك)، خود را به وطن برسانید (دو)، در وطن مستقر بشوید (سه)؛ فرمود: «مَنْ کانَ باذِلا فینا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلى لِقاءِ اللّهِ نَفْسَهُ فَلْیَرْحَلْ مَعَنا»؛ این راهِ حسین بن علی است!
▫️ اگر كسی با این وضع به #زیارتگاه رفت و در #عزاداری_ها و سوگ و ماتم شركت كرد، خدا را شاكر باشد كه زیارت او مقبول است؛ اما اگر _ خدای ناكرده _ به دنبال بعضی از بازی ها و بعضی از اموری كه قابل دفاع نیست حركت كرد، این باید متأثّر باشد. راه #محاسبه باز است كه ما كاملاً #حسابرسی كنیم كه كدام زیارت مقبول است كدام عبادت مقبول است و كدام سوگواری و ماتم مقبول است.
#پادکست_محرم
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سخنرانی محرم
تاریخ: 1392/08/24
🌐 http://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 شکوه عزت
▫️ سالار شهیدان (سلام الله علیه) چون جهانی فكر می كرد و جهان به حق زنده است و مصالح ساختمانی جهان، حق است و خود آن حضرت، مُحقِّق این نظر و متحقّق به این عمل بود، لذا جهان را به #حق_مداری و #حق_محوری دعوت كرد فرمود: «هَیْهاتَ مِنَّا الذِّلَّةُ»... .
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
🏴 شکوه عزت
▫️ سالار شهیدان (سلام الله علیه) چون جهانی فكر می كرد و جهان به حق زنده است و مصالح ساختمانی جهان، حق است و خود آن حضرت، مُحقِّق این نظر و متحقّق به این عمل بود، لذا جهان را به #حق_مداری و #حق_محوری دعوت كرد فرمود: «هَیْهاتَ مِنَّا الذِّلَّةُ»؛ یعنی ذلّت از ما دور است نه ما از ذلّت دوریم، یعنی ما در حدّی زندگی عزیزانه داریم كه ذلّت به خودش اجازه عبور به حرم و حریم ما را نمی دهد. حضرت نفرمود: «هیهات مِن الذلّة» بلكه فرمود: «هَیْهاتَ مِنَّا الذِّلَّةُ»؛ ذلّت از ما دور است نه ما از ذلّت دوریم؛ ما نیازی نداریم كه از ذلّت دور باشیم، #ما_عزیزیم و ذلّت به خودش اجازه نمی دهد كه به حرم امن ما راه پیدا كند.
▫️ این بیان, ریشه قرآنی دارد؛ ذات اقدس الهی در قرآن كریم مسلمان ها را به عزّت و قدرت و قوّت و شوكت فرا خواند فرمود: ﴿وَلْیجِدُوا فِیكُمْ غِلْظَةً﴾؛ این امر غایب است و ناظر به بیگانه هاست یعنی حتماً باید آنها در شما#قدرت_و_صلابت احساس كنند و بیابند، حتماً باید آنها در شما #عظمت و #جلال و #شكوه و استقلال احساس بكنند كه به سراغ شما نیایند.
▫️ این در سایه #وحدت شما, #عقل شما, #درایت شما, #عدل_محوری شما و #حق_مداری شما خواهد بود و این را حسین بن علی (صلوات الله و سلامه علیهما) به دیگران آموخت لذا فرمود: «هَیهاتَ مِنا الذلةُ، یأْبَیاللهُ لَنا ذلِک وَ رَسُولُه وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ حُجُورٌ طابَتْ وَ طَهُرَتْ»؛ نه قرآن اجازه ذلت می دهد و نه عترت اجازه ذلت می دهد؛ ذلت از ما دور است به خود اجازه نمی دهد كه به حریم ما راه پیدا كند.
آپارات:
https://aparat.com/v/EugYW
#کلیپ_دهه_محرم
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 پیام به همایش ملی شعر عاشورایی
تاریخ: 1391/10/13
🌐 http://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra