💠
🔹مناجات شعبانیه
حضرت امام خمینی (ره):
مناجات «شعبانیه» را خواندید؟
بخوانید آقا!
مناجات شعبانیه از مناجات هایی است
که اگر انسان دنبالش برود
و فکر در او بکند
انسان را به یک جایی می رساند ..
#بیست_وهشتمین_شب #چله_دعای_هفتم_صحیفه و #دعای_فرج
@alafvalafv
#چله_نشین_ظهور_شویم👆👆👆👆
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☢ اگر همه ما امیدوار بودیم که هفته بعد آقا میاد
باورتون میشه که آقا می اومد....
کلید فرج دست خود ماهاست... حتی "با امید داشتن به فرج" هم میشه آقا رو آورد....
هدایت شده از سلامتکده ی بانو 💎
سلام گلبانوهای عزیز و مامانای مهربون .
توی کانال یک تجربه یک بازی...یک سری پیشنهاداتی برای بچه های عزیزتون😍 فرستادیم که ان شاءالله برای جشن نیمه شعبان دست پر باشیم.
اگه دوست دارید ی سری بزنید.👈 @bazybazy
سوال :
❓❓❓منظور از "انصاف" در کلام امام چیه؟
آیا همون عدالت یا مساوات و برابریه؟🤔
#شرح_نامه۵۳
#بخش۴
🔸از نفرین مظلومان بترس:
امام(عليه السلام) در اين بخش از عهدنامه، مالک را با تعبيرات محکم و حساب شده اى دعوت به عدالت و رفع هرگونه تبعيض مى کند.
✅مى فرمايد: «انصاف در برابر خداوند و مردم را نسبت به خويشتن و خاندان خود و کسانى که از رعايا مورد علاقه تواند رعايت کن»; (أَنْصِفِ اللهَ وَأَنْصِفِ النَّاسَ مِنْ نَفْسِکَ، وَمِنْ خَاصَّةِ أَهْلِکَ، وَمَنْ لَکَ فِيهِ هَوًى مِنْ رَعِيَّتِکَ).
👈 منظور از انصاف در برابر خداوند :اطاعت از اوامر و نواهى
انصاف در برابر مردم :ترک هرگونه تبعيض و تمايل به افراد مورد نظر ;
همان چيزى که غالب زمامداران در گذشته و حال گرفتار آن بوده و هستند که وقتى به قدرت مى رسند براى دوستان و بستگان و افراد مورد علاقه خود امتيازاتى قائل مى شوند که هرگز آن را به ديگران نمى دهند. اين تبعيض سرچشمه انواع انحرافات و نابسامانى هاى حکومت هاست⚠️
✅آن گاه امام(عليه السلام) مى فرمايد: «زيرا اگر چنين نکنى (و انصاف را رعايت ننمايى) ستم خواهى کرد و کسى که به بندگان خدا ستم کند خداوند پيش از بندگانش دشمن او خواهد بود و کسى که خداوند دشمن او باشد عذرش را نمى پذيرد و در مقام نبرد با خداست تا زمانى که دست از ستم بردارد و توبه کند»; (فَإِنَّکَ إِلاَّ تَفْعَلْ تَظْلِمْ! وَمَنْ ظَلَمَ عِبَادَ اللهِ کَانَ اللهُ خَصْمَهُ دُونَ عِبَادِهِ، وَمَنْ خَاصَمَهُ اللهُ أَدْحَضَ حُجَّتَهُ، وَکَانَ لِلَّهِ حَرْباً حَتَّى يَنْزِعَ أَوْ يَتُوبَ).
ا👈مام(عليه السلام) بر اين معنا تأکيد مى کند که خداوند به دشمنى و مخاصمت هرکس اقدام کند هيچ عذر و بهانه اى را از او نمى پذيرد و تعبير به «أَدْحَضَ حُجَّتَهُ» اشاره به همين معناست. ممکن است در گناهان ديگر اعذار غير موجهى به لطف خدا و از طريق غفاريت او پذيرفته شود; ولى در مورد ظلم و ستم هيچ عذرى پذيرفته نيست 😱و تنها راه نجات از خصومت پروردگار و عقوبت او اين است که دست از ظلم بکشد و از گذشته توبه کند و حقوق از دست رفته را به صاحبانش باز گرداند و جبران نمايد.
امام(عليه السلام) در ادامه اين سخن کيفر شديد ظالمان را که در نوع خود بى نظير است شرح مى دهد.
✅مى فرمايد: «(بدان) هيچ چيز در تغيير نعمت هاى خداوند و تعجيل انتقام و کيفر او از اصرار بر ظلم و ستم سريع تر نيست، زيرا خداوند دعاى مظلومان را (بر ضد تو) مى شنود و در کمين ستم کاران است»; (وَلَيْسَ شَيْءٌ أَدْعَى إِلَى تَغْيِيرِ نِعْمَةِ اللهِ وَتَعْجِيلِ نِقْمَتِهِ مِنْ إِقَامَة عَلَى ظُلْم، فَإِنَّ اللهَ سَمِيعٌ دَعْوَةَ الْمُضْطَهَدِينَ، وَهُوَ لِلظَّالِمِينَ بِالْمِرْصَادِ).
⚠️اين جمله هشدار کوبنده اى به ظالمان است که بدانند مجازات کيفر آنها تنها حواله به قيامت نمى شود، بلکه در اين جهان نيز گرفتار کيفر اعمال خود خواهند شد. آن هم نه در دراز مدت، بلکه در کوتاه مدت‼️
🔅در حديثى از امام باقر(عليه السلام) مى خوانيم که فرمود: «هيچ کس بر ديگرى ستم نمى کند مگر اينکه خداوند به سبب آن او را کيفر مى دهد; کيفرى در جانش يا در مالش».
🔅در کلمات قصار امام(عليه السلام) در غررالحکم نيز آمده است: «مَنْ عَمِلَ بِالْجَوْرِ عَجَّلَ اللهُ هُلْکَه; کسى که ستم کند خداوند در هلاکت او تسريع مى کند».
🔅همچنين در حديثى از امام صادق(عليه السلام) مى خوانيم که خداوند به يکى از انبيا که در کشور يکى از ستمکاران زندگى مى کرد، وحى فرستاد که به سراغ اين مرد جبار برو و به او بگو: « من اين مقام را به تو ندادم که خون بى گناهان را بريزى و اموال مردم را بگيرى بلکه اين مقام را بدين جهت به تو دادم که صداى ناله مظلومان را بدرگاه من فروبنشانى، زيرا من از ستمى که بر آنها رفته صرف نظر نمى کنم، هرچند کافر باشند»❗️
🔅ابن عباس که بسيارى از علوم خود را از پيغمبر اکرم(صلى الله عليه وآله) و على(عليه السلام) گرفته است مى گويد: «من از قرآن مجيد به خوبى استفاده کردم که ظلم و ستم خانه ها را ويران مى کند». سپس به اين آيه اشاره کرد: «(فَتِلْکَ بُيُوتُهُمْ خَاوِيَةٌ بِمَا ظَلَمُوا); اين خانه هاى آنهاست که بسبب ظلم و ستمشان خالى (و ويران) مانده است».⛔️
🔅در حديثى از پيغمبر اکرم(صلى الله عليه وآله) مى خوانيم: « از کارهاى خير چيزى که از همه زودتر پاداشش به انسان مى رسد نيکوکارى و صله رحم است و از کارهاى شر چيزى که کيفرش زودتر از همه به انسان مى رسد ظلم و قطع رحم است»⛔️
چله نشین ظهورامام زمان عج الله
سوال : ❓❓❓منظور از "انصاف" در کلام امام چیه؟ آیا همون عدالت یا مساوات و برابریه؟🤔
«انصاف» از ريشه «نصف» گرفته شده که به نيمه هر چيزى اطلاق مى شود و از آن جايى که عدالت سبب مى شود انسان حقوق اجتماعى را در ميان خود و ديگران عادلانه تقسيم کند، از اين جهت به آن انصاف گفته اند.
در بيان ديگر انصاف آن است که انسان هرچه براى خود و دوستان و نزديکان خود مى خواهد براى ديگران هم بخواهد و آنچه درباره خود و افراد مورد علاقه اش روا نمى دارد درباره ديگران نيز روا ندارد.
🔅در حديثى از امام صادق(عليه السلام) مى خوانيم که فرمود: «سَيِّدُ الاَْعْمَالِ ثَلاَثَةٌ إِنْصَافُ النَّاسِ مِنْ نَفْسِکَ حَتَّى لاَ تَرْضَى بِشَيْء إِلاَّ رَضِيتَ لَهُمْ مِثْلَهُ» برترين اعمال سه چيز است و امام(عليه السلام) اوّلين آن را رعايت انصاف درباره مردم شمرد و در تفسير آن مى فرمايد: بايد به گونه اى باشد که هرچه را براى خود مى خواهى مانند آن را براى ديگران هم بخواهى».👌
👈اما انصاف در مورد خداوند اين است که انسان حدّاقل مواهب الهى را عادلانه تقسيم کند; نيمى را در راه رضاى خدا بدهد و نيمى را براى خويشتن نگه دارد. وقت و فکر و امکانات ديگر خود را نيز به همين گونه تقسيم کند تا دست کم انصاف را رعايت کرده باشد، هرچند به مقام والاى ايثار نرسيده باشد.
البته اين کار، کار آسانى نيست، زيرا هميشه انسان مايل است کفه خويشتن و نزديکان خود را سنگين تر از کفه ديگران کند، لذا در خبرى از امام صادق(عليه السلام) مى خوانيم که به يکى از ياران خود فرمود: «آيا مى خواهى سخت ترين چيزى را که خداوند بر مردم واجب کرده است براى تو بازگو کنم؟ آن گاه امام(عليه السلام) سه چيز را بر شمرد و آن سه چيز اين بود: «إِنْصَافُ النَّاسِ مِنْ نَفْسِکَ وَمُوَاسَاتُکَ أَخَاکَ وَذِکْرُ اللهِ فِي کُلِّ مَوْطِن; رعايت انصاف درباره مردم نسبت به خويشتن و مواسات با برادران دينى داشتن و در هر حال به ياد خدا بودن».
🔰تفاوت در ميان انصاف و مواسات ظاهراً از اين جهت است که انصاف در مورد حقوق و مواسات درباره تمام مواهب زندگى است.
طنین بانگ " #یامهدی_ادرکنی" در سراسر کشور همزمان با شب نیمه شعبان
🔸از همگان برای قرائت زیارت آل یاسین و دعای فرج «الهی عظم البلا...» همزمان با پخش زنده ساعت 20:45 شامگاه چهارشنبه بیستم فروردین مصادف با شب نیمه شعبان از مسجد مقدس جمکران و حرم ملکوتی ثامن الحجج حضرت اباالحسن علی ابن موسی الرضا (علیه آلاف التحیه و الثناء) در منازل و جمع با صفای خانوادگی دعوت می شود.
🔸رأس ساعت 21:00 طنین شعار «یا مهدی ادرکنی» و «یا حجت ابن الحسن عجّل علی ظهورک» در فضای عطرآگین اقصی نقاط میهن اسلامی از فراز بام های منازل، پنجرهها و بالکنهای مجتمعهای مسکونی و مأذنههای مساجد و دیگر اماکن مذهبی توأم با نورافشانی دعوت به عمل آید.
همزمان با #سی_امین شب #چله_دعای_هفتم_صحیفه و #دعای_فرج ...آغاز میکنیم
#اولین_شب #چله_سراسری_زیارت_عاشورا را....
باشد که این چله نشینی با معرفت انجام شود و ان شاءالله هر چه سریعتر شاهد ظهور آقا امام زمان باشیم😭
🕊از طرف شهید #سردار_سلیمانی تقدیم به صاحب الزمان عجل الله...
@alafvalafv
#چله_نشین_ظهور_شویم 👆👆👆
خبر آمدنش را همه جا پخش کنید !
می رسد لحظه میعاد، به امّید خدا !
منتقم میرسد و روز ظهور ش، حتماً ،
می شود #فاطمه دلشاد، به امّید خدا !
حرم خاکی #خورشید و قمرهای بقیع ،
عاقبت می شود آباد، به امّید خدا !
مثل #مشهد، وسط صحن بقیع نصب کنیم ،
دو سه تا پنجره فولاد، به امّید خدا !
لذتی دارد عجب، گر که به ما، او گوید :
آفرین! دست مریزاد! به امّید خدا!
💚🌟میلاد آقا امام زمان ، حضرت مهدی(عج) مبارک🌟💚
👈چله زیارت عاشورا بسیار پرفضیلت و سراسر نور است. و حاجت های بزرگ برآورده میکند
اگر خواستید این چله رو انجام بدید با #روش_امام_هادی #صدلعن و #صدسلام بسیار کوتاه تر خواهد بود حدود ۲۰ دقیقه
🔴روش کوتاه امام هادی در خواندن زیارت عاشورا با صدلعن و صدسلام
👈زیارت عاشورا را بخوانید، به صدلعن و صد سلام رسیدید اینگونه عمل کنید:
يك بار لعن را -اللهم العن اول ظالم...- ميخوانيد و جمله ي پاياني آن؛ "اللهم العنهم جميعا" را صد مرتبه تكرار مي كنيد و سلام را كه يك بار عرض مي كنيد، فقط "السلام علَي الْحسين و عليٰ عليِّ بنِ الحسين و علی اولاد الحسین و عليٰ اصحاب الحسين" را صد مرتبه تكرار كنيد
سند روایت: شفاء الصدور فی شرح زیارة العاشورا