📸حضور منافقین در غرفه ملی ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت
🔹در حالی که حضور هر ساله منافقین در نمایشگاه فرانکفورت در راستای آزادی بیان تعبیر میشد، اما این بار با ورود به موقع پلیس آلمان و تذکرات مسؤولان جمهوری اسلامی ایران، منافقین نتوانستند در فعالیت غرفه ملی ایران و کار ناشران کشورمان خلل ایجاد کنند.
📢 #اخبار_شبکه_ادیان 🗣
#منافقین
🌐 @adyan8
#معبد تامان آیون یا معبد باغ زیبا یکی از #دیدنیهای #بالی_اندونزی معبد بسیار بزرگ و زیبایی که 500 سال پیش توسط یکی از پادشاهان ساخته شده. پیرنگ های بلند مطابق با تعداد طبقات فرد از 3 تا 11 طبقه در صحن معبد پراکنده است و فضای اصلی را با حصار جدا شده. این معبد یکی از بهترین جاذبه های گردشگری بالی و دیدنیهای اندونزی به شمار میرود.
🌐 @adyan8
17.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای #شیعه شدن آقای پاژ
از بودیسم تا #عرفان_سرخپوستی
و تا منطق و فلسفه
و در آخر #تشیع
و داستان ناله های شبانه در کوه شیلی برای پیدا کردن حقیقت
@rahyafte_com
🌐 @adyan8
✡ 1- آیا در تورات از کوروش با عنوان «مسیح خداوند» یاد شده است؟
1⃣ در ابتدا لازم به توجه است که #تورات یک متن یگانه و بلااختلاف نیست، چنانکه #دین_یهود نیز مذهبی یگانه و بدون انشعاب نیست. نسخ متعدد و متعارض تورات که مورد استناد شاخههایی از #یهودیان قرار میگیرد (همچون یهودیان صدوقی، فاریمی، مازوتی، اشکنازی، فریسیان و یهودیان ارتدوکس) تا حدودی با یکدیگر متفاوت هستند. بجز این، نسخه اصلی و کهن تورات نیز ساختار و زبان واحدی ندارد و از جمله به زبان #عبری و زبان #آرامی (معروف به «ترجم») و زبان #یونانی (معروف به «سبعینیه») نوشته شدهاند. هر یک از این نسخ میتوانسته به عنوان نسخهی اساس انتخاب شده باشد.
2⃣ نگارنده برای آنکه عبارت #مسیح_خداوند را در تورات بیابد، به نسخههای گوناگونی به زبانهای مختلف رجوع کرد و بجز در یک ترجمه فارسی از تورات (کتاب مقدس، چاپ لندن، 1970)، در هیچیک از متون بررسی شده فارسی و غیرفارسی چنین مفهومی را نیافت.
3⃣ نام #کوروش در مجموع در 19 بند تورات (با کم و زیادهایی در نسخ مختلف) آمده که در هیچکدام آنها (تا جایی که دیده شد) عبارتی معادل «مسیح خداوند» بکار نرفته است. در نسخ مختلف سِفر اشعیاء (باب 45، بند نخست) که گفته میشود این عبارت در آنجا آمده، از کوروش با عناوینی همچون «منصوب (appointed) خداوند» و «تعمید شده / روغنمالی شده (anointed) خداوند» یاد گردیده است. البته در تورات از کوروش با صفت «عادل» نیز یاد شده است (اشعیاء، باب 1، بند 13).
✡ 2- منظور از «مسیح» چیست؟
1⃣ در هر حال و با توجه به تفاوت نسخ، شاید بتوان مفهوم «روغنمالی شده خداوند» (که نوعی مراسم مذهبی است) را به «مسح کردن» تعمیم داد و «مسیح» را تصریفی لغوی از «مسح شده» گرفت.
2⃣ اما نمیتوان مفهوم «مسیح» را (چنانکه برخی بر آن پافشاری میکنند تا از کوروش شبه پیامبری ترتیب دهند) به عنوان اسم خاص یا مفهوم خاص (معادل با «عیسی مسیح» یا «نجاتبخش») از آن بیرون کشید.
3⃣ چرا که در نسخههای بررسی شده، واژههای عبرانی «המשיח»، «ישו»، «ישוע» یا واژههای عربی «المسیح»، «یسوع» یا واژههای انگلیسی «Messiah»، «Christ»، «Jesus» نیامده و البته که نباید هم آمده باشد.
4⃣ اما در هر صورت و با توجه به شباهتهای موجود بین نسخ میتوان بدون تردید پذیرفت که #کوروش از نظر #یهودیان پادشاهی محبوب و منصوب خداوند بوده که برای انجام وظیفهای بزرگ برگزیده شده است!
اندیشکده مطالعات یهود 📚
#مسیحیت
#یهودیت
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
شبکه ادیان
✡ 1- آیا در تورات از کوروش با عنوان «مسیح خداوند» یاد شده است؟ 1⃣ در ابتدا لازم به توجه است که #تور
✡ 3- این «مسیح یا منصوب خداوند» مشخصاً قرار است چه اعمالی را انجام بدهد؟
✍ پرسش مهمتر این است که کوروشی که عادل است، منصوب خداوند است، خداوند دست راست او را گرفته (اشعیاء، باب 45، بند 1)، به دست همو تعمید شده و احیاناً مسیح او است (البته از نظر آن قوم)، فارغ از هر اسم و صفتی، چه کاری باید انجام بدهد و مشخصه عادل بودن و مسیح بودن او چیست؟ وظیفهای که به موجب #تورات بر دوش #کوروش نهاده شده و او قرار است آنرا به انجام برساند، عبارت است از:👇
1⃣ «اجرای وعدههای پیشین خداوند که ارمیای نبی بیان کرده بود» (عزرا، باب 1، بند 1)
2⃣ «مغلوب کردنها ملتها و شکستن درها» (اشعیاء، باب 45، بندهای 1 و 2)
3⃣ «آزاد کردن یهودیان از اسارت» (اشعیاء، باب 45، بند 13؛ عزرا، باب 2، بند 1)
4⃣ «اعطای ظروف قیمتی به رئیس یهودیان» (عزرا، باب 1، بند 8)
5⃣ «ساختن خانهای برای خدا در اورشلیم» (تواریخ ایام، باب 36، بند 22 و 23)
6⃣ «ساختن قربانگاه» (عزرا، باب 6، بند 3)
7⃣ «وا داشتن همسایگان یهودیان به دادن طلا و نقره و اموال به آنها و نیز دادن هدایایی برای خانه خدای آنان» (عزرا، باب 1، بند 4 و 6)
8⃣ «مجازات پادشاه و مردم بابل بخاطر گناهانشان» (ارمیا، باب 25، بند 12)
9⃣ «نابود کردن بابل، ریشهکن کردن نسل بابلیان، تبدیل کردن بابل به باتلاق و لانه جغدها، جارو کردن بابل با جاروی هلاکت» (اشعیاء، باب 14، بندهای 22 و 23).
‼️ ایناست اعمال مقرر شده برای مسیح یا منصوب عادل خداوند!
✡ 4- کورش در ازای انجام این اعمال چه چیز دریافت میکند؟
1⃣ «پادشاهی همه کشورهای جهان» (عزرا، باب 1، بند 2)
2⃣ «تصرف گنجینهها و خزائن» (اشعیاء، باب 45، بند 3)
3⃣ «درآمد کشور مصر و حبشه، و مالکیت مردمانی بسته در زنجیر از سبا» (اشعیاء، باب 45، بند 14).
✡ 5- آیا آن اعمال انجام شده است یا نه؟
1⃣ نص #تورات و رویدادنامههای بابلی و #منشور_کوروش و متون تاریخی، کموبیش دلالت بر اجرای اوامر خدای #یهودیان (و در واقع خود یهودیان) دارد.
2⃣ #کوروش شهر و کشور #بابل را تصرف میکند و به عمر کشور و تمدن بابل برای همیشه پایان میدهد.
3⃣ گنجینههای بابل را تصرف میکند و به دستاوردهای موجود علمی و اجتماعی بابل پایان میبخشد.
4⃣ در حالیکه چیزی از مظاهر تمدن نیز بر جای نمیگذارد که یادمان و خاطرهای از سلطه او و جانشینانش بر بابل باشد.
5⃣ اما با این حال، #یهودیان را آزاد میکند و به «عدالت»! حکم میکند که آنان «به خرج همسایگان خود»! به #اورشلیم بازگردند و به «خرج همانها» معبدی برای خدای خود بسازند!!
✡ 6- آیا آن اعمال جای افتخار دارد؟
1⃣ افتخار کردن و بالیدن امری مطلق نیست و بسته به دریافت و چگونگی نگرش و جامعهنگری و روحیات انسانی هر شخص و مکتبی با یکدیگر متفاوت است.
2⃣ اما آنچه مسلّم است این است که برای افتخار کردن میباید «کل» روایت را در نظر داشت و نه فقط تکهای دلخواه از آن را.
3⃣ اگر روایت #تورات به تمامی درست و مبتنی بر واقعیت باشد (که بعید است)، #کوروش به #یهودیان خدمتی بزرگ کرد؛ خدمتی که با ظلم به دیگران توأم بود.
4⃣ او در #تورات دستِ دهنده به #یهودیان و دستِ گیرنده از غیریهودیان دارد.
5⃣ اما از سوی دیگر، #کوروش بابل را به باد فنا داد.
6⃣ حال هر کس میتواند به کوروشی که نامش در #تورات آمده، ببالد یا بتازد.
7⃣ ولی تاریخ برای بالیدن و تازیدن نیست، برای تجربه آموختن است.
✍ نویسنده: رضا مرادی غیاثآبادی
اندیشکده مطالعات یهود 📚
🌐 @adyan8
شبکه ادیان
https://www.instagram.com/p/BoKO-s-lyIQ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=19o4b24vjnyly
صفحه ی شخصی اینستاگرام مدیر اجرایی شبکه ادیان: استاد
س. طالبی دارستانی☝️
@s.talebi.darestany
🍂
گنجینه ی عشق است دلِ خونِ رقیه
عالم به فدای دلِ محزونِ رقیه
آنقدر که در طالعِ او اشکِ غم افتاد
شد وردِ لبِ ما اَنا مجنونِ رقیه..
🏴شهادت مظلومانه بی بی سه ساله ، بنت الحسین(ع)، حضرت رقیه(س) را به محضر حضرت بقیة الله الاعظم(عج) تسلیت عرض می نماییم. 🏴
▪️کودک ولی برای همیشه به خواب رفت
وقتی که دید قصه بابا به «سر» رسید..😭
🍂 @adyan8
1_30389241.mp3
2.7M
🎤 حاج #محمود_کریمی
دیدنِ دستایِ بسته اومدی 😭
پیشِ کاروانِ خسته اومدی...
حالا که دیگه نمیتونم پاشم
حالا که پاهام شکسته اومدی..😪
#یا_رقیه_خاتون
🍂 @adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✝️ #حمایت #شبکه #مسیحی از #جنایات و #کودک_کشی های #صهیونسیت ها
🌐 @adyan8
#فلسفه_پیاده_روی_اربعین به سمت کربلا چیست؟
🔹همواره #آیین ها و #ادیان مختلف با هدف #همبستگی میان پیروان و هویت بخشی به جریان اجتماعی خود، ایامی را در سال مشخص کرده و پیروان خویش را ملزم به شرکت در این اجتماعات می کنند.یکی از پیامدهای اینگونه #تجمعات، نمود جهانی و به نوعی تبلیغ آن جریان اجتماعی است که معمولأ در جامعه جهانی تاثیر گذار است. به فرموده مقام معظم رهبری خلا وجود اجتماعی عظیم و بین المللی در میان #شیعیان را حضور میلیونی در ایام اربعین پر می کند. کربلا می تواند«نماد» تبلور وحدت وبیعت با امام باشد که «نمود»ی جهانی خواهد داشت. شروع #جاذبه_مغناطیس حسینی در روز اربعین است، این همان مغناطیسی است که امروز هم با گذشت قرنهای متمادی در دل من و شما هست.
🔹پیاده به زیارت امام حسین(علیه السلام) رفتن موضوعیت دارد.
