🍀
💢نماز سر وقت مثل قرص خوردن سر وقته ، چه جورے قرص رو سر وقت بخورید تاثیر داره؟؟
نماز هم دقیقااا همینه باید سره وقت خونده بشه تا تأثیرشو ببینے ،
گره هاے زندگیتون با همین نماز اول وقت باز میشه ، مطمئن باشید ...
شهیدابراهیـــمهآدے
🍃🌷
#عطر_نماز
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
🔰 عکسنوشت
تن در دنیاست و جان در آخرت؛ یاران یکایک جان در سر پیمان ازلی خویش نهادهاند و بال شهادت به حظیرةالقدس کشیدهاند اما پیکر خونینشان، اینجا، اینسوی و آنسوی شقایقهای داغداریاست که بر دشت رُسته است. تن در دنیاست و جان در آخرت، و در این میانه، حکم بر حیرت میرود....
#حاج_قاسم
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
خطاب به کسانی که با شعار آزادی و احترام به عقاید کمپین تحریم محرم راه انداختن:
بادها میخوابند، طوفانها میخوابند
اما پرچم حسین (ع) همچنان پابرجاست.
#ما_ملت_امام_حسینیم
#حسین_آرام_جانم
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
Lohoof-21.mp3
6.16M
سوگنامه کربلا
بخش بیست و یکم
مسلک دوم: گزارش از حوادث عاشورا و شهادت امام علیه السلام و یاران با وفایش
این کتاب صوتی سعی میکند با رویکرد روایتی و نمایشی و برداشتی از کتاب ارزشمند لهوف، ماجراهای مهم پیش از واقعه، روز عاشورا و حوادث پس از آن را باز خوانی کند.
#لهوف
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
🖤 |بیزاری میجویم بسوی خدا و شما از غاصبان و ظالمان نسبت به شما و از پیروان و دوستدارانشان
#چله_عاشورا
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
نمازش رو همیشه شمرده شمرده و بادقت می خوندبهمون می گفت :
اشکال کار ما اینه که برای همه وقت می ذاریم، جز برای خدانمازمون رو سریع
می خونیم و فکر میکنیم زرنگی کردیم؛
اما یادمون می ره اونی که به وقت ها برکت می ده، فقط خود خداست
#عطر_نماز
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
شب یازدهم محرم را گویا اسرای اهلبیت در یك خیمه نیمسوخته سپری نمودند در این رابطه در مقاتل چیزی از احوال اهلبیت ـ علیهمالسلام ـ نقل نشده ولی میتوان تصور كرد كه چه شب سختی را بعد از یك روز پر سوز و از دست دادن عزیزان و غارت اموال و اسارت و سوختن خیمهها و اهانتها و... داشتهاند.
عمر سعد ملعون در روز 11 محرم دستور كوچ از كربلا به سوی كوفه را میدهد و زنان و حرم امام حسین ـ علیهالسلام ـ را بر شتران بیجهاز سوار كرده و این ودایع نبوت را چون اسیران كفّار در سختترین مصائب و هُموم كوچ میدهند.
در هنگام حركت از كربلا عمر سعد دستور داد كه اسرا را از قتلگاه عبور دهند. قیس بن قرّه گوید: هرگز فراموش نمیكنم لحظهای را كه زینب دختر فاطمه ـ سلامالله علیها ـ را بر كشته بر خاك افتاده برادرش حسین عبور دادند كه از سوز دل مینالید... و امام سجاد ـ علیهالسلام ـ می فرماید: ... من به شهدا نگریستم كه روی خاك افتاده و كسی آنها را دفن نكرده، سینهام تنگ شد و به اندازهای بر من سخت گذشت كه نزدیك بود جانم بر آید و عمهام زینب وقتی از حالم با خبر شد مرا دلداری داد كه بیتابی نكنم.
گویا اسرای كربلا را دوبار به قتلگاه میآورند، یك دفعه همان عصر روز عاشورا بعد از غارت خیام و به درخواست خود اسرا و یك بار هم در روز یازدهم محرم هنگام كوچ از كربلا و به دستور عمر سعد و این كار عمر سعد شاید به خاطر این بود كه میخواست اهلبیت ـ علیهمالسلام ـ با دیدن جنازههای عریان و زیر آفتاب مانده شكنجه روحی به اسرا داده باشد.
#برای_حسین
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
در کربلا چه گذشت؟
شیعیان شیخ عباس قمی را با مفاتیح الجنان میشناسند اما حق او بر گردن شیعه بیش از اینهاست. شیخ عباس، مقتلی مفصلتر از لهوف به یادگار گذاشته با نام «نفسالمهموم» که نامش برگرفته از حدیث امام صادق(ع) است که فرمود: « نَفَسُ المَهمومِ لِظُلمِنا تَسبیحٌ وَ همُّه لَنا عِبادَةٌ وَ کِتمانُ سِرّنا جِهادُ فی سَبیلِ الله » ترجمه: نَفَس کسی که به خاطر مظلومیت ما اندوهگین شود تسبیح است، اندوه بر ما عبادت است و کتمان و پوشاندن راز ما جهاد در راه خداست. نفسالمهموم از لهوف مفصلتر و از همین روی به لحاظ تاریخشناسانه دقیقتر است.
آغازش همانند لهوف با ولادت امام است اما پایانش با قیام مختار خاتمه یافته. باب اول، حاوی دو فصل است فضایل امام حسین(ع) و همچنین ثواب گریستن در عزای امام حسین و لعن قاتلان وی. باب دوم، حاوی رخدادهایی است که بعد از بیعت کردن مردم با یزید بنمعاویه تا شهادت امام حسین(ع) اتفاق افتاده است. این باب مفصلترین باب کتاب و در ۲۰ فصل تنظیم شده است. باب سوم، حاوی وقایع بعد از شهادت امام حسین(ع) است. باب چهارم، حاوی رویدادهای پس از شهادت امام حسین(ع)، مانند گریستن آسمان، ناله فرشتگان و گریستن جنیان است. باب پنجم، درباره فرزندان و زنان امام و فضیلت زیارت آنها و همچنین ستم حاکمان ظالم در تخریب بارگاه حسینی است در خاتمه کتاب، قیام توابین و قیام مختار شرح داده شده است.
#کتاب_عاشورایی
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
منبر مجازی (قسمت دوم)
🔹تبیین جهاد کبیر در نهضت امام حسین (ع) از نگاه حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸مراحل هفت گانه نهضت سید الشهدا(ع) از عدم اطاعت شروع می شود. یک بار این مراحل هفت گانه را عرض می کنیم. از این نهضت و قیام، نقشه راه می توانیم استخراج کنیم.
🔸گام اول عدم اطاعت بود. (توضیح در جلسه قبل) مرحله یا گام دوم هجرت. سید الشهدا(ع) وقتی زیر بار زیر ستم اموی نرفت در مدینه نماند و هجرت کرد. خود هجرت یک گام انقلابی است یک حرکت انقلابی است. یک خروش است یک ستیز است یک تحول است یک تغییر است. تمام انقلاب ها و قیام ها از ساز و کار هجرت بهره بردند.
#منبر_مجازی
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
✨خـدایا بہ تـو توڪل میکنـم
✨و حـس داشتنت
✨پناهگاهی میشـود همیشگی
✨در اوج سختیهایم
✨روزهایم را با رحمتت بخیـر بگردان
✨بنـام خـدایی ڪه
✨تسکین دهنـده دردها
✨و آرامـش دهنده قلبهاست
✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو
#سلام_صبحگاهی
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan