سلام فرمانده
حتما این سرود دهه نودیها رو شنیدید. اسمش «سلام فرمانده» است.
اول بار رفقای شمالی ام برایم فرستادند. خیلی تحویل نگرفتم.
اما از وقتی بچه های دهه نودیم اون رو شنیدن، دائم زمزمه اش میکنند. دابسمشش رو اجرا میکنن. دائم پخشش میکنن.
بچه های دهه هشتادیم هم حتی تکرارش میکنن. خودم هم باهاشون زمزمه اش میکنم.
فکر نمیکردم مجبور شوم اینقدر بخوانمش.
دیشب افطار با فامیل جمع بودیم، دیدم بچه های دهه نودی اونها هم سرود رو حفظ بودن و میخواندند، بچه ها با هم توی یک اتاق جمع میشدن، با هم اجرایش میکردند. از خودشون فیلم گرفته بودند، توی فیلم از بچه دو ساله تا ده ساله با هم سرود رو تکرار میکردن. بدون اینکه پدر مادرهاشون خبر داشته باشن. من فیلمش رو امروز دیدم.
نمیدونم یه احساس هویتی بهشون میده شاید.
سلام فرمانده. سلام از این نسل غیور جامانده
سلام فرمانده . سید علی دهه نودیهاشو فراخوانده. سلام فرمانده.
حال معنویت و حماسه. احساس هویت.
و البته امید و امید و امید.
ما کودکانمان را خوب نگاه نمیکنیم. فرصت نمیکنیم شاید. نمیدانم. اما نگاه به بچه ها ، نگاه به امید است. نگاه به یک اراده و عزم در حال خیزش است. نگاه به صفا و ابهت فطرت است. نگاه به مظلومیت ما و معصومیت است.
الان که این مطلب را مینویسم، زهرا خانوم هفت ماهه ام روی پایم است دارم تکان تکانش میدهم تا بخوابد. پنجمین فرزندم. اگر بد مینویسم چون حواسم پرت بازی و دهان پر سخن او است. بله با آن بی زبانی دهانی پر سخن دارد .
عرفا میگویند نگاه به کودک عبادت است مثل نگاه به باران. چون تماشای فطرت است.
خدا را شکر میکنم کودکانم در دامن معنوی و حماسی انقلاب رشد میکنند. بله البته دامنی پر از بلا و مصیبت و درد اما یادشان خواهم داد که البلاء للولاء.
یادشان خواهم داد اگر قوی نبودیم، ما را نمیزدند. اگر روی پای خودمان نبودیم، ما را نمیزدند.
بخوان فرزندم، بخوان
سلام فرمانده
سلام از این نسل غیور جامانده
غصه سرباز و نخور آقا سربازات هزار و چارصدین
پ ن: امروز دیدم بنیاد حفظ و نشر آثار امام به این سرود گیر داده. گفته چرا اسم امام خمینی توی شعرش نیست. برای چی میخندید؟ خوب گفتن دیگه....
@ali_mahdiyan
اگر دین تنزل کند به قدرت، فروکاسته شود به قدرت، ساییده شود و فرسوده شود به نفع قدرت، ابزار شود برای قدرت، حکومت دینی معاویه شکل میگیرد.
اگر دین تنزیل پیدا کند تا قدرت، ظهور پیدا کند با قدرت، گسترش یابد به قدرت، انقلاب کند و حفظ انقلاب کند در بستر قدرت، حکومت دینی امام حسنی ع شکل میگیرد.
مرز باریکی است. اما فوق العاده مهم.
هر دو مصلحت ورزی میکنند، هر دو مراعات مردم میکنند، هر دو واقعیتها را میبینند و فقط شعار نمیدهند، اما یکی واقعیت را به سوی شعار جهت میدهد، یکی شعار را به نفع واقعیت به کار میگیرد.
یکی مصلحت را در خدمت هویت میخواهد. یکی هویتش مصلحت است.
جهت هایشان را باید کشف کنی و الا صورت و ظاهرشان شبیه هم است. اگر اهل کشف اراده پشت سر اقداماتشان نباشی، نمیشناسیشان.
یکی جنگش، بازی قبیله ای است دیگری جنگش، پیگیری عزت است. عزت خط قرمز او است. زیر بار زور نمیرود.
