عقل یشمی خالخال پشمی
#دقت #روش #روش_شناسی #تحقیق #روش_تحقیق 📚 #روش_تحقیق با تکیه بر حوزه علوم #قرآن و حدیث؛ دکتر #پاکتچ
#دقت #روش #روش_شناسی #تحقیق #روش_تحقیق
📚 روش تحقیق با تکیه بر حوزه علوم قرآن و حدیث؛ #دکتر_پاکتچی؛ ص29
🌐 @aliebrahimpour_ir
#توییت
💠 یه بابایی بود، کل محرم و صفر رو کامل پیرهن مشکی میپوشید؛
اما قد ارزن #اخلاق سگیاش عوض نمیشد.
مثل اون نباشیم.
🌐 @aliebrahimpour_ir
. باسمه
. 🎬 #نقد_فیلم سینمایی🎬
. « #سارا_و_آیدا »
✳️عنوان:
«سارا و آیدا» نقطهای تباه در پروندهای سفید
. [نسخه #اصلی]
. ▫️علی ابراهیمپور▫️
💠از «کتاب قانون» گرفته تا «حوض نقاشی»، کارنامهی پر و پیمانی برای #مازیارمیری ساخته و او را در ژانر اجتماعی صاحبسبک کرده؛ «سارا و آیدا» هم گرچه در همان #ژانر اجتماعی است، به هیچ وجه توقع مخاطب را برآورده نمیکند.
💠میری، شبیه همان دو راهیِ اخلاقیای را در «سارا و آیدا» تصویر کرده که مجری طرحش ،همایون اسعدیان، در فیلم اخیرش (یک روز بخصوص) ساخته! این دو راهی برای سارای فیلم (غزل شاکری) ساخته میشود. او باید پول هنگفتی جور کند تا مادر بازنشستهی فرهنگیاش را زندان نیاندازند. دوستش آیدا (پگاه آهنگرانی) اما، میخواهد روحیهی سارا را حفظ کند و یاریاش دهد و برای همین دست به دامن نامزدش سعید (مصطفی زمانی) میشود. او پول را میدهد ولی از سارا میخواهد مدارک یک مناقصه بزرگ را از شرکتش بدزدد و به او بدهد و دوباره برگرداند. این کار را میکند؛ پشیمان میشود؛ آیدا به کمکش میآید و مدارک را میگیرد ولی تصادف میکند و میمیرد و تقصیرها به گردنش میافتد. سارا هم در دقیقه آخر میگوید که کار خودش بوده و تمام!! فیلمنامه در همین حد تباه است!
💠 سناریو از حد یک ایده -که همانا روایتی از یک رفاقتِ عمیقِ دخترانه باشد- جلوتر نرفته. شدیدا چالشهای داستانی دارد. فیلم تقریبا بی تعلیق است! اگر بینندهای فیلم را تا آخر ببیند، از روی مرام خودش است؛ نه درام فیلم. از نیمه فیلم به راحتی آخر داستان را میشود حدس زد. کاراکترها شدیدا تیپیکالاند. سارا دختر مهربان و آرام ؛ آیدا خوشقلب و بازیگوش؛ سعید دو روی قالتاق! با همین چند ویژگی ساده کاملا میتوانید داستان را در ذهنتان خلق کنید و مطمئن باشید داستانی که در ذهنتان ساختهاید، همانی است که روی پرده نمایش داده شده؛ بدون خلاقیت خاصی در پرداخت یا بیان. اصلا سارا و آیدای فیلم آیا واقعا رفاقتی عمیق دارند؟ اگر رفاقتی عمیق دارند چرا سارا مشکلی که سعید برایش ایجاد کرده را اول از همه با آیدا در میان نمیگذارد؟ در رابطه عمیق، چنین برخوردی قابل هضم است؟
💠علاوهبر این، اتفاقاتی در فیلمنامه میافتد که مخاطب حیران میماند! بدون هیچ دلیل مشخصی رابطه سارا با نامزدش (علیرضا) صریح و شفاف نیست یا مثلا آمدن گاهوبیگاه سعید به در خانهی سارا! خصوصا این آخری آنقدر تکرار میشود که شک میکنیم کارگردان واقعا فیلم را برای سینما ساخته یا تلویزیون. نماها ساده و ابتدایی فیلم هم این شک را تقویت میکند. به خاطر تمام این مشکلات است که دوست داریم تصویرمان از مازیار میری، همان تصویری که قبل از «سارا و آیدا»یش داشتیم، باقی بماند.
