هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
صفحهی ۳۰۸
جزء #۱۶
#سوره_مبارکه_مریم
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
308-menshavi-tah.mp3
8.2M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۳۰۸
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_مریم
و كافران را از روز حسرت بيم ده از آنگاه كه كار به انجام مىرسد و به سوى ما بازمىآيند. آنان از آن روى كه اكنون در غفلتاند و به يكتايى خدا ايمان نمىآورند، در آن روز سعادت خود را از كف دادهاند و حسرتزده خواهند بود. (39)
به يقين، ما زمين و هر كه را بر روى آن است به ميراث مىبريم و همه به سوى ما بازگردانده مىشوند. (40)
و در اين كتاب (قرآن) سرگذشت ابراهيم را ياد كن، كه او بسيار راستگو و پيامبر بود. (41)
ياد كن هنگامى را كه به پدرش گفت: اى پدر، مگر نه اين است كه معبود بايد از عبادت پرستشگر خود آگاه باشد و امور او را تدبير كند، پس چرا چيزهايى را مىپرستى كه نه مىشنوند و نه مىبينند و نه چيزى را از تو كفايت مىكنند؟ (42)
اى پدر، حقيقت اين است كه دانشى براى من فراهم آمده كه براى تو فراهم نيامدهاست، پس مرا پيروى كن، من تو را به راهى راست هدايت مىكنم. (43)
اى پدر، از شيطان پيروى مكن كه او تو را به پرستش غير خدا مىخواند، زيرا شيطان خداى رحمان را عصيانگر است و تو را جز به نافرمانى خدا فرا نمىخواند. (44)
اى پدر، من مىترسم از جانب خداى رحمان عذاب خذلان به سراغت آيد و او تو را به حال خودت واگذارد و در نتيجه دوستدار شيطان گردى و شيطان كار تو را در اختيار گيرد. (45)
گفت: اى ابراهيم، آيا تو از معبودان من رويگردانى؟ سوگند ياد مىكنم كه اگر از رويگردانى خود بازنايستى تو را سنگسار خواهم كرد، و اينك براى مدّتى طولانى مرا ترك كن و كنارهگيرى كن! (46)
ابراهيم گفت: سلام بر تو باد، به زودى از پروردگارم براى تو آمرزش مىطلبم، اميد است تو را بيامرزد، زيرا او با من مهربان بوده دعاهاى مرا مستجاب كردهاست. (47)
من از شما و از آنچه به جاى خدا مىخوانيد كناره مىگيرم و پروردگارم را مىخوانم و اميد آن دارم كه در خواندن پروردگارم از اجابت او محروم نباشم. (48)
پس هنگامى كه از آنان و از آنچه به جاى خدا مىپرستيدند كناره گرفت، اسحاق و يعقوب را به او عطا كرديم و همه را پيامبر گردانيديم. (49)
و از رحمت خود به آنان بخشيديم و برايشان در ميان مردم ستايشى راستين و والا قرار داديم. (50)
و در اين كتاب (قرآن) داستان موسى را ياد كن، كه او انسانى بود خالص شده براى خدا به گونهاى كه هيچكس و هيچ چيز در او نصيبى نداشت. او فرستاده خدا، و پيامبر بود. (51)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
308_parhizgar.mp3
979.3K
📖صفحه ۳۰۸
👤️استاد #شهریار_پرهیزگار
#تحلیل_تلاوت :
سوره مریم آیات ۳۹ تا ۵۱ مقام سه گاه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
308_menshavi.mp3
1.12M
📖صفحه ۳۰۸
👤️استاد #محمد_صدیق_منشاوی
#تحلیل_تلاوت :
سوره مریم آیات ۳۹ تا ۵۱ مقام صبا
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۰۸🌷
شیطان را پرستش مکن:
می دانیم که حضرت ابراهیم، عموی مشرک و بت پرستی به نام «آزر» داشته، و قرآن چند بار به صحبت های آن حضرت با عمویش اشاره کرده است. در آیه ی 42 می خوانیم که حضرت ابراهیم عمویش را از بت پرستی باز داشت و به او فرمود: «چرا چیزی را می پرستی که نه می شنود و نه می بیند و به تو هیچ سودی نمی رساند؟». در آیه ی 44 نیز می خوانیم که آن حضرت به عمویش می فرماید: «شیطان را مپرست؛ زیرا شیطان از فرمان خدا سرپیچی کرده است.» شاید کسی با شنیدن این آیات بپرسد: مگر عموی حضرت ابراهیم، شیطان پرست بوده که از پرستش شیطان نهی شده است؟ اگر چنین است، پس چرا در آیه ی 42 از بت پرستی نهی شده است؟ در پاسخ این سؤال باید به این نکته توجّه کنیم که معنای عبادت در آیه ی 42 با عبادت در آیه ی 44 متفاوت است.