یکی اهل توسعه است دیگری اهل پیشرفت. یکی آزادی برایش وقتی مهم است که پای آزادی خودش وسط باشد.
عدالت را وقتی دوست دارد که پیراهن عثمانش کند.
یکی جان میدهد که آزادی بماند، آبرو میگذارد که عدالت ذبح نشود.
میداند نظام بدون هویت انقلابی اش، حفظش اوجب واجبات که نیست، از آب بینی بز هم بی ارزش تر است.
نظامی که عوامش اگر ادعای انقلابی گریشان شود، ظاهربینانه و جاهلانه متهمش کنند به عزت کشی و مذل المومنینش بخوانند. خواصش دنبال جیبشان باشند. عوامش هم سرشان گرم زندگی و بی خیال سیاست، نظام نیست آب بینی بز است.
نظامی که مردمش سیاسی اند. وسط صحنه اند. خواصش جان میدهند تکه تکه میشوند و جز دست بریده شان نمیماند، اما عقب نمیکشند، این نظام حفظش اوجب واجبات است. نظامی که خون دادن برای آرمانها نزد خواصش عادی است و عوامش بیدارند، تنزیل دین است در ساحت قدرت.
دین معاویه سیاسی است و سیاست امام حسن ع دینی است. هر دو هم دم از حکومت دینی میزنند. هر دو هم شعارهای انقلابی میدهند. هر دو هم اهل مصلحت سنجی اند. خط معاویه را در جامعه دینی کشف و رسوا نکنیم، حکومت دینی دائم متهم خواهد شد. روزی به نام آزادی آبرویش را میبرند روزی به نام عدالت و روزی به نام توسعه و رفاه و روزی به نام مصلحت و تدبیر.
@ali_mahdiyan
موقعیت مهدی
❤️حقیقت زن، تفصیل دهنده است. قله را او به تماشا میکشد. کوثر نمایش دهنده حقیقت زن است که وجود پیامبر را تفصیل میدهد، که انا اعطیناک الکوثر. تو را کوثر دادیم. یعنی نور هدایت تو با وجود زن منبسط میشود در عالم.
❤️بیهوده نیست که در روایات حقیقت شب قدر، که نزول حقایق هستی است از عالم وحدت به کثرت، به وجود سیده النساء تاویل شده.
❤️حقیقت پیامبر و علی ع را با زهرا س میتوانی بشناسی. حقیقت توحیدی اباعبدالله را با زینب س میتوانی بشناسی. دیده اید هنوز هم عموم مردم با روضه هایی متصل به اباعبدالله میشوند که همه اش ارتباطات خانواده است با امام شهید. زن، زندگی را میسازد و زندگی چون منشوری هویت نور را باز میکند و به تماشا میکشد.
❤️برای سینمای دینی که به تماشا کشیدن قله های انسانیت ، چالش اساسی است، نقش زندگی و زن بسیار کلیدی است. مهدی باکری را با زندگی بسط دادن، یک اتفاق خارق العاده است. او را در بستر زندگی ذره ذره چشیدن و باز هم اذعان به اینکه او بزرگتر از فهم ما است، یک اتفاق محشر در سینما است. مزه انسان را چشیدن یک عبادت است و انصافا در ماه رمضان باید با نیت تقرب این فیلم را دید و دل داد و پر کشید.
❤️ نشان دادن قله ها در بستر دامنه هایی که خودشان پر از نور و زیبایی اند، مثل رابطه خسرو و محمد، زیبا است. هویت همسر حمید و مهدی در کنار خواهر حمید و مهدی بیشتر درک میشود. اما اوج فیلم رفت و آمد از زندگی است به میدان حماسه. اوج فیلم آنجا است که مهدی به همسرش میگوید من محو نقطه شهادت حمید بودم هیچ چیز نمیتوانست سر مرا برگرداند از آن نقطه به جز عشق تو.برم میگرداند تا دوباره نیروها را هماهنگ کنم. این اتفاق پر از حیا و معنا در نظام هستی رخ داده و چطور آن را موقعیت مهدی کشف کرده و بر ملا میکند؟ عجب. اوج فیلم تماشای صفیه بود به رخسار مهدی وقتی خوابیده و دلت را میکند و تقدیم به موقعیت مهدی میکند. چه شاهکاری است موقعیت مهدی.
❤️عرفان و معنویت را در زندگی به تماشا کشیدن، غربت قله ها را به تماشا کشیدن، وقتی مقابل کنایه خواهر سکوت میکند، وقتی دست کودک یتیم برادر را میگیرد و خودش به صورت خود سیلی میزند که او بخندد. وقتی او را سر اذان سوار چرخ فلک میکند.
❤️ عقلانیت مهدی یک محاسبه خشک نیست. با دل همراه است. ایمانی است. جذاب است. همه میفهمند او در افقی بالاتر میاندیشد با سکوتهایش. با دقت در جزییاتش. مراقبتش از بیت المال. با احساس وحدتش با بچه ها. با جلوداریش. چقدر خوب است آذری زبانی در عین یک هویت ملی و بلکه مذهبی و توحیدی.
❤️موقعیت مهدی، دفاع جانانه از مقام مدیریت و فرماندهی در نظام است. آن قدر قله را زیبا تصویر میکند که همه مدیران را به چالش میکشد و نقد میکند اما تو را دلزده از کسی نمیکند. ساختارها را نقد میکند اما میایستد در دل ساختار و میماند و میجنگد و برادر را همراه خود میکند. آدمهایی که ساختار، زیباییش را از رخسار آنها دارد. چه نقد جانانه ای است به نظام و چه دفاع جانانه ای است از نظام. راستش اصلا همه ما را به چالش میکشد نقد میکند در هر رتبه و مقام و موقعیتی که باشیم. چه موقعیتی است این موقعیت مهدی.
❤️موقعیت مهدی جذاب ترین فیلمی بود که دیده ام. خدا را شکر میکنم که در کشوری زندگی میکنم که سینمایش اینگونه در حال تسخیر شدن است با دستان توانای انقلاب. به قول آن رفیق عزیزم همان طور که شاهکارهای معماری تاریخ باقی مانده اند و هنوز دل میبرند، این قله های روایتگری هم باقی خواهند ماند. روایت از انسان هایی که تربیت شده خمینی اند و فتح الفتوح اویند.
❤️این متن را شب هجده رمضان کنار حرم حضرت معصومه س نوشتم قربه الی الله.
@ali_mahdiyan
بوی گند خوارج
⚡️حدود ده پانزده سال پیش بود، با شخصی به نام عباس پالیزدار آشنا شدم. برخی رفقا میگفتند انقلابی است و بچه رزمنده است، طرفدار احمدی نژاد هم هست، خوب آن زمان ما هم علاقمند به احمدی نژاد بودیم، گفتند دستهای پشت پرده را رو میکند. مفاسد را میگوید. به درخواست دوستانم دعوتش کردیم به خانه ما و محفلی تشکیل دادیم. شروع کرد به گفتن، از بچه امام جمعه فلانی و آیت الله بهمانی گرفت تا مسوولین این نهاد و آن نهاد چند ساعت سخن گفت. بعد از چند ساعت به نظرم رسید این آقا این همه وقت حرف زد، اما در مجموع همه ما را متنفر کرد از یک جریان سیاسی خاص. برای ما مهم نبود این جریان یا آن دیگری. اما او واقعا منظوری داشت؟
⚡️ظاهرا این سوال به ذهن یکی از دوستانم هم رسید، پرسید چرا همه اطلاعات شما از فلان جریان است؟ گفت جریان مقابل هم دزد است ولی قانونی میدزدد. آن شب و آن محفل زیر زمینی گذشت. ( چون آن زمان در زیر زمینی مستاجر بودم) فردای آن روز شنیدم عباس پالیزدار را گرفتند. نمیدانم عاقبتش چه شد. راست میگفت یا دروغ. باندهای ثروت و قدرت کارش را ساختند یا واقعا مجرم بود؟ اما یک سوال برایم مهم بود و آن اینکه سخنان پالیزدار چه اثری بر مخاطب دارد و او چه هدفی را دنبال میکند. حرفهایی که ما نمیتوانستیم در رد و اثباتش چیزی بگوییم. اطلاعات ما کافی نبود. با بخشی از اطلاعات ولو درست هم که نمیشد داوری کرد. اما آن حرفها فساد را در همه به جز احمدی نژاد و رهبری ثابت میکرد و حجم بیشتر نفرت را نیز نسبت به جریانی ایجاد میکرد که احتمالا جوانهای مذهبی با آنها احساس قرابت بیشتری میکنند. رهبری را هم که نمیشد بزند که محکوم شود البته بیت و بقیه نهادها را چرا.
⚡️چند روز پیش شنیدم فلان جوان جویای نام که زمانی مسوول امر به معروف بوده، رییس جمهور را هجو کرده امروز هم شنیدم آن جوان دیگر خیلی عدالتخواه داستان دختر قالیباف را رو کرده. پسر قالیباف هم اختلافش را با خواهرش علنی کرده و خلاصه در خانواده قالیباف یک اختلاف علنی شده. بر سر سبک زندگی که خیلی با شعارهای انقلابی و ادعاهای پدر هماهنگ نیست.
⚡️من با این افراد خیلی کاری نداشته و ندارم. اما درباره فرهنگی که پیش میبرند بارها سخن گفته ام. الان دیگر برایم عادی شده وقتی یک قصه خاله زنکی جدید رو میشود، قبل از آنکه راست و دروغ سخنشان برایم مهم باشد، میپرسم بنا است چه پازلی دوباره تکمیل شود. دیگر حوصله هم ندارم به حال عدالت بدبخت بیچاره مفلوک که به دست این فرهنگ خاله زنکی خوارجی مثله میشود اشک بریزم. حوصله هم ندارم بگویم آنانکه سردار شهید را هم عدالتخواه نمیدانند چطور مثل شمشیری برهنه و بی اختیار در دستان معاویه زمان مدد میدهند و پای پیراهن عثمان گریه میکنند.
⚡️اما برایم مهم است که باز قرار است چه چیز را نبینیم؟ کاهش هشت درصدی تورم را، عزت و اقتدار و موفقیتها در جبهه بین المللی را، آمار کنترل کرونا و تولید واکسن را، انسجام متخصصین و تغییر نسل مدیران را، قرار است چه موفقیتی را در ذائقه مردم کوفت کنند؟ خود این نادانها مهم نیستند مهم اراده ای است که اینها همیشه کمکش میدهند.
⚡️و الا من اصل وجود اختلاف علنی در خانواده فلان مسوول بر سر سبک زندگی را به فال نیک میگیرم همین و البته از کنارش عبور میکنم. لکن این جماعت که این قدر این خبرهای دست اول رانتی را جمع میکنند و ضریب میدهند و تبدیلش میکنند به مساله ذهنی یک عده، مشغول چه کاری هستند دقیقا؟
⚡️به هر حال باز نزدیک ایام ضربت خوردن امیرالمومنین ع شد و بوی گند فرهنگ و هویت خوارجی بلند شد. شاید این شبها دلمان بیشتر بسوزد بر غربت عدالت علی ع و فکری کنیم به حال خودمان.
@ali_mahdiyan
رشتو
۱
«خوارج پلاس» یعنی یه چیزی اونور تر از خارجی گری.طرف از همسر مرد عرب که آبستن بود آنقدر سوال میپرسید تا یک خطایی پیدا کنه و حکم به کفرشون بده. پیدا هم کرد و حکم داد به کفر و شکم زن آبستن را سفره کرد.
حالا یک عده هم دست رو تا مرفق میکنند توی باطن طرف که ببینند ظاهرش با باطنش
۲
میسازه یا نه. خوارج اولش تهمت هم نمیزدند اینها اول تهمت میزنند بعد باید ثابت کنه طرف. حالا اگر یکی پیدا بشه بگه از این افشاگری اندرونی خانه ما که لطف کردید اینقدرش بوده خطا هم بوده اونقدرش نبوده دروغ گفتید.
سوالات بعدیشون شروع میشه. خوب مادرت به بابات چی گفت؟
۳
توی ساکتون چی داشتید؟ بابات به مادرت چی جواب داد؟ چند کیلو بار اوردید؟ خواهرت که بارداره بچه اش پسره یا دختر؟ چی براش خریدید؟
اگر پسرک توضیح بده یا نده مهم نیست. مهم اینه که متهمه، سوالها برای جواب گرفتن پرسیده نشدن، برای متهم کردن پرسیده شدن. که شکم همشون رو سفره کنن
۴
خوارج پلاس یعنی یه چیزی اونور تر از خارجی گری، میگن ابن ملجم بعد ضربت زدن به علی ع از امام حسن خواست بهش اجازه بده بره معاویه رو هم بزنه که استانداردهاش دو گانه نشه یه وقت. اینها مثل اون روضه خون که غش میکرد دائم طرف زنونه ، یک طرف خاص غش میکنن چرا؟ چون اینها ماموریتشون
۵
عموم مردم هم نیست حتی. ماموریتشون حزب اللهی ها و انقلابی هان. اونها باید ببرن. قالیباف کیه، اصلا مهم نیست او. کنارش هم بگذارید یک ریشوی دیگه رو پیدا میکنند، دستشون رو تا آرنج میکنند تو باطن زندگیش تا کلا معلوم شه همه چی کشکه.
بچه های بالا کمکشون میدن یا نه؟ مهم نیست
مجری های
۶
مجری های شبکه افق همراهشون هستن یا نه؟ اهمیتی نداره
اصلاحاتچی و پایداری چی و بهاری چی ازشون سود میبرن یا نه؟بازم مهم نیست
چقدر از حرفهاشون راسته چقدر دروغ؟ مهم نیست
مهم اینه که این روش خریدار داره. خوب هم خریدار داره.یک عده حال میکنن ، عدالتخواهی همین باشه، سرک کشیدن تو اندرونی
۷
مثل خاله زنکها تخمه شکستن تو مجازی و لایک و ریشیر کردن. عدالتخواهی خوش مزه.
اشتری و صدر الساداتی و سلطانی و کی و کی مهم نیستند. این خرده فرهنگ عدالت بی عقلانیت و بی معنویت، مهمه. یادگار هشت سال احمدی نژاد بازیهامونه.
یه عده میگن این کار خوب نیست، چون امید مردم خراب میشه
۸
امید چیه؟ تو اولیات دین و اخلاق موندیم فعلا.
میگه موضعت چیه درباره قالیباف. من که اطلاع ندارم. از هیچیش اطلاع ندارم. اینقدر میدونم که پسر یک مسوول در منظر عموم مردم بدون هیچ ملاحظه ای به بقیه خانواده اش تذکر جدی داده. بقیه اش رو هم نمیدونم. شما هم نمیدونید. دیگران هم
۹
اما این رو میدونم که فرهنگی وجود داره بدتر از خوارج، خوارج لااقل وقتی ضربت میزدن، پای غلطی که میکردند میایستادند، خوارج پلاس توی چشم مردم نگاه میکنند دروغ میگویند بعد هم به روی خودشان نمیآورند. ماجرای خوداختفایی را یادتان نرفته که، قصه سیسمونی رو هم بهش اضافه کنید، بقیه اش هم
۱۰
راه درمان فرهنگ خارجی گری خلع لباس آن و درگیر شدن با این و دست به یقه شدن با آن دیگری نیست. باید این خرده فرهنگ را ریشه کن کرد. فرهنگ سرک کشیدن مثل طاهره خانم چنگال بدست برای اثبات نفاق، اینکه خریدار داره خطرناکه. فرهنگ عدالت خواهی کثیف خوارجی که نه عقلانیتی داره و نه اخلاقی
@ali_mahdiyan
عدالتخواهی خوارج
✍خوارج اهل نهی از منکر بودند،اون هم نقد حاکم و حکمرانیش اصل بوده.همون مطالبه گری
اونها جریان مطالبه گر بودند
ولی
اولا ظاهر گرایانه و چشمی نقد میکردند.تحجر
ثانیا با عجله حکم میدادند. تعجیل
ثالثا خطای یک نفر رو میزدند به ریشه و طرف رو میشستند میگذاشتند کنار.تکفیر
✍ یکی از کسانی که در راس خوارج بود شخصی است به نام ذوالثدیه یا (ذوالخویصره)، در تاریخ پیامبر ص او را اصل و ریشه خوارج معرفی میکند و ظهور این جریان را نیز پیش بینی مینماید. در سوره توبه ذیل آیه ۵۸ که وَمِنْهُمْ مَنْ یَلْمِزُکَ فِی الصَّدَقَات... یک بحث حاکمیتی است و یک بحث اقتصادی
✍قضیه بر میگردد به تقسیم غنائم توسط پیامبر ص در جنگ حنین، برخی از افراد از پیامبر ص درخواست غنیمت بیشتری کردند، پیامبر ص بر اساس «مصلحتی» به آنها مال و پول بیشتری داد. نیت او جذب آنها بود و بحث مولفه قلوبهم. به هر حال مصلحت سنجی کرد، به عده ای بیشتر داد.
این شخص اعتراض کرد
✍ گفت«یا رسول الله اعدل»
مطالبه کرد از حاکم هم مطالبه کرد. مصلحت سنجی حاکمیتی او را با شاخص عدالت به چالش کشید.
حرفش هم به ظاهر عامه پسند بود. میگفت چرا به یک عده بیشتر میدهی. یا رسول الله اعدل. به عدالت رفتار کن ای حاکم الهی.
برخی خواستند او را گردن بزنند پیامبر ص فرمود رهایش
✍رهایش کنید. او پیروانی خواهد یافت که مثل تیری که از چله کمان خارج میشوند از دین خارج خواهند شد(مارق)
تلاقی مطالبه گری،عدالتخواهی، نقد مصلحت سنجی حاکمیتی، همه و همه در نقطه ایست که به تعبیر مفسرین نقطه آغاز شکل گیری نطفه خوارج است و عدالتخواهی خوارج.
✍ ذوالخویصره که راس خوارج بود در جنگ حنین عدالتخواهانه از پیامبر مطالبه کرد که یا رسول الله اعدل
طبری میگوید او در جنگ صفین هم وقتی علی ع ابوموسی را در نهایت انتخاب کرد، مطالبه گرانه حاضر شد. نهی از منکر کرد.زیر بار تصمیم او نرفت
خوارج مطالبه گر و عدالتخواه بودند
✍ یکی از دشواریهای امیرالمومنین ع در جنگ نهروان این بود که بسیاری از لشکریان او شک کردند در تقابل با جریان خوارج، در زمان پیامبر ص نیز که بانی خوارج زنده بود و پیامبر ص را به عدالت امر میکرد همینطور بود.
آری دست و دل مومنین میلرزد برای طرف شدن با این جریان.
@ali_mahdiyan
برای ما از عدالتخواهی علی ع گفته اند اما از عدالتخواهی خوارج نگفته اند. برای همین گاهی در طول تاریخ انحرافات جدی در عدالتخواهی خود پیدا کرده ایم.
رفقا به این نکته زیاد فکر کنیم که
جنبش مشروطه با شعار عدالتخواهی آغاز شد اما پای مسلخ سفارت انگلیس کارش تمام شد.
#عدالتخواهی_خوارج
نهضت مشروطه شعارش عدالتخواهی بود اما وقتی ظاهرگرایانه اراده ای که پشت شعارهای انقلابی پنهان بود، ندید. برایش مهم نبود اراده طاغوت را پیش ببرد یا نه.
اینطور شد که آن ارمنی شلوارش را پایین کشید و بر جسد پاک شیخ فضل الله ادرار کرد.
و بعد خروجیش شد رضا شاه
#عدالتخواهی_خوارج
حشمت الله طبرزدی را لابد میشناسید. بچه رزمنده مدافع انقلاب که ترکش هم خورده بود. افشاگر فسادهای بنیاد مستضعفان و دولت. او میگوید روزی ضربه کاری خوردیم که رهبری از دولت هاشمی و عملکرد رفیق دوست آشکارا حمایت کرد. الان او تحت حکومت آمریکا است.
چرا؟ چه شد؟فکر کنید
#عدالتخواهی_خوارج
عروسی خوبان را محسن مخملباف ساخت.
با دغدغه عدالت.
حاجی یا محمود بی غم موجی است لذا عقل خود را از دست میدهد ولی درد عدالت دارد.
یک عدالتخواه دردمند و مبارز ولی موج گرفته و دیوانه
چه شد که محسن مخملباف از درد ظلم ستیزی به ابزار دست ظالمان و اراذل عالم تبدیل شد؟
#عدالتخواهی_خوارج
@ali_mahdiyan
یکی میگه دعوای اصولگراها است، این جوون ها رو بازیچه کردن
یکی میگه دعوای اطلاعاتیها بوده این جوون ها رو بازیچه کردن
یکی میگه قصه بدهکارهای بانکی بوده این جوون ها رو بازیچه کردن
یکی میگه کار اصلاحاته این جوونها...
همه فهمیدن این جوونها بازیچه اند جز خودشون
#عدالتخواهی_خوارج
@ali_mahdiyan
✍ ما گاهی از فرهنگ غربزدگی مثلا میگوییم که در سبک زندگی علائق و امثالهم خود را نشان میدهد نه این که هر کس این نشانه ها را دارد غربزده یا غربی است،بلکه تحت تاثیر است عدالتخواهی_خوارجی هم یک فرهنگ است تاثیر آن شاید در عده ای بیشتر باشد.اما این معنایش خوارج دانستن افراد نیست.دقت کنید
✍شهید مطهری در کتاب جاذبه و دافعه میگوید، خوارج از بین رفتند اما روح خارجی گری زنده ماند. او جریانهایی از علمای مهم شیعه را نیز آلوده به این هویت و روح خارجی گری میداند.
رهبری نیز سال پنجاه و هشت در سخنرانی خود خط این جریان را زنده میداند. این هویت الان چگونه است
#عدالتخواهی_خوارج
✍فکر میکنید چرا عدالتخواهی خوارجی، با سردار شهید زاویه دارد و با افتخار مسیر عدالتخواهی خود را از او جدا میکند؟
من منکر محبت قلبی این جماعت به سردار نیستم. اما دلیل علنی کردن این انحراف از مسیر سردار شهید قدس، چیست؟ سبک عدالتخواهی سردار شهید مگر چگونه بوده؟
#عدالتخواهی_خوارج
✍ویژگی مهم خوارج غلبه احساس بر اندیشه است.
جریانهایی با این هویت عامه پسندترند
یعنی در هنر و سخن و رسانه نه ولی در نظام فکری و مبنا ضعیفند
دردمندند ولی جاهل.
علی ع گفت کمر مرا دو گروه شکستند یکی اینها.
درد دین، بعلاوه نادانی، نوعی لجاجت را باعث میشود. خطرناک
#عدالتخواهی_خوارج
@ali_mahdiyan
وقتی معاویه قرآن سر نیزه کرد به اعتقاد آرمانجویان خوارجی همه چیز شفاف بود. وحدت آن هم حول قرآن. بالاتر از این دیگر چه. عدول از این عین ظلم و بی عدالتی است.
اگر میگفتیم اراده دشمن را ببین. اراده ولی را ببین. حتما میگفتند حسن و قبح عدالت ذاتی است.
#عدالتخواهی_خوارج
سبک عدالتخواهی و مطالبه گری شیطان را توجه کرده اید؟ او ظاهرگرایانه به خدا میگوید به عدالت رفتار کن. مطالبه میکند عدالت را.
شیطان حاضر است سالها رو به قبله آرمانها تلاش کند اما زیر بار ولایت و اطاعت نرود.
سبک عدالتخواهی شیطانی ریشه اش استکبار و ظاهرگرایی است.
#عدالتخواهی_خوارج
یک نکته ای را دوستان عدالتخواهم برش تاکید میکنند که حرف درستی است و آن اینکه همه آرمانهای دین را میتوان در کلیدواژه عدالت خلاصه کرد. عدالتخواهی همان آرمانجویی اسلامی است. این نتیجه تربیت دینی پیامبر اکرم ص است.
یعنی خوارج هم آرمانجو و عدالتخواهند.
اما چگونه؟
#عدالتخواهی_خوارج
در مقابل فساد نظام عثمان، دو سبک برخورد داریم، مدل علوی و مدل قاتلین عثمان.
اولی مخالف و مقابل دومی بود.آنانکه عدالتخواهانه عثمان را کشتند چگونه میاندیشیدند که علی ع در نهج البلاغه همانطور که خطش را از عثمان جدا میکند از آنها نیز جدا میکند؟
#عدالتخواهی_خوارج
@ali_mahdiyan
۱
من آقای وحید اشتری را خوارج نمیدانم. ولو دروغ بگوید یا آبرو ببرد یا هر چه. این را در مناظره هم گفتم. همه این دوستان را که خیلی هایشان گاهی فحش میدهند به حقیر، دوست دارم. نیتشان کسب شهرت است یا رضای خدا، من اصل را رضای خدا میگذارم.
این که از این.
۲
من با جناب قالیباف صنمی ندارم. ندیدمش از نزدیک. حتی یک بار هم به او رای نداده ام. طرفدارش هم نبودم. سال هشتاد و چهار هم در دسته موافقینش نبودم
البته بعدها رفتارهای خوب و درست سیاسی از او دیدم که قابل تحسین بود و هست
در مناظرات سبک مناظره او را نقد کردم. علنا نوشتم
این هم که این
۳
من معتقد به وحدت انقلابیون بودم و هستم، لیست واحد دادنشان خوب بود. اما علنا نوشتم که کسی را ترغیب به رای دادن به لیست واحد نمیکنم هر کس باید خودش تشخیص دهد و با چشم باز انتخاب کند و اگر نمیداند البته اعتماد کند.
همان زمان هم دوستان زیادی بابت این مواضع نقدم کردند
۴
عدالتخواهی خوارجی را مساله مهمی میدانم. سالها قبل تذکر دادم.این یک فرهنگ است. تقلیلش نمیدهم به یک فحش و برچسب همانطور که عدالتخواهی را هم تقلیل نمیدهم به یک گروهک و حزب ولو عده ای دوست داشته باشند
تقریبا همه معروفین به عدالتخواهی را صمیمانه دوست دارم.قالیباف را هم .هاشمی را هم
۵
رفتار فارس درباره فلان پیرمرد خطا بوده. سبک مناظرات قالیباف هم خطا بوده. همه را هم تذکر داده ام. حتی در دوران مسوولیت برادرم در فارس، علنا فارس را نقد هم کرده ام.
این هم شهادتین. اینجا نوشتم ولو میدانم در یک عده بی اثر است این حرفها.
خوب تمام شد.
در ماجرای اخیر هم
۶
قصه همسر قالیباف و علت سفرش به ترکیه را نمیدانم. خبر موثقی هم ندارم. به اخبار جوانان عدالتخواه هم اعتماد ندارم چون کم دروغ نگفته اند تا کنون. لذا فعلا داوری نمیکنم.
جناب قالیباف هم حدس میزنم نظرش را از طریق پسرش گفته، یقین ندارم. اما به هر حال متن پسر او قابل تقدیر است
۷
خوب شد؟ حالا اجازه میدهید درباره عدالتخواهی خوارجی سخن بگویم؟
بله جریان معاویه هم هست. ابوموسی اشعری و ابوهریره هم هست اما مساله امروز من عدالتخواهی خوارجی است. درباره بقیه موارد هم در جای خود خواهم گفت.
برادران من عدالتخواهی خوارجی باعث کند شدن حرکت عدالتخواهانه میشود.
۸
این فرهنگ لذت بردن از سرک کشیدن در زندگی ها، آبرو بردن، ظاهر گرایی، احساساتی بازی، دروغگویی ، قول بلا علم، اولش لذت دارد و طرف هم خیال میکند خیلی قهرمان است اما مثل موریانه پایه های توسعه عدالت را در کشور میخورد. من میبینم که این سم مهلک چطور جوانان ما را زامبی میکند.
۹
میبینم چطور صحنه را به کثافت میکشد. این فرهنگ را رسوا نکنیم، میشود مثل پایان کار احمدی نژاد که باعث روی کار آمدن تدبیر و امید دروغین شد.نقش عدالتخواهی خوارجی در عقب ماندگی ما در عدالت جدی است
موتور اقامه عدالت مردمند.پیشروی مردم جوانان آرمانجویند، آفت و بیماری خارجی گری جدی است
۱۰
عدالتخواهی خوارجی، زنان بازیگر را به خودکشی کشاند.
عدالتخواهی خوارجی آبروها برد، زندگیها به هم ریخت
عدالتخواهی خوارجی، مساله های اصلی کشور را به محاق برد. نقد زندگی خصوصی جای نقد حکمرانی و برنامه ها را گرفت.
عدالتخواهی خوارجی، باعث شد واژه عدالت همنشین بی اخلاقی و حماقت شود
@ali_mahdiyan