.
آرامش قلب اهل حرم
✍نجمه صالحی
در شام با بهره بردن از دو شیوه "همراهی" و "مناظره"، شامیان را از توطئهی امویان آگاه نمود. همراه عمه جانش، حضرت زینب سلاماللهعلیها، روشنگری کرد. یکی از پیامآوران مهم عاشورا بود، سجاد سجادهی عشق! حال دل مردم را با دعاهایش روبهراه و آنها را به خدا وصل مینمود!
عراقیها در ایام اربعین، میانهی راه زائران پیاده، چه زیبا بانگ "هلابیکم زوار ابو السجاد " برمیدارند، چه بسا تذکر میدهند که او یکی از میزبانان اصلی این راه است، اذن از او بگیرید!
🥀شـهـادت یـادگار کـربـلا، ️نگین آرامش قلب اهل حـرم، امام سجاد علیهالسلام تعزیت🥀
#امام_سجاد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
@zemzemh60
.
«زینت العابدین؛ جهادگر تبیین»
✍🏻فاطمه شکیب رخ
امام سجاد علیه السلام در طول حیات بابرکتشان، در اثبات حقانیت و زنده نگهداشتن قیام عاشورا با دو روش به تبیین اقدام نمودند. روش مشهور که به سوگواری دائم در عزای سید الشهداء و یارانشان شناخته می شود، همان اشک و ماتم مستمر از وقوع فاجعه کربلا بود که سوزناکی گریه های حضرت، دل ها را متوجه عمق سنگینی جنایت در حق اهل بیت علیهمالسلام می نمود و روش دوم《تبیین قیام عاشورا》بود. چنانچه این امام همام هنگامی که به شهر دمشق وارد شدند و با پیرمرد نا آگاه و هتاک شامی روبرو گشتند که خداوند را بخاطر کشته شدن شهدای کربلا ستایش می گفت! ایشان بدون ابراز ناراحتی از گفتار وی سعی در روشن نمودن حقیقت برای آن پیرمرد برآمدند.
امام زین العابدین(ع) با قرائت آیه《قُلْ لاَ أَسْئَلُکمْ عَلَیهِ اَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبی》 به وی فرمود: ای پیرمرد! آیا از این آیه اطلاع داری؟ پس زمانی که با تایید مخاطب خویش روبرو شد، به معرفی و تفسیر آیه و روشن نمودن مقصود آن اهتمام نمود و فرمودند: قربی ما اهل بیت(ع) هستیم! بعد از آن با اشاره به سوره بنی اسرائیل و تاکید بر《حقّ نزدیکان》و دریافت پاسخ پیرمرد، دگر بار فرمود: آیا آیه《وَ اعْلَمُوا أَنَّمَا غَنِمْتُمْ مِنْ شَیء فَأَنَّ للهِِ خُمُسَهُ وَ لِلرَّسُولِ وَ لِذِی الْقُرْبی》و بدانید که یکْ پنجمِ آنچه به دست می آورید، برای خداوند و پیامبر و نزدیکان است، را خوانده ای؟
با پاسخ پیرمرد مبنی از آگاهی از آن آیه، امام(ع) فرمود: ای پیرمرد! آن نزدیکان ما هستیم، سپس علی بن الحسین (ع) با قرائت آیه《إِنَّمَا یریدُ اللهَ لِیذْهِبَ عَنْکمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیتِ وَ یطَهِّرَکمْ تَطْهیراً، برای مرتبه آخر با پیرمرد اتمام حجت نمود و فرمود: خداوند طهارت را مخصوص ما اهل بیت (ع) نموده است! در این هنگام پیرمرد، لحظه ای خاموش و از گفته خویش پشیمان شد، سپس سرش را به سوی آسمان، بالا برد و گفت: خدایا! من از آنچه گفتم و از دشمنی با این اهل بیت (ع)، توبه می کنم، خدایا! من از دشمن محمّد و خاندان محمّد(ص) به درگاه تو بیزاری می جویم.
سنجش شرایط شام، استعانت از صبر و بیان ساده در توضیح واقعه از نکات ارزشمند این رفتار تبیینی امام سجاد علیه السلام برداشت می شود، زیراکه مردم شام تربیت یافته ی اسلام دست ساز اموی بودند و از حقائق اسلام واقعی اطلاعی نداشتند و همین امر، علت رفتار تبیینی امام (ع) در شام بوده است، چراکه در کوفه رفتار و گفتار ایشان با مردم در قالب توبیخ بود و جنبه تبیین به خود نداشت و همین امر را می توان از نکاتی دانست که جهادگر تبیین باید به آن توجه کامل داشته باشد.
منابع: بحارالانوار، ج 45، ص 129 ؛ احتجاج، ج 2، ص 120-122؛ تاریخ طبری، ج 2، ص 591 به بعد (حوادث سال سیزدهم).
#جهاد_تبیین
#امام_سجاد
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
حدیث بافتنی!
✍اشرف پهلوانی قمی
حال دنیا خیلی خوب نیست. مدتهاست آدمها به محض دیدن یکدیگر سفره مشکلات اقتصادی و سیاسی و بیماری را می گشایند و به تناول غصّههای آن مشغول میشوند و استخوان امید را دور میریزند!
اما هنوز خیلی بهانهها وجود دارد که میتواند حال دلمان را خوب کند. این بهانه درمانگر، میتواند دیدن یک دوست با انرژی مثبت باشد یا خواندن یک کتاب پرمغز یا دیدن یک عالم نورانی یا رفتن به مکانی مقدس...
خلاصه هنوز هم با وجود این همه مشکلاتی که در این آخرالزّمان هست، آدمها، اشیا، مکانها و اعمالی هستند که میتوانند دل محزون دنیا و ساکنینش را شاد کنند.
یکی از چیزهایی که مرا خوشحال میکند؛ البته بعد از زیارت، نوشتن و خواندن کتاب است.
در خانه ما کافیست مثل «زبلخان» دستت را دراز کنی! تا چند کتاب از هر موضوعی که دلت بخواهد به دست آوری.
این بار که دستم را دراز کردم کتابی ناب یافتم؛ «انسان 250ساله» با قلمی روان که علم از آن چکّه میکند.
امروز سالگرد شهادت امامیست که متأسفانه در بین عموم شیعیان جز بیماری، گریه بسیار و گوشهای نشستن و دعاکردن چیزی گفته نمیشود و این نظر، بزرگترین جفا آنهم از طرف محبّین ایشان است.
چشمم که به کتاب افتاد قلبی شد. با ذوق فصل امامسجاد (علیهالسلام) را باز کردم و شروع کردم به خواندن.
چیزی که از آن برداشت کردم این بود که:
«دوران امامسجاد (علیهالسلام) پر بوده است از روشنگری و اگر این سی و چهار سال تلاش امام سجاد را از زندگی ائمه قطع کنیم، قطعاً به آنجایی نخواهیم رسید که امامصادق (علیهالسلام) رفتاری آنچنان صریح و آشکار با حکومت اموی یا بعدها باحکومت عباسی داشت.»
کتاب را ورق زدم. نوشته بود: «برای ایجاد یک جامعه اسلامی، زمینه فکری و ذهنی از همه چیز لازمتر و مهمتر بود و ایجاد این زمینه ذهنی در آن شرایط خفقان بعد از ماجرای کربلا بایستی در طول سالیان درازی انجام بگیرد و این همان کاری بود که امام سجاد با زحمت فراوان به عهده گرفت»
از جعل حدیث مثل آبخوردن هم نوشته بود. علمای وابسته و محدّثین حکومتی با آنچنان سرعتی حدیث میبافتند که روزی چند لباس موقّر و پر از مدح و ثنا برای قامت غیر موجّه خلیفه آماده میشد؛ جوری که مؤمنین هم فکر میکردند بیعت با چنین کسی که عنوان خلیفةالله را به دوش میکشد واجب شرعی است؛ حتی اگر مشروبخور و سگباز باشد و دستش به خون فرزند رسول خدا (صلیالله علیه و آله) آلوده باشد.
افشاگری و برخورد شدید با این محدّثین قلاّبی، یکی از وظایف امام چهارم در آن شرایط بود...
ادامهاش را میگذارم برای خودتان که با عطش بیشتری این کتاب را بخوانید.
https://eitaa.com/pahlevaniqomi
#امام_سجاد
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
مولای شب جمعهها
✍زهرا نجاتی
دل توی دلم نبود. قلبم می تپید. مثل این مادرهایی که بچهشان را وسط شلوغی گم کرده اند و هرفکری میکنند، بی قرارم.
پایم به حسینیه میرسد. با دیدن تصویر ضریح شش گوشه، همه چیز تمام میشود. انگار یک دست مهربان می نشیند روی تمام اضطرابهای قلبم. انگار گلاب آورده کسی و همه چیز را ازدلم میشوید.
تازه میفهمم«هواتو کردم.. من عاشق هواتو کردم.. کاش بیام حرم دورت بگردم یعنی چه!»
از پشت پرده اشک زل زدهام به تویی که خودت را هنوزلایق نیستم اما ضریحت انکار دوای دردهای من است. دوای دردهای همه ما بچهشیعهها.
همه مایی که تو را درهمهمه زندگی گم کردهایم و در میان آوارگیهایمان، راز زییای «ففروا الی الحسین» را ازیاد بردهایم. ـ
مایی که طول سال، آوارهایم و دست به دعا که یک هفته مانده به اربعین، آواره جاده نجف تا کربلا باشیم...
هواتو کردم و در سرهوایی جز تو نیست و لحظه به لحظه از تنفس درهوای عاشقیات مست میشویم و ترس... ترس و ترس از اینکه اگر این حال خوب باز هم گم شود لا به لای عشقهای دروغ و مجاز و پول و غصه دنیا و چه و چه...
و امان از ترس ـ..
مولای من!
مولای شب جمعه ها!
به درد این دل عاشق ما برس...
همیشه معشوق دل ما بمان و روز به روز بر تب عشق حقیقی ما بیفزا...
#امام_سجاد
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
برشی از لُهوف...
✍سیده ناهید موسوی
دشمن، جنگ، نیزه، بی آبی، یتیمی، آوارگی، شهادت و خون... واژگانی که درطول تاریخ تکرار میشوند. آن زمان که سرزمینی به نام «کرببَلا» قتلگاه اولاد پیامبر(ص) شد، تا مظلومیت آنان و رسوایی دشمنان تا بعد از ۱۴۰۰سال همچنان باقی بماند و خون شهدای کربلا بجوشد و نامشان پُرتکرار باشد.
مَصائِبٌ بَدَّدَتْ شمْلَا لنَّبِي فَفي قَلْبِ الْهُدی اءَسْهُمّ یَطِفْنَ بِالتَّلَفِ وَ ناعِیاتٌ وَ جَریحٍ، وَ مَفجُوعاتٌ بِفَقْدِ لِلْخُدُودِ، وَ عادِماتٌ لِلْجُدُودِ، وَ مُبدِیاتٌ لِلِنّیاحَةِ وَ الْعَویل، وَ فاقِداتٌ لِلمُحامي وَ الْکَفیلِ. فَیا اءهْلَ الْبَصائِرِ مِنَ الأنامِ، وَ یاذَوي النَّواظَرِ وَ الأَفْهَامِ، حَدِّثوا نُفُوسَکُمْ بِمَصائبِ هاتِیکَ الْعِتْرَةِ، وَ نَوّحُوا بِاللهِ لِتِلكَ الْوحْدَةِ و الْکَثْرَةِ، وَ ساعِدُوهُمْ بِمُوالاةِ الوَجْدِ و العِبْرَةِ وَ تاسَّفوا عَلي فَواتِ تِلكَ النُصْرَةِ. فَإنَّ نُفُوسَ اءُولئکَ الاقْوامِ وَدائعُ سُلْطانِ الأنَامِ، وَ ثَمَرةُ فُؤادِ الرَّسُولِ، وَ قُرَّةُ عَیْنِ الزَّهراء اَلبتُولِ، وَ مَنْ کانَ یَرْشِفُ بِفَمِهِ الشَرّیفِ ثَنایاهُمْ، وَ یُفَضِلُ عَلي اءمَّتهِ اءُمُّهُم وَ اءَباهُمْ.*
مصیبتهایی که کانون خاندان پیامبر(ص) را پریشان کرد و تیرهایی که در دل خورشید هدایت نشست و آن قلب بشریت را از کار انداخت. و فریادهای طنین انداز زنان خبر از مرگ آنان میداد و آن جناب را مخاطب میساخت و آتش سوزان حزن و اندوه و تاسف را در دلش شعله ور میساخت. ای کاش فاطمه(س)و پدرش میدیدند که دختران و فرزندانشان را پا برهنه کردهاند و عدهای را زخمی و گروهی را اسیر و برخی را سر بریدهاند. دختران خاندان نبوت گریبان چاک و مصیبت زده و با موهای پریشان از پشت پردهها بیرون آمده و بر صورتهای خود سیلی میزنند و در غم ازدست دادن حمایت گران و سرپرستان خود، صدا به نوحه و زاری بلند نمودهاند. ای مردم آگاه و ای انسانهای تیزبین ، قتلگاه این خاندان رابه یاد بیاورید و به بی کسی و غربت آنان و زیادی دشمنان، نوحه سرایی کنید و با غم و اندوه و اشک چشمانتان ، آنان را یاری نمایید که جانهای آنان امانتهای پروردگار جهان و میوه دل پیامبر(ص). مسلمانان و نور چشم فاطمه زهرا هستند. آنان کسانی اند که پیامبر(ص) با دهان مبارکش دندانهای آنان را میمکید و پدر و مادر آنان را از پدر و مادر خود برتر میدانست.
بند بند مقتل لُهوف؛ روضه مجسمِ احوالات غزه مظلوم است، امتحانی الهی که از هفتم اکتبر سال گذشت برای مردمان غزه آغاز شد و همچنان نیز ادامه دارد.هرروز خبر شهادت از پیر و جوان، پدر یا مادر، شیرخوار و کودک به گوش میرسد گویی حادثه دلخراش کربلا در آن خطه از عالم هر بامداد و شامگاه رخ میدهد. غزه قتلگاه تعداد محدودی نیست، بلکه شاهد نسل کشی در وجب به وجب خاک خود میباشد. قحطی و خشکسالی که منجر به شهادت کودکان و نوزادان میشود و بی آبی ممتدی که عادت یزیدیان است.کربلا پس از هزار و اندی سال مقدس و فراموش نشدنیست باشدکه غزه را نیز درلابلای صفحات تاریخ به فراموشی نسپاریم زیرا «کُل یومٍ عاشورا و کُل ارضٍ کربلا»
*اللهوف علی قتلی الطفوف؛سید ابن طاووس.
نصرٌ من الله و فتح قریب
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
روایت امام خامنهای از فتنهای موسوم به گورباچف نامیدن خاتمی در اوایل دوران ریاست جمهوری خاتمی را بخوانید. بسیار جالب در همان دوره این فتنه را تبیین فرمودند.
بیانات در دیدار کارگزاران نظام - ۱۳۷۹/۰۴/۱۹
... اینها در چند مورد اشتباه کردند: اشتباه اوّلشان این است که آقای خاتمی، گورباچف نیست. اشتباه دومشان این است که اسلام، کمونیسم نیست. اشتباه سومشان این است که نظام مردمىِ جمهوری اسلامی، نظام دیکتاتوری پرولتاریا نیست. اشتباه چهارمشان این است که ایرانِ یکپارچه، شوروىِ متشکّل از سرزمینهای به هم سنجاق شده نیست. اشتباه پنجمشان این است که نقش بیبدیل رهبری دینی و معنوی در ایران، شوخی نیست. این اشتباهات را بعداً توضیح خواهم داد.
اشارهای به طرح امریکایىِ فروپاشی شوروی بکنم. این چیزی که الان از این تصویر در ذهن من هست، بخش عمدهاش از یادداشتهایی است که خود من روزبهروز در سال ۱۳۷۰ از خبرهای ماجرای شوروی یادداشت کردهام. البته بعداً با اطّلاعات فراوانی که دوستان ما از منابع مهم روسی و غیرروسی فراهم کردند و به بنده دادند، تکمیل شد که حال نمیخواهم با تفصیل آنها را بیان کنم؛ اما ماجرای عظیمی است.
وقتی میگوییم طرح امریکایی فروپاشی شوروی، لازم است سه نکته را در کنار این کلمه امریکایی عرض کنیم:
نکته اول این است که وقتی میگوییم طرح امریکایی، معنایش این نیست که بقیه بلوک غرب در این زمینه با امریکا همکاری نداشتند؛ چرا، همه غرب و همه اروپا در این زمینه بهشدّت با امریکا همکاری میکردند. مثلاً نقش آلمان و انگلیس و بعضی کشورهای دیگر بهصورت بارز بود. اینها همکاری جدّی داشتند.
نکته دوم این است که وقتی میگوییم طرح امریکایی، معنایش این نیست که ما عوامل داخلی فروپاشی شوروی را ندیده میگیریم؛ نخیر، عوامل فروپاشی در درون نظام شوروی وجود داشت و از آن عوامل دشمنشان بهترین استفاده را کرد. آن عوامل داخلی چه بود؟ فقر شدید اقتصادی، فشار بر مردم، اختناق شدید، فساد اداری و بوروکراسی. البته انگیزههای قومی و ملی هم در گوشه و کنار وجود داشت.
نکته سوم این است که این طرح امریکایی یا غربی - به هر تعبیری که میگوییم - یک طرح نظامی نبود. در درجه اوّل یک طرح رسانهای بود که عمدتاً بهوسیله تابلو، پلاکارد، روزنامه، فیلم و غیره اجرا شد. اگر کسی محاسبه کند، میبیند که حدود پنجاه، شصت درصدِ آن مربوط به تأثیر رسانهها و ابزارهای فرهنگی بود. عزیزان من! مسأله تهاجم فرهنگی را - که من هفت، هشت سال پیش مطرح کردم - جدّی بگیرید. شبیخون فرهنگی، شوخی نیست. بعد از عامل رسانهای و تبلیغی، در درجه دوم، عامل سیاسی و اقتصادی بود. عامل نظامی هیچ نبود.
و اما این طرح چه بود؟ گورباچف وقتی در سال ۱۹۸۵ - حدود سالهای ۶۴ و ۶۵ - سرِ کار آمد، یک عنصر جوان در قبال دبیرکلهای پیر قدیمی بود. روشنفکر و خوشبرخورد بود؛ شعاری که او مطرح کرد، شعار پروستریکا در درجه اوّل و گلاسنوست در درجه دوم بود. تعبیر فارسی پروستریکا، بازسازی و اصلاحات اقتصادی است؛ و گلاسنوست یعنی اصلاحات در زمینه مسائل اجتماعی، آزادی بیان و امثال اینها. در یکی، دو سال اوّل، به وسیله رسانهها، آواری از حرف و تحلیل و تفسیر و تشویق و جهتدهی و پیشنهاد بر سر گورباچف فرو ریخت و کار بهجایی رسید که توسط مراکز امریکایی، گورباچف به عنوان مرد سال معرفی شد! این در همان دوران جنگ سرد هم بود؛ یعنی در دورانی که امریکاییها شبح هر موفّقیتی را در شوروی با تیر میزدند! قبل از گورباچف، اگر واقعیتهای خوبی هم در شوروی وجود داشت، بهشدّت آن را انکار میکردند و علیه آن تهاجم تبلیغاتی راه میانداختند. اما ناگهان نسبت به گورباچف چنین وضعی را پیش گرفتند! این آغوش باز غرب، بهعنوان یک مشوّق بزرگ، گورباچف را فریب داد! من نمیتوانم ادّعا کنم که گورباچف کسی بود که غربیها یا دستگاههای سیا او را سر کار آورده بودند - آنچنان که بعضی کسان در دنیا ادّعا میکردند - من نشانههای این را واقعاً نمیبینم و البته خبری هم از پشت پرده ندارم؛ اما آنچه که مسلّم است، آغوش باز، چهره باز، چهره خندان، تجلیل و تبجیل و تشویق و احترام غربیها، گورباچف را فریب داد. او به غربیها و امریکاییها اعتماد کرد؛ اما فریب خورد. گورباچف کتابی به نام پروستریکا - انقلاب دوم - نوشته که انسان نشانههای این فریب خوردگی را در آن مشاهده میکند.
