دستورالعمل علامه سیدعلی آقا قاضی برای شب قدر
دستورالعملی از بزرگان عرفان مانند علامه سید علی آقا قاضی (رضوان الله علیه) و علامه حسن زاده آملی (دامت برکاته) رسیده که خوب است اگر کسی بتواند آن را انجام دهد؛
به قصد پاکی و رشد معنوی و تقرب به خداوند متعال، شب ۲۳ ماه مبارک رمضان، نیمی از شب که گذشت با وضو و رو به قبله، سر بر سجده گذاشته و ۲۲۵ بار بگویید: «یا طُهرُ یا طاهِرُ یا طَهورُ یا طَیهورُ یا طَیهار».
هر کس این را بگوید ملائکه بر او نازل شده و پاک و مطهرش میکنند ان شاء الله. (چه بفهمد و چه نفهمد؛ اولیای الهی چه بسا متوجه شوند.)
منبع: کتاب هزار و یک نکته / نکته ۷۹۲
حضرت علامه حسن زاده
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌حتما کلیپ را مشاهده کنید!
⚠️یک بار برای همیشه برای خودمان مشخص کنیم که مراد از سیاست های بانک جهانی و سیاست های تعدیل چیست که رهبری در سالیان مختلف، آن را مورد ذمّ قرار داده اند.
‼️اگر واقعا باور داریم به سخنان رهبری و این را جزو موانع پیشرفت کشور می دانیم (این سخنرانی هم برای سالیان بسیار دور نیست و برای چند سال قبل هست)، برویم ببینیم این سیاست تعدیل یعنی چه که مانع استفاده از ظرفیت های کشور شده است.
⛔️سیاست تعدیل توصیه شده توسط WB و IMF چیست؟!
1⃣اصلاح قیمت ها
2⃣یکسان سازی نرخ ارز
3⃣هدفمند کردن یارانه ها
4⃣خصوصی سازی های وسیع
5⃣کوچکتر کردن دولت
6⃣حذف تعرفه ها در واردات
#نئولیبرالیسم
#بانک_جهانی
#بحران_نیلی
#بچه_های_شیکاگو
#صندوق_بین_المللی_پول
#سیاست_تعدیل_ساختاری
@jebhetse
روسیه تحت تحریم و در بحبوحه جنگ نظامی با کل غرب، هم تورمش را کنترل میکند هم ارزش پولی ملی را تا حد مناسبی حفظ کرده است و هم رشد اقتصادی بینظیر را تجربه میکند
در ایران درست است که رژیم تحریمی شدیدتری وجود دارد، اما چرا با در رفتن هر تیر و ترقهای، بلافاصله ارزش پول ملی سقوط میکند؟
میشود مشکلات اقتصادی کشور را حل کرد، چرا نمیشود، چون گوشتان بدهان نئولیبرالهاست
#نه_به_نئولیبرالیسم
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدفمندی یا حذف یارانهها؟!
افزایش قیمتهای ارز، انرژی، مواد اولیه تولید و ... با وعده «پرداخت یارانه نقدی به مردم»، اگر با افزایش هرساله یارانه به میزان تورم همراه نباشد، اسمش هدفمندی یارانهها نیست، حذف تدریجی یارانههاست.
پینوشت:
برای دفاع از هدفمندی یارانهها به فرمایشات رهبری استناد میکنند، اما به مردم نمیگویند که اولاً همه این فرمایشات مربوط به سال ۹۱ و قبل از آن است که یارانه پرداختی به مردم نزدیک به ۴۰ دلار بود و در سالهای بعد این تمجیدها ادامه پیدا نکرد و حتی توصیه هم نشد! و ثانیاً ارجاع ایشان در آن سالها هم همانند افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸، بر نظرات کارشناسان جریان غالب اقتصادی بود که مسئولین کشور را برای اجرای هدفمندی قانع کرده بودند!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
آدم متعجب میشه از این همه دشمنی و حماقتی که توی رسانههای معاند داخلی و خارجی موج میزنه و متأسفانه عدهای از مردم هم باور میکنند.
اگر با استدلال رادیوفردا کسی بخواد نتیجهگیری کنی که خودروسازی داخلی شکست خورده و باید تعطیل بشه و فقط خودرو وارد کنیم پس نظرش رو به این تیترهای خبری جلب میکنم:
۱۰۰ درصد «تصادفهای منجر به مرگ» در عربستان با خودروهای وارداتی است.
نه تنها عربستان که تلفات جادهای بیش از ۲۰۰ کشور جهان فقط با خودروهای وارداتی است. حالا توی اون کشورها کسی هست که نتیجه بگیره که خودروهای وارداتی بیکیفیت هستند و باید به تولید داخل روی بیاریم؟؟؟
یه خبر دیگه:
بیش از ۷۰درصد «تصادفهای منجر به مرگ» در فرانسه با خودروهای ساخت داخل بوده است.
نه تنها در فرانسه که در تمام کشورهای تولیدکنندۀ خودرو، بیشترین آمار تلفات جادهای متعلق به خودروهای داخلیشان است چراکه بیشترین سهم از بازار خودرو کشورشان را دارند.
توی اون کشورها کسی هست که نتیجه بگیره خودروسازی داخلی باید تعطیل بشه و به واردات روی بیاریم؟؟؟
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از پازلِ اقــتصاد 📊
اقای #رئیسی بازار خودساخته ارز ، کشور را گروگان گرفته و اهرم فشاردشمنان است . مسئولینی که تلاش برای حفظ این اهرم فشار دارند خواسته یا ناخواسته ستون پنجم دشمنند. کنار شان بگذارید و اجازه ندهید بیش از این پول ملی ، آرامش و ثبات اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی کشور را به بازی بگیرند
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
۸۳درصد تصادفات منجر به فوت در خودروی ایرانی
چند درصد خودروهای کشور ایرانی هستند؟
بیش از ۹۸ درصد.
