🌙 شبنگار 🌙
🌗 فردا(سهشنبه) نماز آیات واجب میشود؛ به علت «خورشیدگرفتگی».
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بنا بر فتوای آیتالله العظمی خامنهای:
از «ابتدای» خورشیدگرفتگی تا «اوج» خورشیدگرفتگی به نیت 👈 ادا 👉
از «اوج» تا «اتمام» به نیت 👈 نه ادا و نه قضا (ما فی الذمه) 👉
از «اتمام» خورشیدگرفتگی به بعد به نیت 👈 قضا 👉
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
قُمپُز است؛ قُمپُز!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دشمنانِ بیچاره مدّتهاست که به سنّتِ مألوفِ خود، شکستهایشان را پشتِ «نعرههای جلبکنندهی توجّه» و «حرکاتِ کورِ پرهیاهو» پنهان میکنند.
⬅️ وقتی «هیاهو»ی دشمن بلند شد، بدانید که دستش در جبههی نبرد خالی شده و درمانده گردیده است؛ یعنی دشمن «قُمپُز» درمیکند تا سادهاندیشان و سطحینگران و سطحینگاران خیال کنند و قلم بجنبانند که دستِ دشمن حسابی پُر است!
⬅️ «حملاتِ کورِ» دشمن نیز نشانهی قدرت و هوشمندی و تفوّق او نیست؛ نشانهی «عصبی» بودنش است که آن هم نشانهی «ضعیف» شدنِ اوست. «عصبی شدن» نقطهی آغازِ شکست است؛ چراکه در این وضعیّت، اولویّت اصلی عبارت است از «تخلیهی فشارِ عصبی». وقتی دشمن عصبی میشود، آنگاه پرندهی «تمرکز»ش پَر میکِشد و نمیتواند درست تشخیص دهد که اولویّت چیست و توان و امکاناتش را کِی و در کجا و در چه سطحی باید هزینه کند و به همین علّت، توانِ اِعمالیِ او هرز میرود و نتیجهی واژگون خواهد داشت که همان «سرخوردگی بیشتر» است.
✍ ابَرشاگرد
☀️ نیمروز ☀️
به جای گیر دادن به «بیحجابی»، اگه راست میگید برید «مشکلات اقتصادی» رو حل کنید!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این حرف مثل اینه که به یه جوان بیکار که مثل هر انسان دیگهای در طول روز دچار تشنگی میشه و میخواد آب بخوره بگیم که:
⬅️ به جای رفع تشنگی، اگه راست میگی برو شغل پیدا کن! آب خوردن به چه کارِت بیاد؟!
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
قلّهی مزخرفگویی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔘 حرف کسانی که میگن «تا زمانی که مشابه اینستاگرام رو تولید نکردیم و امکاناتی در حد امکانات اینستاگرام رو در اختیار مردم قرار ندادیم، نباید اینستاگرام مسدود بشه»، مانند حرف اون کسی میمونه که میگه:
⬅️ چون همسرم یه فرد ایدهآل و همهچیزتمام نیست و عیوبی داره، پس او رو طلاق میدم و برای رفع نیازهام به کاباره مراجعه میکنم! یا چون هیچ فردی پیدا نمیشه که بیعیب باشه، پس من اساسا ازدواج نمیکنم و در مهمانیهای شبانه نیازهام رو رفع میکنم!
این استدلال، اوج مزخرفگویی نیست؟
✍ ابَرشاگرد
🌙 شبنگار 🌙
شاید ۲۰۰ سال است که با یک مغالطه، «هویت ملی» ما از سوی غربِ استعماری و غربگراها مورد هجوم واقع شده است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔘 هر اشکال - هر چند ریز - در جامعهی ایران را که - ناشی از عملکرد افراد و مجموعههاست - به عنوان سند و دلیل محکمی بر باطل بودن «مکتب شیعی و هویت ملی» و ناکارآمدی آن معرفی میکنند و به عنوان مستمسکی برای تحقیر آن به کار میگیرند.
🔘 اما اگر نظریهی متوهمانهی اقتصادیِ «دست نامرئی» (invisible hand) که هستهی بنیادی نظامهای لیبرال سرمایهداری بشمار میآید، آشکارا منجر به ایجاد شدیدترین و هولناکترین و مهلکترین شکافهای طبقاتی گردد و به عینه حکومت ناعادلانهی اقلیت سرمایهداران بر تودههای مردم را موجب شود، غربِ سرمایهداری و غربگراها، این افتضاحِ خفهکننده و کشنده را به اندازهی یک سرِ سوزن نیز به اصل مکتب سرمایهداری نسبت نمیدهند!
✍ ابَرشاگرد
هدایت شده از ابَرشاگرد | حسن احمدی ماژین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظریهپردازی احمدینژاد در بارهی «حجاب»
بسیار متأسفم! 😔
✍ ابَرشاگرد
🌙 شبنگار 🌙
تاریخ به ما میگوید:
🔘 نه «تسخیر لانهی جاسوسی» سرآغاز چالش میان ملت ایران و آمریکا بوده، و نه اساسا این حادثه مانع تلاشهای آمریکاییها برای «احیاء روابط با ایران» (بخوانید: احیاء استعمار و تسلط بر ایران) بشمار میآید.
⬅️⬅️ براستی اگر آمریکاییها حادثهی «اشغال لانهی جاسوسی» را مانع بهبود روابط با ایران میدانند، پس چرا در خرداد ۱۳۶۵ نفر دوم امنیتی ایالات متحده یعنی «مکفارلین» را برای «احیاء روابط با ایران» به سوی کشورمان روانه کردند و آن خطرپذیری سهمگین را به جان پذیرفتند؟! (که البته دست آخر نیز موجب آبروریزی تاریخیای برای آمریکا گردید)
✍ ابَرشاگرد
🌻 سالروز میلاد پربرکت امام مؤمنان و وارث رسولان؛ حضرت امام حسن عسکری سلام الله علیه را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض میکنم.
✍ ابَرشاگرد
🌙 شبنگار 🌙
نکتهای در بارهی «احمق بودن» دشمن
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دشمنان ما البته «احمق» هستند، اما آنچنانکه بعضی از ماها خیال میکنیم، اینگونه نیست که بیمغز باشند و هیچچیز نفهمند.
مثلا دشمنان با خودشان میگویند:
«وقتی کسانی در داخل ایران هستند که یک شایعه و دروغ آشکاری مانند قضیهی «مهسا امینی» را باور میکنند، پس اگر به حرم شاهچراغ یورش ببریم و عدهای از مردم عادی را به گلوله ببندیم و سپس شایعهی «کار خودشونه!» را بسازیم، لابد عدهای در ایران وجود دارند که به جای خندیدن به این دروغ وقیحانه، آن را باور کنند.»
میبینیم که دشمنان ما همیشه هم محاسباتشان غلط نیست.
دشمنان از تودهی ملت ایران ناامید شدهاند و خودشان نیز میدانند که نمیتوانند ملت را با خود همراه سازند(که اگر جز این بود، دست به جنایتهای گرگصفتانهای که مردم را متنفر میکند نمیزدند)؛ لذاست که بر روی اقلیتی احمق حساب باز کردهاند و نیز اقلیتی شرور که به آسانی بتوانند به کشور و مردم به طور وحشیانهای تعرض کنند. این نشانهی «درماندگی» دشمن است.
✍ ابَرشاگرد
ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️ آیا یورش روسیه به اوکراین با «حقوق بینالملل» مطابقت دارد؟ 🔘 پاسخ موجز آن است که ا
🔘 آیا اقدام به «تسخیر سفارت آمریکا» با حقوق بینالملل مطابقت داشت؟ 👇
https://eitaa.com/abarshagerd/2083
🌙 شبنگار 🌙
مرگ بر استکبار! چه آمریکا چه تزار!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⭕️ لابد مشاهده فرمودهاید که عدهای کماطلاع یا مغرض تصور میکنند که ملت عزیز ایران صرفا علیه دولت مستکبِر، مستعمِر و مستثمِر آمریکاست که قیام کرده، تنها و تنها یانکیها را دشمن خود میپندارد و فقط سفارت آمریکا را لانهی عناد تشخیص داده و اشغال نموده است!
