مجله_سفینه_ویژنامه_حضرت_ابوطالب؛.pdf
6.23M
📗ویژه نامه
📗حضرت ابوطالب علیه السلام
◽️مجله سفینه
#حضرت_ابوطالب_علیه_السلام
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🌸🍃🌸🍃🌸
🔰رشد مکارم اخلاق در میان بشر و افراد جامعه ، هدف بعثت پیامبر صلی الله علیه و آله
🔰امام خامنه ای مدظله العالی
پیغمبر فرمود: «انّما بعثت لاتمّم مکارم الاخلاق». این حدیث از طرق فریقین - فِرَق اسلامی - نقل شده است؛ شیعه و سنّی نقل کردهاند.
این «انّما» خیلی معنا دارد. یعنی اساساً بعثت من برای این است؛ هدف این است؛ بقیه مقدّمه است. «لاتمّم مکارمالاخلاق»؛ تا این که مکارم اخلاق، در میان بشر و افراد جامعه، در میان انسانها و این امّت کامل شود؛ رشد پیدا کند و همه از آن برخوردار شوند و انسان شویم.
باید انسان شویم. باید اخلاق انسانی را در خودمان تقویت و تکمیل کنیم. این، آن قدم بعدی و خیلی مهم است. اگر در جامعهای که متعلّق به اسلام است، در نظامی که ارکان آن، ارکان اسلامی است، ما از اخلاق الهی دور بمانیم و دنبال هوسها، خودخواهیها و خودپرستیها برویم و هر کس تلاش کند برای اینکه بیشتر به دست بیاورد، بهتر بخورد و بهتر زندگی کند؛ از دست این و آن بقاپد و اگر لازم شد، بیش از حقّ خود استفاده و تصرّف کند؛ نه گذشتی باشد و نه ایثاری؛ این چه حکومتی خواهد بود؟! چه اسلامی و چه جامعهی اسلامیای خواهد بود؟!
این، آن اساس قضیه است. «بعثت لاتمّم مکارمالاخلاق»
۱۳۷۵/۰۹/۱۹
🌸🍃🌸🍃🌸
بعثت نبی مکرم صلی الله علیه و آله و سلم را تبریک عرض می نماییم.
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
آیت الله میرباقری:
#انقلاب_اسلامی را نباید صرفاً در حدّ یک انقلاب ملّیِ ضدّاستبدادی یا ضدّاستعماری تعریف کنیم.
انقلاب اسلامی کانون گشایش درهای الهی بهسوی بشریت است. امام(ره)، انقلاب اسلامی را با هدف زمینهسازی برای ظهور، رهبری کردند و اگر ما هدفی کمتر از این برای انقلاب ذکر کنیم، درواقع، آن را تحقیر و تحریف کردهایم.
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
حضرت آیتالله خامنهای(حفظه الله):«روز میلاد حضرت اباعبدالله الحسین علیهالصّلاةوالسّلام روز باعظمتی است. به فرمایش مرحوم آقای حاج میرزا جواد آقای تبریزی ملکی -عالمِ فقیهِ عارفِ بزرگوار- عظمت روز سوّم شعبان را باید بهعنوان پرتوی از عظمت حسینبنعلی بهحساب آورد و بهشمار آورد؛ روز بزرگی است. در این روز کسی متولد شد که سرنوشت اسلام، به او، به حرکت او، به قیام او، به فداکاری او، به اخلاص او بسته بود. این بزرگوار در تاریخ بشریّت، یک حرکتی را -که نظیر و شبیهی ندارد- ارائهی به تاریخ کرد و در مقابل چشم بشریّت گذاشت که هرگز فراموش نخواهد شد.» ۱۳۹۲/۳/۲۲ #امام_حسین_علیه_السلام 🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
#انتخابات
🔰انجمن مطالعات اجتماعی حوزه با همکاری مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی دره الصدف برگزار می کند؛
💢عنوان:«سنخشناسی شبهات انتخابات و مدل مواجهه با آن»
▫️با ارائه: «حجت الاسلام و المسلمین انصاری»
▫️دبیر نشست:«سرکار خانم رضائی»
🗒زمان: سه شنبه ۲۴ بهمن ساعت ۱۴:۳۰
🔗لینک مجازی:
http://dte.bz/ssoq
🌐کانال انجمن علمی مطالعات اجتماعی در پیامرسان ایتا
@motaleate_ejtemai
سیدالشهداء (ع) از مصادیق بارز وجه الله
