🌟پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله :
💎زنان خود را با پوشش اندام و جسم ٬ از دیدار نامحرمان باز دارید ٬ که زنان هرچه پوشیده تر باشند ٬ سعادتمند تر هستند.
📚سفینه البحار ٬ ج۲ ٬ ص۲۹۸.
@ahadiis
🌟ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠﻢ ﻓﺮﻣﻮﺩ :
💎ﻫﺮ ﻛﺲ ﺧﺪﺍ ﻭ ﻋﻈﻤﺖ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺳﺪ ﺩﻫﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺨﻦ ،
ﻭ ﺷﻜﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻃﻌﺎﻡ ، ﺑﺎﺯ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﻭ ﺭﻭﺯﻩ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺳﺎﺯﺩ
. ﭘﺲ ﻣﺮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﻪ ﻓﺪﺍﻳﺖ ﺍﻯ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ! ﺁﻳﺎ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﺷﺨﺎﺹ ، ﺍﺯ ﺍﻭﻟﻴﺎﻯ ﺧﺪﺍﻳﻨﺪ؟
ﻓﺮﻣﻮﺩ : 💎ﺍﻭﻟﻴﺎﻯ ﺧﺪﺍ ﺳﻜﻮﺕ ﻛﻨﻨﺪ ، ﻭ ﺳﻜﻮﺕ ﺷﺎﻥ ﺗﻔﻜﺮ ﺑﺎﺷﺪ ،
ﻭ ﺳﺨﻦ ﮔﻮﻳﻨﺪ ﻭ ﺳﺨﻦ ﺷﺎﻥ ﺫﻛﺮ ﺑﺎﺷﺪ ،
ﻭ ﻧﻈﺮﺷﺎﻥ ﻋﺒﺮﺕ ﺍﺳﺖ ،
ﻭ ﻧﻄﻖ ﻛﻨﻨﺪ ﻧﻄﻖ ﺷﺎﻥ ﺣﻜﻤﺖ ﺑﺎﺷﺪ
ﺭﺍﻩ ﺭﻓﺘﻦ ﺷﺎﻥ ﻣﻴﺎﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺮﻛﺖ ﺍﺳﺖ .
ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺟﻠﻰ ﻣﻘﺮﺭ ﻧﻔﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ، ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻋﺬﺍﺏ ﻭ ﺷﻮﻕ ﺑﻪ ﺛﻮﺍﺏ ، ﺍﺭﻭﺍﺡ ﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﺟﺴﺎﺩﺷﺎﻥ ﻧﻤﻰ ﮔﻨﺠﻴﺪ.
منبع:رساله لقاءالله ، ص198
@ahadiis
هدایت شده از فروشگاه خلیج فارس
☃ برای اینکه در فصل سرد کمتر به سرماخوردگی مبتلا شوید، نحوه پوشش ۳ محل مهم است
⬅️⬅️⬅️ سر/ گلو/ کف پا ➡️➡️➡️
🖌 در فصلهای سرد سعی کنید به هنگام خواب یک کلاه گشاد و گرم روی سر بکشید به طوری که سر را اذیت نکند و سبب تعریق نشود
🖌 همچنین یک شال بسیار نرم و گرم در ناحیه گلو به هنگام خواب مانع التهاب و سردی لوزهها میشود (به شرطی که سبب تعریق نشود)
🔖 این موارد در خواب راحت بسیار تاثیر گذار خواهد بود و سبب تقویت مغز نیز میشود
🖌 پوشاندن کف پا نیز بسیار مهم است، خصوصا در منزل و روی سرامیک؛ سرمای ناشی از سرمای تماسی حتی به میزان و مدت کوتاه هم که باشد، در برخی افراد میتواند عملکرد مغز و اعصاب را کاهش دهد و با تماس، سرما از طریق اعصاب و بافتها به مغز منتقل میشود
🔖 همچنین در فصول سرد شام سرد مزاج نخورید، موهای سر را نتراشید و در صورت حمام شبانه حتما سر را کاملا خشک کنید
@fars_buy
#عکس_نوشت |کریستینا امیرا بانوی #تازه_مسلمان از کشور ایتالیا:
✅دین اسلام را پاک ترین دین در کنار دین های یکتاپرست دیدم....
b2n.ir/99893
@ahadiis
سازمان ملل در دهه دوم قرن ۲۱،می گوید. شخصی که در یک رشته دانشگاهی موفق به دریافت مدرک دکترا می شود، حدود ۵ درصد با سواد است.بقیه این مهارتها عبارت اند از:
۱- سواد عاطفی : توانایی برقراری روابط عاطفی با خانواده و دوستان
۲- سواد ارتباطی : توانایی برقراری ارتباط مناسب با دیگران و دانستن آداب اجتماعی
۳- سواد مالی : توانایی مدیریت مالی خانواده، دانستن روشهای پسانداز و توازن دخل و خرج
۴- سواد رسانهای : این که فرد بداند کدام رسانه معتبر و کدام نامعتبر است
۵- سواد تربیتی : توانایی تربیت فرزندان به نحو شایسته
۶- سواد رایانهای : دانستن مهارتهای راهبری رایانه
۷- سواد سلامتی : دانستن اطلاعات مهم درباره تغذیه سالم و کنترل بیماریها.
۸- سواد نژادی و قومی : شناخت نژادها و قومیتها بر اساس احترام و تبعیض نگذاشتن.
۹- سواد بوم شناختی : دانستن راههای حفاظت از محیط زیست.
۱۱- سواد تحلیلی : توانایی شناخت، ارزیابی و تحلیل نظریههای مختلف و ایجاد استدلالهای منطقی بدون تعصب و پیش فرض.
۱۱- سواد انرژی : توانایی مدیریت مصرف انرژی.
۱۲- سواد علمی : علاوه بر سواد دانشگاهی، توانایی بحث یا حل و فصل مسائل با راهکارهای علمی و عقلانی مناسب.
تازگی «یونسکو» یک بار دیگر در تعریف سواد تغییر ایجاد کرد. در این تعریف جدید، توانایی ایجاد تغییر، ملاک با سوادی قرار گرفته است، یعنی *شخصی با سواد تلقی میشود که بتواند با استفاده از خواندهها و آموختههای خود، تغییری در زندگی خود ایجاد کند.*
در واقع، این تعریف مکمل تعریف قبلی است؛ چراکه، صرفا دانستن یک موضوع به معنای عمل به آن نیست. در صورتی که مهارتها و دانش آموخته شده باعث ایجاد تغییر معنادار در زندگی شود، آن گاه میتوان گفت این فرد، انسانی با سواد است.💐💐💐💐💐
@ahadiis
♦️عبدالله دو لانسی ,تازه مسلمان کانادایی
🔸عاشق اسلام هستم و حالا آرامش دارم.
مهم نیست که برخی از هم وطنانم مسلمان شدنم را عجیب بدانند.
rahyafteha.ir/29817/
@ahadiis
✅ هرچه هست از اوست
🌟امام خمینی(ره):
💎تمام خوفها و ترسهايى كه انسان دارد از دشمن براى اين است كه، خودش را میبيند. چنانچه ديد كه خدا هست در كار، براى خدا كار كند، نمیترسد، براى اينكه مقدرات دست اوست. گمان نكنيد كه شما خودتان میتوانيد يك كارى انجام بدهيد، شما آن هستيد كه اگر يك مگس بيايد آزارتان بدهد شب نمیتوانيد بخوابيد، يا روز نمیتوانيد آرام بگيريد، اگر يك پشه در شب بيايد نمیگذارد شما آرام بگيريد. شما آن كس هستيد كه اگر يك عنكبوت بيايد، حمله به شما بكند میترسيد. شما آن كس هستيد كه اگر يك گنجشك از شما يك چيزى بردارد برود قدرت نداريد از او پس بگيريد. همه عجز است، همه فقر است، هرچى هست از اوست، از خداست.
📗صحیفه امام؛ ج۱۸؛ ص۳۱۲ | جماران؛ ۱۱ بهمن ۱۳۶۲ | کیهان
@ahadiis
✨ امیرالمومنین علی عليهالسلام:
💎 فقیر نشان دادن خود، فقر میآورد، اظهار توانگری گونهای شکر است.
