⭕️ شواهد عجیب از کمک روحانی به ستاد انتخاباتی ترامپ
✍️در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اصلی ترین راهبرد تبلیغاتی ترامپ برای پیروزی مجدد مشخص شده است. راهبردی که بیش از آنکه تکیه بر کارنامه دولت ترامپ داشته باشد، برپایه ترساندن افکار عمومی از رقیبش بنا شده است. از چند هفته قبل تاکنون اصلی ترین جملات تبلیغاتی ترامپ که زیربنای عملیات روانی او علیه بایدن و دموکرات ها بوده، این جملات است که با رئیس جمهور شدن بایدن، چینی ها و ایرانیها خوشحال خواهند شد. ترامپ و تیم تبلیغاتیش محوری ترین خط عملیات روانی خود را بر این موضوع قرار داده اند که بگویند مخالفین آمریکا از پیروز نشدن ترامپ احساس رضایت میکنند.
👈اما در ایران اتفاق عجیبی در حال رخ دادن است:
🔻روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران به طرز عجیبی در حال تایید درستی محورهای تبلیغاتی کمپین انتخاباتی ترامپ است. جدی ترین اقدام روحانی در این روزهای حساس اخیر ارسال پالسهای مبنی بر آماده سازی زمینه مذاکره مجدد با آمریکا است. قابل تامل آنکه ترامپ در کمپین های تبلیغاتی خود این گزاره را تکرار کرده که ایرانیها بالافاصله پس از پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری با او تماس می گیرند و درخواست مذاکره خواهند کرد. جدیدترین قرینه تایید این سخنان عجیب ترامپ هم اظهارات عجیب روحانی درباره صلح امام حسن (ع) شده است!
🔻از سوی دیگر در هفتههای اخیر حامیان و نزدیکان رسانه ای روحانی نیز آشکارا با ابراز علاقه به پیروزی جوبایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به کمپین انتخاباتی ترامپ کمک کرده و صحت اظهارتش درباره خوشحال شدن ایران از شکست او را تصدیق کردهاند. جالبتر آنکه حتی محمد جوادظریف در جایگاه وزیر خارجه دولت تدبیر و امید پیشاپیش شرایط مذاکره با آمریکا در صورت پیروزی بایدن را هم بیان کرده است. ظریف در نشستی با اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا حتی تصریح کرده که بایدن بر خلاف ترامپ معتقد است برجام توافق خوبی بوده و او همچنین طی گفتگوی دیگر از تفاوت ترامپ و بایدن نیز سخن گفته است. تفاوتی که او در این گفتگو بیان کرده، دقیقا کمپین انتخاباتی ترامپ را تایید می کند که می گوید بایدن نسبت به ترامپ با ایران مهربانتر خواهد بود.
🔻اما آیا روحانی عمدا به پیروزی ترامپ در آمریکا کمک می کند؟! زیرا خود او در انتخابات 96 با روش ترامپ (ترساندن مردم از رقیب) به پیروزی رسید. بنابراین او فردی ناآگاه به این شگرد انتخاباتی و تبلیغاتی نیست که نداند ترامپ و کمپین انتخاباتی او چه تاکتیکی از عملیات روانی را در حال اجرا کردن هستند.
🔻در این میان یک نکته قابل تامل دیگر نیز وجود دارد؛ تا قبل از این بسیاری فکر میکردند که جریان اعتدالی و اصلاح طلب مشکل اصلی شان این است که در پازل دموکراتها بازی می کنند ولی سیاست ورزیهای مشکوک اخیر در برابر ترامپی که داغ برجام را به دل شان گذاشت، نشانه محکمی است که این دو جریان سیاسی اساسا در مواجه با دشمن به ماهو دشمن – فرقی بین دموکرات و جمهوریخواه نیست- ضعف فهمیدن و کج اندیشیدن دارد. خاتمی در پازل بوش پسر (جمهوریخواه) بازی کرد و روحانی در پازل اوبامای دموکرات و حال هر دو جریان اصلاحات و اعتدالی در کنار هم و همزمان در انتخابات هم در پازل بایدن دموکرات و هم ترامپ جمهوریخواه در حال بازی کردن است.