در یک کلام، گمان جماعت یادشده بر آن است که این ملت فهیم و دانا اساسا نسبت به حروف «آ م ر ی ک ا» دارای حساسیت(آلرژی) هستند!
ملت شریف ایران اما نشان دادهاند که با «اساس» استکبار، استعمار و استثمار مخالف و معاندند و در این رابطه هیچ کسی را دارای موضوعیت و خصوصیت نمیبینند و هر که را که در صدد سلب هویت و استقلال آنان باشد «دشمن» قلمداد کرده، با وی به مقابله بر میخیزند و برایش آرزوی مرگ و نیستی میکنند؛ هر که و در هر کجا که میخواهد باشد.
واقعیت مسلم آن است که؛
⬅️ نه آمریکا نخستین دشمن ایران بوده،
⬅️ نه نخستین مستکبری که مردم ایران در برابر او قد علم کردهاند آمریکاست،
⬅️ و نه سفارت آمریکا نخستین سفارتی بوده که ملت ایران آن را محل توطئه و خدعه تشخیص داده و به اشغال آن مبادرت کردهاند.
قیام ملت ایران علیه استعمار انگلیس در ماجراهای ملی شدن صنعت نفت بر همگان آشکار و لایح است. براستی این حضرات افتخار مطالعه را به تاریخ ندادهاند یا قصه چیز دیگری است؟
در خصوص مقابله با مراکز و کانونهای دشمنی و توطئه نیز وضع چنان است که گذشت. یک الی دو سال پس از واقعهی تلخ انعقاد معاهدهی ترکمنچای، ملت قهرمان ایران در برابر تکبر و نخوت علنی و تحقیرآمیز سفیر مختار روسیهی تزاری «الکساندر سرگییویچ گریبایدوف» قیام نمودند. ۱۰۰ هزار تن از مردم مسلمان و انقلابی تهران با حکم «میرزا مسیح مجتهد» در برابر سفارت روسیهی تزاری تجمع کرده و به سفارت حمله برده و تمامی اعضای سفارت را(از جمله گریبایدوف) جز یک نفر که آنهم در زیرزمین مخفی شده بود به قتل رساندند. این چنین بود که ملت ایران نشان دادند که حتی در صورت ضعف مسئولان خود در ایستادگی در برابر استکبار، خود به صحنه آمده و حساب دشمنان هویتشان را – هر که باشد – در کف دستانشان خواهند گذاشت.
زنده باد ملت ایران!
و مرگ بر مستکبران!
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
🔘 ملاکِ «قویتر بودن»، داشتنِ «امکانات و تجهیزاتِ بیشتر» نیست؛ بلکه کسی قدرتش بیشتر است که بتواند 👈اراده👉ی خود را در برابرِ ارادهی دیگری بر کرسی بنشاند.
⬅️ آمریکا بیش از ۴۰ سال است که مجدّانه تلاش کرده که شخصِ اوّلِ نظامِ جمهوری اسلامی (ولیّفقیه) را تغییر دهد، اما ناکام مانده است.
⬅️ ایرانِ انقلابی با تسخیرِ لانهی جاسوسی در سال ۵۸، آمریکا را در سطحِ اوّلِ مدیریتِ سیاسیِ خود لرزاند؛ به طوری که شخصِ اوّلِ حاکمیّتِ ایالاتِ متحده (رئیسجمهور) تغییر کرد و «جیمی کارترِ» دموکرات رئیسجمهور وقت آمریکا به خاطرِ این فضاحتِ سیاسی نتوانست بیش از ۴ سال در این سِمَت باقی بماند و جای خود را به «رونالد ریگانِ» جمهوریخواه واگذار کرد.
قدرتِ کدامیک بیشتر است؟
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
⭕️ جذّابیّتهای فریبندهی «فضای مجازیِ کنونی» به گونهای است که این توهّم را در ما انسانها ایجاد میکند که دیگر به ارتباط با خویشاوندان و همسایگان و آشنایان و دوستان نیازی نداریم و همین موجب میشود که کارهایی مانند «صلهی ارحام» و «نشستن با خانواده بر سرِ یک سفره» در نگاهِ ما کارهایی بیهوده قلمداد شود.