متن کامل این بیانات بسیار مهم را در نشانی زیر مطالعه کنید: https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3016
@ghalamenajib
💢قیام حسینی: رسالت زینبی؛ عقیله سه ساله
✍زهرا راد
✅قیام عاشورا بیشک بارزترین تجلی فرهنگ شیعی در تبیین وجوه دوگانه؛ زنانه و مردانه در مهمترین عرصه حیات انسان موحد، یعنی «قیاملله» است.
✅ حضرت سیدالشهدا(ع) برای احیاء «ملت» رسولالله (ص) و «سنت» امیرالمومنین(ع)، قیام عاشورا را در دو بخش کلان و اساسی جنگ و جان دادن و اسارت و تبلیغ، طبقهبندی کرد و وظایف سنگینی هر بخش را به تناسب ظرفیتها و استعدادهای زنانه و مردانه به به زنان و مردان عاشورایی سپرد. روشن است که وجه بارز و اساسی هر دو گروه رسیدن به مقام « معیت » با حضرت و تمحض در ولایتشان بوده است.
✅اما در این میان گرچه بیش از یک هزاره است که مومنین هر ساله و در ماه محرم به شوق تطهیر و تقرب ، گرد امام تجمع میکنند و تلاش مجدانهای بر ادراک این واقعه و ابعاد مختلف آن دارند، اما هنوز که هنوز است تصویر روشنی از وجه زنانه این قیام، آنچنانکه در وجه مردانه تصویر شده است، در آثار شیعی موجود نیست.
✅«رسالت زینبی»، به عنوان وجه زنانه جهاد برای احیاء شریعت محمدی و طریقت علوی در قیام کربلا، ابعاد و اجزاء ناشناختهای دارد که غالباً و نه دائماً درحد زنانی مغموم و مهموم و مورد ظلم در تاریخ کربلا بازنمایی میشوند. حال آنکه این گروه از فدائیان سیدالشهداء(ع) هم باید چونان مردان تاریخ حسینی روایت شده و جایگاه رفیعشان بازشناخته شود. تمام این زنان تحت تربیت سید الشهداء (ع) و سالک مقامات توحیدی بوده و از ظرفیتهای معنوی برای طی طریق با حضرت در مسیر پر فراز و نشیب قیام حق، برخوردار بودند؛ که بدون این ظرفیت و معرفت، امکان عبور از عقبههای سهمگین واقعه نبود. چنانکه بسیاری از خوبان امت از یاری حضرت و ابدیت در معیت حسین(ع) جاماندند.
✅در این میان عقیله بنیهاشم طلایهدار زنان عاشورایی بود، اما زنان متعددی از خاندان رسالت عهدهدارمسئولیت عالمگیر کردن اهداف قیام بودند. کودکان و نوزادان هم جزء فدائیان حضرت بودند، آنچنانکه بزرگان شیعه حضرت علی اصغر را نه نوزادی معمولی در گهواره که ولیی از اولیاء الهی معرفی کردند که به اختیار و انتخاب فدایی راه و آرمان حضرت حسین(ع) شد، دختران خردسال هم از این معرفت بهره داشتند.
✅ دخترسه ساله امام هم نه تنها کودکی مغموم محروم از پدر که عارفهای خردسال بود که تحت تعلیمات امام در سن کودکی به مقامات بلند عرفانی دست یافت و مامور رساندن پیام قیام از کوفه تا شام شد. تقلیل مقام فاطمه بنت الحسین یا حضرت رقیه به کودکی مظلوم و حتی قیاس او با دخترکان معصوم غزه، حکایت از عدمشناخت مقام و پیام اوست، آنچنانکه کسی سید الشهداء(ع) را با رهبران غیرمعصوم هیچ قیامی، قیاس نمیکند، دختر امام را هم نباید به دیگری قیاس کرد. امامت حضرت جواد در خردسالی، نشان از ظرفیت روحی و مقامات معنوی خاندان عصمت دارد و گواه این مدعاست.
✅او عقیلهای خردسال است که عقل و ایمان را برای احیاء دین محمدی (ص) و ابقاء ملت حسینی به هم آمیخته و تکلیف خویش را در منتهای اخلاص و تولی به امام به انجام رسانده است.
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠مرد فلسطینی: شیعه نیستم.
با مطالعه امام حسین(ع) را شناختم.
کربلای عصر ما #غزه است.
🔹سخنران گفت: وقتم کم است. فقط یک نکته؛ خواهران! حضرت زینب(س) به اسارت نرفت که ما حجاب را فراموش کنیم. ناگهان سر بی معجر زینب(س) در عصر عاشورا جلوی چشمانم مجسم شد!
بین نماز پیرزنی گفت: سیدالشهدا(ع) برای نماز جنگید! یاد جامعه سال ۶۰هجری افتادم که نمازخوان بود!
عدالتخواهی در فضای مجازی استناد کرد به مالهای حرام کوفیان و گفت: حسین(ع) شهید عدالت است. و من چیزی از عدالت اجتماعی در حرکت امام دستگیرم نشد!
♦️سیدالشهدا برای امر به معروف قیام کرد؟
آری! خمینی(ره) هم گفت بزرگترین امر به معروف تشکیل حکومت اسلامی و توحیدی است.
احتمالا حفظ و قدرت بخشیدن به آن اهمیتش کمتر نباشد!
امام باقر(ع) نیز در حدیثی فرمودند: خدا مردم تحت ولایت حکومت الهی را نجات میدهد ولو ظاهرا گناهکار باشند. اما مردمی که ولایت طاغوت را پذیرفتهاند را عذاب میکند حتی اگرظاهرا نیکوکار باشند.(اصول كافى،ج۱ص376)
♦️علتش این است که در سایه حکومت حق، بالاخره همه کارها به سمت اصلاح پیش میرود. احکام دین اعم از عدالت، نماز، حجاب و.. در سایه حکومت توحیدی اقامه میشوند و حکومت طاغوت عاقبت، نور شریعت را خاموش و خیر و صلاح را نابود و جامعه را به ظلمت و تاریکی میکشاند.
🔹و چقدر این دنیا عجیب است!
یک اهل سنت فلسطینی آن سوی مرزهای شیعه، دارد با قیام اباعبدالله زندگی میکند و آن را به درستی از اعماق جانش بیان میکند!
در جامعه شیعه چه؟
خیلی از مواقع مانند شناختن فیل داستان مولوی و «هر کسی از ظن خود شد یار من»
✍فاطمه ابنعلی
🆔http://eitaa.com/awaken_ir
.
گذر از مارپیچ تاریخ
✍وجگانی
دخت علی بن ابیطالب، بانوی عقیله العرب، فهیمه، مفهمه غیر معلمه، علیا مخدره، زینب کبری سلام الله علیها در حضور مردم کوفه خطبه ای خواند و آنها را نکوهش و سرکوب کرد.
راوی تعریف می کند؛ علی بن الحسین (ع) با تن بیمار و صدای ضعیف همراه قافله ی اسرا به کوفه آمدند. زنان کوفه گریبان دریدند و شیون بلند کردند، مردانشان نیز گریه می کردند.
امام سجاد (ع) با آن صدای ضعیف و نحیفش گفت: مگر شما ما را نکشتید!!جز شما چه کسی ما را (پدر و برادران و بنی هاشم و یاران..) کشته است؟
اینجا زینب اشاره کرد، مردم خاموش شدند.
حذام اسدی می گوید: تا کنون بانویی به این شرم و وقار ندیده بودم. سخنوری که گویا حیدر کرّار مولا امیرالمومنین(ع) زنده شده است و سخنان او را به قالبِ سخن می ریزد. در آن دَم نفسها حبسِ سینه، گوشها تیز، زنگ قافله از کار افتاد.
کسی تا آن روز صدای زینب را نشنیده بود اما امروز باید صدا بلند می کرد: ای اهل کوفه! ای لاف زنها! ای بیعت شکنان!
گریه می کنید!! الهی اشک چشمتان نیارامد. شما مثل آن زن دیوانه ای که صبح تا شب می تابد و شب تا صبح وا می تابد هستید. دروغگویانِ گزافه گو!تملق گوها! کرشمه نوازان دشمن! جایگاهتان مشخص است! معلوم هست شما پهنه زارید یا گورستان!
تا ابد برای پدرم گریه کنید و کم بخندید. ننگتان باد! این ننگ و رسوایی که به گوشت و جانتان نشسته است تا قیامِ قیامت بر گردنتان آویز است.
حق را کشتید. چراغ هدایت را شکستید. سقف سرتان را خراب کردید. آرامش را از خود سلب کردید. درد خریدید و درمان را از دست دادید.
چه بد سلیقه!!
چه کج سلیقه!!
حسین را کشتید تا دنیا را بگیرید!! چه بدعاقبت! نه سهمی از دنیا بردید و نه آخرت!
گدایی و رسوایی نصیبتان شد!
سکه ی زرد و سرخ را نخواهید خورد اما سکه ی دورویِ خواری را بر جبهه ی خویش نهادید.
چه بد عملیاتی داشتید!