🔻سیاست کلی هم این است که در زمان دموکراتها مردم را با وعده و وعیده ترغیب به مذاکره کنند و در زمان قدرت جمهوریخواهان نیز مردم با ترساندن مجبور به پذیرش مذاکره! ظاهرا جریان غربگرا ماموریتی جز این ندارد که تحت هر شرایطی به دولت مستقر در آمریکا کمک کند.
♦️♦️پی نوشت: در چند سال اخیر یکی از جدی ترین توصیههای حکیمانه رهبری این بوده که دشمن را نباید به معتدل و تندرو تقسیم کرد و در آمریکا فرقی میان دوموکرات و جمهوریخواه نیست. حال معلوم میشود که تنها این گزاره راهبردی است که می تواند یک سیاستمدار ایرانی را حتی از بازی ناخواسته در پازل دشمنی همانند آمریکا مصون بدارد.
فهرست سوء تدبیرها
هیچ ربطی به مذاکره ندارد
🔹فهرستی طولانی از بیتدبیری و سوءمدیریتها را میتوان شمرد که هیچ ربطی به مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا ندارد و علت اصلی گرفتاریهای اقتصادی است:
❗️- عدم اهتمام به رونق تولید در حوزه پیشرانها (مسکن، شرکتهای دانشبنیان، کشاورزی، خودرو، لوازم خانگی و نظایر آن) که در کوتاهمدت میتواند میلیونها شغل ایجاد کند و رکود تورمی را مهار نماید.
❗️- اصرار بر تحمیل رکود به بخش مسکن به مدت حداقل پنج سال؛ در حالی که اهتمام به این بخش میتوانست ضمن مهار نقدینگی سرگردان، چرخ 250 صنعت را بچرخاند، در تیراژ میلیونی ایجاد اشتغال کند و در کنار تامین نیاز ضروری مردم، ترمز تورم را بکشد.
❗️-کوتاهی در اصلاح نظام بانکی، پولی و مالی تورمساز؛ سوءمدیریت در حوزه نقدینگی و رساندن آن از 430 هزار میلیارد به سه هزار هزار میلیارد (سه تریلیون) تومان.
❗️- واگذاشتن امنیت کسب و کار و تولید، در معرض تاخت و تاز دلالان و واردکنندگان و قاچاقچیان.
❗️- کوتاهی و عدم قاطعیت در مقابل اقتصاد زیرزمینی چند صد هزار میلیاردی و فرار مالیاتی حداقل 30 هزار میلیارد تومانی.
❗️- فرار از شفافیت و حذف سامانههای شفافیتساز مانند «ایرانکد و شبنم» که مسیر قاچاق به داخل و خارج را میبست و میتوانست صدها هزار میلیارد تومان صرفهجویی به ارمغان داشته باشد. دولت بعد از هفت سال سیر غلط، میگویند میخواهند 9/9/99 از سامانه جامع تجارت رونمایی کند! قاچاق و واردات بیرویه، دهها میلیارد دلار درآمد ارزی را نابود کرد.
❗️- حذف کارت سوخت که موجب قاچاق 144 هزار میلیارد تومانی سوخت در طول چهار سال و سپس تحمیل بحران امنیتی در آبان 98 شد.
❗️- واگذاری برخی مناصب مهم بدون رعایت شایستگی (مثل وزرای نفت، و راه و شهرسازی) و بر مبنای حضور در ستاد انتخاباتی (مثل تعیین وزیر صمت در سالهای 92 و 96 و همچنین صدها انتصاب مهم در معاونتها و شرکتهای زرخیز).
❗️- فساد دها هزار میلیارد تومانی در واگذاری برخی شرکتها و کارخانهها (کشتوصنعت مغان، نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و...).
❗️- دهها هزار میلیارد تومان اختلاس یا عدم بازپرداخت بدهیهای کلان در برخی بانکها، صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت سرمایهگذاری پتروشیمی و...).
❗️- بیثباتی مدیریتی مانند پنج ماه بیوزیر گذاشتن وزارت راهبردی صمت، یا بیسفیر گذاشتن سفارت ایران در چین.
❗️- تعطیلی دیپلماسی اقتصادی نسبت به برخی کشورها و مناطق دنیا.
❗️- بیسر و سامانی شرکتهای دولتی که 75 درصد کل بودجه را به خود اختصاص دادهاند اما کمترین بازدهی و بیشترین هدررفت بودجهای را دارند.
❗️- انحراف 68 درصدی از احکام بودجه و اجرا نکردن 18 درصد دیگر. (گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات).
❗️- حراج 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی در کمتر از دو ماه.
❗️- قبول و اجرای مخفیانه 37 خواسته FATF که به لو رفتن برخی مجاری دور زدن تحریم ها منتهی شد.
این عماریون
🔴آیا دولت مدیریت کشور را رها کرده؟
و یا طبق اهداف خود به بهترین شکل ممکن مدیریت میکند؟
این قطعات پازل (اقدامات دولت)را کنار هم بگذارید
برجام به عنوان اولین پله فرآیند استحاله مولفه های قدرت
عدم رعایت خطوط قرمز رهبری،عدم رعایت مکانیزم بازگشت پذیری با بتن ریزی در رآکتور
آوردن شرکت های بدنام غربی نظیر توتال و پژو و در اختیار قرار دادن اسناد و اطلاعات محرمانه میادین
میادین نفتی به آنها توسط زنگنه،و خروج دوباره آنها
لحاظ کردن مکانیزم ماشه
و ریل گذاری برای خروج راحت آمریکا از برجام
بازگرداندن تمامی تحریم ها،و کماکان ماندن در برجام!
اجرای چراغ خاموشfatfو نشان دادن مسیر دور زدن تحریم
آزاد کردن کماندوهای متجاوز آمریکایی توسط ظریف بدون دریافت
دریافت کوچکترین امتیاز
درحالی که انصارالله دو آمریکایی را با ۲۵۰،اسیر خود معاوضه کرد
اجرای معاده پاریس به عنوان ترمز سیستم نیروگاهی ما و جلوگیری از تبدیل شدن به قطب تولید برق در منطقه
عدم اجرای طرح مسکن مهر،و ده برابر شدن قیمت مسکن
عدم ساخت پالایشگاه و تبدیل شدن به قطب پتروشیم
پتروشیمی
اجرایcft و پالرمو
اجرای سند ضد فرهنگی۲۰۳۰ با وجود تذکرات پر تعداد رهبری
حذف دروس ایثار محور نظیر شهید حسین فهمیده از کتب درسی
حذف نام شهدا از معابر
ولنگاری شدید فرهنگی و نرمالیزاسیون فرهنگی در بستر شبکه های اجتماعی
نفوذ سازمان یافته در تمامی شئون اجرایی
ارز پاشی و طلا پاشی در کوران جنگ اقتصادی به موازات تاکید اندیشکده های غرب مبنی بر ادامه فشار حداکثری تا خالی شدن ذخایر ارزی ایران
سه برابر کردن آنی قیمت بنزین در آبان۹۸و حوادث پس از آن
رها کردن خوزستان به موتور اقتصاد نفت کشاورزی ایران
ریزش بورس و به محاق رفتن سرمایه مردم
ترور مجاهد بی بدیل اسلام سردار سلیمانی در زمان این دولت
عدم همراهی برای گرفتن انتقام
تخریب شخصیت و به دادگاه کشاندن عمارهای واقعی نظیر استاد عباسی
تحریف لخت تاریخ امام مجتبی و درس گرفتن از کربلا توسط شخص رئیس جمهور
سقوط اسفناک ارزش پول ملی،و فشار بر خرخره مردم در آستانه انتخابات
انتخابات آمریکا!
همه و همه این سیاهی که مشت نمونه خروار اقدامات نشان دهنده مدیریت خاص و بی نظیر لیبرال ها برای تسلیم تمدنی،ایران و به زانو درآوردن کشور در مقابل آمریکا است که به قول خودشان ایران از حالت انقلابی به یک کشور نرمال در عرصه جهانی تبدیل شود،
غایت امر:انقلاب نباشد،رهبر انقلاب هم نیاز نیست
گفتم بدانید و نگویید لیبرال ها کشور را رها کردند
اتفاقا در سمت باطل،به زیبا ترین شکل مدیریت میکنند!
اما!
اما!
کور خوانده اند
و مکرو و مکر الله والله خیر الماکرین
🔴روحانی مظلومنمایی هم کند یک نفر در ایران برای او متاسف نمیشود/ خود اصلاحطلبان هم به روحانی فحش میدهند
👤محمد صادق کوشکی کارشناس علوم سیاسی
🔹تا مقطعی که دولت از طرف روحانی به رئیسجمهور آینده تحویل داده شود، حدود ۱۰ ماه زمان داریم. این زمان کمی نیست. روحانی و دولتش نشان دادند متخصص تخریبهای بزرگ در زمانهای کوتاه هستند. در دو ماه ارزش پول ملی ما یکسوم شد.
🔹(طرح استیضاح سبب میشود روحانی در موضع مظلومنمایی قرار بگیرد) هیچ اشکالی ندارد. اگر موضع مظلومنمایی بردارند در ایران یک نفر برای او متاسف نمیشود.
🔹(اصلاحطلبان هنوز به نوعی حامی روحانی هستند) ما از کشور ۸۰ میلیونی صحبت میکنیم. اصلاحطلبان خودشان هم به روحانی فحش میدهند.
🔹هیچ راهی غیر از استیضاح وجود ندارد، اگر مجلس از زمان فعلی تا ۱۰ ماه آینده سکوت کند و دولت قیمت ارز را به ۶۰هزار تومان برساند از اقتصاد ایران چیزی باقی میماند؟
⚠️ حرف مردم: فساد، نه؛ جمهوری اسلامی، آری!
⭕️ هی ننشینید و بگوئید که مردم چه شدهاند، مردم دیگر مأیوس شدند، مردم کذا شدند. نخیر، مردم از اسلام مأیوس نمیشوند. کارهای ما هم هر کدام فاسد است، میگویند کار تو فاسد است، ولی ما #جمهوری_اسلامی را میخواهیم.
امام خمینی (ره) / ٠۶ خرداد ١٣۶٠
.
♻️ آیا مطالبه استیضاح روحانی بر خلاف نظر رهبر انقلاب است؟
🔸قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: خلاصه کلام امام خامنهای این است: ابزار نظارتی مجلس مثل تذکر، سئوال، استیضاح، تحقیق و تفحص، حق مجلس است که اگر درست و بجا استفاده شود، کشور به اهدافش میرسد اما در استفاده از این حقوق نباید توهین کرد بلکه باید مستدل اقدام کرد تا افکار عمومی بپذیرد. بنابر این نمایندگان مجلس نباید خود را راحت و مسئوليت را از دوش خود بردارند و توپ را در زمین جایگاه رهبر و امام جامعه قرار دهند!
🔹 آیا رهبر انقلاب پیام خصوصی دادهاند؟
امام خامنهای بارها اعلام کردهاند که مواضع خصوصی ایشان نمیتواند و نباید برخلاف مواضع علنی ایشان باشد. بله شاید امام جامعه در موضوعی یا در مقطعی، تذکرات یا رهنمودها و مطالباتی را به صورت خصوصی مطرح کنند و صلاح ندانند که آن را علنی کنند اما اگر خطی را علنی تعیین کردند، قطعا به صورت خصوصی برخلاف آن را مطالبه نمیکنند و اگر لازم باشد، صراحتا و عمومی اعلام میشود کما اینکه در دورهای با استیضاح برخی وزرا در سال پایانی به صورت علنی مخالفت کردند و آن را به صلاح ندانستند.
🔹 رهبر انقلاب در این باره بارها نکاتی را فرمودهاند از جمله اینکه:
«مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح می شود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست.
اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام می شود؛ همینی است که من صریحاً اعلام می کنم... نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام میکند، وجود داشته باشد.» (۳۱ مرداد ۸۹)
در موضوع مذاکرات هستهای نیز برخی خناسان بارها پیامهایی را از طرف رهبر انقلاب مطرح میکردند تا نظرات نمایندگان را تغییر دهند که در پاسخ به این رفتار، امام خامنهای ضمن ارائه مناط و ملاک مهم #تطبیق_مواضع_علنی_و_خصوصی_رهبری که حکمی کلی است، تأکيد میکنند:
«آن چیزهایی که علناً گفته شده، دقیقاً همان چیزهایی است که به مسئولین هم همانها گفته شده؛ هم زباناً گفته شده، هم کتباً گفته شده.» (۶ خرداد ۹۴)
«آنچه ما اینجا به شما می گوییم یا در جلسات عمومی میگوییم، عیناً همان حرفهایی است که به دوستان، به مسئولین، به هیئت مذاکرهکننده، همانها را بیان میکنیم؛ حرفها یکی است.» (۲ تیر ۹۴)
🔹 جمله "دولت باید تا روز آخر کار کند" یعنی چه؟
برخی در مخالفت با استیضاح دولت ناکارآمد و پرضرر روحانی، به این جمله امام خامنهای استناد میکنند که «دولتها باید تا روز آخر کار کنند» در حالی که این جمله قبل و بعدی هم دارد! ایشان میفرماید:
«سال چهارم دولتها، به خصوص اگر [سالِ] چهارمِ دوّم باشد، سال بسیار حسّاسی است و معمولاً در این سال، اگر چنانچه مراقبت نشود، کارها سست خواهد شد. اوّلاً همه دولتها موظّفند تا روز آخر تلاش کنند و کار کنند؛ تا لحظه آخر. بنده اعتقاد راسخ دارم که دولتها بایستی تا آخرین روز مسئولیّتشان تلاش کنند و کار کنند و وظایف خودشان را انجام بدهند، بعد امانت را به دولت بعدی تسلیم کنند.» (۵ شهریور ۹۹)
روشن است که خطاب رهبری در اینجا مجلس نیست بلکه دولت است تا به دلیل سال آخر بودن، امور کشور را رها نکنند. این توصیه به همه دستگاهها از جمله به دولتهای قبل و مجلس و قوه قضاییه هم شده است.
اما مسأله امروز ما این است که ما با دولتی مواجهایم که نه تنها در سال پایانی برای رفع مشکلات مردم کاری نمیکند بلکه هر روز به صورت تعمدی، مانعی در برابر مردم قرار میدهد تا در نهایت از عصبانیت مردم در راستای سیاست مذاکره با شیطان بزرگ بهره بگیرد! (البته این نگاه خوشبینانه است و الا با نگاه بدبیننانه باید این رفتار را بخشی از وظیفه نفوذیها بدانیم).
بنابر این اگر مجلس و بویژه رییس مجلس و تیم همراه ایشان، به دلایلی که جای ذکر آن در این یادداشت نیست، مخالف استیضاح روحانی هستند، این را به نام رهبر انقلاب فاکتور نکنند.
در اینکه استیضاح در این زمان و در حالی که ۹ ماه تا پایان کار دولت مانده، به ضرر مردم و انقلاب اسلامی است یا اتفاقا به نفع مردم و سبب تقویت انقلاب اسلامی است، گفتنیهای زیادی است که ان شاءالله در یادداشت دیگری ارائه میشود.
این عماریون
..
♻️ آیا مطالبه استیضاح روحانی بر خلاف نظر رهبر انقلاب است؟
🔸قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در خصوص #مطالبه_استیضاح حسن روحانی برخی از دوستان اشکال میکنند که آیا این اقدام برخلاف جهتگیری و سیاستهای کلی رهبر انقلاب نیست؟
برخی نمایندگان یا اطرافیان رییس مجلس حتی پا را فراتر گذاشتهاند که این کار برخلاف نظر رهبر انقلاب است و در پاسخ به این سئوال که امام خامنهای کی و کجا با این مطالبه مخالفت کردهاند، اولا به بخشی از بیانات ایشان مبنی بر لزوم فعالیت دولت تا روز آخر کاری و ثانیا به پیام خصوصی ایشان مبنی بر مخالفت با سئوال و استیضاح استناد میکنند!
اما فهم بنده چیز دیگری است که با شما در میان میگذارم.
🔹 اعلام موضع رهبری، توقعی نابجا
اولا در خصوص موضوع استیضاح حسن روحانی، اساسا نباید توقع داشت که رهبر انقلاب اعلام موضع کنند. سیره امامین انقلاب همواره حمایت از روسای جمهوری بوده که قانونا در این جایگاه هستند. طبعا ایشان در مواقع لازم، تذکرات خود به رییس جمهور را به صورت علنی یا خصوصی خواهند داد اما تصور اینکه امام و رهبر جامعه به صورت خصوصی به بخشی از نظام (مجلس) فرمان بدهند که برای تغییر بخش دیگر (دولت) اقدام کند، بر خلاف عقل اداری و مدیریتی است. بنابر این استمزاج از #امام و #رهبر_جامعه در این خصوص، طبعا یک پاسخ عاقلانه دارد: حمایت از جایگاه قانونی.