🔹بنا به فرموده امام #عسکری(ع)؛ یکی از نشانه های مومن-که در این روایت مقصود شیعه است-زیارت سیدالشهدا در روز اربعین می باشد.[۱]زیارتی که با پای پیاده رفتنِ آن هم «موضوعیت» دارد. چرا که امام صادق(ع) به یکی از دوستان خود میفرماید: قبر حسین(ع) را زیارت کن و ترک مکن. پرسیدم: ثواب کسى که آن حضرت را زیارت کند چیست؟ حضرت فرمود: کسى که با پای پیاده به زیارت امام حسین(ع) برود خداوند به هر قدمى که برمى دارد یک حسنه برایش نوشته و یک گناه از او محو مى فرماید و یک درجه مرتبه اش را بالا مى برد.[۲]ایشان در جای دیگری می فرمایند: کسی که به قصد زیارت امام حسین(ع) از منزلش خارج شود اگر پیاده باشد، خداوند بابت هر قدمی که برای زیارت اباعبدالله بر میدارد، یک حسنه مینویسد و یک سیئه از او محو میکند. وقتی که به حرم میرسد، خداوند او را جزء صالحین برگزیده مینویسد. وقتی مناسک او تمام شد، خداوند نام او را جزء فائزین مینویسد. وقتی میخواهد بازگردد یک فرشتۀ الهی در مقابل او قرار میگیرد و میگوید: رسول خدا(ص) به شما سلام میرساند، و پیغام میدهد (مژده میدهد): عملت را از سر بگیر که تمام گناهان گذشتهات بخشیده شده است.[۳]
🔹سابقه ای تاریخی سنت پیاده روی
🔹از جهتی جریان پیاده روی برای زیارت سیدالشهدا در روز #اربعین سابقه ای تاریخی نیز دارد؛ #زیارت_کربلا با پای پیاده در زمان «شیخ انصاری»[۴]رسم بوده است، اما در برههای از زمان به فراموشی سپرده میشود که در نهایت توسط «شیخ میرزا حسین نوری» دوباره احیا میشود.ایشان آخرین بار در سال ۱۳۱۹ هجری با پای پیاده به زیارت حرم أباعبدالله حسین(ع) رفت. با اینکه زیارت سیدالشهدا(ع) در اکثر برهههای تاریخی به سختی انجام میشد و جان زائران در خطر بود، اما با این وجود زائران، عاشقانه خطرات را به جان میخریدند و به پابوسی امام حسین(ع) در روز اربعین نائل میشدند.
پی نوشتها:
[۱]. بحار الانوار،علامه مجلسی،ج۹۸،ص۳۴۸
[۲]. کامل الزیارات،ابن قولویه،ص۱۳۴ (عَنْ عَلِیِّ بْنِ مَیْمُونٍ الصَّائِغِ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: یَا عَلِیُّ زُرِ الْحُسَیْنَ وَ لَا تَدَعْهُ. قَالَ قُلْتُ: مَا لِمَنْ أَتَاهُ مِنَ الثَّوَابِ؟ قَالَ مَنْ أَتَاهُ مَاشِیاً کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطْوَةٍ حَسَنَةً وَ مَحَى عَنْهُ سَیِّئَةً وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً؛)
[۳]. همان ، ص۱۳۲-«مَنْ خَرَجَ مِنْ مَنْزِلِهِ یُرِیدُ زِیَارَةَ قَبْرِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ ص، إِنْ کَانَ مَاشِیاً، کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطْوَةٍ حَسَنَةً وَ مَحَى عَنْهُ سَیِّئَةً، حَتَّى إِذَا صَارَ فِی الْحَائِرِ کَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الْمُصْلِحِینَ الْمُنْتَجَبِینَ، حَتَّى إِذَا قَضَى مَنَاسِکَهُ کَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الْفَائِزِینَ، حَتَّى إِذَا أَرَادَ الِانْصِرَافَ أَتَاهُ مَلَکٌ فَقَالَ: إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص یُقْرِؤُکَ السَّلَامَ وَ یَقُولُ لَکَ: اسْتَأْنِفِ الْعَمَلَ فَقَدْ غُفِرَ لَکَ مَا مَضَى»
[۴]. (متوفی سال ۱۲۸۱ قمری)
#شبکه_ادیان
#ادیان
#مراسم
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
#بلژیکی ها در حال خواندن #انجیل پیش از اعدام پسر #سیاه_پوست هفت ساله ای در پادشاهی کینگ لئوپولد در کنگو به این جرم که پدرش به اندازه کافی گندم برای استعمارگران تولید نکرده بود.
🌐 @adyan8