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
در استعمار «فرانو»، ذهنها چه بسا انبارهای بزرگی از «داده» باشند، اما از آنجایی که «رسانههای دستگاهِ استعمارِ فکر» به فکرها اجازهی رشد نمیدهند و اساسا مجال فکر کردن به افراد نمیدهند، در نتیجه رسانههای استعمار امکان مییابند که به جای افراد فکر و تحلیل کنند. مخاطبان نیز با «توهم دانایی»، چیزهایی میگویند و مینویسند که خیال میکنند ناشی از رشد فکری آنهاست!
محصول طبیعی این کارخانهی مفسد چیزی نیست جز:
«ذهنهای بزرگ و فکرهای کوچک».
⬅️ وقتی فکر کسی کوچک باشد، حتی اگر انبوهی از داده را در سر انبار کرده باشد، باز هم میتوان او را مدیریت کرد و به هر سویی راند.
⬅️ وقتی فکر کسی کوچک باشد، حتی نمیتواند بفهمد که استعمارگران دارند فکرش را مدیریت میکنند.
✍ ابَرشاگرد
هدایت شده از ابرفقه
📚فقه الهی و ولایی ردههای حضور در پیامرسان دشمن
◻️گونههای حکم فقهی: الهی و ولایی
فقه الهی که قواعد کلی (قضیه حقیقیه) است و معمولا خدا آن را بیان میکند (أطیعوا الله)؛ و فقه ولایی که حکم جزئی (قضیه خارجیه) برای یک وضعیتی است و ولیّامر، آن را بیان میکند (أطیعوا الرسول و اولی الامر منکم) و با دگرگونی آن عناصر، آن حکم نیز دگرگون میشود.
آ. حکم الهی؛ منع حضور در پیامرسان صهیونی
در فقه الهی قواعد عامی هست که بیان آن بر عهده مرجع تقلید است؛ مانند حرمت یاری ستمگر یا چیرگی گاوَران (کافران) بر مؤمنین که عضویت در اینستا، نمونه آن است. ر.ک: پرسش ۱۳۵۳ أجوِبة الاستفتائات. حکم الهی هنگامی مبنا میباشد که حکم ولایی در آنجا نباشد.
ب. حکم ولاییِ قانونی؛ منع حضور در پیامرسان صهیونی
حکم ولایی گاهی به گونه قانون پذیرفته نظام است؛ مانند قانون واحده اسلامی مصوب ۲۹ شهریور ۷۱ مجلس و پذیرفته ش. نگهبان در ۵ مهر ۷۱، در منع هرگونه پیوند با صهیونیزم یا حامیان آنان؛ حتی داشتن حساب اینستا!
ج. حکم ولاییِ ولیّامر؛ حضور رزمآوران در پیامرسان صهیونی
گاهی کوتاهی کارگزاران، شرایط را بسویی برده است که رزمآوران باید به پیامرسان صهیونی بروند تا با دشمن برزمند و مجال یا نیاز به قانونگذاری در این باره هم نیست و خود ولیّامر بدان حکم میکند؛ مانند حکم رهبری در ۱۹ آبان ۹۵ با ۵ شرط حضور «گروهی، تازشی، هوشمند، تارا، گیرنده فضا از دست دشمن» برای افراد توانمند.
د. حکم ولایی ولیّامر برای حضور امدادگران (جهادگران تبیین) در پیامرسان صهیونی
گاهی شرط «گرفتن فضا از دست دشمن» از میان میرود و تنها میتوان در دل این فضای مجازی اشغالی، امدادهایی به آسیبدیدگان یا کسانی که در بافت آسیب هستند رساند. در اینجا باید نیروهایی که توان «امداد» به گونه «جهاد تبیین» را دارند، وارد پیامرسان دشمن بشوند؛ چنانکه رهبری در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ فرمودند:
«جهاد تبیین، یک #فریضه_قطعی و یک فریضه فوری است و #هر_کسی که میتواند [باید اقدام کند]... در فضای مجازی که #کلیدش_دست آنها است و #زیر_کلید_آنها است، تحمّل اسم شهید سلیمانی را ندارند، تحمّل عکس او را ندارند؛ ... خب این یک #واقعیّت_تلخی است و وظیفهای را بر دوش #همه میگذارد؛ متولّیان رسانهها در درجه اوّل مسئولند؛ چه رسانه ملّی و چه سایر رسانههای گوناگون، چه فضای مجازی، چه مجموعه مطبوعات، همه موظّفند در این زمینه #وارد_این_میدان بشوند و #هر_کسی که یک #مرکزی و #منبری برای #حرف_زدن با افکار عمومی جامعه دارد، در این زمینه #موظّف است.»