عروس عملیات شما بی مو، بدنما، کور و زشت و کج خُلق است. دامادِ عملیات شما بد عهد، خائن، بد سیرت است.
عجب نکنید آسمان خون ببارد! و عجب نکنید بزودی پاگیرِ خونِ به ناحق ریخته یِ بنی هاشم شوید.
"خلاصه ای از خطبه حضرت زینب سلام الله علیها( برگرفته شده از نفس المهموم)"
💯پ ن: بانوی عقیله العرب از این مارپیچ تاریخی با کیاست زیادی عبور می کند. مفسدان ظاهر نما که در منجلاب اخلاق فاسد به سر می بردند. با تکه کلامهای فاخر که تمدن بیداری را در پی دارد و برازنده ی آن نابکاران است به کار می برد "مثل لاف زن های دروغگو" گزافه گویان" و..
زینب(س) ستون های کاخ عبیدالله را می لرزاند و پایه ی کاخ عدالت عمومی فروریخته را همانجا با مصالحِ سخنوری ترمیم و حقیقت بیداری را آشکار می کند.
اینجا معنایِ "سرِّ نِی در نینوا می ماند اگر زینب نبود، کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود" آشکار می شود.
💎تقدیم به بانویِ سفیرِ کربلا و همه ی کسانی که برای بیداری اذهان روشنگری و مجاهدت می کنند.
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
📝«بانو ام عمروجُنادة، همسر جُنادةبن کعب انصاری»
✍آمنه عسکری منفرد
بانو! بدان وقتی «زن» خلق شدی یعنی پروردگار سهم بزرگی از «تربیت» و
«هویتسازی» بندگانش را در اختیارت قرار داده، تا بهشت برین را زیر پایت بگستراند؛ به شرط آنکه جایگاه خود را بشناسی و به قدر ارزش وجودت بال بگشایی!
بانو! تکلیف تو در نقشهی خدا «انسانسازی» است و حرکت در این مسیر، حتما تو را تا عرش بالا خواهدبرد. حال اگر بانویی در این مسیر، همسر و فرزندش را برای جهاد در راه خدا آماده و همراهی کند، حتماً نقش کلیدی و ریشهای خود را شناخته که از همه هستیاش برای رسیدن به معبود میگذرد.
بانو «بحریه، دختر مسعود خزرجی، همسر جناب جُنادةبن کعب انصاری» ملقب «به ام عمرو»، بانویی شجاع است که بعد از شهادت همسرش در دشت نینوا، تمام هستیاش را تقدیم راه حسین نمود و «عمرو»، پسر نوجوان یازده سالهاش را، برای جهاد در رکاب امام زمانش امر کرد، لباس جنگ بر تنش پوشاند و از امام برای او اذن جهاد گرفت.
«عمرو» که شجاعت و غیرت را در دامان مادر و رشادت را از پدر آموخته بود، مردانه جنگید تا شهید شد. اما دشمن پلید برای از بین بردن روحیهی اهل حرم و شکستن مقاومت سپاه امام، سر از بدن عمرو جدا کرد و به سوی لشکر عشق پرتاب نمود.
این بانوی فداکار پساز اینکه رأس پسر را در آغوش کشید خدا را شکر کرد، سپس با صلابت به سمت سپاه دشمن رفت و سر را به سوی یکی از افراد دشمن پرتاب کرد و او را به هلاکت رساند. سپس عمود خیمه را کشید تا به دشمن حمله برد، اما امام مانع او شد و در حقش دعا فرمود. (ابن شهر آشوب، مناقب آل ابیطالب، جلد ۳، صفحه ۲۵۳) این بانو، الگویی از بانوان رشید عاشورایی است که نقش خود را در نقشهی ولی خدا به درستی شناخت و جریانساز شد.
#بانوان_تمدن_ساز
#ام_عمرو_جُنادة
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
"تل آویو امن نیست."
✍زينب نجیب
این جملهای است که در اعلامیههای منتشر شده از محور مقاومت برجسته شد. باور به این جمله برای اهالی تلآویو سخت بود اما وقتی پهپاد "صماد ۳" از خاک یمن بلند شد. از صحرای سینا گذشت و از دریای مدیترانه عبور کرد و به سواحل تل آویو رسید و در میانه هدفش، مسیرهای جدیدی را تجربه کرد و پدافندهای هوایی مصر و اسرائیل را در باب شناسایی خود به خماری گذاشت، دیگر نیاز نبود مردم تلآویو، این جمله را باور کنند. آنها این جمله را زیسته بودند.
آنها انفجاری را تجربه کردند که گزارشگر شبکه عبری i24 از محل اصابت پهپاد یمنی در تلآویو فریاد میزد: "اینجا در مرکز شهر، صحنهای آخرالزمانی دیدیم؛ جهنم بود، واقعاً جهنم! واقعا آنچه که رخ داده باورپذیر نیست آن هم در قلب تلآویو! انفجار بزرگی بود؛ تمام منطقه لرزید؛ انفجاری که نه دیدیم و نه به آن عادت داریم! واقعا وحشتناک بود!"
آنها تازه فهمیدند وقتی مردم غیور یمن در یک جمع میلیونی یک صدا فریاد زدند: "ای رهبر محبوب ما، تل آویو را بزن."یعنی چه؟
همین دیروز بود که وب سایت صهیونیستی واللا، این شکست اسرائیل را تمام عیار خواند و به جنگ بزرگی هشدار داد که از سراسر خاورمیانه علیه این رژیم آغاز خواهد شد.
آنچه در این گزارش آمد بر اساس منابع عبری زبان صهیونیستی بود.
اما
اصل ماجرا را در فیلم بالا ببینید...
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
«روایت غریب»
✍طیبه فرید
غروب روز دهم،هوا که تاریک می شد خانم جان چراغ های خانه را روشن نمی کرد.می گفت «بچه های پیغمبر امشب سیلون و ویلونن توی بیابون»...
نه توی معراج السعاده ملا احمد نراقی آمده بود نه مفاتیح و نه توضیح المسائل آقای خمینی.اینکه تا روز آخر صفر لباس مشکی اش را در نمی آورد ،حلوای کاسه و نان برنجی را عینِ دوماه می بوسید و می گذاشت کنار.دیگر خبری از تخمه هندوانه و کنجد و شاهدانه نبود.وقتی خورشید روز دهم می رفت پشتِ کوه، روشنیِ ظلمتکده غریبِ خانمجان،کورسوی شمعِ لاغر شکسته ای بود که توی طاقچه یا پشت پنجره سوسو می زد و مویه پر سوز و غریبی که از یک کنج تاریک سربر می آورد و مثل مادرهای فرزند مرده می نالید.آن روزها تصور کودکانه ام از اسارت ،زنجیرهایی بود که به پای بازماندههای کربلای توی تعزیه سنگینی می کرد.کاروان اسرا از وسط تاریکی خانه پیرزن،یک راه بی نهایت را می رفت ومن هیچوقت از خودم نپرسیده بودم خب بعدش کجا می روند و چه برسرشانمی آید؟فقط حواسم به سوی شمع نازک بود و ریاضتی که خانمجان دو ماه، سر خوردن خوشحالیجات به خودش می داد.امام حسین(ع)شهید شده بود و او می خواست غربت اسرای کربلا را خودش تنهایی جبران کند.
بچه آدم باسرعت به بزرگی مبتلا می شود.رشته های تعلق خاطرش به طرز عجیبی در هم می تند،فهمش عمق پیدا می کند.من هم مبتلا شدم و دست های پیر و پینه بسته زمان هِی هُلَم داد به سمت بزرگ شدن.یک روز کتابی خواندم درباره اسیر شدن آدم ها. دیدم خانمجان حق داشت توی تاریکی گریه کند.مُردن هزار بار ازاسارت آسان تر بود.هیولای بی شاخ و دمی که آدم را می گرفت توی مشتش و مثل عروسکی که بارها از دست بچه ای افتاده باشد سرش را می شکست ،موهایش را می کَنَد،چشمهایش را.....
از اولین باری که درباره اسارت خواندم ناخودآگاهم پر شد از فوبیای تحقیر و آزار.شب های بعد از آن خواب می دیدم،کابوس گم شدن آدم های دور و برمرا.فقط خواب می دیدم ها!اما بلند که می شدم با حالِ مرگ دور و برم را می پاییدم ،دیوانه وار اتاق ها را می گشتم که هر کسی سر جایش هست یانه!تا یک هفته بعد وقتی یادم می افتاد،سودای اضطراب سر ریز می کرد توی خونم. می شدم عین برج زهر مار.چقدر باید زمان می گذشت تا یادم برود چه خوابی دیده ام!فوبیای تحقیر و آزار در اسارت توی روح من تونل عمیقی حفر کرده بود.تا آن شب که توی تاریکی او را دیدم.عین علی اکبر پشت به عمر سعد و رو به دوربینی که چشم همه عالم بود داشت نگاه می کرد.چشم هایش شبیه آدم های اسیر نبود.داشت می رفت سمت مذبح.دلِ مردمک چشم هایش داشت خنکمی شد.داعشی شرف نداشت .اما خانمجان گفته بود آدمهرجوری زندگی کند میمیرد.مثلا وقتی توی محرم و صفر به امامحسین و اسارت حضرت زینب فکر کند و نان برنجی نخورد ،وقتی یادش به چشمهایی بیفتد که رستنگاه مژه اش از فرط گریه زخمشده باشد و دیگر نتواند خوشحالیجات سَق بزند آخرش یک جوری زندگی اش را گره می زنند به داستان کربلا.فوبیای اسارت و تحقیر توی ذهنم داشت تکان می خورد.داشت توی فکرم زلزله می آمد عین ارگِ بم.خشت به خشت تصورم از اسارت داشت فرو می ریخت.حس تحقیر در من رنگ می باخت،عین عکس مُرده هایی که توی قبرستان ظل آفتاب رنگشان پریده بود و چیزی ازشان پیدا نبود.او را که دیدم انگار خودش تک و تنها تمام ستون های محکم عالم بود.دو دستی باورهایش را چسبیده بود که با خودش ببرد تا گودی قتلگاه!حسین رفته بود توی گوشتش ،توی خونش ،توی سلول های پوستش...مادرش قربانی داده بود که همان شب شهید شود.شهادت هزار بار از اسارت بهتر بود...