📚میزان الحکمه
@ahadiis
🔻پیامبر(ص) با «جامعهسازی» مردم را به دین دعوت میکند نه با «تربیت فردی»
#تاریخ_تحلیلی صدر اسلام:
🔘 شاید خیلیها نخواهند از نظر فردی دیندار باشند و با خدا ارتباط برقرار کنند ولی اکثر انسانها انگیزههای اجتماعی دین را میپسندند
🔘 دین میخواهد دو کار انجام بدهد: ۱. ارتباط شما را با خدا برقرار کند ۲. در جامعه وضعیتی ایجاد کند که به شما ظلم نشود و آزاد باشید؛ این دومی را همه میپسندند!
🔘 مهمترین کار پیامبر و بیشترین دستورهای دین، ابتدائاً برای رابطۀ انسان با خدا نیست؛ برای آزادسازی جامعه از ظلم و طغیان است
🔘 انبیاء برای رهاسازی انسان از فشارهای اجتماعی آمدهاند، وقتی فشارها برداشته شد انسان برای رابطه با خدا آماده میشود
🔘 کار اصلی پیغمبر هدایت بهصورت اجتماعی است نه اینکه دانهدانه آدمها را با موعظه و تربیت فردی، هدایت کند
____
مردم وقتی یک طلبه را میبینند غالباً به یاد ارتباط فردی انسان با خدا میافتند که این برای خیلیها جذاب نیست، حتی ممکن است گمان کنند که این طلبه میخواهد رابطه با خدا را به ما تحمیل کند! همین تصور باعث میشود آنها از دین فرار کنند.
ممکن است خیلیها از نظر شخصی، انگیزهای برای دینداری نداشته باشند. انگیزۀ فردیِ دینداری یعنی انسان جدای از زندگی حداقلی دنیا، این نیّت را داشته باشد که با خدا ارتباط خوب و عمیق برقرار کند. خیلیها شاید نخواهند عمیقاً با خدا ارتباط برقرار کنند و از نظر فردی دینداری کنند امّا اکثر انسانها انگیزههای اجتماعی دین را میپسندند.
دین دو کار انجام میدهد؛ یکی اینکه میخواهد ارتباط شما را با خدا برقرار کند، دیگر اینکه میخواهد در جامعه وضعیتی ایجاد کند که به شما ظلم نشود و آزاد باشید؛ چنین چیزی را همه میپسندند. ممکن است انسان نخواهد دیندار بشود، دوست نداشته باشد نماز بخواند، امّا دوست دارد راحت زندگی کند، کسی او را غارت نکند و دیگران او را آزاد بگذارند. دین، این کار دوم را هم انجام میدهد. دین، انسانها را از ظلم و جامعه را از طغیان آزاد میکند برای اینکه به خدا برسند.
مهمترین کاری که پیامبر میکند و بیشترین دستورهایی که دین میدهد ابتدائاً برای برقراری رابطۀ انسان با خدا نیست بلکه برای آزادسازی جامعه از ظلم و طغیان است؛ مثل داوری که در زمین مسابقه سوت میزند تا دعوا تمام بشود و هرکسی بتوانند مهارت و استعداد خود را در زمین نشان بدهد.
وظیفۀ اصلی پیامبر، این است که زمینه را برای هدایت ما ایجاد کند، یعنی ما را از ظلمها و فشارهای بیرونی، و از علاقههایی که به ما تحمیل شده و انگیزههای غلطی که بهخاطر محیط ناسالم در ما ایجاد شده است، نجات بدهد. وقتی از اینها رها شدیم، میفرماید: «حالا میخواهی خدا را انتخاب کنی یا نه؟»
اصل ماجرای هدایت، همین بخش است، نه اینکه پیامبر بخواهد دانه دانه آدمها را با موعظه و تربیت فردی، هدایت کند. کار اصلی پیغمبر، مدیریت اجتماعی است و اساساً هدایت، بهصورت اجتماعی است نه فردی.
رهبر انقلاب میفرماید: نه امام صادق(ع)، نه پیغمبر اسلام(ص) و نه همۀ انبیای عالم، روششان این روشها نبوده؛ مدرسهبازی و موعظهکاری و تربیت فردی، کار انبیاء نیست... انبیا میگویند برای ساختن انسان باید محیط متناسب، محیط سالم، محیطی که بتواند او را در خود بپروراند، ایجاد کرد و بس.» (طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن، ص304)
کاری که انبیاء میکنند اساساً اجتماعی است؛ چون این جامعه است که زمینۀ انحراف را برای انسان پدید میآورد. علامۀ طباطبایی(ره) میفرماید: «هر جا قوا و خواصّ اجتماعی با قوا و خواصّ فردی معارضه کند، قوا و خواصّ اجتماعی بهخاطر اینکه نیرومندتر است بر قوا و خواصّ فردی غلبه کند.» (ترجمه تفسیر المیزان، ج4، ص153) پیغمبر باید قوای اجتماعی را سامان بدهد و نگذارد جامعه بهطور غلط بر فرد غلبه کند.
یک علت مهم دینگریزی این است که ما دین را به عنوان یک امر اجتماعی معرفی نکردهایم، آن هم امر اجتماعی آزادساز و جلوگیریکننده از ظلم و طغیان. علّت دیگر دینگریزی این است که خیلی از افراد جامعهگریز هستند، جامعهپذیر نیستند، حوصلۀ حضور در جامعه را ندارند، از تعامل با مردم بدشان میآید و اساساً موجود اجتماعی نیستند.
مقدمۀ دینپذیری، جامعهپذیری است. انسانها را فرارکننده از جامعه بار نیاورید بلکه انسانها را اجتماعی بار بیاورید تا به دین علاقه پیدا کنند. بخشی از دینگریزی موجود در جامعۀ ما بهخاطر نوع آموزشهای دینی ما ایجاد میشود که افراد را بهقدر کافی «اجتماعی» بار نمیآوریم.
🚩حجتالاسلام پناهیان محفل هفتگی هیئات دانشجویی استان تهران – ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
@ahadiis
بمبی به نام NEET ها ...!
کلمه NEET اصطلاحی است که به جمعیت «جوانان ۱۶ تا ۲۴ سالهای که نه مشغول تحصیلند، نه مشغول مهارتآموزی و نه جایی مشغول کار هستند» گفته میشود!
بنظر میرسد مسئولین کشور باید برای این قشر اجتماعی فکری کنند تا درصد آنها زیاد نشود جرا که در بحرانهای اجتماعی، امنیتی می توانند کنشگری نامطلوب کنند.
#وحید_محبی
@ahadiis
💌حضرت علی علیه السلام:
لو أنَّ الناسَ حينَ تَنزِلُ بِهِمُ النِّقَمُ، وتَزولُ عَنهُمُ النِّعَمُ، فَزِعُوا إلى رَبِّهم بِصِدقٍ مِن نِيّاتِهِم، وَوَلَهٍ مِن قُلوبِهِم، لَرَدَّ علَيهِم كُلَّ شارِدٍ، وأصلَحَ لَهُم كُلَّ فاسِدٍ.
اگر مردم آن گاه كه خشم و بلاها بر آنان فرود مى آيد و نعمتها از ميانشان مى رود، با نيّتهاى راست و درست و دلهاى مشتاق به پروردگارشان پناه برند، بيگمان هر گريخته و از دست رفته اى را به آنان بازگرداند و هر فسادى را براى آنان اصلاح كند.
📕 نهج البلاغه / خطبه ۱۷۸
@ahadiis
هدایت شده از فروشگاه خلیج فارس
هدایت شده از علی خان آبادی
🔴 یحیی گل محمدی بعد از اینکه سر و صداها خوابید: سر مزار شهدا!
🔹 یحیی گل محمدی در اوج شلوغی ها: حجاب برای ۱۴۰۰ سال پیشه
🔹 یحیی همه مواقع: کجا پول میدن بریم اونجا؟؟
#دوگانه_سوز
@alikhanabadi
💎رُبَّ كَلِمَةٍ سَلَبَت نِعمَةً ، و جَلَبَت نِقمَةً
💎چه بسا کلمهای ناروا گفتن که نعمتی را برباید و بلائی را نازل کند.
⚡عصبانی هستی حق هم با تو هست⚡
💮شخصی در مجلسی به آیت الله بهاءالدینی (رضوان الله علیه) توهین و جسارت کرده بود. ( آیت الله بهاءالدینی کسی بود که از ضریح مطهر امام رضا (ع) جواب سلام حضرت را شنیده بود.)؛ یکی از ارادتمندان ایشان میگوید: من در کنار ایشان بودم، عرض کردم: اجازه دهید که من جوابش را بدهم و با آن شخص برخورد کنم! ایشان فرمودند: 💎نمیترسی برکاتت از بین برود؟!... علت چیست که برخورد حتی با دشمن آیت الله بهاءالدینی موجب از بین رفتن برکات میشود؟ علت اینست که ما ترازو نداریم! وقتی به کسی پرخاش میکنیم حتی در موردی که حق با ماست، چون ترازو نداریم ممکن است بیش از حق او، به او پرخاش نماییم و چون میزان دقیق در دست نداریم باید احتیاط کنیم.
#آیت_الله_فاطمی_نیا(ره)
@ahadiis
⚠️خوشی های مجازی را جدی نگیرید!
👈زوجینِ خوشبخت، حال خوبشون رو
جار نمیزنن.
گویند:
این موضوع طی تحقیقاتی اثبات شده.
@ahadiis
🔴 نکته ای کلیدی در سخنان رهبر انقلاب که کمتر مورد توجه رسانه ها قرار گرفت
رهبرحکیم انقلاب در دیدار مداحان:
اشکال کار ما در بسیاری از جاها این است که دستور میدهیم،نصیحت میکنیم،استدلال میکنیم،منطق میآوریم،اثر نمیکند؛چرا؟
«برای اینکه فضای عمومی فضای متناسب با آنچه ما خواستهایم نیست»
من بارها تکرار کردهام «فرهنگسازی»
#جمعیت
@ahadiis
✍آدمى هرگز نمى بیند ز سنگینى گزند
از سبک مغزى بشر چون سنگِ پیش پا شود
✍در مسیرِ زندگى هرگز نمى افتد به چاه
با چراغ دین و دانش گَر بشر بینا شود
@ahadiis
💠سبک زندگی اسلامی
🔹 خيرُ لِباسِ كلِ زمان لباسُ اَهْلِهِ
"بهترين پوشش در هر عصرى، لباس مردم همان زمان است."
📚وسائل الشيعه، ج ۳، ص ۳۴۲.
▫️لازم به توضيح نيست كه فرموده امام در صورتى است كه فرهنگ و نحوه پوشش مردم متأثر از فرهنگ بيگانه و يا با بى توجهى به عرف اصيل آن جامعه نباشد، چون در آن صورت شامل گفته ايشان نمىشود.
▫️علامه مامقانى در اين زمينه گويد:
"آنچه از پاره اى از روايات استفاده مىشود، اين است كه بهترين و زيباترين لباس از لحاظ جنس و ويژگى، آن است كه به سان لباس هايى كه ميان متدينين متعارف است، باشد. و شايسته ترين لباس هر دوره، پوشش مردم آن عصر است.
@ahadiis
حضرت علی علیه السلام:
مرگ از سایهتان به شما چسبیدهتر است و بیشتر از خودتان اختیاردار شماست.
المَوتُ ألزَمُ لَکم مِن ظِلِّکم، و أملَک بِکم مِن أنفُسِکم.
📚 غرر الحکم/ حدیث ۱۹۶۱
@ahadiis
💠تمام مشکلات بشر با فهم دین حل می شود!💠
🌟از امام صادق (ع) پرسیدند، که به نظر شما چه کسی فقیه است؟ فرمودند: هیچ کس فقیه نیست، مگر آنکه مَعاریض کلمات ما را بفهمد. یعنی فقط به آن معنای صریح لفظی ابتدائي كلمات ما، قرآن و حدیث اکتفا نکند. بفهمد که پشت این کلمات، مفاهیم بسیار عمیقتری هست، که تمام مشکلات نظری، اخلاقی و عملی بشر با فهم آنها حل میشود. صرف اینکه روایات ما را نقل بکنید و حفظ بکنید، از نظر من فقیه نیست. می فرماید: نقل كردن الفاظ را از شما نخواستیم، درایت را خواستیم، دراية يعنى فهم روايت، فهم دين.
◾️استاد رحیم پور ازغدی/گزیده ای از سخنرانی شناخت، اخلاص، حماسه
@ahadiis
هدایت شده از فروشگاه خلیج فارس
🔷 ۳ نکته که باید هنگام خوابیدن رعایت کنیم
🔹 ابتدا باید بر پهلوی راست، سپس به پهلوی چپ و در آخر نیز به پهلوی راست از خواب بیدار شد
⬅️ حالت جنینی؛ یعنی پاها در شکم جمع و دست زیر سر قرار گیرد
📘 بهترین جهت برای خواب، سمت قبله است؛ به این صورت که هنگام برخواستن از خواب، بدن سمت قبله باشد
📚 برگرفته از کتاب رساله ذهبیه
@fars_buy
💠تربیت نااهل غیر ممکنه💠
🌟قالَ الكاظِم عليه السلام:
💎اِنَّ الزَّرْعَ يَنْبُتُ فِى السَّهْلِ وَلايَنْبُتُ فِى الصَّفا، فَكَذلِكَ الْحِكْمَةُ تَعْمُرُ فِى الْقَلْبِ الْمُتَواضِعِ وَلاتَعْمُرُ فِى الْقَلْبِ الْمُتَكَبِّرِ الْجَبّارِ. حديث
🌟امام موسى بن جعفر عليه السلام فرمود:
💎زراعت، در زمين هموار مى رويد، نه در سنگلاخ. حكمت هم در دل متواضع، آباد مى شود، نه در دل متكبّر و گردنكش.
📚 بحارالانوار، ج 75
🔸️نکته هاچون تیغ پولادست تیز
🔸️ گر نداری تو سپر واپس گریز
@ahadiis
💠 صبر در سختیها، نشانه بزرگی
🌟 امام علی علیه السلام فرمودند:
💎 إنْ صَبَرْتَ صَبْرَ الْأَكَارِمِ.
💎هرگاه همچون بزر گواران صبر پیشه كنى (پیروز خواهى شد)
📚 حکمت 414 نهج البلاغه
📎 #ایران_مقتدر
📎 #امام_زمان
📎 #نهجالبلاغه
@ahadiis
#همسرداری
🔴 اصل تغافل در زندگی
💠 در مراسم عروسی، پیرمردی در گوشهی سالن تنها نشسته بود که داماد جلو آمد و گفت: سلام استاد آیا منو میشناسید؟ معلّم بازنشسته جواب داد: خیر عزیزم فقط میدانم مهمان دعوتی از طرف داماد هستم. داماد گفت: چطور آخه مگه میشه منو فراموش کرده باشید؟! یادتان هست سالها قبل، ساعت گران قیمت یکی از بچهها گم شد و شما فرمودید که باید جیب همهی دانشآموزان را بگردید و گفتید همه باید رو به دیوار بایستیم و من که ساعت را دزدیده بودم از ترس و خجالت خیلی ناراحت بودم که آبرویم را میبرید، ولی شما ساعت را از جیبم بیرون آوردید و تفتیش جیب بقیهی دانشآموزان را تا آخر انجام دادید و تا پایان آن سال و سالهای بعد در اون مدرسه هیچ کس موضوع دزدی ساعت را به من نسبت نداد و خبردار نشد. استاد گفت: باز هم شما را نشناختم! ولی واقعه را دقیق یادم هست. چون من موقع تفتیش جیب دانشآموزان چشمهایم را بسته بودم.
💠 گاه با تغافل از خطاهای طبیعی یکدیگر، زمینهی رشد و تربیت را در خود و همسرمان ایجاد کنیم. تغافل، عامل مهمی در تکریم همسرتان و محبوبیّت و عزّت شماست.
💠 با مچگیری، زمینهی دروغگویی و مخفیکاری را فراهم میکنیم و روابط ما در خانه سرد میشود. امّا تغافل بهجا، محیط خانه را به پناهگاهی امن برای اهل خانه تبدیل میکند.
@ahadiis
🌟 #امام_خمینی :
💎خدا نکند انسان پیش از آنکه خود را بسازد، جامعه به او روی آورد و در میان مردم، نفوذ و شخصیتی پیدا کند؛ که خود را می بازد.
#درس_اخلاق
#دهه_فجر
@ahadiis
هدایت شده از فروشگاه خلیج فارس
💢 مقاوم شدن بدن با 👇👇
🔰 امام صادق (ع) فرمودند:
⬅️ اگر مردم آب کمتر میخوردند بدنهایشان مقاوم میشد
📚 المحاسن جلد ۲ صفحه ۵۷۱
⬅️ همچنین بنابر روایات، آب خوردن زیاد ریشه تمام دردهاست و باعث دلمردگی و پژمردگی فرد میشود
💢 ملاک برای کافی نوشیدن آب این است که:
⬅️ در زمان احساس تشنگی واقعی نوشیده شود
⬅️ خود را کاملا سیراب نکند و هنوز کمی میل به نوشیدن دارد دست بکشد
@fars_buy