آقای طیبی.mp3
6.36M
✅ جشن میلاد با سعادت امام سجاد علیه السلام
🔹 مداحی آقای طیبی
🗓 سه شنبه 16 بهمن 1403 | 5 شعبان 1446
🕌بیت مرجع عالیقدر شیعه، آیت الله العظمی بروجردی (قدس سره)
🌐 وب سایت | اینستاگرام| تلگرام | ایتا
@alaviboroujerdi
✳️امام سجاد(علیه السلام)، احیاگر معارف اهلبیت در سختترین دوران تاریخ / «صحیفه سجادیه»، گوهری ارزشمند برای بشریت!
📚 درس خارج فقه:
تاریخ: 1403/11/16
#امام_سجاد علیه السلام #ولادت
#آیت_الله_علوی_بروجردی
🌐 http://alaviboroujerdi.ir
آیت الله علوی بروجردی در جلسه درس فقه امروز خود (1403/11/16)، که همزمان با ولادت با سعادت امام سجاد (علیهالسلام) برگزار شد، ضمن تبریک این روز مبارک به محضر امام زمان و تمامی دوستداران و محبین آن حضرت، به جایگاه ویژه این امام همام در تاریخ اسلام اشاره کرده و بیان داشتند: امام سجاد (علیهالسلام) دوران امامت بسیار سخت و پرمشقتی را گذراندند که نقطه اوج آن، دوران اسارت پس از واقعه کربلا بود.
ایشان با اشاره به خطبه تاریخی امام سجاد (علیهالسلام) در شام تأکید کردند: این سخنرانی در مسجد اموی شام، بنیامیه را از مشروعیت ساقط کرد و حتی یزید را وادار ساخت که از جنایات کربلا تبری بجوید. پایههای حکومت اموی پس از این سخنرانی متزلزل شد و در نهایت خلافت از آل ابوسفیان به آل مروان انتقال یافت.
معظمله در ادامه به شرایط سخت مدینه پس از واقعه حره اشاره کرده و اظهار داشتند: در آن دوران، حکومت بهشدت پلیسی و خفقانآور بود و امام سجاد (علیهالسلام) ناچار شدند برای حفظ معارف اهلبیت (علیهمالسلام) از شیوهای متفاوت استفاده کنند. ایشان در خانهنشینی خود، اصحاب برجستهای مانند ابوحمزه ثمالی را تربیت کردند و سپس معارف اهلبیت (علیهمالسلام) را در قالب دعا و مناجات به مردم منتقل نمودند. #صحیفه_سجادیه، کتاب دعا و مناجات با خداست، اما در ضمن این مناجاتها، حقایقی بیان شده که حاکمان وقت میخواستند آنها را بپوشانند. امام سجاد (علیهالسلام) با این روش، تفکر اهلبیت (علیهمالسلام) را به مردم رساندند.
آیتالله علوی بروجردی با بیان اینکه صحیفه سجادیه همواره مورد توجه اندیشمندان بوده است، تصریح کردند: این کتاب، گوهری ارزشمند است که حتی غیرمسلمانان نیز از آن بهره بردهاند. پاپ در دیدار با یکی از شخصیتهای اسلامی، پس از آشنایی با این اثر، تأکید کرده بود که مسلمانان از چنین گنجینهای که در اختیار دارند، بهدرستی بهرهبرداری نکردهاند.
ایشان در پایان بر حفظ میراث امام سجاد (علیهالسلام) تأکید کرده و بیان داشتند: این میراث از امام سجاد (علیهالسلام) برای ما باقی مانده است، ما چنین سرمایهای در اختیار داریم وباید آن را حفظ کنیم.
📚 درس خارج فقه:
تاریخ: 1403/11/16
#امام_سجاد علیه السلام #ولادت
#آیت_الله_علوی_بروجردی
🌐 http://alaviboroujerdi.ir
44.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ | مظهر وفا در کربلا!
🔹دوشنبه 1403/11/15 | 4 شعبان 1446
🔸 برای مشاهده ویدیو کامل به کانال ما در یوتیوب و آپارات مراجعه کنید
#حضرت_عباس علیه السلام #ولادت
#آیت_الله_علوی_بروجردی
🌐 http://alaviboroujerdi.ir
75.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #کلیپ | امام سجاد علیه السلام احیاگر معارف اهل بیت علیهم السلام در سخت ترین دوران تاریخ
🔹️ درس خارج فقه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
🔸️ برای مشاهده ویدیو کامل به کانال ما در یوتیوب و آپارات مراجعه کنید.
#امام_سجاد علیه السلام #ولادت #آیت_الله_علوی_بروجردی
@alaviboroujerdi
✳️ اهمیت رفتار پدرانه در تربیت جامعه اسلامی / مرجعیت باید همچون پدر دلسوز به مردم نگاه کند / روحانیت باید در ارتباط با مردم با خضوع و محبت عمل کنند
📚 درس خارج فقه:
تاریخ: 1403/11/17
#صفات_مومن #شرح_نهج_البلاغه
#آیت_الله_علوی_بروجردی
🌐 http://alaviboroujerdi.ir
آیتالله علوی بروجردی در ابتدای جلسه درس فقه امروز چهارشنبه (1403/11/17) که به شرح نهجالبلاغه اختصاص داشت، با اشاره به فرمایشات امیرالمؤمنین علی (علیهالسلام) به شرح ویژگی ها و صفات مؤمن در خصوص روابط اجتماعی میان افراد پرداختند.