و نیز فرمان رهبری در ۱۴ خرداد ۱۴۰۱: «دروغ و فریب و جنگ روانی دشمن را افشا کنید. ... جنگ روانیِ همهگیر و همهجایی. نگذارید جنگ روانی دشمن در کشور تأثیر بگذارد.»
◻️بررسی فنی فقه ولایی سخن رهبری
آ. حکم ولایی قاعده کلی تغییرناپذیر نیست؛ بلکه پاسخی (قضیه خارجیه) به شرایط است و این حکم ولایی رهبری، در پی کوتاهی قوای سه گانه و سازمانها و نهادهای ارزشی کشور در «سلب سلطه دشمن از فضای مجازی» است.
ب. ازینرو، هنگامی که می فرماید «هر کس مرکز و منبری برای سخن دارد موظف است» این سخن، «ظهور در عام» ندارد که بخواهد با ویژگیهای برشمرده شده در سخن سال ۹۵ رهبری تخصیص بخورد! بلکه «نص» در یک «قضیه خارجیه فراگیر» است که تنها با قید «توانمندی»، که قیدی لبی یا قیدی در ضمن «صاحبمنبر» است، محدود می شود.
ج. مخاطب رهبری نیز فقها نیستند که متوجه عام مسأله باشند و در پی یافتن خاصّه و تخصیص آن برآیند.
د. مایه و مناط حکم نیز جهاد تبیین برای نجات بدنه مردم گرفتار جنگ نرم در فضای مجازی زیر کلید دشمن است!
◻️صاحب منبر یا سیاهی لشکر؟
فرمان ۱۹ بهمن رهبری، جواز حضور سیاهی لشکر در صفحات مجازی انقلابیون برای «پسند» نوشته آنان نیست! و حضور اینان بنابر فقه الهی و فقه ولاییِ قانونی و فقه ولاییِ رهبری، نادرست است؛ بلکه باید کمک کرد که مردمی که عملا سیاهی لشکر صهیونیزم هستند، از فضای بمباران شیمیایی دشمن، بیرون بیایند.
👈 ولی آقای پناهیان با یادآوری «پیگیری صفحات، پسند کردن نوشتهها و گذاشتن دیدگاه» اینها را نمونه «هماهنگی در تبلیغات» و «از اوجب واجبات» پنداشتهاند! حتی شنیدهایم برخی نهادهای ارزشی، دانشآموزان معصوم را با همین نگاه، به اینستا میکشانند!
🔺 این کارها، پیوندی با فرمایش رهبری ندارد!
👈 نیامدنِ جهادگران تبیین، به هر جا که مردم نیازمند امداد هستند نیز ترک وظیفه فوری و قطعی است!
👈 جهادگرانی که اصل مطالبه رهبری؛ یعنی «سلب سلطه دشمن از فضای مجازی» و «اولویت کلیدی این کار» را رها کردهاند، دچار تبعیض بدی در دینداری هستند!
👈 مسئولان «سلب سلطه دشمن از فضای مجازی» کجایید؟!
📚امامی؛ خبره فقه سیاسی و ابرفقه
ابَرشاگرد
📚فقه الهی و ولایی ردههای حضور در پیامرسان دشمن ◻️گونههای حکم فقهی: الهی و ولایی فقه الهی که قواع
نظر اینجانب در حال حاضر در بارهی حضور در «پیامرسانهای صهیونیستی» مطابق با متن بالاست. 👆
خواهش میکنم مطالعه فرمایید.
از عزیزان طلب عفو و بخشش دارم که زودتر این نظر را عرض نکردم.
✍ ابَرشاگرد
🌙 شبنگار 🌙
مدعا:
⭕️ چون فلان کشور اروپایی تعداد کارخانههایش از تعداد کارخانههای کشورمان بیشتر است و آمار بیکاریاش از آمار بیکاری کشور ما کمتر است، پس در قضیهی «حجاب»، ما باید همانند آن کشور اروپایی حجاب را آزاد بگذاریم!
