#تلنگر
درس هایی از کرونا آموختیم
ویروس کرونا ثابت کرد:
خانمی که زیر ماسک میتواند نفس بکشد قادر است که زیر #حجاب نیز نفس بکشد.
این رو 👆شنیده بودین.
ولی این👇 رو چطور؟
و ثابت کرد:
کسی که مغازهاش را بخاطر ویروس، سه ماه میبندد
میتواند آن را برای ادای #نماز ۱۵ دقیقه ببندد
#نماز_اول_وقت
اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ
آیا راهی وجود دارد که ثواب نمازهایمان دو برابر شود؟
تصور کنیم فردای قیامت و وانفسای محشر شده ،همه دربه در دنبال کوچکترین روزنه ای برای حسنات هستیم ...
یک باره مثلأ یک عمر ۸۰ ساله تصورش این است که مثلا از زمانی که تکلیف شده ۶۵ یا ۷۰ سال نماز خوانده.
یک دفعه به او گفته میشود برایت دوبرابر ثواب نماز نوشته ایم😊
چقدر شخص فرحناک و خوشحال میشود
🍀امام باقر علیهالسلام:
🔹«مَنْ قَالَ فِي رُكُوعِهِ وَ سُجُودِهِ وَ قِيَامِهِ:" صَلَّى اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ"، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِمِثْلِ الرُّكُوعِ وَ السُّجُودِ وَ الْقِيَامِ».
🔸هر کس در رکوع و سجود و قیام نمازش #صلوات بفرستد، خداوند ثوابی همچون ثواب ركوع و سجود و قيام برايش مىنويسد.
(یعنی ثوابش دو برابر میشود)
📚الكافي (ط - الإسلامية)، ج۳، ص: ۳۲۴.
🌸🍃🌸🍃
ان شاءالله تصمیم بگیریم از این به بعد حتمأ حتمأ ذکر شریف صلوات را در نماز بیشتر بگوییم.
اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِه
♨️ شلوغ بازی بر سر اعلام عزای عمومی
در فضای مجازی فضاسازی شدیدی شده که چرا برای شهادت سید حسن نصرالله ۵ روز عزای عمومی اعلام شده اما برای کشته شدن کارگران معدن خبری نبود؟
کاری به انگیزه ی اصلی عده ای ندارم که هدفشان از طرح این سوال چیست ؛ اما برای عموم مردم عزیزمان که ممکن است واقعا این سوال ذهنشان را درگیر کرده توضیح مختصری میدهم:
اولا که مقایسه این دو اتفاق با این عنوان که آنها ایرانی بوده اند و سید حسن لبنانی است مقایسه درستی نیست؛ چون ما نژادپرست نیستیم که هر اتفاقی را از منظر ملیت و نژاد بررسی کنیم.
ثانیا اگر کارگران معدن برای پیشرفت کشورمان در گوشه ای از این کشور زحمت کشیده اند؛ اما سید حسن نصرالله هم برای امنیت ملی ما در سطح منطقه و جهان مجاهدت کرده و ما بخش مهمی از امنیت ملی ۳۰ سال اخیر را مدیون تلاشهای این مرد بزرگیم.
و نباید با اینگونه قیاسهای غلط ، اجازه ی دو قطبی سازی داد.
ثالثا روال معمول در کشور ما به اینصورت است که
در موضوعات دینی و سیاسی ، مثل شهادت یا رحلت شخصیتهای دینی ، نظامی و سیاسی، رهبر انقلاب اعلام عزای عمومی میکنند،
اما در اتفاقات و حوادث ناگوار مثل سیل و زلزله یا ریزش معدن یا سقوط هواپیما و خارج شدن قطار از ریل و امثال این موارد ، هیئت دولت در صورت صلاحدید اعلام عزای عمومی میکند.
اعلام عزای سید حسن نصرالله به مدت پنج روز توسط رهبر انقلاب ، نشانه ی قدرشناسی ما ایرانی ها از کسی است که باعث در امان ماندن جان میلیونها ایرانی و حفظ تمامیت ارضی ما شده و هیچ ایرانی قدرشناس دارای وجدانی نیست که این حد از احترام را زیاد بداند.