فردایش او شهید شده بود.غروب روز دهم محرم آن سال تاریکی اش شبیه ظلمات نبود.اسارت،دیگر برایم فوبیا نبود!عکس علی اکبر بود که پشت به داعشی ها داشت چشمهای شیشه ای عالم را نگاه می کرد.انگار با دست های بسته بقیه را اسیر خودش کرده بود.
خانمجان با دعای عدیله پیر شد.با همان غروب های تاریک روز دهم محرم.با شیرینی برنجی هایی که دوماه دست نخورده بود.روزی که رفت رو به کربلا سلام داد و چشم هایش را بست.عین آخرهای سجده زیارت عاشورا.
راست می گفت آدمهرجوری زندگی کند همانجوری می میرد....
صلی الله علیک یا اباعبدالله
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
تا جامعه اصلاح نشود ظهور رخ نمیدهد
✍زهرا گندمکار
نفسی که تربیت نشده چه در جبهه حق باشد یا باطل،همیشه گرسنه ، طغیانگر و زیاده طلب است و اغلب این انسانها به دنبال منافع شخصی و دنیوی خود هستند. و فعالیت آنها براي اشباع نفس است.
نفس طیب ذاتا به دنبال سیر الله است ، و این نفس طغیانگر است که مانع حرکت معنوی نفس طیب است.
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
«روز سیزدهم محرم الحرام»
✍فاطمه شکیب رخ
امروز یکی از روزهای بیاد ماندنی زندگیام بود؛ تجربه حضور در عزاداری قبیله بنی اسد در کربلاء، پر از لحظه های نابی ست که به وصف قلم و کاغذ نمی گنجد!
در تاریخ نقل شده است؛ وقتی زنان بنی اسد دیدند که همسرانشان از اقدام برای دفن پیکرهای مطهر شهداء خودداری می کنند؛ مهریه های خود را به همسران بخشیدند؛ تا به این واسطه تحرکی در مردان قبیله ی خویش به پا کنند! و البته با این تدبیر با شهامت، هدفی را که می جوئیدند؛ میسر شد…
در مراسم امروز، حرم ها خالی از زوار شد، و در ورودی های حرم حضرت عباس علیه السلام، دسته های انسانی از مردان برای حفاظت از زنان عزادار ایجاد شد، تا زنان قبیله بنی اسد، به رسم میراث کهن خود در بین الحرمین و سپس حرم حضرت ابالفضل (ع) عزاداری کنند.
نکته قابل توجه آنکه؛ زنجیره حفاظتی مردان، به گونه ای بود که آقایان پشت به خانم ها ایستاده بودند، تا نگاهشان بر نامحرم گره نخورد!
در این مراسم، زنان با سبدهای حصیری حاضر شدند که نماد بوریایی است که پیکر مطهر امام حسین (ع) و یارانش در آن کفن شد. سپس بعد از چندین بار هروله در بین الحرمین، نوبت به استقرار آنان در حرمین شرفین رسید و به قول معروف حرمین برای زنان قرق شد!
بعد از ساعتی، اینبار مردان از قبایل و عشیره های مختلف عراق، به همان سبک در بین الحرمین، هروله کنان به داخل حرم می رفتند و باز می گشتند.
راستی من در میان این جمعِ فارغ از دنیا، به لذت احساسی دست یافتم که هرگز نچشیده بودم؛ و آن معنای بذل و بخشش بی انتهای مردم عراق در خدمت به زوار الحسین علیه السلام بود؛ این تجربه، برای همچو منی که حسرت پیاده روی اربعین را سال ها در دل نگه داشته ام؛ مانند آبی گوارا بود که روح و روانم را مهمان نمود.
«الحمدالله علی النعمة»
#کربلای_معلی #بنی_اسد
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🚩 تصاویر/ عزاداری قبیله بنی اسد در دفن اجساد شهدای کربلا
https://hawzahnews.com/xcXTs
امروز ۱۳ محرم (طبق تقویم عراق) زنان قبیله بنی اسد در مرقد مطهر سید الشهداء علیه السلام حضور یافته و به عزاداری پرداختند. زنان در این مراسم با سبدهای حصیری حاضر میشوند که نماد بوریایی است که پیکر مطهر امام حسین (ع) در آن کفن شد.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱🌱🌱جلسه تبیینی🌱🌱🌱
"مهار تحریف"
جلسه ای برای توانمند سازی مبلغان کشور در امر سیاست نظام جمهوری اسلامی ایران
برای مهار تحریف دولت شهید رئیسی از دولت خدمت به دولتی ناکارآمد.
🎙با ارائه:
استاد نصیری
"مسئول محتوایی تیم استخراج دستاوردهای دولت"
🗓تاریخ: شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
🕖زمان ؛ ۱۷ الی ۱۹
🏢مکان: بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه شش، سازمان تبلیغات اسلامی، سالن شهید زینالدین
🔸جلسه ای که شگفت زده خواهید شد.
🇮🇷هر ایرانی، یک راوی
به علت دو طرفه بودن گفتگو، تعداد محدود ثبت نام می شود. اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام میکنند.
🌐آیدی ثبت نام :
@Kosar_Womenstudy
گروه مردمی زنجیره روشنا
@zanjireyeroshana
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
🔖قدری تامل در واکنش انقلابیگری افراطی
✍آمنه عسکری منفرد
تامل در تاریخ، چه تاریخ انقلاب اسلامی و چه تاریخ اسلام، نشانمان داده که هر گاه گفتمان جامعه از گفتمان ولی جامعه فاصله داشته باشد، ضربات سنگین و گاه غیرقابلجبرانی به نظام اسلامی حاکم وارد میشود.
پس چگونه میشود افرادی که خود را انقلابی و طرفدار مصالح نظام میدانند، اینقدر بیپروا میشوند که با انجام رفتارهای هیجانی و بدون تامل، نه تنها از گفتمان ولی جامعه دور میشوند، بلکه آن را نادیده میگیرند و برخلاف آن عمل میکنند.
متاسفانه حرکت توهینآمیز عدهای بعد از نماز جمعه۲۹تیر در اعتراض به سخنان دوروز قبل آقای ظریف، در مورد فرایند انتخاب افراد برای نقشآفرینی در دولت چهاردهم، آن هم در بستر نماز جمعه که جایگاه ویژهای در حکومت اسلامی دارد، نه تنها یک واکنش صحیح انقلابی نبود، بلکه چنین اعمالی به دور از عقلانیت، افراطی و کاملا مخالف منطق و اندیشه رهبر انقلاب بوده و موجب ایجاد گسل، تفرقه و دوقطبیهایی در جامعه اسلامی خواهد شد که تنها به نفع دشمنان نظام و انقلاب است.
آحاد انقلابی کنشگر و منتقد به مواضع اعلامی از سوی جناب ظریف میتوانند با اعلام تبری از قول، فعل یا گفتار ایشان و نهایتا اعتراض و نقد محترمانه از طریق مجرای قانونی اقدام کنند، نه اینکه با تکرار خطاهای گذشته که بعضا موجب عقبماندگی در مسیر انقلاب شدهبود، موجب ایجاد تفرقه، بدبینی به اصل نظام و آب ریختن به آسیاب دشمن شوند.
این خطا در حالی رخ داد که در موارد مشابه از جمله در ۲۸ اسفند ۹۱ در جمع مردم آذربایجان، خطاب رهبر انقلاب به کسانی که بدون توجه به مصلحت کشور، علیه برخی خواص شعار میدادند این بود که:
«اینکه شما یک نفر را به عنوان ضد ولایت، ضد بصیرت، ضد چه، مشخص کنید، بعد یک عدهای راه بیفتند علیه او شعار بدهند، مجلس را به هم بزنند، بنده با این کارها هم مخالفم؛ این را من صریح بگویم... آن کسانی که این کارها را میکنند، اگر واقعاً حزباللّهی و مؤمنند، خب نکنند. میبینید که تشخیص ما این است که این کارها به ضرر کشور است، این کارها به نفع نیست. با احساساتشان راه بیفتند اینجا، آنجا، علیه این شعار بدهند، علیه آن شعار بدهند؛ این شعاردادنها کاری از پیش نمیبرد. این خشمها را، این احساسات را برای جای لازم نگه دارید. در دوران دفاع مقدس اگر بسیجیها میخواستند همین طور بروند یک جائی، طبق میل خودشان حمله کنند، که خب پدر کشور در میآمد. نظمی لازم است، انضباطی لازم است، مراعاتی لازم است. اگر چنانچه به این حرفها اعتنائی ندارند، آنها که خب حسابشان جداست؛ اما آن کسانی که به این حرفها اعتناء دارند و مقیدند که برخلاف موازین شرع حرکت نکنند، باید مراقبت کنند، از این کارها نکنند.»
خواهران و برادران انقلابی و ولایی! مراقب باشیم برای حفظ ارزشها و آرمانهای نظام و انقلاب، با این رفتارهای هیجانی و نسنجیده، اصل نظام را زیر سوال نبرده و جلوتر از امام جامعه و مخالف گفتمان ایشان حرکت نکنیم که در این صورت، راه را از بیراهه گم کرده و در دام تفرقه که از اهداف دشمنان نظام است، خواهیم افتاد.
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
✍مرضیه رمضانقاسم
روز یکشنبه که میشود باز دل ما، به سرش هوای نجف میافتد، مولا جان مهمان نمیخواهید؟
مولای من آنان که دم از شما میزدند، بازدمشان با کیست؟
باذن مولایم امیرالمؤمنین چند جمله خطاب به رئیسجمهور منتخب:
با شما هستم آقای رئیس جمهور!