این حرف همانند آن است که بگوییم:
☺️ چون متراژ خانهی من از متراژ خانهی شما بیشتر است و چون مدل ماشین من از مدل ماشین شما بالاتر است، پس من اسلامشناستر از شما هستم!
✍ ابَرشاگرد
🌥 پگاهنگار 🌥
نکتهای مهم و روشن و البته مکتوم و مغفول
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⭕️ برخی از ما، نعمتهایی را که همه یا اکثریت افراد از آن برخوردارند، اساسا «نعمت» بشمار نمیآوریم و به چشممان نمیآید و قدرشان را نمیدانیم. مثلا بسیاری افراد «سالم بودن دستگیرهی درِ منزلشان» را یک نعمت نمیشمارند و به چشم نمیآورند و از این نعمت لذت نمیبرند. چرا؟ چون میبینند که همه یا غالب افراد، دستگیرهی درِ خانهشان سالم است!
⚫️ از نگاه این افراد، نعمتهایی را میتوان «نعمت» بشمار آورد که متمایز از دیگران باشد و فقط آنان یا اقلیتی از آن برخوردار باشند!
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
مدعا:
⭕️ اول باید «اختلاسها» را از بین برد، سپس با «بیحجابی» مقابله کرد!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگر بتوان مقابله با بیحجابی را متوقف بر رفع همهی اختلاسها کرد، چرا کارهای دیگر را متوقف بر رفع همهی اختلاسها نکنیم؟ مثلا چرا «نوشیدن آب» را متوقف بر رفع همهی اختلاسها نکنیم؟ و بگوییم: اول باید «اختلاسها» را از بین برد، سپس با «تشنگی» مقابله کرد و آب نوشید! یا چرا «رعایت قوانین رانندگی» را متوقف بر رفع همهی اختلاسها نکنیم؟ و بگوییم: اول باید «اختلاسها» را از بین برد، سپس از مردم انتظار داشت که در جاده از سمت راست حرکت کنند!
خب اگر فرداروزی به جای «وجود اختلاس در کشور»، ادعا شد که بیحجابی به خاطر «آسفالت نبودن برخی معابر» یا هر مشکل دیگر است، چه؟
مگر وجود مشکل در کشور تمامبشو است به این زودیها؟! (بسیاری از مشکلات کنونی جامعه هم ریشه در مشکلات اخلاقی و روحی دارد که ولنگاری اخلاقی یکی از عوامل ایجاد مشکلات روحی است).
تا زمان رفع همهی این مشکلات، چند فرد به فحشا کشیده و چند خانواده از هم پاشیده خواهد شد؟ مسئولیت بچههایی که خانوادههایشان از هم پاشیده، به عهدهی کیست؟
وقتی نظام «خانواده» از هم بپاشد، به طور طبیعی «جامعه» نیز از هم خواهد پاشید؛ اصلا آن زمان دیگر چیزی از جامعه باقی میماند که از رفع مشکلات احساس خوشبختی کنیم؟!
وقتی کسی قانون میشکند و برای آن آگاهانه یا ناآگاهانه توجیه مسخره میآورد، یعنی تمام فسادهای اقتصادی هم اگر رفع شود، آگاهان باز هم بهانهای برای موجه جلوه دادن دلبخواهشان پیدا خواهند کرد (مانند آسفالت نبودن بعضی معابر!) و ناآگاهان را نیز میتوان با مغالطات دیگر در مسیر نادرست قانونشکنی مستدام نگه داشت.
✍ ابَرشاگرد
🌙 شبنگار 🌙
خوب نگاه کنید عزیزان!
اینجا همان مکانی است که منتسب به «قتلگاه اباعبدالله الحسین» است.
امام حسین علیهالسلام تمام آن رنجهای سترگ را با رضایت کامل به جان پذیرا شد تا به من و شمای مسلمان به روشنی نشان دهد که اگر از خط «اسلام ولائی» خارج شویم، ممکن است کارمان به جایی برسد که آب را نیز به روی نائب رسولالله ببندیم، حجت خدا را در روز روشن با فجیعترین وضع به قتل برسانیم، بچههایش را به اسارت بکشانیم و ... .
مراقب مسلمانیمان باشیم!
#امام_حسین
#امام_خامنهای
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
موضوع بسیار مهم و سرنوشتسازی تحت عنوان: «توپ جامجهانی»!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بسا جوانان و نوجوانانی که ناآگاهانه «ایالات متحدهی آمریکا» را قبلهی آرزوها، بهشت زمینی، مهد دمکراسی و ... میپندارند، در حالی که حتی از ابتدائیترین چیزها در بارهی محبوب و معشوق خود ناآگاهند، اما از بیهوده و بیربطترین چیزها آگاهند و با ولع آن را دنبال میکنند.
مثلا کم نیستند جوانان و نوجوانانی که به خوبی میدانند که «توپ جامجهانی امسال چه رنگی است»، اما از «نظام انتخاباتی غیر دمکراتیک و مسخرهی ایالات متحده» کمترین اطلاعی ندارند و مثلا نمیدانند که براساس نظام انتخاباتی ریاستجمهوری آمریکا، ارزش آراء مردم این کشور با هم یکسان نیست؛ به گونهای که در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا، ترامپ با وجود آنکه در تعداد آراء مردمی ۳ میلیون کمتر رأی کسب کرد، اما توانست بر رقیب خود یعنی هیلاری کلینتون برتری یابد و ۴ سال رئیسجمهور بهشت زمینی گردد! و همچنین در انتخابات سال ۲۰۰۰، بوش پسر با وجود آنکه در تعداد آراء مردمی ۵۰۰ هزار کمتر رأی کسب کرد، اما توانست رقیب خود یعنی اِل گور را شکست دهد و رئیسجمهور مهد دمکراسی شود!
✍ ابَرشاگرد
🌙 شبنگار 🌙
مدعا:
⭕️ اگر «بیحجابی» برای جامعه مضر است، پس چرا تعداد کارخانههای آمریکا از تعداد کارخانههای کشور ما بیشتر است؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
این حرف همانند آن است که بگوییم:
🔹 اگر «لباس نپوشیدن» در فصل زمستان برای بدن مضر است، پس چرا دستها و پاهایم بر اثر نپوشیدن لباس قطع نشده و چرا جای دستها و پاهایم با هم و جای کبد و کلیهام با یکدیگر عوض نشده و چرا دندانهایم از ۳۲ عدد به ۳۱ عدد کاهش پیدا نکرده و چرا انگشت شست پای من به درون چشمم نرفته است و چرا ...؟!!!
غرض آنکه؛
دنیایی که خداوند آفریده است برخلاف اینگونه ذهنها، آشفته نیست، بلکه دنیای منظمی است و بین معلولها و علتها سنخیت وجود دارد و از هر کار خوب یا بدی، نمیتوان هر نتیجهای را انتظار داشت.
کدام انسان اهل تأمل و تفکر و دقت و البته انصاف را میتوان یافت که باور کند (چه رسد به آنکه به زبان و قلم آورد) که وجود کارخانهها و مراکز تولیدی در یک کشور نتیجه بیحجابی و ولنگاری اخلاقی باشد؟ آیا درک این حقیقت دشوار است که انسانهای اهل بیبندوباری اخلاقی و عیشونوش، انسانهای ضعیف و اهل مصرف هستند و اساسا نمیتوانند اهل تولید باشند و نمیتوانند بهرهوری مطلوبی در کار داشته و نیروی محرک یک کشور باشند؟
تولید و ایجاد مراکز تولیدی، زائیدهی «تلاش فکری و عملی» است، نه ولنگاری اخلاقی. البته در خصوص آمریکا، علاوه بر تلاش، «استعمار و غارت ملتها» نیز نقش بسیار مهمی ایفا نموده است.
اثر ولنگاری اخلاقی در آمریکا را در نگاه به زن به عنوان یک موجود درجهی دوم، در آمار دهشتناک روابط خارج از ازدواج و تجاوز جنسی و نوزادان نامشروع و در ستم و تجاوز حاکمیت آمریکا به ملل دنیا از جمله مردم آمریکا باید دید.
✍ ابَرشاگرد