8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 دروغی درباره امام حسن مجتبی (ع) که نمیدانید!!
چرا شیعیان کشورهای دیگه 7صفر را #شهادت امام حسن علیه السلام عزاداری میکنند اما در ایران 27صفر😳
👤استاد #رائفی_پور
@alafvalafv
بی حرم شد که بدانند همه #مادری است😭
شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام را به ساحت مقدس امام زمان عجل الله تسلیت عرض مینماییم 🌷
آجرک الله یا امام زمان🍃🍃
@alafvalafv🏴
چله نشین ظهورامام زمان عج الله
دلم آروم نمیشه
پرسیدن تو کی میری؟ ؟؟😭😭😭
همین جا حرم میسازم
زیارت نامه میخونم 😭😭😭
من بازم جا موندم
روسیاهم میدونم😢
چله نشین ظهورامام زمان عج الله
سوال امروزمون: ❓❓❓نقطه مقابل حلم میدونید چیه؟
پاسخ های شما خوبان👇👇
👌سلام
فکر میکنم نقطه مقابل حلم، خشم و غضب هست البته خشم منفی و لجام گسیخته، چون خشم و غضب الهی و نیز غضب مثبت منافاتی با حلیم بودن ندارن
به نظر من نقطه مقابل حلم. تندی و پرخاشگریه چقد اتفاق میافته که ادما زود ار کوره در میرن و دست به کارای خطرناک میزنن
👌سلام نقطه مقابل حلم به نظر من زود عصبانی شدن بی تابی کردن نداشتن کنترل برای گرفتن تصمیم درست و استفاده صحیح از عقل کردن و صبر نداشتن زود انتقام گرفتن و عجله در گفتن یه حرف یا انجام دادن کاری که مورد رضایت خدا نیست وغیر قابل پسنده اسلام و نبخشیدن وپیروی کردن واطاعت کردن از هوای نفس وعقل ناسلیم
همونجور که امام ع در حکمت ۲۵۵ فرمودند تندخویی بیمورد نوعی دیوانگی است زیرا تندخو پشیمان میشود و اگر پشیمان نشد دیوانگی او پایدار است
👌سلام.فکر میکنم میشه غضب رو به سه دسته تقسیم کرد
1_ غضب #الهی: وقتی در مورد خداوند از غضب صحبت میکنیم منظور همین عصبانیت و خشمی که در آدمها میبینیم نیست، چون عصبانیت یک حالت هست و ذات خداوند از داشتن حالت و تغییر حالت مبراست، بلکه مقصود کیفر و مجازات عادلانه خطاکاران در دنیا و آخرت است.
2_ غضب #مثبت: خشم و غضبی که نیتی الهی داشته باشه، مثلا داستان حمایت امیرالمومنین از زنی که شوهرش او رو تهدید به زدن و سوزاندن کرد و امیرالمومنین با عصبانیت فرمودند من تورا امر به معروف میکنم و تو پشت میکنی؟
و یا در ماجرای تهدید خلیفه دوم به نبش قبر و پیدا کردن و بیرون آوردن بدن مطهر حضرت زهرا برای اینکه بتونن بر بدن ایشون نماز بخونن امیرالمومنین که در برابر همه جسارتها سکوت کرده بودن به شدت خشمگین شدند و با او به تندی برخورد کردند.
3_ غضب #منفی: خشم و غضبی که باعث میشه انسان عقلش رو از دست بده و دست به کارهای وحشیانه و دیوانه واری بزنه که همه رو متعجب کنه، مثل آلوده شدن دست بسیاری از قاتلین به خون بعضا بهترین دوستانشون در حالت عصبانیت.
لذا امیرالمؤمنین علی علیه السّلام در حدیثی می فرماید: الغضب یفسد الألباب و یبعد من الصّواب؛ غضب عقل آدمی را فاسد می کند، و انسان را از کار صحیح دور می سازد.
این غضب نقطه مقابل حلم است.
@alafvalafv
با تشکر از پاسخ های عالی و کامل شما دوستان عزیز🌸😘
🔸جمع بندی و پاسخ تکمیلی:
✅نقطه مقابل حلم; حدّت، تندى و پرخاشگرى است.
افرادى را سراغ داريم كه با شنيدن يك جمله نامناسب از يك فرد نادان ناگهان تبديل به كوره اى از آتش🔥 مى شوند و عكس العمل هاى تند و شديدى😡 نشان مى دهند كه هم از مقام آن ها كاسته مى شود و هم شخص نادان را جسورتر مى كند و هم كسى به يارى آن ها برنمى خيزد.
✅لذا در حديثى از اميرمؤمنان على(عليه السلام) مى خوانيم: «الحِلمُ يُطْفِئُ نارَ الغضَبِ والحِدّةُ تُؤجِّجُ إحراقَه; حلم و بردبارى آتش غضب را خاموش مى كند اما حدت و تندى بر آتش آن مى افزايد».
✅در حكمت 255 از نهج البلاغه نيز خوانديم: «الْحِدَّةُ ضَرْبٌ مِنَ الْجُنُونِ; حدت و تندى و تندخويى نوعى از جنون و ديوانگى است».
جالب اين كه افراد سفيه و نادان دوست دارند عكس العملى در برابر آن ها نشان داده شود تا به كار خود ادامه دهند و عقده دل را بگشايند اما هنگامى كه به آن ها بى اعتنايى شود غمگين مى شوند.😲
آيا بهتر نيست با بى اعتنايى آن ها را غمگين و مأيوس سازيم ؟
✅همانگونه كه اميرمؤمنان(عليه السلام) مى فرمايد: «إذا حَلُمتَ عن السَّفيهِ غَمَمْتَه فَزِدْه غمّاً بحِلْمِكَ عنه; هنگامى كه در برابر شخص سفيه و نادان بردبارى نشان دهى غمگين مى شود. حال كه چنين است با #حلم خود بر #غم و اندوه او #بيفزا»👌
@alafvalafv
#ختم_زیارت_عاشورا_نیت_ابوبكر_بن_الحسن (ع)
پدرش امام حسن مجتبى (ع) و مادرش، کنیز آن حضرت بود. او از مدینه همراه عمويش امام حسین (ع) به کربلا آمد و بعد از شهادت برادرش قاسم ، به ميدان آمد و جنگيد تا به فيض شهادت نايل گشت .
به مناسبت شهادت امام #حسن_مجتبی علیه السلام این ختم زیارت به این امام بزرگوار هم تقدیم میشود🍀
@alafvalafv
سلام دوستان همراه روزتون منور با ذکر
لااله الاالله الملک الحق المبین🌷
نظر یکی از دوستان عزیز در مورد پیاده روی اربعین خانوم ها👇👇👇👇
سلام خانم جعفر آبادی.
خدا قوت و همت.
می خواستم خدمتتون بگم که به نظر حقیر ، بعداز مسئله ی مالی، مهمترین عاملی که باعث عدم حضور مادران در این اجتماع بزرگ شیعی میشه، نداشتن دید درست و تجربه ی صحیح نسبت به باید و نباید های این سفر به همراه بچه هاست.
برای همین بنده تجربیات اربعین سال گذشته ام را که به همراه همسر و پسر چهار ساله ام بود را در سه پارت مکتوب کردم جهت استفاده ی مادران خصوصا والبته راضی شدن پدران که خانواده را هم با خود ببرند.
خدمتتون می فرستم این تجربه نگاری ام را.
▪️بسم الله الرحمن الرحیم
#شمارش_معکوس_تا_اتفاقی_بزرگ
عمیقاً معتقدم هر لشکری سیاهی لشکر می خواهد، حتی لشکر بزرگداشت مقام سیدالشهدا.
💧هر چند که #راهپیمایی_اربعین_
فراتر از یک حرکت عبادی فردی، رسالتی است اجتماعی برای بزرگداشت مقام امام حسین علیه السلام که تحقق آن می شود سرآغاز یک جریان تمدن ساز الهی.
💧و هر چند که این جریان می شود جریانی تربیتی برای در هم کوبیدن سازو کارهای سکولار دنیای مدرن.
💧وهر چند که هنوز واژه های مناسب این حرکتی که در تاریخ شکل گرفته متولد نشده، وبا واژه های تاریخ گذشته ،نمی توان آنچه را که در حال وقوع است گزارش داد...
اما با تمام این اوصاف ، می خواهم بگویم که سال گذشته به لطف خدا، روزیمان شد که من هم بشوم قطره ای از سیاهی لشکر سید الشهدا علیه السلام.
به قولی فرض کن قطره ای در انتهای دریا، تازه آن هم با کلّی ارفاق!
الغرض از آنجایی که سال گذشته با وجود اشتیاق بسیار، باز هم به خاطر دغدغه های مادرانه، با تردید و دودلی راهی این سفر شدم، برحسب این تجربه ی حاصله،نکاتی را در چند پارت می نویسم که به نظرم دانستنش خالی از لطف نیست برای خصوصا مادران(والبته شما بخوانید پدران ، در راستای راضی شدنشان برای خانوادگی شدن این سفر).
💧💧💧💧
۱. همیشه به یاد داشته باشید که زیارت اربعین فقط به نوعی لبیک گویی و شرکت در اجتماع عظیم شیعه هست ونه فرصتی برای یک دل سیر زیارت کردن و حرم رفتن.
پس لطفا در بک گراند اذهان مبارکتان فانتزیهای آنچنانی تصور نکنید که مثلا فلان ساعت می روم حرم و فلان زیارت و فلان دعا رامی خوانم و...
اگر این مسُله را پیش فرضتان قرار دهید، بسیاری از مسائل و دغدغه ها به خودی خود حل می شود.
۲.شما بچه دارید پس طبیعتا نمی توانید هر وقتی که دلتان خواست حرکت کنید و هرو قت دلتان خواست حرم بروید و...
از طرفی به هیچ وجه بچه ها را مزاحم کارتان تصور نکنید، بلکه خودتان را علاوه بر مادر، #خادم این زائر های کوچک در طی این سفر بدانید و با این ذهنیّت از شرایط مختلف در طول سفر لذّت ببرید.
۳.شخصا معتقدم خانواده های بچه دار سفرتان همراه کاروان نباشد و فقط اگر قراراست همسفری هم داشته باشید که بهتر است هم داشته باشید، خانواده ای را به عنوان همسفر انتخاب کنید که با آنها راحت و صمیمی و همدل و بدون تعارف باشید.به گونه ای که به راحتی و بدون رودربایستی بتوانید پیشنهاداتتان را در مورد برنامه ریزی های طی سفر به آنها بگویید و با مشورت یکدیگر، به راحتی برای بهترین حالت ها، برنامه ریزی و اقدام کنید.
بنابراین سفرهای کاروانی یا چندین خانواده باهم، بنابر تعدد نظرات، طبیعتا محدودیت های بیشتری برای شما و برنامه ریزی های شما برای محوریت قرار دادن کمتر اذیت شدن فرززندان، به دنبال دارد.
۴.با یک برنامه ریزی درست، ان شاء الله می توانید به راحتی سه یا نهایتا چهار روزه مسیر پیاده روی رابدون استفاده از هیچ وسیله ی نقلیه ای طی کنید.
تنها وسیله ی ضروری برای اینکار کالسکه ی بچه می باشد. حتی اگر بچه هفت هشت ساله باشد.
چون بهترین حالت برای طی کردن مسیر پیاده روی این است که بعداز مغرب، پیاده روی را متوقف کرده ،مکان استراحت مناسبی پیدا کنید و دوباره یکی دوساعت مانده به اذان صبح به مسیر ادامه دهید. در این صورت هم به ازدحام و شلوغی راه برخورد کمتری دارید، وهم می توانید مکان مناسبی را قبل از اتمام ظرفیت، برای استراحت پیدا کنید.فرزندتان هم که به استراحتش در کالسکه ،ادامه می دهد.
ادامه دارد...
#راضیه_ابراهیمی
#تجربه_پیاده_روی_اربعین
#پارت_اول
#نگاربانو
@negaarbanoo