اما اینکه چرا برای کارگران عزیز معدن ، عزای عمومی اعلام نشد؛ چون این مورد از موارد حوادث و اتفاقات ناگوار است؛ در محدوده وظایف هیئت دولت بوده و باید دلیل اعلام نشدن آن را از هیئت دولت و آقای پزشکیان پرسید .
شاید دلیلی برای این کار داشته اند که ما بی اطلاعیم شاید هم کوتاهی صورت گرفته است.
.... این موضوع ربطی به کلیت نظام و رهبری ندارد و از وظایف دولت است. ضمن اینکه اگر بر فرض هیئت دولت و رئیس جمهور در این موضوع کوتاهی کرده اند ، دلیل نمیشود که رهبر انقلاب هم در موضوع بسیار مهمی مانند ترور سید حسن نصرالله که ابعاد بسیار بزرگ و پیچیده داخلی و بین المللی دارد و به امنیت ملی و کل منطقه و جهان اسلام ما مربوط است کوتاهی کند.
#حکایت
حکایت کرده اند که مردی الاغی خرید و پالان و خورجینی ، روی آن گذاشت و به همسرش گفت : " ای زن ، خوشحال باش که ما هم از امروز مَرکب داریم ، دیگر هرچه بخواهی از بازار شهر برایت می خرم ، حالا بگو چه می خواهی ؟ " زن خوشحال شد و از شوهر خواست که برای او میوه و پارچه و چیزهای دیگر بخرد . مرد به بازار رفت و ساعتی بعد مانده و ذله و با رنگ پریده برگشت . زن پرسید : " چی شد ؟ خندان رفتی و گریان برگشتی ؟ " مرد الاغش را گوشه حیاط رها کرد و گفت : " من دیگر به بازار نمی روم . "
زن گفت :" چرا ؟ مگر بازار شهر مار و عقرب دارد ؟ " مرد تکرار کرد : " گفتم که دیگر به بازار نمی روم ." زن نگران شد که چه شده و چرا شوهرش به بازار نمی رود . یک روز به او گفت : " امروز می خواهم با هم به بازار برویم . " مرد گفت : " حتی اگر تو هم به بازار بیایی ، من دیگر به آن جا نمی روم ". زن گفت : " چرا ؟ و آن قدر اصرار کرد تا عاقبت یک روز با هم راهی بازار شدند . نزدیک دهانه بازار ، مرد افسار الاغش را به تنه درختی بست و آنها داخل بازار شدند . از چند دکان چیزهایی خریدند و خواستند سراغ الاغشان بروند که سر و صدایی شنیدند . نگاه کردند و دیدند که الاغ درمیان جمعیت بازار ، به این طرف و آن طرف می دود و مردم می خندند . الاغ در حال فرار به آدمها تنه می زد و چیزهایی را که دستشان بود ، به زمین می انداخت . بعضی ها هم داد می زدند : " این الاغ بی صاحب ، مال کیست ؟ " مرد هرچه را که خریده بود ، به همسرش داد و گفت : " همین جا باش تا من الاغ را بگیرم ." او این را گفت و در وسط بازار شروع به دویدن کرد . الاغ که از سر و صدای مردم وحشت کرده بود ، تندتر از مرد می دوید . مرد آن قدر دنبال الاغ رفت تا آن را گرفت و برگشت . وقتی کنار همسرش رسید ، به او گفت : " دیدی چه شد ؟ فهمیدی برای چه به بازار نمی آمدم ؟ " زن خیلی خونسرد گفت : " این که چیزی نیست ، تازه همه اش تقصیر تو بود ." مرد گفت : " تقصیر من ؟ " زن گفت : " بله ، نه بازار تقصیری داشت ، نه الاغ زبان بسته، الاغ هرکس ممکن است فرار کند و مردم بخندند ، ولی تو بلد نیستی . " مرد با تعجب پرسید : " چی بلد نیستم ؟ " زن گفت : " بستن الاغ را . افسار الاغ را محکم ببند . مگر نشنیده ای که می گویند : " اگر خواهی که بر ریشت نخندند بفرما تا خرت محکم ببندند . "
از آن پس اگر کسی کارهایش را از همان آغاز درست انجام ندهد و باعث شود که مردم او را سرزنش کنند ، این ضرب المثل حکایت ِ حال او می شود .
🌺🌿🌺