🔸
انسان كامل مانند سیدالشهداء علیه السلام تمام كارهای خود را برای وجه الله انجام می دهد و هیچ سپاس و ثنایی از كسی توقع ندارد؛ ﴿لانرید منكم جزاءً و لاشكوراً﴾. كسی كه تمام همّت او وجه الله باشد، از مصادیق بارز وجه الله خواهد بود. زیرا وجیه نزد خداست، و هر انسان كاملی كه مصداق وجه الله شد، سهمی از بقا داشته، مظهر تام خدای سبحان است كه باقی مطلق است و همه چیز محكوم هلاكند، مگر وجه او؛ ﴿كل شیءٍ هالك إلا وجهه﴾. 🔸 از این منظر انسان كامل را بقیة اللّه گویند. زیرا سند دوام او را خدای باقی امضا فرموده است و گروهی كه پیوندی با وجه خدا داشته، در راستای رضای او كوشش نموده و سعی می كنند، اولو بقیة اند؛ یعنی صاحبان بقا و لائقان دوام. برای نیل به وجه اللهی جز گذر از وجاهت خلقی راه دیگر نیست، برای رسیدن به چشمهٴ بقا، جز عبور از دالان فنا مسیر دیگری نخواهد بود. 🔸 تنها راه هستی، نیستی است و راه مستقیم وجود، معدوم شدن است، آن چه در واژه عدم و لغت نیستی تعبیه شده، همانا ندیدن خود و نخواستن رضای خویش است، نه نبودن و از بین رفتن واقعی. زیرا هرگز عدم محض، كمال نبوده، نیستی صرف مسیر ارتقا نخواهد بود. اگر در ادبیات تازی و فارسی سخن از فنا برای بقا و نیستی برای هستی و عدم برای وجود مطرح می شود، مقصود همین است كه اكنون به اشارت رفت. لینک مطلب: https://news.esra.ir/fa/w/1123533 #سالروز_ولادت_امام_حسین_علیه_السلام 🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
💠
شکوه ایثار🔸 بنده پیشاپیش به نقص و عجز خودم اعتراف می كنم! شاید حدود بیست سال قبل من به زیارت برادران جانباز در یكی از این بیمارستان ها رفتم و از آن تاریخ به بعد دیگر نتوانستم بروم، چون جز شرم و خجالت چیز دیگر برای ما نبود؛ واقعش این طور است! با اینكه هر سال سخن از عیادت اینهاست؛ اما من دیدم هیچ مقدورم نیست؛ جز اینكه بروم آن جا و خجالت بكشم چیز دیگری مقدورم نیست! 💠💠شما حجت خدا بر ما هستید. 🔸 شما برادران بزرگوار، ما را نگاه نكنید، شما كسانی را نگاه كنید كه ائمه شما هستند؛ همه ما موظفیم طبق راهنمایی هایی كه ائمه علیهم السلام فرمودند، همیشه در مسائل معنوی، بالاتر از خود را ببینیم و در مسائل مادی، پایین تر از خود را. شما عزیزان باید بالاتر از خود را ببینید؛ بالاتر از شما فرشتگان رحمت اند. بالاخره آدم دست می دهد برای چه؟ برای نفت و گازی كه معلوم نیست چه کسی می برد یا برای قرآن و عترتی كه همه چیز را حفظ می كنند؟ 🔸 در زمان جنگ اگر كسی درونِ درون شما را می شكافت همین بود؛ آن روز دیگر سخن از بنیاد جانبازان و حقوق و اینها نبود! آنچه واقعاً بین شما و خدای شما, شما را به جبهه ها برد، یا حسین یا حسین بود و قرآن بود و نام ابی عبدالله بود. در درون درون شما این سرمایه هست، نگذارید این سرمایه را بیگانه ببرد؛ بگویید خدایا ما این را ندادیم برای اینكه به ما سنار سه شاهی حقوق بدهند، هرگز این كار را نكردیم، ما برای تو اینها را دادیم، تو هم چیزی به ما بده كه بماند. ↙️ آپارات: https://aparat.com/v/uFSBP #ولادت_حضرت_ابالفضل_علیه_السلام 🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
33.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰🔰🔰حوزه علمیه خواهران استان تهران پیشتاز عرصه تألیفات علمی است.