💠 #ساراوآیدا ارزش دیدن دارد، نه به عنوان یک اثر فاخر سینمایی؛ به عنوان یک فیلم معمولی که بخواهید تفریحانه ببینید و اندکی هم ذهنتان را قلقلک بدهد. همین و فقط همین.
//پایان//
[ #فیلم #نقد #سینما #نقد_فیلم_سینمایی #رزومه #یادداشت #نقدفیلم #نقدسینما]
🌐 @aliebrahimpour_ir
عقل یشمی خالخال پشمی
🎬 #انتشار متن مجروح [] #نقد_فیلم سینمایی « #سارا_و_آیدا » 🔺سایت « #جوان_آنلاین » 🗓تاریخ نگارش: 5مهر1
✅ تصویر کامل مطلب در سایت
🎬 #انتشار متن مجروح [] #نقد_فیلم سینمایی « #سارا_و_آیدا »
🔺سایت « #جوان_آنلاین »
🗓تاریخ نگارش: 5مهر1396
🗒تاریخ انتشار: 6مهر1396
🌐 http://www.javanonline.ir/874079
عقل یشمی خالخال پشمی
🎬 #انتشار متن مجروح [] #نقد_فیلم « #سارا_و_آیدا » 🔺 #روزنامه #جوان 🗒انتشار: شماره۵۲۰۰، 5شنبه ، 6مه
🔰 نسخه کامل ص6 (فرهنگ و هنر) #روزنامه #جوان
🔰 پنجشنبه، 6مهر96 - شماره 5200.
✅ در این صفحه، متن مجروح [] #نقد_فیلم سینمایی « #سارا_و_آیدا »، نوشته علیابراهیمپور به چاپ رسیده است.
🌐 @aliebrahimpour_ir
عقل یشمی خالخال پشمی
🔰 نسخه کامل ص6 (فرهنگ و هنر) #روزنامه #جوان 🔰 پنجشنبه، 6مهر96 - شماره 5200. ✅ در این صفحه، متن مج
روزنامه جوان، شماره۵۲۰۰، 5شنبه ، 6مهر، ص6.pdf
304.6K
🔰 نسخه PDFباکیفیت ص6 (فرهنگ و هنر) #روزنامه #جوان
🔰 پنجشنبه، 6مهر96 - شماره 5200.
✅ در این صفحه، متن مجروح [] #نقد_فیلم سینمایی « #سارا_و_آیدا »، نوشته علیابراهیمپور به چاپ رسیده است.
🌐 @aliebrahimpour_ir
🌷 « #گزارش #یادداشت / #نقد » 🌷
✅موضوع: #نقد_فیلم «سارا و آیدا»، فیلم جدید سینمایی آقای مازیار میری
🏷 عنوان نگارنده: «سارا و آیدا» نقطهای تباه در پروندهای سفید
⛔️عنوان #مجروح : یک فیلم کاملا معمولی از یک فیلمساز معمولی
🖌 علی ابراهیم پور
🗓تاریخ نگارش: 5مهر1396
📇تعداد واژگان متن اصلی: 440
🗒تاریخ انتشار: 6مهر1396
❎نکته: این، نقد قویای نیست. یک گزارش مختصر است. به قدرت نقدهای چاپشدهی قبلی نیست. از لحاظ محتوا خودم اگر به قبلیها 18 بدهم، به این 14 میدهم.
📎توضیح:
▫️مقدمه1و2: اساسا راغب هستم اگر متنی مینویسم، کمککار جریان انقلاب اسلامی باشد. به همین خاطر هم نشریات انقلابی در اولویتم هستند. از طرفی مراودات مختلف با نشریات متفاوت، خودش به تنهایی یک تجربه مفید است و آدم میتواند محکشان بزند.
▫️مقدمه3: قبلترها یکیدوروز را متمرکز گذاشتم و با اکثر روزنامهها تماس گرفتم. لیست خوبی از شمارهها و ایمیلها درست کردم برای ارتباط نویسندهها با روزنامهها. بعدها اگر فرصت شد شاید در اختیارتان قرار دادم.
▫️1⃣: همان موقعها با روزنامه #خراسان تماس گرفته بودم، آیدی تلگرامش را داد و گفت از آن طریق برایش مطلب بفرستم که اگر خوب بود کار کنند. شبی که متن را نوشتم، با برخورد نسبتا نامناسبی گفت اصلا ارتباط اینطوری با مخاطبین ندارن و فرد باید رزومه بفرستد و... . حرف قبلیاش را یادآورش شدم و تقاضا کردم ابتدا متن را ببیند و بعد نظر بدهد. طوری جواب داد انگار خودش نبوده! دغدغهام را نسبت به تقویت نشریات انقلابی گفتم و گفتم جاهای دیگری هستند که متن را کار کنند. گفت بدهید. خداحافظی کردم. این شد تجربه صفحه سینمای روزنامه #خراسان .
▫️2⃣: برای سردبیر فرهنگی روزنامه جوان فرستادم. پیشتر نقد 5عصر را هم برایش فرستاده بودم؛ با اینکه تاکید کرده بودم جواب بدهد، جوابی نداده بود. گفتم قبلی را که جواب ندادید، این یکی را ببینید و باز تاکید کردم که راغبم به تقویت نشریات جریان انقلابی. گفت ساعت5عصر را نقد نمی کنند چون کار مدیری است. گفتم همین حرف شما را #وطن_امروز هم زد (ولی بسیار چابکتر و در عرض یک هفته جواب رسمی داد) ولی #صبح_نو چاپ کرد. گفت اونها نواصولگران! متن را فرستادم. بدون اینکه بخواند گفت کار میکنند. گفتم شما اول بخوانید و بعد نظر بدهید. قرار شد برای پنجشنبه کار کنند.
▫️3⃣: پنجشنبه متن را در روزنامه پیدا کردم. مبهوت شدم. 😳 تیتر و پاراگراف اول کاملا تغییر کرده بود و محتوا شده بود ضد آن چیزی که من نوشته بودم. تغییر تیتر در نشریات مرسوم است؛ ولی تغییر محتوا بدون هماهنگی نویسنده، کاری شدیدا #غیرحرفه_ای است. نمیدانم چرا روزنامهای مثل جوان، باید با شخصی مثل #مازیارمیری لج داشته باشد و خوشش نیاید؟ واقعا تحریفی که روی پاراگراف اول من انجام دادند، بیانصافی است. #حوض_نقاشی مازیارمیری را مگر میشود کسی دیده باشد و تحسین نکند؟ #کتاب_قانونش واقعا یک طنز صرفا معمولی نیست. کاری بد و زشتی کردند. خیلی ناراحت شدم.
▫️جالب اینجاست که در پاراگراف یکیمانده به آخر نوشتهام: «به خاطر تمام این مشکلات است که دوست داریم تصویرمان از مازیار میری، همان تصویری که قبل از «سارا و آیدا»یش داشتیم، باقی بماند.» آن آقای تحریفکننده اینقدر حواسش نبوده وقتی پاراگراف اول را داغان کرده، اینجا را هم باید ویرایش میکرده! خب اگر همهی کارهای میری معمولی است و این کار جدیدش هم معمولی، پس چه معنا دارد تصویرمان از میری قبل و بعد این اثر تغییر کند؟ اضافه شدن عددی مساوی میانگین به یک مجموعه عدد، که میانگین آن را تغییر نمیدهد؛ جاهل!
▫️بعدا با دبیرسرویس فرهنگیاش گفتم جریان را. گفت اتفاقا اینطور تغییرات جزو اصول حرفهایشان است. خوب شد معنای کار #حرفه_ای را هم فهمیدیم! بیچاره بویی از حق نویسنده بر متنش نمیداند. بیچاره ما و بیچاره جریان انقلاب اسلامی. این هم شد تجربه کار ما با روزنامه #جوان ! 😶
💠مطالعهی نسخه #اصلی و مجروح نشده :
🔰 https://eitaa.com/aliebrahimpour_ir/195
💠 لینکهای مربوط به انتشار:
♻️ http://www.javanonline.ir/874079 (سایت #جوان_آنلاین )
🗞 https://eitaa.com/aliebrahimpour_ir/198 (ستون ص6 روزنامه جوان)
📥 https://eitaa.com/aliebrahimpour_ir/200 (دانلود ص6 شماره 5200 )
🌀 https://eitaa.com/aliebrahimpour_ir/197 (تصویرکامل مطلب در سایت)
🔹پ.ن: مثل همیشه، از شنیدن نظرات دوستان همراه، خوشحال خواهم شد.☺️🙏💐
🔹پ.ن2: از دو دوست عزیز و البته گمنامم کمال تشکر را دارم که مهربانانه قبل از انتشار، متن را خواندند و کمک و همراهیام کردند.😌
[ #گزارش_یادداشت #گزارش_نقد_فیلم ]
🌐 @aliebrahimpour_ir