از آنکه هیچ پروایی از خدا ندارد بترسید چه بسا او همراهترین رفیقش را هم از پشت، خنجر میزند.
هرکسی را، همدم غمها و تنهایی مدان
سایه همراه تو میآید
ولی همراه نیست...!
هیـچگاه برای جلب توجه ناکسان، کلام خــدا را زیـر پـا نگذارید؛ شما که نهجالبلاغه را از بَر هستید بهتر میدانید: شریعت پیراهنیست که باید برتن مردان و زنان پوشانده شود تا اندامِ دین دستخوش آسیب نگردد، احکام قرآن زیرپاگداشته نشود و قرآن منحصر به مجالس ختم و گورستانها نگردد.
آقای پزشکیان حافظان نهجالبلاغه میدانند هر آنکس بر مدار علی بن ابیطالب نزدیکتر شود، این مدار بر او تاثیر میگذارد؛ او کمیل بن زیاد، ابوذر، سلمان و ... میشود.
خوشا به سعادت آنهایی که نگاه پدرانهیِ
امیرالمومنین عاقبتشان را ختم بخیر نمود و اُف بر دنیاپرستانی که برای ِ پُست، خود را پَست کردند و در پی مخدوش کردن امنیت ملیاند.
گو به آنکس که کند نفی تشیّع برود
جستجو از پی اصل و نسب خویش کند
فقط یهود پی حذف شیعه بوده و هست
هزار لعنت بی حد به دشمنان علی...
ای انکه به شیعه دادهای نمره صفر
معیار حلالزادگی حبّ علیست
آقای پزشکیان، معیارهای علوی را سرلوحهی زندگی خود کنید و کلام رهبر فرزانهمان را نصبالعین و آویزهی گوشتان نمائید.
انشاءالله خداوند بر نسل عشاق حیدر بیفزاید.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
#روح_الامین_کشاف
#یکشنبههای_علوی
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🔴 مهم و فوری
عرض سلام و ادب و تسلیت ایام خدمت تمامی مخاطبان عزیز
وضعیت نیروگاههای برق به حالت اضطرار در آمده، چون میزان مصرف برق بالا رفته و احتمال دارد یک یا چند نیروگاه در اثر فشار مصرف از مدار خارج شود.
⛔️ خارج شدن نیروگاه از مدار یعنی خاموشی بخش چشمگیری از مشترکین برای مدت طولانی ( Blackout) ‼️
از همهی عزیران خواهش میکنیم بهعنوان یک کار جهادی و وظیفهی ملی:
1⃣ روشنایی اضافه منزل را خاموش کنید؛
2⃣ وسایل برقی پر مصرف را در زمانهایی که پیک مصرف نیست استفاده کنید؛
3⃣ حتیالمقدور درجهی کولر را کم کنید تا سیستم برقرسانی کشور پایدار باشد.
✴️ خودمان باید به خودمان کمک کنیم و مطمئن باشید اگر همین چند نکتهی ساده را رعایت کنیم، میتوانیم به یاری خداوند و مجاهدت عزیزان صنعت برق کشور، دورهی پیک مصرف را پشت سر بگذاریم.
🌐 لطفاً این نکات را برای مخاطبانتان ارسال بفرمایید.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
📌🛑📣📣فراخوان سیزدهمین جایزه ادبی یوسف《داستان کوتاه دفاع مقدس و مقاومت در مرحله استانی در قم منتشر شد.
اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم با مشارکت نهادهای مرتبط استانی برگزار مینماید:
📌محور جشنواره: دفاع مقدس و مقاومت
📌مهلت ارسال: ۷ مهرماه ۱۴۰۳
🛑روش ارسال: از ۲ طریق:
۱. از طریق ایتا و ارسال یه شماره ۰۹۳۶۸۳۱۱۹۲۰
۲. از طریق ایمیل به آدرس jayezeadabiyousef10qom@gmail.com
🛑علاقهمندان به شرکت در جشنواره برای اطلاعات بیشتر میتوانند با معاونت ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم به شماره ذیل تماس برقرار نمایند.
۰۲۵۳۳۵۵۴۲۱۱_داخلی ۱۱۲
📌لازم به ذکر است آثار برتر پس از تقدیر در اختتامیه استانی، برای شرکت در مرحله ملی به دبیرخانه ملی این جشنواره ارسال میگردد.
.
به کجا چنین شتابان؟!!
در روز عاشورا دخترانی مکشفه( بدون روسری) در دسته عزاداری مشغول زنجیرزنی هستند. فیلم آن به سرعت در فضای مجازی منتشر میشود که واکنش و اظهار تاسف مومنین را بر میانگیزد.
ساعاتی بعد خبر احضار این دختران و مسئول هیأت مربوطه فضای مجازی را در می نوردد و دیگرانی را به واکنش وا میدارد.
ازجمله کسانی که به این واکنش قانونی و شرعی، عکس العمل نشان می دهد خانم آذر منصوری از فعالین اصلاح طلب است. ایشان از علت این برخورد می پرسد و این اعتراض را بدون مبنا میخواند. سوال ایشان دقیقا این است که: " بر چه مبنایی رفتار آنها را ناهنجار می خوانید"؟
پاسخ ایشان کاملا مشخص است ونیازی به تبیین ندارد، چرا که اگر ایشان حداقل قرآن را با ترجمه آن تلاوت کرده باشند و حتی نه تدبر، به آیات حجاب و لزوم رعایت آن پی برده بودند. اگر قانون اساسی جمهوری اسلامی را دیده باشند، حتما به اصل قانون اساسی توجه کرده اند که رعایت حجاب اسلامی یک اقدام شرعی قانونی و مدنی به شمار می آید و عدم رعایت آن طبق ماده۶۳۸و۶۳۹ قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) درپی دارنده مجازات و جریمه برای کشف کنندگان حجاب و مشوقان به این امروتوابع آن خواهد بود. بنابراین اقدام مورد سوال ایشان، کاملا حرکتی در مقابل قانون شکنی وناهنجاری مدنی بوده است.
اما چند سؤال ازخانم آذر منصوری:
۱) میزان سواد و تشخیص علمی شما در امور فقهی چقدر است؟
۲) برچه مبنایی در دو کلیپی که ازشما پخش شده اقدام به نگهداری سگ کردهاید و به نوعی آنرا ترویج نمودهاید؟
۳)در این حرکت شما دوحالت متصور است. شما کمترین اطلاعی ازاحکام نمازندارید یا سخن ازبدعتی معنا دار در میان است که در حال نماز خواندن، سگ از سر و روی شما بالا می رود و درموردی سجده رفتن شما را به تاخیر می اندازد !!
لطفا بفرمایید برچه مبنا وبراساس کدام فتوی اینگونه نماز میخوانید؟
۴) شما که به مبنایی بودن تاکید دارید لطفا مبنای گفتار و اقدامات دوستانتان را هم جویا شوید که هم اکنون در شورای سقیفهی ظریف حضور دارند؟
•لطفا از شهیندخت مولاوردی سوال کنید که ایده فروش نوزاد و همجنسگرایی را با چه مبنایی مطرح کرد؟
•چرا تن فروشی را به رسمیت شناخت و برای این کار کارت شغلی تعریف کرد و خواستار تاسیس سرای روسپیها شد؟
•و از اقای ظریف بپرسید مبنای ایشان برای عضویت افراد معلوم الحالی مثل مولاوردی در شورای راهبردی اش چیست!؟
✍استاد بسیجی،زینب سید میرزایی
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
💢 درسی برای تمام تاریخ
✍ایرانپور
آفتاب بالا آمده و روز شروع شد. پیش از آنکه همان خورشید غروب کند، دمدمای نماز عصر، قطعهای از زمین امانت دار خونِ زادهٔ رسولالله و یاران و اصحابش شد. لشکریان یزیدی، سرمست از پیروزی بر طبل خاتمه جنگ مینواختند. روز به پایان میرسید و تاریخ میرفت تا در سیاهی شب و هلهله اهالی نااهل کوفه و شام، محو شود. نه جای ماندن بود و نه نای رفتن. کاروان اسرا، زنان عزادار، کودکانی ستم دیده و مردی که بازمانده سلسله امامت بود و اکنون در بند، بازماندگان خاندان عصمت بودند که حالا پا در مسیر اسارت میگذاشتند. اما در میانه وانفسای درد و عزا و اسارت، زنی علم بر دوش کشید و زمزمه مقاومت را در رگهای کاروان نواخت. شمشیر کلام حیدر را به دست گرفته و زبان به روشنگری راه برادرش حسین علیهالسلام باز کرد و بذر انقلاب بر ضد بنی امیه را در دل روزگار پاشید.
تاریخ، غریو خروش زینب کبری سلاماللهعلیها را خوب به خاطر سپرده است: «امّا بعد! اى كوفيان! اى نيرنگ بازان و پيمان شكنان و بى وفايان و مكر پيشهگان! هرگز اشك چشمانتان خشك مباد و نالههايتان آرام نگيرد....در ميان شما جز لاف زدن، خودپسندى، دشمنى، دروغ، تملّق و چاپلوسىِ كنيزكان، و كينه توزىِ دشمنان نيست»
طوفان سهمگین خطبه ویرانی بر آبروی آل امیه فرود میآید: «خشم خدا شما را فرا خواهد گرفت و براى هميشه در عذاب جهنم خواهيد ماند... نابود شويد نابود! واژگون باد (پرچمتان) واژگون! تلاشهايتان تباه، دستهايتان بريده..».
شمشیر کلام دختر علی علیهمالسلام، میتازد و تاج و تخت یزید را زیر و رو میکند.