۱۷ درصد تصادفات منجر به فوت در خودروهای خارجی.
چنددرصد خودروهای کشور، خارجی هستند؟
کمتر از ۲درصد.
نتیجه گیری با شما!
نتیجه را با تیتر این رسانه مقایسه کنید.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«چگونه خودرو ارزان میشود»!
طبق نمودار رسمی دفتر صنایع خودرو وزارت صمت،
۷۳٪ قیمت خودرو سهم مواد مستقیم است که بخش اصلی آن را فولاد، مس و آلومینیوم تشکیل میدهد و قیمتگذاری آن از طریق بورس کالا صورت میپذیرد.
طبق نمودار، قیمت این فلزات همراستا با نرخ ارز دچار جهش قیمتی شده و قیمت خودرو با تدابیر دولتی با شیب کمتری رشد یافته و کنترل شده است.
اما برخی مثل میدان ترهبار، خودرو را وزن میکنند و برای آن قیمت تعیین میکنند
و این معمولا از سر کماطلاعی است و معتقد به ذینفع بودن آنان نیستم وگرنه خیلی بدیهی است که فولاد، ماده اولیه ساخت بسیاری از قطعات ریز و درشت و با فناوریهای مختلف است که ارزش افزوده آن را باید حساب کرد!
همچنین علیرغم ارزان بودن قابل توجه هزینه انرژی نسبت به کشورهای خارجی،
اما به خاطر گرانی بیرویه مواد اولیه از جمله فولاد سهم مواد اولیه در قیمت تمام شده خودروهای داخلی چندین درصد بیشتر از شرکتهای خارجی است.
بنابراین بر خلاف ادعای جناب رائفی، با فرض نصف شدن قیمت فولاد و سایر فلزات در بورس کالا، حداقل ۳۰٪ بر کاهش قیمت تمامشده خودرو اثرگذار است که برای مثال حداقل ۱۰۰میلیون تومان از قیمت تمامشده تولید پژو پارس میکاهد و قیمت تارا را حدود ۲۰۰میلیون کاهش میدهد.
باطل بودن ادعای این دوستان که روشن بود اما راهکار حل مسائل خودرو نه از انحصار و نه از واردات خودروهای میلیاردی نمیگذرد
بلکه راه در «آزادسازی تولید خودرو و تسهیل و حمایت از نخبگان و متخصصان توانمند در تولید خودرو همزمان با اعطای یارانههای حمایتی» مثل آمریکا، فرانسه و چین و.. میباشد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
🔻از بحران اقتصادی ترکیه هم #آدرس_غلط میتراشند
▪️ترکیه با اجرای سیاستهای نئولیبرالی و تعدیل اقتصادی و آزادسازی تجاری و مالی و اتکای شدید به سرمایه خارجی، دچار فروپاشی اقتصادی پس از از میان رفتن مواهب کوتاهمدت و آشکارشدن خسارات این رویکرد شده و اینک به وضعیت فاجعهباری دچار شده که تورم ۷۰ درصدی را تجربه میکند!
▪️اقتصاددانان غربزده اما بجای بیان و اعتراف به ریشههای این فرایند بنیانکن، با وقاحت افزایش دستمزد حداقلبگیران را جزو عوامل اصلی این جهش تورمی معرفی نموده و نسخه و آدرس غلط میپیچند!!!
▪️در سال ۱۴۰۱ و پس از جهش تورمی ناشی از حذف ارز ترجیحی در ایران نیز، اقتصاددانان نئولیبرال که تا پیش از آن مدعی بودند حذف ارز ترجیحی تأثیر تورمی چندانی ندارد، در یک فرافکنی آشکار، افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران را عامل جهش تورمی آن سال معرفی نمودند.
+بیشتر بخوانید:
تعدیل اردوغانی با لیر چه کرد
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
احمد نبویان
روسیه تحت تحریم و در بحبوحه جنگ نظامی با کل غرب، هم تورمش را کنترل میکند هم ارزش پولی ملی را تا حد
*اصلاحیه*
طبق تذکر صحیح دوستان مبنی بر شدیدتر بودن رژیم تحریمی اعمال شده بر ایران نسبت به روسیه، مطلب فوق👆 اصلاح شد
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بجای تعیین تکلیف برای رهبری و فرماندهان نظامی،
کمتر از ۲۴ ساعت فرصت داریم تا جامعه ایران را منسجم و بسیج کرده و به خیابانها بیاوریم تا قدرت حامی «مقاومت و نیروی مدافع وطن و امنیت ملی» را به آمریکا نشان بدهیم و بازدارندگی ایجاد کنیم
همین بازدارندگی است که دست فرماندهان نظامی را برای انتقام پشیمانکننده باز میکند
#روز_قدس
📺 مشاهده کامل برنامه
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
افزایش نرخ ارز
افزایش نرخ بهره
کاهش نقدینگی
اجرای توأم این 3 سیاست، برای از پا در آوردن هر اقتصاد تحت تحریمی، کافی است.
سالهاست که برخی، اجرای توأمان این سیاستها را در کشور ترویج میکنند و نتیجه آن که فقر، بدبختی و رشد پایین کشور است را در عرصه بین الملل جار میزنند. #خیانت
@DrRezaGholami