🔹 استیضاح و سئوال، حق مجلس
امام خامنهای در پیامی که روز افتتاح این مجلس خطاب به نمایندگان صادر کردند، تذکر، سئوال و استیضاح مدیران عالی اجرایی را حق نمایندگان دانستهاند که اگر درست و بجا استفاده شود، کشور به اهدافش میرسد:
«امام راحل عظیمالشّأن، مجلس را در رأس امور دانستند؛ این را میتوان جامعترین تعبیری دانست که شأن مجلس و نیز وظیفه آن را در یک جمله کوتاه اعلام میکند. اگر قانون را راه و مسیر کشور به سمت قلّهها و مقصدهایی بدانیم که در قانون اساسی معیّن شده است، مجلس، متعهّد این ریلگذاری و رهگشاییِ حیاتی است. همه دستگاههای حکومتی و مردمی و همه آحاد، وظیفه دارند از این مسیر حرکت کنند. ضمانت اجرای این وظیفه نیز - علاوه بر قوّه قضائیّه که مسئولیّتش تضمین اجرای قانون است - در خود مجلس پیشبینی شده است که #حق_تحقیق_و_تفحص، #حق_رد_و_قبول_مدیران_ارشد_قوه_ی_مجریّه ، #حق_تذکر و #سؤال و #استیضاح، از آن جمله است.
پس اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد. این است شأن والای مجلس و این است #تکلیف_حیاتی و مهمّ آن.» (۱۳۹۹/۰۳/۰۷ پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
🔹 استفاده از استیضاح و سئوال در قالب شیوهنامه
حمایت از جایگاه قانونی رییس دولت، به معنای نفی مسئولیت جایگاههای قانونی دیگر مثل مجلس نیست کما اینکه در آغاز به کار این مجلس، امام خامنهای خطاب به نمایندگان، شیوهنامه استفاده از این حقوق را اینگونه بیان میفرمایند:
«یکی از کارهای خوب همین بوده که وزرای محترم آمدهاند در مجلس و اوضاع بخش مربوط به خودشان را برای شما توضیح دادهاند؛ یکی از کارهای خوبی که در این یک ماه و اندی انجام گرفته این است. لکن این روابط با دولتمردان بایستی هم با قانون منطبق باشد، هم با شرع؛ هم قانونی باید باشد، هم شرعی.
یعنی #سؤال، #تفحّص و #امثال_اینها که در قانون آمده [همچون استیضاح که در پیام رهبر انقلاب به مجلس یازدهم به صراحت به آن اشاره شده است و...] اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید. امّا توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضی اش حرام شرعی هم هست و جایز نیست... تفکیک کنید بین آنچه وظیفه شما است و آنچه ممنوع است برای شما...
برخورد متین، خردمندانه، قابل توجیه، ولو قوی. گاهی هست که شما حرف طرف مقابل را صد درصد قبول ندارید؛ یعنی صد درصد رد میکنید؛ هیچ اشکالی ندارد، لکن باید جوری نظر و همین رأی مخالف ادا بشود که کسی که از بیرونِ مجلس دارد نگاه میکند، ببیند حق با شما است؛ یعنی با متانت و با خردمندی.
من البتّه نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛ یعنی واقعا نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بی توجهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.» (۱۳۹۹/۰۴/۲۲ بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
خلاصه کلام امام خامنهای این است که ...
این عماربون
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ پاسخ صریح #امام_خامنه_ای به #کاسبان_مذاکره:
💥 کسانی که دم از مذاکره با امریکا میزنند، یا از #الفبای_سیاست چیزی نمیدانند، یا #الفبای_غیرت را بلد نیستند.
🔺چرا عدّهای از مدّعیان سیاست و فهم، نمیفهمند؟! واقعاً جای تأسّف است. حکومتی که اینطور صریحاً میگوید میخواهم علیه نظام اسلامی و خواستِ ملت ایران عمل کنم و برای براندازی این نظام بودجه میگذارد، ارتباط و مذاکره با آن، هم #خیانت و هم #حماقت است!
🔺مرور سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص رابطه با آمریکا به خوبی نشان دهنده خطوط کلی مد نظر نظام در رابطه با #شیطان_بزرگ است.
🔺متن فوق سخنرانی حضرت آقا در خصوص مذاکره و رابطه با آمریکا است که ایشان در دیدار جمعی از ایثارگران و خانوادههای شهدا مورخه ۸۱/۳/۱ بیان فرمودند.
این عماریون