در آیه ی نخست، عبادت به معنای «پرستش و نیایش» است؛ یعنی عموی ابراهیم و بت پرستان دیگر، بت ها را خدایانی می دانستند که در کنار خدای بزرگ، امور جهان را سامان می بخشند و در کارهایشان مستقل هستند و به خدا نیازی ندارند. از این رو آن ها را می پرستیدند و با آنها راز و نیاز می کردند و از آن ها می خواستند که به زندگی شان لطف و عنایت کنند. عبادت در آیه ی 44 امّا به معنای «اطاعت و پیروی» است؛ بدین معنا که هر چند بت پرستان در ظاهر در برابر بت ها فروتنی می کنند، در حقیقت، بردگی کسی را می کنند که از دستورهای او پیروی می کنند و سخنش را می پذیرند. به همین علّت، مشرکان که در زندگی خود از دستورهای شیطان پیروی می کنند، در واقع بردگان او هستند. این مطلب، نکته ی بسیار مهمّی است که قرآن کریم بارها به آن اشاره کرده است. در آیه ی 60 سوره ی یس می خوانیم که خداوند در روز قیامت به افراد گنهکار میفرماید: «مگر به شما سفارش نکردم که شیطان را نپرستید؟»؛ در حالی که ما می دانیم بسیاری از گنهکاران، شیطان پرست نیستند، و حتّی شاید در ظاهر خداپرست هم باشند. آری، این هشداری به تمام انسان هاست تا به دقّت توجّه کنند که برنامه ی زندگی شان را از چه کسی می گیرند، و آیا در زندگی شان فرمان خدا حاکم است یا فرمان شیطان. در روایت مهمّی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «کسی که به سخن سخنگویی گوش کند [و از آن پیروی کند]، در حقیقت او را پرستیده است. پس اگر آن سخن گو از سوی خدا سخن بگوید، شخص پیرو، خدا را پرستیده، و اگر از سوی ابلیس سخن بگوید، ابلیس را بردگی کرده است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
آداب معاشرت در آینه نهج البلاغه .xmind
50.7K
--------------- ✿﷽✿ -------------
#حکمت11
#بخشش_در_آینہ_نهج_البلاغہ
یڪے از ارزش هایے ڪہ بہ حفظ ڪیان خانوادہ واجتماع ڪمڪ میڪند،گذشت انسان هاست،بخصوص اگر این گذشت در عین قدرت و البتہ در حقوق فردے صورت گیرد، فضلیت بالاترے خواهد بود.و این امر قطعا میتواند در شڪل گیرے جامعہ مهدوے موثر باشد
براے فهم بهتر این حڪمت نورانے
آن را با ڪل نهج البلاغہ بررسے ڪردیم
🔸°❀°🔸°❀°🔸°❀°🔸°❀°🔸
⤵️اثرات بخشیدن دشمن
چشیدن لذت پیروزی✅
با دشمن خود با بخشش رفتار کن،زیرا
سرانجام شیرین دو پیروزی است
"انتقام گرفتن یا بخشیدن"
شکرانه پیروزی است✅
اگر بر دشمنت دست یافتی بخشیدن او را شکرانه پیروزی قرار ده.
⤵️درمان فروخوردن خشم هنگام بخشیدن دیگران
فروتنی کردن✅
خشم را فرو نشان و به هنگام قدرت ببخش و به هنگام خشم فروتن باش
شتاب نکردن در کیفر دادن✅
بر بخشش دیگران پشیمان مباش،و از کیفر کردن شادی مکن، و از خشمی که
توانی از آن رها گردی شتاب نداشته باش
#نهج_البلاغه،
📚نامه31بند15
📚حکمت11
📚نامه69بند1
📚نامه31بند2
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
لازم بہ ذڪر است در تمام موارد تنها منبع مورد استفادہ، خود نهج البلاغہ باترجمہ مرحوم دشتے میباشد، با این رویڪرد ڪہ نهج البلاغہ بہ تنهایے تا حدزیادے میتواند مفسّر بخشهاے مختلف خود باشد.
هدایت شده از صحیفه نور امام خمینی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خمینی(ره): شما میخواهید که یک مجلسی داشته باشید که در مقابل این مهاجماتی که از خارج میشود پایدار باشد.
📥 دریافت سایر کیفیت ها👇
http://emam.com/posts/view/19723
✅ @Sahifeh_noor
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی: امام راحل عظیمالشّأن، مجلس را در رأس امور دانستند؛ این را میتوان جامعترین تعبیری دانست که شأن مجلس و نیز وظیفهی آن را در یک جملهی کوتاه اعلام میکند. اگر قانون را راه و مسیر کشور به سمت قلّهها و مقصدهایی بدانیم که در قانون اساسی معیّن شده است، مجلس، متعهّد این ریلگذاری و رهگشاییِ حیاتی است. ۹۹/۳/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚖️ در عدالت نمره مطلوب به دست نیاوردیم
⚙️راه درست، اصلاح خطوط اصلی اقتصاد ملی است
🔻رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی: در دههی پیشرفت و عدالت، نمرهی مطلوبی درباب عدالت به دست نیاوردهایم. این واقعیّتِ ناخواسته باید همه را به تلاش فکری و عملی در باب معیشت طبقات ضعیف، به مثابهی اولویت، وادار سازد. توصیهی صاحبنظران به ما میگوید که راه درست برای این مقصود اصلاح خطوط اصلی اقتصاد ملّی یعنی: اشتغال، تولید، ارزش پول ملی، تورم، اسراف و امثال آن است. ۹۹/۳/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰مجلس متعهد به وظایف، نقطه امید مردم و اتکاء مجریان است
🔻پیام رهبر انقلاب اسلامی
به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی: آنگاه که نمایندگان مجلس با شناخت درست از شرایط و اولویّتهای کشور، و با کارشناسی، و با حضور فعّال و منظّم، و با پاکدستی و امانتداری، وظیفهی قانونگذاری و دیگر وظایف خود را انجام دهند، مجلس، نقطهی امید مردم و نقطهی اتّکاء مجریان، و به معنی حقیقی، در رأس امور کشور خواهد بود و چنین مجلسی در رساندن کشور به هدفهای والا، سهم بسزا خواهد داشت. ۹۹/۳/۷
💻 @Khamenei_ir