https://qudsonline.ir/xbcL4
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
ೋ❅✨❁﷽❁✨❅ೋ
🇮🇷معجزه انتخابات در حل مشکلات کشور
🗳مشارکت یعنی حضور پُرشور مردم در انتخابات. اگر حضور پُرشور مردم در انتخابات باشد، این وحدت ملّی را نشان میدهد، این انگیزهی ملّت ایران را برای حضور در صحنه نشان میدهد؛ انگیزهی ملّت ایران و وحدت ملّی، قدرت ملّی به وجود میآورد؛ قدرت ملّی موجب امنیّت کشور میشود؛ وقتی کشور امنیّت پیدا کرد، آنوقت علم در آن کشور پیشرفت میکند، اقتصاد در آن کشور به شکوفایی میرسد، مشکلات گوناگون فرهنگی و اقتصادی و سیاسی در کشور قابل حل میشود؛ مشارکت یک چنین معجزهای میکند.
📌حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی ۱۴۰۲/۱۰/۲
═════᪥ ⃟🌟᪥🍃᪥════
🇮🇷نشست بصیرتی انتخابات🇮🇷
مبتنی بر اندیشههای حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی
🗳ضرورتها و ثمراتِ حضور مردم در انتخابات ۱۴۰۲
🏷نماینده مجلس اصلح کیست؟
🎙استاد: جناب آقای مهران کریمی
مدرس و پژوهشگر معارف انقلاب اسلامی
📆زمان: شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
سه شنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲
⏰ساعت: ۱۸:۳۰ الی ۱۹:۳۰
🌐آدرس نشست برخط:
http://B2n.ir/enghelab1
┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄
🔰دبیرخانه معارف انقلاب اسلامی خواهران
@maarefenghelab
هدایت شده از کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
💢 صحیفۀ سجادیه، نسخۀ درمان امت
برای امام زینالعابدین علیهالسلام چنین مقدر شده بود که پس از شهادت پدر ارجمندش مسئولیتهای رهبرانه و روحانی خود را به عهده گیرد. این مرحله از حساسترین مراحل زندگی امت در آن برهه بود؛ زیرا این مرحله، موج اول فتوحات را در پی داشت.
[و این اتفاق مسلمانان را] در معرض دو خطر بزرگ بیرون از حوزۀ سیاسی و نظامی قرار داد: خطر نخست از آنجا ناشی شد که جهان مسلمانان به روی فرهنگهای گونهگون و عرفهای قانونگذاری و وضعیتهای اجتماعی مختلف گشوده شد.
اما خطر دیگر از موج رفاهی ناشی شد که بهدنبال گسترش شگفت سرزمینی، جامعۀ اسلامی را درنوردید؛ زیرا موجهای رفاه هر جامعهای را در معرض خطر همراهی با خوشیهای دنیا و زیادهروی در زینتهای زندگیِ محدود قرار میدهد….
امام علیبنحسین علیهالسلام این خطر را احساس و درمانش را آغاز کرد. ایشان از دعا بنیانی برای این درمان نهاد؛ «صحیفۀ سجادیه» برایند این درمان بود. در سیرۀ امام علیهالسلام آمده است که ایشان در هر جمعه برای مردم خطبه میخواند و آنان را اندرز میداد و به زهد در دنیا فرامیخواند و به عمل برای آخرت برمیانگیخت و با آن قطعههای هنری از گونهگونۀ دعا و ثنا و ستایش گوش آنان را مینواخت.