معظم له بیان داشتند: امیرالمؤمنین علی علیه السلام در اوصاف متقین می فرمایند: «لَيس تَباعُدُهُ بكِبرٍ وعَظَمَةٍ، ولا دُنوُّهُ بمَكرٍ وخَديعَةٍ»به این معنا که فاصله گرفتن از دیگران نباید به دلیل کبر و عظمت باشد و نزدیکی به افراد نیز نباید به شکل مکر و خدعه صورت گیرد.
آیتالله علوی بروجردی در ادامه بیان داشتند: در زندگی اجتماعی، انسانها به طور طبیعی با دیگران در ارتباط هستند و باید مرزهای روابط خود را با دیگران مشخص کنند. این فاصلهگیری یا نزدیکی در روابط اجتماعی باید بر اساس معیارهای اخلاقی و اسلامی باشد.
ایشان به رفتار حضرت رسولالله (صلى الله عليه وآله وسلم) در چنین مواردی اشاره کردند و بیان داشتند: حضرت رسول (صلى الله عليه وآله وسلم) وقتی متوجه شدند که فرد ثروتمندی به دلیل حضور فرد فقیری در کنار خود، خود را جمع کرده و از او فاصله گرفته است، به صورت علنی به او گفتند اینکه خودت رو جمع کردی ترسیدی از ثروت تو چیزی سمت او برود یا از فقر و بیچارگی او چیزی به طرف تو بیاید؟! این رفتار نمونه ای از «لیس تباعده بکبر و عظمه» است.
معظم له همچنین به مسائل سیاسی و اجتماعی اشاره کردند و توضیح دادند: برخی افراد در زمان انتخابات یا در موقعیتهای خاص برای جلب آرای مردم، خود را به گونهای معرفی میکنند که در حقیقت نیستند و وعدههایی میدهند که امکان تحقق آنها وجود ندارد.
آیتالله علوی بروجردی این نوع رفتار را «مکر و خدیعه» توصیف کردند که در آن افراد از احساسات مردم سوءاستفاده میکنند و از آنها برای رسیدن به اهداف شخصی خود بهرهبرداری میکنند.
ایشان بیان داشتند: در حدیث داریم که پیامبر می فرماید «انا و علی ابوا هذه الامه» ما پدراین امت هستیم و باید پدرانه رفتار کنیم، اما مولا امیرالمومنین در تعبیری در مورد پیامبر گرامی اسلام می فرماید که پیامبر «طبیب دوار بطبه» بود، به این معنا که پیامبر اکرم (صلى الله عليه وآله وسلم) همچون طبیبی بود که برای درمان بیماران به دنبال آنها میرفت؛ این تعبیر قوی تر از پدری است.
ایشان در خصوص ویژگیهای پیامبر اسلام (صلى الله عليه وآله وسلم) به تحلیل تعبیر حضرت علی (علیهالسلام) از پیامبر پرداختند و بیان داشتند: پیامبر گرامی اسلام، «طبیب دوار بطبه» این تعبیر قویتر از پدری است، به این معنا که پیامبر اسلام (صلى الله عليه وآله وسلم) همچون طبیبی بود که به دنبال بیمار میگشت، آن حضرت تنها نمینشست تا بیماران به سراغ او بیایند، اگر کسی مثلا نماز نمی خواند، دروغگو بود، بی حجاب بود و امثال آن، پیامبر (صلى الله عليه وآله وسلم) او را رها نمی کرد، بلکه به دنبال او میرفت تا او را هدایت کند.
معظم له همچنین به مرجعیت و مقام روحانیت در اسلام اشاره کردند و توضیح دادند که مرجعیت باید همانند یک پدر دلسوز به مردم نگاه کند.
ایشان بیان داشتند: مرجعیت باید در عمل نشان دهد که برای مردم همچون پدری دلسوز است و برای تربیت و اصلاح آنان تلاش میکند.
آیتالله علوی بروجردی اظهار داشتند: مرجعیت نباید تنها به گروه خاصی از مردم توجه داشته باشد، بلکه باید با نگاه پدرانه به همه مردم و در همه شرایط، به تربیت و اصلاح جامعه بپردازد.
ایشان تأکید کردند : روحانیت باید در تمام امور جامعه به ویژه در ارتباط با مردم، همواره با خضوع و محبت عمل کند و هدف آنها تنها بهبود وضعیت مردم و جامعه باشد، نه منافع شخصی یا سیاسی؛ پدرانه رفتار کردن و طبیبانه عمل کردن، شأنیست که روحانیت ما از مقام رسالت و مقام ولایت امیرالمؤمنین و ائمه ی طاهرین به ارث برده و نباید این شأن را فراموش کند چرا که رشد روحانیت در حفظ ارتباط با مردم و طبیبانه عمل کردن آنهاست.
📚 درس خارج فقه:
تاریخ: 1403/11/17
#صفات_مومن #شرح_نهج_البلاغه
#آیت_الله_علوی_بروجردی
🌐 http://alaviboroujerdi.ir
حجت الاسلام و المسلمین رضایی.mp3
12.32M
✅ #مراسم_هفتگی
🎤 سخنران: حجت الاسلام و المسلمین رضایی
📅 پنجشنبه: 7/ شعبان /1446 |18/ بهمن/1403
🕌 بیت مرجع عالیقدر شیعه، مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (قدس سره)
🌐 وب سایت | اینستاگرام| تلگرام | ایتا
@alaviboroujerdi
آقای ابوالفضل محمدی.mp3
5.95M
✅ #مراسم_هفتگی
🎤 مداحی آقای ابوالفضل محمدی
📅 پنجشنبه: 7/ شعبان /1446 |18/ بهمن/1403
🕌 بیت مرجع عالیقدر شیعه، مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (قدس سره)
🌐 وب سایت | اینستاگرام| تلگرام | ایتا
@alaviboroujerdi