🔸ده فرمان سعادتآفرین حضرت ولایت به دکتر پزشکیان
✍️ احمدحسین شریفی
🔹رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری جناب دکتر پزشکیان ده توصیه کلیدی و نجاتبخش و سعادتآفرین به ایشان داشتند که امیدوارم آنها را سرلوحه اندیشه و عمل خود و همکاران و همراهان خود کنند.
🔻 معتقدم تخطی از هر کدام از آنها، نه تنها ناکارآمدی دنیوی که عقاب اخروی را نیز در پی خواهد داشت:
یک. استفاده از ظرفیتهای مردمی: «با مردم»، «در میان مردم» و «برای مردم بودن»؛
دو. بهرهگیری از ظرفیت علمی و عملی نیروهای بیشمار و فراوان خلاق، نوآور و مبتکر؛
سه. استفاده درست از ثروتهای طبیعی سرشار کشور؛
چهار. برخورداری از روحیه جهادی، درست مثل شهید رئیسی و دولت سیزدهم؛
پنج. تعامل با سایر قوا و ارکان اداره کشور؛
شش. رعایت اولویتها که نخستین آنها اقتصاد است و دومین آنها ارتباط با همسایگان و کشورهایی که در شرایط سخت و دشوار به ایران کمک کردند؛
هفت. بیاعتنایی به وسوسههای دو قطبیسازی؛
هشت. رهاکردن مجادلات انتخاباتی؛
نه. گره نزدن هیچیک از مسائل کشور به موضوعات خارجی؛
ده. برخورد فعال و اثرگذار با مسائل جهانی، مثل شهید امیرعبداللهیان.
#انتخابات
#حکمرانی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢دو نقد ساختاری به سازمان روحانیت
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸به عنوان یک طلبه دغدغهمند، گمان میکنم دو اشتباه مهلک ساختاری در حوزه علمیه، موجب شده است که کارآمدی و کارویژه تبلیغی و تعلیمی این مرکز علمی و تبلیغی بینظیر آنگونه که شایسته است نمایان نشود:
🔻یک. تجمیع همه سرمایههای علمی و معنوی در قم
تجمیع همه یا اغلب قریب به اتفاق عالمان و فقیهان و فیلسوفان و متکلمان و اخلاقیان برجسته در شهر مقدس قم و خالی شدن اغلب شهرها از عالمان و صاحبنظران برجسته دینی! این در حالی است که در دوران قبل از انقلاب، هرگز شاهد چنین تجمیع ناکارآمد و بیفایدهای از علما در یک شهر نبودیم! آیتالله العظمی بروجردی از شاگردان برجسته آخوند خراسانی و از بزرگترین فقیهان و حدیثشناسان دوران، بعد از اتمام تحصیلات در شهر بروجرد ساکن بود و چند سال پس از رحلت آیتالله العظمی عبدالکریم حائری یزدی، به دعوت بزرگان قم، و به هدف عهدهداری مدیریت علمی و اداری حوزه علمیه قم و مرجعیت دینی جامعه شیعیان، از بروجرد مهاجرت کرد و در قم ساکن شد. یعنی شخصیتی مثل آیتالله العظمی بروجردی که همگان به فضل و علم او اذعان داشتند و او را برترین دوران میدانستند، در بروجرد ساکن بود و نه در قم! اما اکنون وضعیت حضور عالمان برجستهای در این طراز در شهرستانها به چه صورتی است؟!
🔻دو. جداسازی فیزیکی زیست اجتماعی طلاب از عامه مردم
اشتباه مهلک دوم که یکی از بزرگترین اشتباهات ساختاری در شهر قم به شمار میآید، «جداسازی زیست طلاب علوم دینی با مردم» بوده است. [ان شاءالله که هیچ تعمدی در این کار نبوده باشد، که البته جای تأمل و بررسی دارد] اما محصور و محبوس کردن محل زیست اغلب طلاب علوم دینی و خانوادهها و فرزندان آنان را در مکانهای اختصاصی و بریده از مردم عادی و حتی دور از مرکز شهر، [یعنی «شهرک مهدیه» (با حصارهای دیواری و نگهبانهای ورودی و کاملاً جدای از بقیه شهر!) و «هزارههای پردیسان» (به گونهای که حتی هیچ کس نمیتواند و نمیباید منزل خود را به غیر طلبه اجاره دهد!) و ...] یکی از اشتباهات مهلک ساختاری در تاریخ روحانیت میدانم!
به اعتقاد این بنده، یکی از مهمترین عوامل دینداری و زیست دینی مردم قم از عصر ائمه اطهار سلام علیهم تا دوران معاصر، این بود که زیست دینی طلاب علوم دینی و خانوادههای آنان در کوچه و بازار، در مرآی و منظر یکایک مردم بود. روابط خانوادگی صمیمی با هم داشتند. بیش از آنکه از گفتار و سخنان و موعظههای مستقیم طلاب، دین و دینداری را بیاموزند، از رفتار و #سبک_زندگی آنان، اخلاق اسلامی و سبک زندگی اسلامی را میآموختند. همسایهداری و خیرخواهی و اخلاق خانوادگی و اجتماعی طلاب را روزانه و به صورت مرتب میدیدند. اما الان حتی شهر قم نیز از مشاهده زیست عمومی طلاب علوم دینی بیبهره شده است! و نتیجه آن را به وضوح میتوان در تغییرات سبک زندگی مردم قم دید.
#تبلیغ
#حوزه_علمیه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
اقبالشناسی ۹ (جایگاه دشمن در فلسفه خودی).mp3
11.58M
🎤احمدحسین شریفی
🟢درسهای اقبالشناسی
🔸جلسه نهم: «جایگاه دشمن در فلسفه خودی»
#اقبال_لاهوری
#دشمنشناسی
#فرصت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
نگر تا نگردد به گرد تو آز
که آز آورد خشم و بیم و نیاز
همه بردباری کن و راستی
جدا کن ز دل کژی و کاستی
بپرهیز تا بد نگرددت نام
که بدنام گیتی نبیند به کام
ز راه خرد ایچ گونه متاب
پشیمانی آرد دلت را شتاب
درنگ آورد راستیها پدید
ز راه خرد سر نباید کشید
#فردوسی
#آز
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
اقبالشناسی۱۰ (مقاومت راه وصول به قدرت).mp3
9.73M
🎤احمدحسین شریفی
🟢درسهای اقبالشناسی
🔸جلسه دهم:
«مقاومت راه وصول به قدرت»
#اقبال_لاهوری
#مقاومت
#فرصت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟡اهداف کمی ارتقاء نظام علمی کشور در افق ۱۴۰۸
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹رشد علمی، پژوهشی و فناوری جمهوری اسلامی به ویژه در دو دهه اخیر، رشدی معجزهگون بوده است؛ در حال حاضر رتبه پانزدهم دنیا در تولید علم را داریم. اما تداوم این رشد، نیازمند جهاد مستمر علمی و پژوهشی و فناوری است.
🔸در جدول بالا اهداف کمی سنجههای عملکردی ارتقاء نظام علمی، فناوری و پژوهشی کشور در برنامه هفتم توسعه را ملاحظه میکنید. تحقق این اهداف بدون کار جهادی و بدون دور نگهداشتن مدیریت آموزش عالی از التهابات حزبی و تسویهحسابهای جناحی، ممکن نیست.
🔻فراموش نکنیم که رقبای جهانی و منطقهای ما نیز با سرمایهگذاریهای فراوان به سرعت در حال پیشرفت هستند. حتی حفظ رتبه و جایگاه فعلی هم نیازمند تدبیر خردمندانه و همهجانبه در مدیریت آموزش عالی است چه رسد به ارتقاء این جایگاه!
#دانشگاه
#پژوهش
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
اقبالشناسی۱۱ (نقش نیت در ارزش).mp3
6.69M
🎤احمدحسین شریفی
🟢درسهای اقبالشناسی
🔸جلسه یازدهم: «نقش نیت در ارزش اخلاقی»
#اقبال_لاهوری
#نیت
#اخلاق
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴 «وظیفه» خونخواهی «میهمان عزیز»
🔸در پی ترور ناجوانمردانه اسماعیل هنیه در خاک جمهوری اسلامی ایران، رهبر معظم انقلاب ضمن تسلیت این مصیبت به امت اسلامی و جبهه عظیم مقاومت، در پیامی خطاب به ملت عزیز ایران، فرمودند:
«رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت. ... او (شهید اسماعیل هنیه) از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.»
سید علی خامنهای
۱۰ مرداد ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ محرم ۱۴۴۶
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
✍ احمدحسین شریفی
🔹دو تصویر از خانهی شیخ فضلالله نوری در محلهی سنگلج تهران:
تصویر سمت چپ: شیخ فضلالله به همراه شاگردانش در دوره مشروطه
تصویر سمت راست: اکنون، ۹ مرداد ۱۴۰۲، پس از گذشت صدوپانزده سال از شهادت مظلومانه شیخ!
🔻ملتی که از تاریخ خود حفاظت نکند، مجبور به تکرار آن خواهد شد.
#شیخ_فضلالله_نوری
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🖊احمدحسین شریفی
«ترجیحات» و «تصمیمات» اکنون ما، آینده ما را شکل میدهند.
پس
اگر میخواهی آینده خود و جامعه را ببینی، به ترجیحات و تصمیمات اکنون آنها بنگر.
#آینده
#تصمیم
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢 توصیههای حکیمانه رهبر انقلاب به رئیسجمهور درباره انتخاب کارگزاران
🖊احمدحسین شریفی
🔸رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در ۵ تیر ۱۴۰۳ سه توصیه کلیدی درباره انتخاب کارگزاران و همکاران، در خطاب به نامزدهای ریاستجمهوری بیان کردند. سه توصیهای که جدی گرفتن آنها در انتخاب کارگزاران نظام، برکات دنیوی و اخروی و مادی و معنوی فراوانی برای جامعه اسلامی در پی خواهد داشت، و متقابلاً، بیتوجهی یا غفلت از آنها قطعاً پیامدهای نامطلوب دنیوی و اخروی و مادی و معنوی به دنبال خواهد داشت:
🔸«به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
1️⃣کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
2️⃣آن کسی که دلبستهی آمریکا باشد و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
3️⃣آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.»
#مدیریت
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