📚 امامان اهلبیت، ص۵٧٢-۵٧۴ با تلخیص
📚📚📚کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
🌷 متن کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی منتشر شد. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
🔍 بخوانید👇
khl.ink/f/55279
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
📜 پیام آیتالله اعرافی به مبلغان درباره انتخابات
تصویری ماندگار از نقش آفرینی اثرگذار اجتماعی را به یادگار بگذارید
📜 متن پیام آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور بدین شرح است:
بسماللهالرحمنالرحیم
مبلغین ارجمند و حوزویان گرامی
همزمانی ایام دهه مهدویت در ماه مبارک شعبان با فضای انتخابات در سال جاری و تعطیلات پیشرو فرصتی بسیار مغتنم را پیشروی شما عزیزان قرار داده است که با بهرهمندی از اندیشه راقی مهدویت و آموزه های اثربخش آن در شکلگیری تمدن نوین اسلامی و جامعه مهدوی، تلاشی مضاعف، شورآفرین، وحدت بخش و مشارکت افزا برای دعوت مردم شریف ایران اسلامی به حضور در انتخابات را به منصه ظهور برسانید.
رجاء واثق دارم همچون گذشته حوزویان مجاهد تصویری ماندگار از نقش آفرینی اثرگذار اجتماعی خویش را به یادگار خواهند گذاشت.
علیرضا اعرافی
مدیر حوزههای علمیه
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🌸🍃🌸🍃🌸
به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی اکبر علیه السلام نوشتاری از حضرت آیت الله جوادی آملی نسبت به اهمیت دوران جوانی و تبیین خطرات پیش روی این قشر ارائه می گردد.
📜اهميت جايگاه جوانان در روایات و ثمره مشورت با آنان
امام صادق علیه السلام به ابو جعفر أحول، پس از بازگشت وی از بصره فرمود: استقبال مردم را نسبت به امر امامت و پذيرش آن، چگونه يافته ای؟. گفت: سوگند به خدا آنان اندک اند، آنچه خواستند انجام دادند. امام فرمود: به جوانان بپرداز، زيرا آنان به هر کار خيری شتابنده ترند.
امام علی علیه السلام فرمود: هرگاه در امری که بر تو عارض شده، نيازمند به مشورت بودی ابتدا با جوانان مشورت کن زيرا آن ها تيز هوش ترند و سريعتر حدس می زنند؛ سپس آن را به انديشه پيران و بزرگان واگذار کن تا عاقبت آن را شناسایی کنند و انتخاب نيکو نمايند؛ زيرا تجربه آن ها بيشتر است....
https://b2n.ir/d62466
#جوان
#حضرت_علی_اکبر_علیه_السلام
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
📃 نقد و بررسی دیدگاه ابن خلدون در رد آموزه مهدویت
▫️مقاله پژوهشی
▫️نویسندگان:
سکینه رستگار مقدم ابراهیمیان، حمید پارسانیا، صدیقه محمدی
🔰مهدویت یکی از مهمترین آموزههای اعتقادی ادیان بزرگ، بهویژه اسلام است که روایات بسیاری از طریق شیعه و اهلسنت بر آن وجود دارد و این آموزه جزو معتقدات شیعه و بسیاری از اهلسنت است و شماری بسیاری از عالمان اهلسنت، آن را جزو مسائل اعتقادی شمردهاند. با این حال، در قرون اخیر، برخی از دانشمندان اهلسنت، به انکار مهدویت پرداخته که مشهورترین و متقدمترینِ آنان، ابنخلدون است. ابنخلدون، این آموزه را بر اساس علم عُمران و نظریۀ عصبیتِ خود انکار کرده و البته در ضمن آن کوشیده است به نقد و ردّ روایات مهدویت نیز بپردازد. این نوشتار با روش تحلیلی _ انتقادی، به نقد دیدگاه ابنخلدون پرداخته است
🌐 برای دریافت مقاله وارد سایت فصلنامه امامت پژوهی شوید.
B2n.ir/f93660
#مهدویت
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh