✅اقدامات راهبردی تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی
🔸بسمه تعالی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات، عبادات و عزاداری ها، باتوجه به هجمه سنگین معاندین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی علیه "دستاوردهای انقلاب اسلامی، رهبرمعظم انقلاب و تلاش برای ناامیدسازی مردم عزیزمان از آینده کشور"به بهانه های مختلف و تلاش این جریان برای مشغول سازی جبهه انقلاب به اختلاف داخلی درون جبهه ای و سلب فرصت برای حل مشکلات اصلی کشور،ضروریست با یک همت عالی اقدامات راهبردی مقابلهای زیر برای تبیین توانمندی های نظام اسلامی و جلوگیری از القاء یا بروز ناامیدی در جامعه، با جدیت در دستو کار قرار گیرد:
🔰الف) سیاست ها و راهبردهای تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی
۱) تبیین دقیق دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در عرصه ها و حوزه های مختلف با وجود فشارهای بین المللی و دشمنی تمام عیار استکبار جهانی و ایادی داخلی آن با هدف ارتقاء عزت و غرور ملی نسبت به داشته ها و ترسیم چشم انداز روشن و باور پذیر از آینده پیش رو کشور.
۲) مقابله و خنثی سازی بی امان عملیات ادراکی و شناختی دشمنان نظام در تحریف و تخریب انقلاب اسلامی ، امام راحل و رهبر عزیزتر از جانمان حضرت آیت الله امام خامنه ای دامت برکاته و دستاوردهای شگرف انقلاب شکوهمند ایران اسلامی
🔰ب) اقدامات راهبردی تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی
1️⃣ بی اعتبارسازی ادعاهای پوچ و گزاف گویی های جریان ها، عناصر و سلبریتی های غرب گرا، وطن فروش و بلندگوهای دشمن در داخل کشور با امیدآفرینی و تصویرسازی روشن از آینده کشوراز طریق برجسته سازی اظهارات جریان ها، عناصر، سلبریتی ها و نخبگان متعهد و عاشق به انقلاب اسلامی.
2️⃣ ارتباط گیری و حمایت تمام عیار از "نخبگان ،جریان ها، گروه های مردمی، اقشار و تشکل های مختلف متعهد به انقلاب اسلامی" برای ایجاد انگیزه، تحرک و همیت بیشتر جهت ورود به میدان تبیین و تبلیغ موهبت های نظام اسلامی و همچنین ورود به میدان دفاع و مقابله با دشمنان نظام و معاندین و منحرفین داخلی.
3️⃣ تبیین، ترویج و ارائه تصویر صحیح و موج مثبت از عملکرد میدانی و علی الارض نظام (دستگاه های حاکمیتی، اجرایی، تقنینی، قضایی، نظامی اعم از ارتش، سپاه، ناجا، ودجا، بسیج و ...)در موضوعات و چالش های پیش روی مردم( سلامت"کرونا" ، معیشت، امنیت، عدالت، مبارزه با فساد، اقتدار، عزت، مردمی بودن، تعاملات منطقه ایی و بین المللی، کسب و کار، مسکن، ازدواج، امنیت سرمایه گذاری، و .... ) بصورت کاملا ایجابی و امید آفرین.
4️⃣ تحلیل و تبیین عالمانه، احصاء فنی، مستدل، متکی بر آمار و اطلاعات دقیق دستاوردهای انقلاب اسلامی و مدل موفق حکمرانی رهبر معظم انقلاب و برنامه ریزی برای تبلیغ گسترده، مستمر و دائمی آن به شیوه های متنوع رسانه ای، هنری، جهت ارتقاء سطح آگاهی داخلی بخصوص جوانان و تصویر سازی روشن و موفق از مدل انقلاب اسلامی در پیش چشم جهانیان به عنوان یک ضرورت مهم تولید محتوا در فضای مجازی (با توجه به دغدغه حضرت آقا، این موضوع همچون یک عمل جهادی و تکلیف شرعی، باید به وضوح در دستور کار قرار گیرد و با تولیدات انبوه و هوشمندانه بر تیر زهرآلود شیطان غلبه کرد.)
5️⃣ جلوگیری از هر گونه اقدام ناصواب در جبهه انقلاب،حساسیت بر سناریوهای جریان نفوذ، هزینه دار کردن اقدامات اختلاف افکن و اقداماتی از این قبیل که لطمه به انسجام ملی و جریان انقلاب زده و موجب کاهش کارآمدی، کاهش امید و تاب آوری در جامعه گردیده و باعث تولید خسارت مادی، معنوی و کاهش ظرفیت اجتماعی میگردد.
6️⃣ تبیین شکست و ناکامی های مکرر آمریکاو دیگر کشورهای غربی و مرتجعین منطقه در مواجه با انقلاب اسلامی و به تصویر کشیدن ناکارآمدی های سیاست داخلی آنها در تمام حوزه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، بین المللی و منطقه ای با استفاده از اطلاعات و آمار دقیق نهادهای بین المللی و تصاویر عینی باورپذیر،گراف، نمودارها، ویدئو کوتاه و مستند تلویزیونی .
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
مافیای قدرت بزرگترین معظل دولت جدید
بزرگترین مانع دولت جدید مافیاهای ثروت و قدرتی است که در سالهای گذشته در تمام عرصه های کشور به وجود آمده اند و بعضا برده جریان اصلاح طلب هستند و با دستور آنها نبض بخشی از بازار را تغییر میدهند.
بی شک بزرگترین مانع در سر راه دولت جدید همین مافیاها هستند که باید هرچه سریعتر شناسایی و دستگیر شوند.
اربابان قدرتی که به هیچ قید و بند و اصولی پایبند نیستند و فقط منافع شخصی برای آنها اهمیت دارد.
امروز در تمام صنایع و بخش های کشور افراد انگشت شماری قدرت آن بخش را در دست دارند و قیمت ها به دست این افراد بالا و پائین می شود.
و این افراد به راحتی میتوانند کشور را با مخاطرات جدی مواجه سازند.
مافیاهایی که همچون زالو خون مردم را میمکند و انحصار محصولات مختلف را از آن خود کرده اند.
دستگاه های امنیتی باید ضمن شناسایی این باندهای مافیایی برخورد لازم را با این افراد انجام دهند در غیر اینصورت دولت را با موانع و مشکلات جدی مواجه خواهند ساخت.
از جمله مافیاهای موجود در کشور:
مافیای خودرو
مافیای دلار و سکه
مافیای پتروشیمی
مافیاهای مختلف در بخش نفت و صنایع پالایشگاهی
مافیای فولاد
مافیای پنبه
مافیای قیر
مافیای پیمانکاری
مافیای میوه
مافیای مواد غذایی
مافیای مسکن
مافیای سیمان
مافیای لوازم خانگی
مافیای واردات
مافیای صادرات
مافیای واگذاری پروژه ها
مافیای معدن
مافیای قطعات و محصولات تحریمی
مافیای دارو
و ده ها مافیای دیگر که دستگاه های نظارتی با آنها به خوبی آشنایی دارند.
📌 اصلاح طلبان هنوز هم حامی روحانی اند!
✅ عباس عبدی از بزرگان اصلاح طلب، اشاره کرده است که ارزیابی دولت روحانی اکنون ممکن نیست و داوری نسبت به دوره روحانی منوط به وضعیت دوره رئیسی می باشد.
این درحالی است که عملکرد یک دولت را باید به خودی خود و نسبت به شرایط موجود سنجید نه نسبت به سایر دولت ها.
اصلاح طلبان درحالی مدعی اند که دولت روحانی را باید نسبت به دولت جدید ارزیابی کنیم، که خودشان سال هاست دولت احمدی نژاد را به خودی خود مورد نقد قرار می دهند بدون انکه کوچک ترین اشاره ای به دولت روحانی داشته باشند.
عبدی معتقد است باید چند دهه! از دولت روحانی بگذرد تا بتوان آن را داوری کرد ولی در عین حال دولت رئیسی را که هنوز تشکیل نشده است، داوری می کند.
#محاکمه_روحانی
🔴یک زن اهل سنت موصل در شبکه های اجتماعی عراق نوشت:
🔹وقتی می دیدم شیعیان در مراسم هروله ظهر عاشورا لبیک یاحسین میگفتند با تمسخر به شوهرم میگفتم وقتی حسین کشته شد اینها کجا بودند ؟
🔹اما وقتی داعش موصل را اشغال کرد و حشدالشعبی ها، هروله کنان از بخش الایسر موصل به الایمن و از کوچه پس کوچه ها می دویدند و مناطق را یکی پس از دیگری آزاد میکردند و شعارشان فقط: «لبیک یاحسین» بود، تازه فهمیدم که این شعار یک حقیقت است و من تا ابد مدیون و عذرخواه از حسین(ع) و یاران باوفایش در هر عصر و زمانی هستم.
#لبیک_یا_حسین
#حب_الحسین_یجمعنا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴کیهان: فصل دوم سریال گاندو ارتباط دولت دوازدهم با عوامل انگلیس را نشان میدهد
🔹روزنامه کیهان نوشت: افشاگریهای تازه و بیپرده فصل دوم مجموعه «گاندو ۲» به قدری شفاف و روشن برای مخاطبان به تصویر کشیده شده است که در برخی از سکانسها ارتباط شخصیتها و مقامات بلندپایه دولت دوازدهم با عناصر سفارتخانهها به خصوص سفارت انگلیس کاملا مشهود است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ منطقه در یک نگاه |30 مرداد 1400
1️⃣ «حشمت غنی»، برادر اشرف غنی رئیسجمهور فراری افغانستان، به طالبان پیوست.
2️⃣ سخنگوی انصارالله یمن حضور نظامیان انگلیسی در شرق این کشور را اشغالگری خواند و اعلام کرد ارتش یمن، حق دارد آنها را هدف قرار دهد.
3️⃣ چهار نیروی الحشد الشعبی و عضو جنبش نجباء طی کمین نیروهای داعش در منطقه «الطارمیه» بغداد به شهادت رسیدند.
4️⃣ همزمان با افزایش تنشها در استان «درعا»، نیروهای بیشتری از ارتش سوریه در این استان مستقر شدند.
5️⃣ بشار اسد،رئیسجمهور سوریه با یک هیأت پارلمانی اروپایی دیدار کرد و سیاستهای اشتباه اروپا در خاورمیانه را عامل بحرانها منطقه ذکر کرد.
6️⃣ رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد اتحادیه اروپا، علیرغم ادامه دادن به تماسهای فنی خود با طالبان، قصد ندارد این گروه را به رسمیت بشناسد.
7️⃣ یک عضو پارلمان سوریه اعلام کرد این کشور پیشنهاد آمریکا برای انتقال برق اردن به لبنان از خاک سوریه را، که در سفر وزیر نفت و برق سوریه به امان مطرح شده بود، بررسی می کند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تبعات خروج آمریکا از افغانستان به روایت بلومبرگ
#گزارش_کوتاه
🔹 به گزارش بلومبرگ، تسخیر ارگ ریاستجمهوری کابل نشان داد پیشبینی رئیسجمهور آمریکا مبنی بر عدم احتمال تسلط طالبان بر افغانستان، تا چه میزان اشتباه بوده است. ولی همچنان دولتمردان کاخ سفید ضمن دفاع از خروج آمریکا، صرفاً بر دفاع از سفارت و اماکن دیپلماتیک خود تأکید میکنند.
🔸 جیکسالیوان مشاور امنیت ملی بایدن ضمن آنکه ارتش افغانستان را متهم به انفعال میکند، معتقد است آمریکا برای مبارزه با تروریسم نیازی به حضور مستقیم ندارد. اما تبعات این خروج حتی برخی متحدان را نیز نگران ساخته است. چنانچه بوریسجانسون نخستوزیر بریتانیا اذعان کرد این خروج به تسریع در فروپاشی ساختار سیاسی افغانستان انجامیده است.
🔸 در عین حال در کنگره آمریکا، انتقاد از این تصمیم در هر دو حزب ادامه دارد. بنساس، سناتور جمهوریخواه ایالت نبراسکا معتقد است آمریکا شکست نخورد، بلکه بایدن تصمیم به شکست گرفت.
🔸 در حالی که بایدن با تسریع در واکسیناسیون و تهیه بستههای کمکهای مالی توانسته بود موقعیت داخلی نسبتاً مساعدی برای دولت خود ایجاد کند، تصویرسازیها در مشابهت خروج از افغانستان با پایان فضاحتبار حضور آمریکا در ویتنام، به یک فضای رسانهای سنگین علیه او بدل شده است.
🔸 مخالفان دولت بر تضییع حقوق زنان و افول دمکراسی و حقوقبشر در افغانستان تأکید میورزند، ولی موافقان از یکسو این خروج را میراث توافقی قلمداد میکنند که ترامپ بر جای گذاشته و از سوی دیگر، تداوم این حضور پُرهزینه و پُرتلفات را برای آمریکا بینتیجه محسوب مینمایند.
✅ مهمترین تبعات این خروج سریع بر سیاست خارجی آمریکا، خدشه بر اعتماد متحدان و شرکای این کشور به کاخ سفید است. همچنین این مورد در کنار گرفتاری عربستان در باتلاق جنگ یمن، بر بیاعتمادی به آمریکا در غرب آسیا تأثیر خواهد داشت.
#قائمون
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🥀 قصه دلدادگی 🥀
شهید جعفر محمدی : چهارم مرداد ۱۳۴۲، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. پدرش یوسفعلی، کارگر کارخانه بود. تا دوم متوسطه درس خواند. مامور شهربانی بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و دوم بهمن ۱۳۶۴، در اروندرود بر اثر اصابت ترکش توپ به شهادت رسید.
#کنگره_ملی_3535_شهید_استان_زنجان
🇮🇷https://eitaa.com/roshana_zanjan
🇮🇷https://rubika.ir/roshana_zanjan
#قائمون
📍پس از اظهارات دبیرکل حزبالله؛
تکاپوی دیوانهوار سفیر آمریکا در بیروت برای تامین سوخت
🔻 عبدالباری عطوان تحلیلگر برجسته عرب و سردبیر روزنامه الکترونیکی "رایالیوم" در توییتر خود نوشت:
🔹 سبحان الله، ناگهان گاز از مصر و برق از اردن راهی لبنان میشود و سفیر آمریکا در لبنان همانند یک دیوانه برای تامین و رسیدن سوخت در تکاپو است. اینها از برکت سید[حسن نصرالله] است!
#قائمون
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ منطقه در یک نگاه | ۳۱ مرداد ۱۴۰۰
1️⃣ «احمد مسعود»، پسر احمدشاه مسعود، فرمانده جهادی افغانستان، اعلام کرد «آمادهایم، از طریق مذاکرات، یک دولت جامع با طالبان تشکیل دهیم».
2️⃣ ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به مجروح شدن یک نظامی این رژیم در درگیریهای مرزی با مردم غزه، مناطقی را در این باریکه هدف حمله هوایی قرار داد.
3️⃣ گروههای فلسطینی در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کردند، فعالیتهای مردمی در مرز غزه با فلسطین اشغالی ادامه خواهد یافت.
4️⃣ پوتین، رئیسجمهور روسیه ایده غرب مبنی بر اسکان پناهجویان افغان در کشورهای آسیای مرکزی قبل از دریافت روادید آمریکا و اروپا را مضحک خواند.
5️⃣ نخستوزیر عراق در سفر به کویت و دیدار با امیر این کشور از او برای حضور در اجلاس بغداد دعوت کرد.
6️⃣ معاون فرمانده نیروی دریایی جمهوری آذربایجان با فرمانده ناوگان شمالی نیروی دریایی ارتش ایران دیدار و گفتوگو کرد.
7️⃣ سفیر ایران در دمشق با «حسین عرنوس»، نخستوزیر سوریه، دیدار کرد و طرفین به بررسی اقدامات لازم برای اجرای طرحهای همکاری پرداختند.
#منطقه_در_یک_نگاه
#قائمون
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ شورای روابط خارجی: در خروج از افغانستان حق با بایدن است
#گزارش_کوتاه
🔹 اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکایی در یادداشتی با تصمیم رئیسجمهور آمریکا در خروج از افغانستان همراهی کرده است. به نظر نویسنده فروپاشی سریع نهادهای نظامی و حکومتی افغانستان تا حد زیادی شک و تردید جو بایدن برای بیفایدهبودن تداوم حمایت از افغانستان را به یقین تبدیل کرد.
🔸 طبق این یادداشت، دو دهه تلاش برای ایجاد یک دولت شایسته، امن و کارآمد در عرض چند ماه خنثی شد. سرعت و سهولت پیشروی طالبان تنها تأیید میکند که بایدن تصمیم درستی گرفته و او نباید مسیر را معکوس کند. حمایت، مشاوره، آموزش و تجهیز ارتش افغانستان، تقویت نهادهای حاکمیتی و سرمایه گذاری در نهادهای مدنی، فایدهای نداشته است.
🔸 دلیل این رخداد از منظر نویسنده آن است که از ابتدا تلاش برای ایجاد دولتی واحد و متمرکز در افغانستان، محکوم به شکست بود. توپوگرافی دشوار جغرافیایی، پیچیدگی قومی و وفاداریهای قبیلهای و محلی باعث یک تفرقه سیاسی مداوم در این کشور است. این شرایط اجتنابناپذیر هرگونه تلاش برای تبدیل افغانستان به یک دولت مدرن را با شکست مواجه میکند.
🔸 نویسنده در دفاع از اشغال افغانستان مینویسد که آمریکا به هدفی راهبردی در محدودسازی القاعده دست یافته، چنانکه این گروه از 2005 به این سو نتوانسته یک حمله بزرگ خارجی را سامان دهد. شاخه افغانستان داعش نیز نتوانسته حملهای برونمرزی علیه نیروهای نظامی غربی انجام دهد.
🔸 در این یادداشت بیان شده که این تصمیم در ادامه ایده «سیاست خارجی برای طبقه متوسط» است که مشاوران بایدن در پی آن هستند. تصمیم به خروج در راستای مطالبه «پایان جنگهای بیپایان» در جامعه آمریکاست و هزینههای مالی فراوان این اشغالگری را در داخل، صرف خواهد کرد تا از نارضایتیهای اقتصادی بکاهد.
✅ به نظر میرسد این یادداشت با تمایزگذاری میان اهداف نظامی آمریکا مبنی بر مبارزه با القاعده و اهداف سیاسی و اجتماعی مانند دولتسازی، سعی میکند از شدت شکست این اشغالگری بکاهد ولی به گزارشهای جامعه اطلاعاتی آمریکا در خصوص تداوم ارتباط طالبان با القاعده، بیتوجه است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 استوری | حاج قاسم، ذوب در انقلاب بود
🌹https://eitaa.com/roshana_zanjan
🌷https://rubika.ir/roshana_zanjan
🍃 فرازی از وصیت نامه شهید :
پدر و مادر عزیز! باید بدانید که نبرد با دشمنان اسلام و قرآن بر هر مسلمانى واجب است و فقط این را مى دانم به یارى خداوند که دشمن بعثى آنقدر خوار و ذلیل خواهد شد که حتى یاراى یک لحظه مقاومت را نخواهدداشت.
#کنگره_ملی_3535_شهید_استان_زنجان
🇮🇷https://eitaa.com/roshana_zanjan
🇮🇷https://rubika.ir/roshana_zanjan
🕪یک خبر_ یک تحلیل:
🌍خاندوزی وزیرپیشنهادی اقتصاد: دولت سیزدهم با عنایت به خدا و نه توسل به کدخدا با فهم دقیق از مشکلات و راهحلها حرکت خواهد کرد
🌍موضوع:
🔴 فریب انگلیسی، راهکار آمریکایی
🌍تحلیل:
🔹بسیاری از مردم آمریکا نمیدونند که نفوذ بین المللی و پیشرفت اقتصادی کشورشون را مدیون همیلتون هستند که عکسش روی اسکناس ده دلاری شون چاپ شده. همیلتون اولین وزیر خزانه داری آمریکا بود که توسط جورج واشینگتن انتخاب شد و بعد از ۲ سال تحقیق به این نتیجه رسید که سیاست بازار آزاد که توسط آدام اسمیت انگلیسی ترویج داده شده به شدت فریبنده است و باعث وابستگی آمریکا به انگلیس میشه.
🔹آدام اسمیت میگفت باید کالا را از جایی خرید که ارزان تره و وقتی کشور دیگه ای کالای مورد نیاز شما را با قیمت ارزان تولید میکنه شما نباید خودتون آن کالا را تولید کنید.
🔹همیلتون اعلام کرد که اینطوری تولید در آمریکا قوت نمیگیره و ما باید با وضع تعرفه های سنگین مانع ورود کالاهای انگلیسی به آمریکا بشیم تا تولیدکننده های خودمون رشد کنند چون نه تنها ثروت بلکه استقلال و امنیت یک کشور در گرو تولیدات است.
🔹این کار اگرچه با مخالفت برخی روبرو شد (چون باید کالاهای با کیفیت کم را گران تر میخریدند) اما نهایتا باعث درونزایی و پیشرفت آمریکا شد.
🔹ما هم فریب سیاست بازار آزاد آدام اسمیت را نخوریم و به فکر درونزایی باشیم.
🌍خاندوزی از جمله سیاست ورزان اقتصادی است که علم اقتصاد را برخلاف تیم های اقتصادی دولتهای گذشته نه در مکتب آدام اسمیت گذرانده ونه پیرو همیلتون است برهمین مبنا با صدای رسا امروز در مجلس اعلان کرد : دولت سیزدهم با عنایت به خدا و نه توسل به کدخدا با فهم دقیق از مشکلات و راهحلها حرکت خواهد کرد.
آرایش تحریمناپذیری در دولت خواهیم گرفت و مسیرهای جدید با همپیمانان باز میکنیم. باز طراحی سیستمها و هوشمندسازی با هدف رفع مشکلات تولید و ایجاد عدالت ماموریت اصلی وزارت اقتصاد در دولت سیزدهم است.
🔹دشمن اتاق جنگ خود را خزانهداری امریکا قرار داده و وزارت اقتصاد باید خط مقدم خنثیسازی تحریم و آسیبناپذیری در جنگ اقتصادی باشد.
🕪سیدجعفرموسوی
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قائمون
📍 پشت پرده برکناری ناگهانی مدیر عامل شستا چه بود؟
🔹شفاف سازی باعث خلق دشمن می شود .رانت 7هزار میلیارد تومانی را در شستا حذف کردیم و باعث کوتاه شدن دست رانتخواران شده بودیم./ رضوانی فر
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ نیازمندیهای طالبان برای تثبیت قدرت
#تحلیل_کوتاه
🔹 گروه طالبان با استقرار در کابل، خود را آماده تصاحب کامل قدرت کرده است. با این حال تا تشکیل حکومتی واحد و متمرکز، هنوز فاصله دارد. از منظر قدرت سخت، بازماندگان ائتلاف شمال قصد مقاومت در برابر طالبان را دارند و از منظر قدرت نرم نیز، جامعه شهری افغانستان با گدشت بیست سال، تفاوتهای جدی با گذشته دارد. به همین دلیل به نظر میرسد طالبان برای تثبیت قدرت حداقل به سه مؤلفه جدی نیاز دارد.
1️⃣ امنیت داخلی
گرچه طالبان توانست دولت اشرفغنی را در مدت کوتاهی ساقط کند ولی بحران مشروعیت ناشی از ناکارآمدی و فساد آن دولت، عامل مهمی در فقدان شکلگیری مقاومت ارتش و نیروهای مردمی بود. ولی اکنون این گروه نیازمند آن است که حداقلی از اجماع طوایف و مذاهب را برای تسهیل تشکیل حکومت کسب کند، در غیر این صورت احتمالاً باید با هستههای شبهنظامی گروههای مخالف روبرو شود و امنیت که میتواند به عنوان مزیت حکومت طالبان پس از پایان جنگ داخلی تلقی شود، متزلزل خواهد شد.
2️⃣ مشروعیت بینالمللی
این بار طالبان حداقل با همسایگان و قدرتهای آسیایی، مسیر تعامل را در پیش گرفته تا بتواند نوعی مشروعیت خارجی را به دست بیاورد. اینکه دیگر دولتها و بازیگران بینالمللی آن را به عنوان یک دولت به رسمیت بشناسند، هم در مشروعیت و اقتدار داخلی آن و هم در رفع تحریمهای بینالمللی علیه این گروه، نقش بهسزایی دارد.
3️⃣ کمکهای اقتصادی
وضعیت جنگزده این کشور در دو دهه گذشته در کنار ناکارآمدی و فساد دولت سابق، نیازمندیهای اقتصادی کشور را دو چندان کرده است. افغانستان در فقدان صنعت پویا و گردشگری -که به نظر میرسد در حکومت طالبان با مشکل مواجه خواهد شد- نیازمند سرمایهگذاری خارجی است.
✅ دلیل مواضع تعدیلشده و نرمخوتر طالبان نسبت به گذشته را میتوان در این سه مؤلفه جستجو کرد. اینکه کدام بازیگران خارجی بتوانند در تأمین این نیازها و تسریع در تشکیل حکومت آتی، نقش مؤثرتری ایفا کنند، در جایگاه این بازیگران در آینده افغانستان حائز اهمیت خواهد بود.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
📍شخصیت های واقعی در کاراکترهای گاندو۲
1⃣ #موسی_پور: محمدعلی شعبانی (مشاور وزارت خارجه در حوزه تبلیغات و ارتباطات بین الملل)
2⃣ #اشرفی: عبدالرسول دری اصفهانی (عضو تیم مذاکره کننده برجام که به اتهام جاسوسی در زندان است)
3⃣ #صادقی: علی صدقی (صرافی صدقی و شرکا فعال در التهابات ارزی سال ۹۱ و سال ۹۷ که دیگر شریکش در صرافی حسین فریدون است)
4⃣ #رحمانی : حسین فریدون (شریک صدقی و یکی از بازیگران اصلی التهابات ارزی سالهای ۹۱ و ۹۷ که به چندین جرم در زندان بسر میبرد)
5⃣ #شارلوت_والر: کارلی مور گیلبرت (افسر mi6 که در حین مذاکرات برجام وارد ایران شد)
6⃣ #مایکل_هاشمیان: جیسون رضاییان (جاسوس آمریکایی مبادله شده)
7⃣ #کمالی: احمد عراقچی (معاون بازداشت شده بانک مرکزی بدلیل همکاری در اخلال ارزی سال۹۷)
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #اینفو_گرافیک | اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم
🔹پس از ارائه برنامه های وزرات اقتصاد توسط وزیر پیشنهادی کابینه سیزدهم، بنظر میرسد وزیر پیشنهادی جوان تواسته است به خوبی مشکلات اقتصاد ذیل این وزراتخانه را احصاء کند.
🔹نکته مهم؛ عدم دخالت این برنامهها در سیاستهای پولی و حفظ استقلال بانک مرکزی است که نوید بخش جلوگیری از بحران کسریبودجه حاصل از استقراض بیرویه خواهد بود.
#قائمون
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض مجری آمریکایی به سیاست های این کشور: بهتر نبود آمریکا بجای روزانه 300 میلیون دلار هزینه برای جنگ در افغانستان به نیم میلیون بی خانمان خود کمک می کرد؟
🔹"ریچل بلونیس" مجری آمریکایی شبکه RT در واکنش به انتشار گزارشی که نشان می داد آمریکا برای 20 سال روزانه 300 میلیون دلار در افغانستان هزینه کرده است گفت که تمام این هزینه ها حتی برای چند روز هم نتوانست جلوی طالبان بایستد!
🔹 به گفته او، اکنون زمان آن فرا رسیده است که مردم آمریکا نسبت به سیاست خارجی آمریکا اعتراض کنند و درخواست کنند بجای هزینه نظامی در کشورهای دیگر، به فقرا و نیازمندان خود توجه کند!
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه ای ناب دعا خوندن
غواص های دفاع مقدس
شهدا التماس دعا
#شهدا_نگاهی
📝ولایتمداری یا خرج از رهبری؟
🔹او امین رهبر است... رهبری او را تایید کرده است... لیست وزرا را پیش رهبری بردهاند... اگر رهبری تایید کند، مجلس تایید خواهد کرد...
🔹اینها نامش ولایتمداری نیست. چارچوب ولایتمداری، چارچوب روشنی است، گرچه موضوعات آن نامحدود باشد. این چارچوب روشن وقتی در قالب عملکرد رسمی و قانونی مقامات سیاسی قرار میگیرد، وضوح بیشتر مییابد و کسی انتظار ندارد افراد در جایی که حکم ولیفقیه – کتبی یا شفاهی- وجود ندارد یا دلیلی دیده نشده که اعلام شود، مطیع ولایت باشند.
🔹از قضا حضرت آیتالله خامنهای نشان دادهاند انسان صریحی هستند. اهل قربانی کردن مصالح کشور نیستند و دچار رودربایستی نمیشوند. جایی که مخالف معاون اولی یک فرد حاشیهساز در دولت محمود احمدینژاد بودند یا زمانی که نظرشان بر عدم تغییر وزیر اطلاعات بود یا مخالفتی با وزارت شخصی دیگر داشتند، بیان کردند و پای حرفشان هم ایستادند. مطابق قانون هم ایشان طبق اصول ۱۱۰ و ۱۷۶ در حوزه مسائل امنیتی، دفاعی و سیاست خارجی شخصاً مسئول هستند و شاید بی نظر در انتخاب وزرای مربوطه نباشند. اما چند نکته در حواشی معرفی وزرای دولت سیزدهم و جلسات جاری رای اعتماد در مجلس وجود دارد:
🔹اول آنکه رهبری در مورد وزرایی خرج شدند که نه نظر روشنی از ایشان وجود داشت و نه جزو این وزرای مربوطه بودند؛ همچون خرج رئیس جمهور از رهبری برای گزینه وزارت تعاون که گفته شد امین رهبری است.
🔹دوم آنکه روشن نیست که ایشان در مورد گزینه پیشنهادی وزیر اطلاعات نظری داشتهاند، تاییدی کردهاند یا خیر؛ و دو نقل متفاوت وجود دارد. محمدباقر قالیباف میگوید که: «رئیسجمهور گفت من وزرای امنیتی و سیاست خارجی را خدمت حضرت آقا معرفی کردم و ایشان موافقت کردند. در همه دولتهای گذشته هم اینگونه بوده است.» اما نمایندگان مخالف وزیر اطلاعات نظر دیگری داشتند و حسین میرزایی، نماینده اصفهان گفته: «از رئیس جمهور سوال شد، اعلام کرد رهبری در مورد وزیر پیشنهادی اطلاعات نظر خاصی نداشته است.»
🔹سوم آنکه نظر موافق رهبری نسبت به یک وزیر پیشنهادی نافی اختیار نماینده مجلس برای دادن رای مخالف به آن وزیر نیست. قالیباف میگوید در همه دولتها رهبری وزیر اطلاعات را تایید میکردهاند، با توجه به آنکه در همه این دورهها، وزیر اطلاعاتهای مختلف مخالفانی جدی در مجلس داشتهاند، روشن است که کسی انتظار ندارد نمایندگان با گزینه مورد موافقت رهبری مخالفت نکنند. وگرنه چه نیازی بود وزیر اطلاعات به مجلس معرفی شود؟
🔹چهارم آنکه «من با وزارت فلانی موافقم» با «فلانی باید وزیر شود» با «من با وزارت فلانی مخالفتی ندارم» هر کدام معانی متفاوتی دارد. در گذشته گفته میشد رهبری صرفاً اگر مخالف باشند، در مورد وزیر اطلاعات نظر میدهند.
🔹صاحب این قلم چندان حجت الاسلام خطیب را نمیشناسد که تعصبی در حمایت یا کینهای در مخالفت با او داشته باشد؛ گرچه چنته مخالفینش را برای عدم رای اعتماد به او از منطق و استدلال پر زور ندیدم، اما معتقدم تجربه ۴ دهه کار اطلاعاتی و امنیتی و نیز بررسی برنامهها و مواضع او بر محور عقل و تخصصی که لازمه نمایندگی مجلس است، برای ارائه نظر مثبت و منفی در مورد او کفایت میکند و نیازی نیست رئیس جمهور یا نمایندگان مجلس، پای ولی فقیه را به حیطه انجام وظایف و اختیارات قانونی خود باز کنند. آن سو مظلوم نمایی نمایندگان مخالف هم وجهی ندارد. فرصت کافی برای ابراز مخالفت داشتند و این همه مانور روی اینکه رهبری نظری ندادهاند، جز بحثی جدلی نبود. طبعاً اگر کسی از نظر رهبری در موضوعی مطلع شد و نظر ایشان برایش حجت بود، نباید مخالفت کند، اما مجلسی که رهبری میخواهند، بعید است این باشد که فلان نماینده مخالف گزینه وزارت اطلاعات میگوید که «اگر رهبری فردی را تأیید کند مجلس یکپارچه تأیید خواهد کرد...» اگر قرار بود وزرا صرفاً با تایید رهبری انتخاب شوند و بعد از تایید ایشان، کسی مخالفت نکند، اصلاً چرا لیست وزرا به مجلس ارائه میشود؟
🔹گاه رهبری نظری میدهند و ما خود را ملزم میدانیم که عمل و نظرمان بر آن منطبق باشد و یا حداقل مخالف برنامه و نظر ولی فقیه اقدام و اعلام موضع علنی نکنیم؛ گاه هم ما نظری و عملی داریم و برای اثبات آن دنبال تطبیق نظر رهبری –بأی نحو کان- با نظر و عمل خودمان میگردیم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. گاه ما در جایی که قانون و شرع هم میگوید میتوانیم نظری مخالف رهبری داشته باشیم، خود را ملزم به اطاعت از ایشان میکنیم، هزینهاش را هم میدهیم و وقتی مخالفتی با ما شد، نمیگوییم چون رهبری گفته، انجام دادم؛ گاه هم برای آنکه خودمان هزینه ندهیم، سریع میگوییم رهبر گفته و موج مخالفتها را سمت ایشان میبریم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. این دوگانهها را جای همدیگر جا نزنیم.
۱ شهریور ۴۰۰
روزنامهی جوان
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemo
🌎 افغانستان در کانون توجهات
*بحث تحولات افغانستان و اتفاقات رخداده همچنان کانون توجهات منطقهای و بینالمللی است و در این راستا برخی سؤالات پیرامون تحولات اخیر وجود دارد که برای روشن شدن موضوعات باید به آنها پرداخته شود.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ بسیاری بر این عقیده هستند که طالبان نسبت به گذشته تغییر وضعیت و موضع داده است. در پاسخ به این سؤال باید گفت که فقه مدنظر طالبان همان فقه حنفی است. در بسیاری از موارد این گروه انعطافپذیریهای خاصی از خود نشان داده است، اما بنیادگرایی آن کاملاً مشهود است. بهطور مثال طالبان برخلاف گذشته خواهان حضور زنان در ادارات و دانشگاه است، اما بر اساس موازین خود باید با پوشش کامل حضور داشته باشند. یا اینکه طالبان اعلام کرد که از این به بعد کلاس مختلط در دانشگاهها وجود نخواهد داشت و کلاسها بهصورت تفکیکی است.
2⃣ طالبان در مقطع فعلی به دنبال آرامسازی فضای داخلی افغانستان است. بیانیههای این گروه در رابطه با عدم تشویش مردم و فراخوان کارمندان و کارکنان دولت در این راستا قابل ارزیابی است. متشنج شدن فضای داخلی بیش از همه به ضرر خود طالبان است. البته اکنون طالبان با مشکلات بسیاری دستوپنجه نرم میکند که یکی از آنها عدم مقبولیت بینالمللی است و هنوز دولتها این گروه را بهطور رسمی به رسمیت نشناختهاند. چنانچه این عامل با عدم مقبولیت داخلی ترکیب شود، شرایط برای طالبان بسیار دشوار خواهد بود.
3⃣ طالبان در تشکیل دولت آینده یک نگاه حداکثری خواهد داشت؛ یعنی دولتی متشکل از طالبان با سایر جریانها. البته اکنون جریان خاصی بهغیراز عبدالله عبدالله و کرزی وجود ندارد و همین عاملی در جهت تشکیل دولتی کاملاً وابسته به طالبان است. پس میتوان گفت آینده تشکیل دولت در افغانستان بهصورت انحصاری در اختیار طالبان خواهد بود.
4⃣ طالبان به دنبال تنشزدایی منطقهای است. موضعگیریهای سخنگوی این گروه و اعلام اینکه طالبان با هیچکس جنگ نخواهد کرد و با هیچ کشوری سر جنگ ندارد، در این راستا قابل ارزیابی است.
5⃣ رابطه طالبان با ایران و شیعیان افغانستانی هنوز در هالهای از ابهام است؛ این گروه امنیت مراسم عزاداری محرم در افغانستان را تضمین کرد و مولویهای طالبان در مراسمات اخیر شیعیان این کشور حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند؛ اما در رابطه با ارتباطات سیاسی و اقتصادی با ایران، طالبان هنوز موضع خاصی نگرفته است. از سویی این گروه اعلام کرد که متحد اصلی ما در بازسازی افغانستان چین و ترکیه است و از سوی دیگر اعلام کرد که خواهان روابط گسترده با همسایگان است؛ پس فعلاً در این رابطه زود است که قضاوت شود.
6⃣ طالبان برای به رسمیت شناخته شدن خود، نیاز به ارتباط با بازیگران مخالف دارد. بر این مبنا احتمالاً طالبان رویکرد تعاملگرایی را در دستور کار خواهد داشت؛ یعنی تعامل با بازیگران مختلف، اعم از منطقهای و وغربی.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🇮🇷💐
💐
💠 #عکس_نوشت(۱)
❇️موضوع: خدمتگزاری به مردم در کلام مقام معظم رهبری
🍃🌻🍃
#روشنگری
#خدمت_رسانی
#ثامن
🆔 https://splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