حماسه و امید در هم میآمیزد همان جا که بانوی سرافراز کاروان برادر زادهاش را خطاب میکند: «در آينده در اين سرزمين بر مرقد پدرت حسين عليهالسلام پرچمى به اهتزاز در مىآيد كه هيچ گاه كهنه نشود و در گذر زمان گزندى به آن نرسد و سردمداران كفر هرچه در محو آن تلاش كنند، روز به روز بر عظمت آن افزوده شود.»
و آموزه پر قدر زینب سلاماللهعلیها ایستادگیست و مقاومت.
سردار تبیین عاشورا نوای «مَا رَأَیْتُ إِلَّا جَمِیلًا» سر داده، طنین هیهات مناالذله را جهانی کرده و در گوش تمام مظلومان جهان زمزمه میکند.
و اکنون، پرچم مقاومت از زمین کربلا به دست مردمان غزه برافراشته و سرزمین وجدانهای بیدار هر رنگ و نژاد و مسلکی را فتح کرده است.
عاشورای ۶۱ هجری روایت جدیدی دارد روایتی از کودکان بی پناه رفح، همانها که زیر آتش و گلوله، داغ یتیمی را به عطش گره میزنند و هنوز منتظر مردی از جنس سقا نشستهاند...
آسمان را نگاه کن هنوز خورشید ظهر عاشورا با همان هُرم روی سرِ زمین میتابد و خط حق و باطل را روشن کرده است.
غزه، کربلایی دیگر است و روایت، روایت عطش و انتظار و انتخاب ...
#کلیومعاشورا
#مقاومت
#غزهغرقخون
#جهاد_تبیین
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
نظارت مردمی
✍کبرا خالقی
۱. امام خامنهای در روز ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۳ فرمودند: «مجلس صرفاً یک نهاد پرسشگر نیست، بلکه یک نهاد پاسخگو هم هست.»
از آنجایی که مجلس یکی از ارکان مهم و تصمیمگیرنده و اقدام کننده است، باید پاسخگوی تصمیمات و اقدامات خود در پیشگاه خدای متعال و بعد از آن در نزد مردم باشد. اما متاسفانه نه قانون نظارت بر عملکرد نمایندگان به خوبی اجرا شده است و نه نمایندگان در مقام مسئولیتی که دارند قانونی وضع کردهاند که چنانچه مردم از مجلس یا یک نمایندهای یک امر نادرست و خلاف انتظار ببینند، بتوانند «یقهی مجلس» بگیرند. چرا؟ «چون سازوکار قانونیای برای این کار وجود ندارد». برای همین عدم پاسخگویی، مردم با رفتار و سخن و واکنش خود رضایت و یا عدم رضایت از نمایندگان مجلس را نشان میدهند و به روشنی مشارکت حداقلی در انتخابات مجلس گواه این قضیه است. مشکل بعدی که بدتر از واکنش مردم به عدم پاسخگویی نمایندگان است، این است که اگر نمایندهای از روی غفلت یا به هر انگیزهای یک حرکتی و یا عملی انجام دهد که با مبانی و وظایف نمایندگی تعارض داشته باشد، تمام نمایندگان زیر سؤال میروند و کل مجلس با سیاهنمایی دشمنان داخلی و خارجی از چشم مردم میافتد. برای حل این مشکل باید قانونی محکم و متقن پیشبینی شود.
۲. وضع قانون نظارت مردم بر نمایندگان مجلس میتواند اثرات مهمی داشته باشد مانند: نظارت مردم بر رکن مهم مجلس، سبب حس مشارکت در امر قانونگذاری شده و با ارائه مشکلات و مسائل کشور از طریق خود مردم به نمایندهی خود، این حس شکوفا شده و همدلی بیشتری بین وکیل و موکل برقرار شود. بنابراین نظارت مردمی، میتواند امر مشارکت مردم در انتخابات مجلس را بالا برده، پشتوانهای برای نظام اسلامی، افزایش امید در میان مردم و سبب راهیابی نامزدهایی در تراز مجلس انقلابی شود. اثر دیگر وضع قانون برای نظارت مردم بر مجلس، ناتوانی دشمنان و نفوذیها از سیاهنمایی نسبت به تمام مجلس در اثر ناکارآمدی یا ضعف و غفلت یک یا چند نماینده خواهد شد. از سوی دیگر جدّ و جهد نمایندگان برای کارایی بیشتر و گوش شنوا شدن برای مردم خواهد شد. دیگر اینکه پاسخگویی امر رایجی در بین مسئولان گردیده و باعث میشود نماینده همواره در میان موکلین خود باشد تا هم مسئله را پیدا کند و هم به دنبال حل آن از طریق مجاری قانونی در کل مجموعه نظام باشد. و صد البته اثرات بیشماری در این همدلی و همگرایی بین مردم و نمایندگان به وجود خواهد آمد. و اینگونه، اصل مهم و تأثیرگذار «امر به معروف و نهی از منکر» در جامعه جاری میشود و لکههای سیاه و نقاط ضعف کشور شناسایی و روز به روز کمتر و کمتر خواهد شد و در نتیجه رسیدن به تمدن نوین اسلامی را سرعت بخشیده تا هرچه زودتر شاهد آن باشیم.
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🔻مدارا تا کجا
✍🏻طیبه زاهدی| پژوهشگر
🔴 جناب هادی سروش در پیامی سکانداران جامعه را موظف به مدارا با مردم و خصوصاً با جوانان و بالاخص در مسأله امر به معروف و نهی از منکر میدانند و این مسأله را سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) و اهلبیت(ع) معرفی کردند و عدم مراعات این مسأله را باعث ایجاد لطمه در دین میدانند و بهبیان مواردی از سیره پیامبر اکرم(ص) و اهلبیت(ع) میپردازند. ایشان حتی مواردی از مدارای امامحسین(ع) را در جریان قیامشان برشمرده و معتقدند برای اینکه زندگی ما در جامعه عطر و بوی حسینی(ع) بگیرد باید به تأسی از ایشان اهل رفق و مدارا باشیم.
🔴 در پاسخ باید عرض کنیم که بله در بررسی سیره عملی پیامبر گرامی اسلام(ص) و اهلبیت(ع) در برخورد آن حضرات با مخالفان، باید گفت: با توجه به وظیفه اصلی آن بزرگواران مبنی بر هدایت جامعه بهسوی سعادت و کمال و ابلاغ پیام الهی، اصل اساسی حاکم بر رفتار آنها، بهخصوص پیامبر اسلام(ص)، اصل رحمت، محبت و شفقت بود؛ یعنی تا آنجا که ممکن بود، پیامبر مدارا مینمود و از خطاها چشمپوشی میکرد. اما وقتی مخالفان، اساس دعوت پیامبر(ص) و اصول تغییرناپذیر دین را هدف قرار میدادند و به اقدامات عملی در این راه دست میزدند دیگر مدارا و مسامحه جایی نداشت و این نوع برخورد همواره در راستای حفظ دین و هدایت مردم صورت میگرفت، همان گونه که امامحسین(ع) نیز هدف اصلی قیام خود را همین مسأله میدانستند و در این راه تسامح و تساهل به خود راه نداده و تا پای جان بر آن پافشاری کردند.
🔻جهت مطالعه کامل این مطلب به لینک زیر مراجعه فرمائید
https://rahamedia.net/?p=3998
@AFKAREHOWZAVI
.
🔵چرا برخی از ما، کارهایمان را به تعویق میاندازیم و اهمالکاری میکنیم؟
✍مرضیه رمضانقاسم
دلایل مختلفی وجود دارد که افراد را به دام اهمالکاری میاندازد که در ذیل به آنها اشاره شده است؛ برای اینکه ببینید کدام دلیل موجب اهمالکار در شماست به برنامه هفته قبلتان نگاهی بیاندازید و ببینید که چه زمانهایی درگیر اهمالکاری شدهاید یا از کار اهم، اجتناب ورزیدهاید و به کار مهم پرداختهاید، خدا نکند بگوئید من اصلا برنامهای ندارم که آن را مورد بررسی قرار دهم، آن وقت خواهم گفت همین بیبرنامهگی عامل اهمالگری شماست.
1⃣شکستهراسی
گاهی اوقات افراد به این دلیل کار را به تعویق میاندازند، چون میترسند که مبادا در آن کار شکست بخورند؛ اینگونه افراد اعتقاد دارند که بهتر است دست نزنند به کاری که احتمال شکست دارد و از آن جایی که در هر کاری احتمال شکست وجود دارد، پس این افراد در بسیاری از کارها دچار تعلل و اهمال میشوند.
2⃣کمالگرایی
برخی افراد برای انجام کارها، چنان معیارهای بلندپروازانهای دارند که گاهی اوقات تصمیم میگیرند انجام کارها را تا مهیا شدن شرایط ایدهآل به تعویق بیاندازند.
3⃣مبالغهآمیز دیدن کارها
فرد در انجام کارها و وقتگیر بودن آنها چنان راه مبالغه را میپیماید که اصلاً از خیر انجام آنها میگذرد. افرادی که دچار این مشکل هستند اکثراً در سختی تکالیف، اغراق میکنند.
4⃣نگرانی دربارهی کارها
بسیاری از افراد، به جای انجام کارها، بیشتر نگران کارها هستند. بدین ترتیب، وقتشان بیشتر صرف نگرانی میشود تا اینکه کارها را به سرانجام برسانید.
5⃣مسئولیتپذیری افراطی
برخی اینقدر کار سر خودشان میریزند که فرصت انجام آنها را پیدا نمیکنند و ذهنشان از فشار کاری خسته میشود بنابراین ذهن فرد او را به این سمت و سو میکشاند که بهجای آنکه به انجام کارها بپردازد سعی میکند به هر نحوی شده از درگیری با انجام کارها طفره برود.
راهکار برون رفت از اهمال کاری
۱. در درجه اول برنامه داشتهباش.
۲. برای انجام کارهایت اولویتبندی کن.
۳. به ترتیب اولویت کارها را انجام بده و برای انجامش زمان معین قرار بده و در آن برهه هر کاری انجام میدهی ارتباط کارهای دیگرت که در اولویتات نیستند را با آن کار د اولویتت کشف کنی تا کارهایت به نحو احسن انجام شود.
ميگما اگه قصد سفر اربعین داری اهمالکاری نکن پاشو مقدمات سفر رو آماده کن از جمله گرفتن پاسپورت، مطالعه در زمینهی سفر کربلا و ...
لطفا مقدمات را موخر نکن🙏
#اهمالکاری
#دلایل_اهمال
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
🔻مردم، حکومت و نخبگان، سه ضلع عدالت اجتماعی
✍🏻معصومه حسنعلی زاده| پژوهشگر
🔴 جناب سروش محلاتی در سخنان اخیر خود، وظیفهی عدالتخواهی را در دایره نخبگان و اساس تضییع حقوق مردم را در حکومت منحصر کردند.
مکلفکردن جامعه نخبگانی به کنشهای اجتماعی در جهت بازپسگیری حقوق ضایع شدهی مردم، امری مطلوب است اما بدون ایفای نقش توسط تودهی مردم، به کاهش مسولیتپذیری و عاقبتاندیشی جامعه میانجامد که این نکته در سخنان جناب سروش محلاتی، مغفول مانده است.
🔴 همچنین باید توجه داشت که عوامل بروز ظلم در جامعه، منحصرا از جانب حکومت و کوتاهی نخبگان نبوده و توجه به عوامل دیگر که در ادامه خواهد آمد، به ریشهیابی صحیح منتج خواهدشد:
۱- بیتوجهی به احقاق حق مظلوم، نتیجهی استخفاف امام و ولی جامعه توسط نخبگان است. نخبهی ولایی، همواره در پی عدالتخواهیست.
۲. از عوامل بروز ظلم در جامعه، بیتوجهی در امر به معروف و نهی از منکرهای سهگانه بوده که علی رغم توصيهها و رهنمودهای رهبری، مغفول ماندهاست:
امر به معروف و نهی از منکرِ
مردم نسبت به خودشان( در ظلم های کوچک پایین دستی اعم از کلاهبرداری، خوردن مال يتيم و...)
مردم نسبت به حکومت( همان روحیهی مطالبهگری جهت اصلاح امور)
حکومت نسبت به مردم و نخبگان( دعوت و بکارگیری مردم جهت پیشبرد اهداف عالی کشور)
۳. عامل دیگر پیدایش ظلم در جامعه، بیتوجهی مردم نسبت به شاخص های انتخاب اصلح است که موجب رویکارآمدن مسوولین بیکفایت و در نتیجه تضییع حقوق مردم خواهدشد که اگر این عدم آگاهی نبود، منتخبان شایستهی ملت، با برنامه ریزی درست و دقیق و مقابلهی همهجانبه در برابر مفسدان، عدالتپیشگی را از جانب حکومت تامّ و تمام میساختند.
🔴 پس عدالتخواهی و مبارزه با فساد از مسیر ایفای نقش مردم در جامعه، ولایتمداری مردم و نخبگان، برپایی امر به معروف و نهی از منکر و نیز ایجاد بصیرت ویژه در انتخاب اصلح محقق خواهدشد.
🗒️@HamQalam
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
مجله افکار بانوان حوزوی
🌱🌱🌱جلسه تبیینی🌱🌱🌱 "مهار تحریف" جلسه ای برای توانمند سازی مبلغان کشور در
21.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلم برای رئیسی سوخت....
او دیگر در میان ما نیست، اما نباید بگذاریم خدماتش از یادها برود.
نباید بگذاریم در تاریخ بگویند؛ این ملت خادمی داشتند که نهتنها قدرش شناخته نشد بلکه با بیانصافیها قلب ولی خود را سوزاندند...
شیاطین کار خودشان را میکنند...
ما نیز به وظیفهی خود عمل کنیم...
روایت کنیم تا در تاریخ بماند...
#هوشمصنوعی
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
#داستانک
#آخرین_مقصد
آب نبات چوبی را در دستشان گرفت. با ولع و لذت خاصی شروع به مکیدن کرد.
لبخند کش داری بر روی لبانش نقش بست. به دنبال مادرش می رفت و چادرش را محکم تر در دستانش گرفت. نگاهی به صورت مادرش کرد. اخم های مادر در هم بود. عرق از سر و رویش می بارید. نفسش به شماره افتاده بود.
گاه لبانش می جنبید و زیر لب ذکر «یا حسین(ع)» را زمزمه می کرد.اشک از گوشۀ چشمانش سُر خورد و تا پایین چانه اش رسید. نگاهی به کودکش کرد. سریع سرش را از کودک برگرداند و با گوشۀ چادرش اشک ها را پاک کرد. به سوپر مارکت رسیدند. به نزدیکی آب سرد کن مقابل سوپر مارکت رفت. پیاله را از کنار شیر آب برداشت و از آب پر کرد در مقابل دهان کودکش گرفت و به او آب را خوراند. دوباره پیالۀ دیگری ازآب پر کرد و خودش خورد. پیاله را سر جایش گذاشت. «یا حسین (ع)» گفت و دوباره به راهش ادامه داد.
چند قدمی ازسوپر مارکت گذشت. وارد کوچۀ بن بستی شد، از اول تا آخر بن بست را جلو رفت و یکی یکی بالای در خانه ها را نگاه کرد. اخم هایش درهم رفت. از این کوچۀ بن بست خارج شد. به مسیرش ادامه داد. هوا گرم بود. عرق از سر و رویش می بارید. با چادرش خود را باد زد. بعد عرق های صورت کودکش را با چادرش پاک کرد. مسیرش را ادامه داد. کودک غرق در لذت آب نبات چوبی بود. به نزدیکی کوچه ای رسیدند. کوچه بن بست بود.نزدیک درب خانه ای نشست. نفس، نفس می زد.دست بر قلبش گذاشت.آهی کشید. سر کودکش را در آغوشش فشرد. موهایش را نوازش کرد. چند دقیقه گذشت. صدای مداحی از آن خانه بلند شد. خانم آن خانه به در خانه آمد. نگاهی به پایین کوچه کرد و سپس نگاهی به ساعتش انداخت. هنوز خبری ازخانم مداح نبود. در این هنگام چشمش به خانمی افتاد که کودکش را به خودش چسبانده و در نزدیکی خانه اش بر روی زمین نشسته است. متعجبانه به او نگاه کرد. به سمتش رفت. دستانش را گرفت. از حال و روزش سوال کرد.
آن خانم گفت:
شوهرم در شهری نزدیک مرز بود. او گارگر ساختمانی بود یک روز نزدیکی های غروب هنگامی که کارش تمام شده بود و خواست برای مرخصی به خانه بیاید، داربست شکسته شد و از بالا به پایین پرت شد و سرش به میله های آهنی خورد و فوت شد. حالا من با قلب بیمارم ماندم و این بچه بی پناه
امروز از محل کار شوهرم تماس گرفتند که هزینه بیمه و حقوقش را به دوستش دادند برایمان بیاورد. دوستش آدرس خانه اش را در کوچه بن بستی داد. اما دقیق خانه اش نمی دانم کجاست. چند کوچه بن بست را رفتم، اما خانه اش را پیدا نکردم.
آن خانم بوسه ای بر سر کودک و آن خانم زد و گفت:
خانه من مراسم روضۀ حضرت رقیه(س) است. بیا بریم مراسم روضه بعد فکری می کنیم.
آن خانم را به داخل منزلش راهنمایی کرد. در پذیرایی نشاند. شربت گلاب و زعفران برایشان آورد. خانم کمی از آن شربت را خورد و یا حسین(ع) گفت و کمی هم به کودکش خوراند. چند دقیقه گذشت. خانم مداح آمد. مراسم شروع شد. مداح در حال خواندن روضۀ حضرت رقیه (س) بود. صدای آن خانم با گریه و هِق هِق قاطی شد. ذکر یا حسینش به آسمان بلند شد. ناله ای سر داد و برای همیشه خاموش، خاموش شد.
✍خ. محمدجانی
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
*سَرِ ایمان و نوجوان*
✍زهرا نجاتی
قصه صبر درمقابل نوجوان یک قصه تکراری ولی ضروری است.
در اسلام، صبر سر ایمان معرفی شده که بدون آن، ایمان مفهومی ندارد.
همه از بداخلاقیهای هورمونی نوجوان خبرداریم، اما افراد کمتری موفق میشوند دانستههای خود را در مورد صبر در مقابل آنها به ظهور برسانند.
دلیل عمدهاش شاید حس بی احترامی باشد. نکته مهم این است که اگر والدین و کاش مدارس، مهارت کنترل خشم را آموزش بدهند و از طرفی خط قرمزها، مانند جایگاه پدر و مادر مشخصا آموزش داده شود، آن وقت این درگیریها به شدت کاهش پیدا میکند.
اما از ویژگیهای پدر و مادر موفق در تربیت نوجوان صبوری در برابر کنشهای ناگهانی،
خشمهای آنی،
تصمیمهای بی مقدمه،
هرروز رنگ به رنگ شدن،
توقعات بعضا نابه جاست.
و البته که منظور از صبوری راه آمدن با همه اینها نیست بلکه صرفا پرهیز از رفتار اشتباه و
خلاف مصلحت عقلی
و براساس خشم،
رفتار کردن و شکل دادن روابط حسنه و صحیح بین فرزند و والدین است.
به همین دلیل است که عموم روانشناسان در کنار آموزش رابطه موثر و کنترل خشم به والدین و فرزندان، به موضوع صبوری والدین به عنوان یک عنصر حیاتی اشاره میکنند که بدون آن اسایا تربیت صحیح ممکن نخواهد بود.
#والدین
#تربیت_فرزند
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI