هدایت شده از ابوقاسم
📌خاورمیانه در شرایط بسیار مهمی قرار دارد
جغرافیای سیاسی این منطقه به سمت یک جنگ احتمالی پیش می رود تا جنگ،آرایش امنیتی جدیدی را در منطقه ایجاد کند
مساله مهم تر دامنه جنگ است که چشم انداز مشخصی برای آن وجود ندارد و این می تواند اوضاع را بیش از پیش به خطر بیاندازد.
بازارهای جهانی همگی تحت تاثیر تهدید قبل از حمله تهران قرار گرفت تا پیامدهای تنش های آتی در عرضه و تقاضا نفت و مسیرهای حمل و نقل تجاری و شاخص های بورس شدت پیدا کند
تنش ها در خاورمیانه تاثیر مستقیمی بر اقتصاد آمریکا و چین و طبیعتا بر اقتصاد جهانی خواهد گذاشت
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خطرناکترین موشک ساخته شده ایران که یک کشور را نابود می کند!
دوستان حتما چند دقیقه وقت بگذارید و از قدرت کشورتان لذت ببرید.
@amniatemeli
❇️✴️ "بازدارندگی" چیست؟
بازدارندگی استراتژی جنگ نیست بلكه استراتژی صلح است، بازدارندگی دشمن را از نظر فیزیکی دفع نمی کند بلکه از نظر روانی وی را از تجاوز منصرف می کند.بازدارندگی نه تنها در میان کشورها و دولتها به چشم می خورد بلکه میان انسانها و حتی حیوانات وجود دارد.
🔸بازدارندگي و انواع آن
بازدارندگی از چه زمانی وارد مباحث سیاست بین الملل شد؟معمولاً بعد از جنگ جهانی دوم نوع جنگها تغییر پیدا کرد. با پیشرفت نظامی آمریکا و دستیابی وی به سلاحهای شیمیایی توازن قوا تا حدودی به هم خورد، اروپائیان که از جنگ دوم جهانی ضربات زیادی خورده بودند نگران حمله مجدد شوروی مخصوصاً به آلمان غربی بودند و شاید از اینجا بود که بازدارندگی آغاز شد.
البته این بازدارندگی بیشتر از سوی آمریکا علیه شوروی صورت میگرفت که بیشتر به نوعی باجگیری شبیه بود و این اوضاع تا دهه 60 ادامه داشت.
شوروی با دستیابی به موشکهای دوربرد بالستیک در واقع به بازدارندگی متقابل دست یافت، از این به بعد کشورهای فاقد سلاحهای هسته ای به طور نسبی از جمع بازدارندهها خارج شدند. (نسبی از آن جهت که همچنان کشورهای کوچک می توانستند با تکیه بر یکی از دو ابر قدرت از حمایت وی برخوردار شوند)؛
پس در واقع برای بازدارندگی، حداقل دو قدرت هسته ای باید وجود داشته باشد، تا از طرف اول به موجب آن تهدید کند. چنانچه تغییری در وضع موجود داده شود، خسارت سنگینی برطرف دوم وارد میگردد
🔸بازدارندگی به دوشکل است:
1- با سلاحهای متعارف ( یا همان بازدارندگی متعارف) مثل هواپیما، تانک و موشک های فاقد کلاهک هسته ای که این نوع از بازدارندگی را تهدید به درد خفیف میگویند.
2- با سلاحهای هسته ای و کشتار جمعی (یعنی تهدید به درد شدید)
اين نوع بازدارندگی خود به سه شكل اجرا مي شود:
-بازدارندگی کلی (آنی )- از طرف ابر قدرتها همچون آمریکا و شوروی سابق
-بازدارندگی حداقل – از طرف قدرتهای بزرگ یا متوسط همچون فرانسه، انگلستان، چین، هند و پاکستان .
-در مورد بازدارندگی غیر متعارف نوع دیگر از سوی فرانسویها مطرح میشود یعنی بازدارندگی نسبی که در تعریف آن می گویند بازدارندگی با هدف ضربه زدن به دشمن نه نابودی وی .
🔸کاربردهای بازدارندگی
بازدارندگی از حمله مستقیم ( به این معنی که برای جلوگیری از حمله کشور دارای سلاح هسته ای به کشور بازدارنده تهدیدی علیه وی به کار برده می شود).
بازدارندگی از حمله به متحدین کشور بازدارنده.
بازدارندگی از ماجراجویی تجاوز گرانه کشور بازداشته شده که البته در تمامی این موارد بازدارندگی روانی صورت میگیرد.
در واقع زور و قدرت نقش مهمی را ایفا می کنند اما از آن مهمتر تاثیرات روانی یک تهدید است که باید از سطح مبالغه بدون اعتبار خارج شود و تهدید معتبری باشد.
چنانچه یک مادر فرزند خود را تهدید می کند که در صورت انجام کاری، وی تنبیه می شود این نوع بازدارندگی عملاً میان دولتها هم وجود دارد. (آمریکا شوروی را تهدید می کند در صورت استفاده از سلاح های شیمیایی وی نیز از سلاحهای خود علیه شوروی و یا متحدانش استفاده می کند) ویا برعکس توسط مادر به فرزند وعده داده می شود که در صورت انجام ندادن یک کار جایزه ای میگیرد ( بطور مثال در صورتی که روسیه تعدادی از سلاحهای شیمیایی خود را منهدم کند آمریکا نیز در مقابل چنین کاری را خواهد کرد).
-هدف نهایی اعمال بازدارندگی اینست که کشورهای مختلف مخصوصا کشورهای دارنده نیروهای هسته ای بتوانند به تعقیب سیاست های مبتنی بر منافع خود بپردازند و در عین حال از ایجاد شرایطی که منتهی به درگیری کشور با کشورهای رقیب شود جلوگیری کنند، پس در حقیقت هدف جلوگیری از جنگ و ایجاد صلح است علاوه برآن « هدف از بازدارندگی القاء ثبات به نحوی است که با ایجاد حالتی از تعادل ، طرفین بالقوه تخاطم را که احتمال وقوع جنگ بین آنها وجود دارد به حزم و احتیاط ترغیب کند. با این حال گروهی بر اساس دیدگاههای رئالیستی معتقدند صرفاً تسلیحات میتواند ضامن ثبات باشد، گروه دیگر ریشه کنی تسلیحات هسته ای را متضمن ثبات می پندارند( خلع سلاح کامل) ، گروه دیگر اعتقاد به کنترل تسلیحات دارند چرا که مسابقات تسلیحاتی خود خطرناک هستند، در مقابل گروه دیگر امنیت را در فاکتورهای اقتصادی می بینند، در نتیجه باید به توسعه و رفاه ملتها پرداخت و در نهایت گروه دیگر اخلاقیات و سازمانهای بین المللی را موجب صلح و امنیت میدانند.
- دولت ها اغلب زمانی به اعمال بازدارندگی روی می آورند که بخواهد دیگر کشورها را از اقدامات مضر به منافع خود منصرف نمایند.
@amniatemeli
🌎 هریس جلوتر از ترامپ در سطح ملی و برابر در ایالتهای کلیدی
🌿 بر اساس نظرسنجی جدید و مشترک CBS News و موسسه YouGov، کامالا هریس در دو سطح ملی و ایالتهای کلیدی امید را به حزب دموکرات برگردانده است. به طوری که در سطح ملی پیشتاز و در سطح ایالت های کلیدی با ترامپ برابر است. موضوعی که هرگز در زمان بایدن اتفاق نیوفتاده بود.
🌿 در ادامه نظرسنجی سیاستها و ویژگیهای هر نامزد بررسی شد. در مسئله زنان، 70% از آمریکاییها معتقدند سیاستهای هریس به سود زنان خواهد بود و 57% معتقدند سیاست های ترامپ به وضعیت زنان کمکی نمیکند. در مقابل آمریکاییها سیاستهای اقتصادی ترامپ را بهتر از هریس میدانند طوری که 45% مردم آمریکا معتقدند با پیروزی ترامپ وضعیت مالی آنها بهتر میشود.
🌿 در قسمت دیگر نظرسنجی نیز رای جامعه سیاهپوستان آمریکا بررسی و مشخص شد که رای سیاهپوستان آمریکایی با قاطعیت به کامالا هریس است. به طوری که 81% از سیاهپوستان اعلام کردند که به کامالا هریس رای میدهند و در مقابل تنها 18% از سیاهپوستان آمریکا به ترامپ رای خواهند داد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ریزپرنده/پهپادهای قاتل؛
کاربرد #هوش_مصنوعی در صنعت نظامی
@amniatemeli
43.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو /اسرائیل با هوش مصنوعی چگونه کشتار میکند؟
@amniatemeli
✅سرانجام یحیی سنوار، کابوس اسرائیل، جانشین هنیۀ فقید شد!
🔍 فرآیند مشورتیِ دفتر مرکزی جنبش حماس برای انتخاب جانشین شهید اسماعیل هنیه، سرانجام با اتفاق آراء، به انتخاب «یحیی سنوار» انجامید؛ انتخابی شایسته که حتی برای بسیاری از رصدکنندگان صحنۀ سیاسی این روزهای منطقه و جریان مقاومت نیز قابل پیش بینی نبود.
این انتخاب، ابعادی دارد که در ادامه سعی کرده ایم برخی ابعاد پیدا و پنهان آن را با هم مرور کنیم:
✅ یحیی سنوار به واسطۀ تجربیات ارزشمندش در لایه های فرماندهیِ گردان های القسام، کسی است که می تواند همزمان سه وجه سیاسی، امنیتی و نظامیِ جنبش حماس را به شکلی منسجم به پیش ببرد. لذا انتظار بر این است که با این انتخاب، *هماهنگی میان شاخه های سیاسی و نظامی جنبش حماس، بیش از گذشته تقویت شود.*
✅ اقدام حماس در انتخاب شخصی که اکنون در قلب نوار غزه به سر می برَد، *توجهات را بیش از پیش به سمت داخل غزه متمرکز خواهد کرد.* اگر تا پیش از این، توجهات (حتی برای انجام مذاکرات) متوجه قطر، مصر یا دیگر اماکن خارج از نوار غزه بود، اکنون به واسطۀ رئیس دفتر سیاسیِ جدید این جنبش، خودِ غزه بیش از پیش موضوعیت می یابد.
✅ انتخاب سنوار، از جنبه ای، اولین پاسخ دندان شکن مقاومت به دشمن صهیونیست، بعد از دو ترور اخیر بود تا پیش از حملۀ قریب الوقوع ایران و حزب الله، فعلا دشمن اولین ضربۀ کاری را بخورَد. لذا از این منظر، *باید این انتخاب را پیشدرآمدی بر حملۀ قریب الوقوع ایران و حزب الله دانست.*
✅ حماس شخصی را برگزید که برای رژیم اسرائیل، *خطرناکترین مهرۀ مقاومت فلسطین* محسوب می شود و این یعنی اگر هم مذاکرات آتشبس تداوم یابد، قطعاً در مسیر مطلوبِ تلآویو ادامه نخواهد یافت. برای درک خطر سنوار برای جبهۀ صهیونیست ها همین بس که *شماری از تحلیلگران، «طوفان الأقصی» را که کابوس اسرائیل بود، «طوفان السنوار» می خوانند؛* چرا که او را طراح و مجریِ اصلیِ آن کابوس می دانند.
🔚 در انتها خوب است مواضع بازیگران مهم منطقه و فرامنطقه در قبال انتخاب سنوار را مرور کنیم:
*اسرائیل:* کابینۀ جنگ رژیم صهیونیستی که این انتخاب به مذاقش خوش نیامده، با ابراز تأسف از این انتخاب، رئیس دفتر سیاسیِ جدیدِ حماس را تنها برای یک جایگاه مناسب می داند: قبر! لذا صراحتاً او را مستحق هدف ترور بعدی اش می خوانَد؛ چنانکه توئیت اخیر وزیر خارجۀ کابینۀ نتانیاهو، صراحتاً گویای همین موضع است.
*محور عِبریعربی:* از سوی دیگر، بازیگران عربیِ منطقه، به ویژه کشورهای محور عِبریعربی، بر این عقیده اند که انتخاب سنوار، شرایط پیشبرد مذاکرات آتشبس در غزه را بیش از پیش پیچیده خواهد کرد. لذا آنان نگاه چندان مثبتی به این انتخاب ندارند و با توجه به تمایلشان و نیز پیشینۀ مسئله، ای بسا گزینه ای چون خالد مشعل را مناسب تر قلمداد می کردند.
*ایالات متحده:* آمریکا نیز در موضعی دیگر، معتقد است که سنوار، به واسطۀ آنکه سخن و جایگاهش «فصل الخطاب» بوده و صاحبنظر اساسی در این معادلات است، می تواند نقش مؤثری در امضای نهاییِ توافق آتش بس در غزه داشته باشد؛ چنانکه این موضع به وضوح در سخنان اخیر بلینکن، وزیر خارجۀ این کشور هویداست.
*محور مقاومت:* محور مقاومت اما در موضعی کاملاً متفاوت، از انتخاب سنوار استقبال کرده و او را شایستۀ این انتخاب دانسته است و بر این گزاره تاکید دارد که در شرایط فعلی، این انتخاب کاملا همراستا با راهبرد مقاومت در مسیر مواجهه با دشمن صهیونیست است.
@amniatemeli
41.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ ماجرای ترور در تونس؛ ۱۹۸۸
قسمت اول
🔹خلیل الوزیر معروف به ابوجهاد همراه با یاسر عرفات جنبش فتح را پایه گذاری کردند، او عملا معاون یاسر عرفات بود
🔸ماجرای ترور ابوجهاد توسط اسرائیل را ببینید
@amniatemeli
✅ رقابت تسلیحاتی اروپا؛ پیشران جنگ اول جهانی
🎖#برگی_از_تاریخ
ازجمله عوامل تثبیتکنندۀ موازنۀ قوا، رقابت تسلیحاتی میان بازیگران اصلی صحنۀ رقابت بود. این رقابت باعث شد که در قرن نوزدهم، دولتهای اروپایی -در مقایسه با کشورهای آسیایی و آفریقایی- در یک موقعیت فوقالعاده برتر قرار گیرند. فناوری پیشرفته موتورهای بخار، سوخت مایع و دیگر افزارهای ماشینیْ برتری اقتصادی و نظامی قاطعی به اروپا بخشید. بهبود تفنگ تَهپُر که قدرت آتش را به میزان زیادی گسترش میداد، پیشرفت بزرگتری بهحساب میآمد. تفنگهای کتلینگ، مسلسلهای ماکسیم و توپهای سبک صحرایی در افزایش قدرت نظامی ملل اروپایی بسیار مؤثر بود. ساخت قایقهای توپدار و مجهز به موتورهای سوختی موجب شد که قدرت دریایی اروپایی بتواند از گذرگاههای آبی مانند نیجر، سند و یانگتسه به درون کشورهای غیراروپایی گسترش یابد.
شاید بتوان گفت که شدیدترین نمونۀ اختلاف قدرت اروپا با ملل دیگر در جریان نبرد اُمدورمان (omdurman) در ۱۸۹۸ آشکار شد؛ زیرا در این نبرد مسلسلهای ماکسیم و تفنگهای لی-اینفیلد که در اختیار قوای انگلستان بود، ظرف یک روز توانست ۱۱ هزار نفر از دراویش را در برابر ۴۸ نفر تلفات تارومار کند. در ربع آخر قرن نوزدهم، قوای نظامی دول اروپایی افزایشی چشمگیر داشت. در چهل سال -از ۱۸۷۲ تا ۱۹۱۲- رشد هزینههای نظامی و دریایی دول اروپایی به شرح زیر بود:
در آلمان ۳۳۵٪،
در روسیه ۲۱۴٪،
در ایتالیا ۱۸۵٪،
در انگلستان ۱۸۰٪،
در اتریش- مجارستان ۱۵۵٪،
و در فرانسه ۱۳۷٪.
روند رقابت تسلیحاتی در دهۀ اول قرن بیستم، براساس اصول موازنۀ قوا، به تضعیف آن اصل منجر شد.
در این سالها هر یک از قدرتها افزایش توان نظامی قدرت مقابل را نه بهعنوان تلاش برای افزایش توان دفاعی، بلکه بهعنوان تلاش برای افزایش توان تهاجمی تلقی میکرد و در نتیجه رقابت تسلیحاتی کارکرد بازدارندگی نداشت و حتی قدرتها را تحریک میکرد تا در حمله پیشدستی کرده و قدرت مقابل را غافلگیر کنند.
📚منبع: تاریخ روابط بینالملل (۱۸۷۰_۱۹۴۵)، نوشتهٔ مجید بزرگمهری، نشر سمت، ص۱۷۶_۱۷۷.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🟩کنفوسیوس که بود و تعالیماش چه بود؟
کُنفوسیوس (به چینی: 孔夫子) فیلسوف، نظریهپرداز سیاسی و معلم چینی است که در چین باستان زندگی میکرد. وی در ۵۵۱ پیش از میلاد در ایالت کوچک لو که امروزه بخشی از استان جدید شاندونگ است متولد شد و در ۴۷۹ پیش از میلاد در گذشت. والدینش، که در زمان کودکی او زندگی را بدرود گفتند، او را کونگ-چیُو (به معنی تَپه) نامیدند.
نام کنفوسیوس از کلمهٔ کونگ فوزِ، به معنای «استاد بزرگ، کونگ» گرفته شدهاست. آموزههای کنفوسیوس اجتماعی بودند نه مذهبی. او هرگز ادعا نکرد از جانب خدا آمدهاست یا حقیقت در انحصار اوست. از خود هیچ اثر مکتوبی به جای نگذاشت اما پس از مرگش برخی از شاگردانش گفتههای او را در کتابی به نام منتخبات کنفوسیوس منتشر کردند. کنفوسیوس از همهٔ فلاسفهٔ چین در دنیا نامآورتر است.
عمدهترین کار کنفوسیوس این بود که هر آنچه که از فرزانگان کهن برگزیده بود، گرد آورد و بر مبنای این میراث یک نظام جامع فلسفی بنیاد نهاد. این فلسفه در طی بیست و پنج قرنی که چراغ راه ملت چین بودهاست توانسته عادات و تفکر ملت چین را شکل ببخشد.
@amniatemeli
جوانترین دولت بعد از انقلاب کدام بود؟ /مقایسه سن وزیران دولت رئیسی و روحانی /معرفی جوانترین وزیران دنیا
🔹جوانترین عضو کابینه رئیسی، حجتالله عبدالملکی گزینه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۴۰سال سن و مسنترین وزیر هم احمد وحیدی با ۶۳ سن برای تصدی وزارت کشور است. میانگین سنی وزیران دولت سیزدهم بیش از ۵۲ سال است و اختلاف میانگین سنی وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم نسبت به دولت یازدهم ۵سال و نسبت به دولت دوازدهم ۷ سال کمتر است. (میانگین سنی دولت یازدهم ۵۷ و دولت دوازدهم ۵۹سال بود.)
🔹همچنین میانگین سنی کابینه اول دولت هاشمی رفسنجانی ۴۱سال، کابینه دوم دولت هاشمی رفسنجانی ۴۴سال، کابینه اول دولت اصلاحات ۴۵سال، کابینه دوم دولت اصلاحات ۴۷سال، کابینه اول دولت محمود احمدینژاد ۴۹سال، کابینه دوم دولت محمود احمدینژاد۵۰سال، دولت یازدهم ۵۷ و میانگین سنی دولت دوازدهم ۵۹ سال بوده است. همچنین از میان وزیران دولت سیزدهم ۱۴ نفر دارای مدرک دکتری، ۴ نفر دارای مدرک تحصیلی مهندسی و یک نفر دارای مدرک اجتهاد هستند. /همشهری
@amniatemeli
28.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ ماجرای ترور در تونس؛ ۱۹۸۸
قسمت دوم
🔹خلیل الوزیر معروف به ابوجهاد همراه با یاسر عرفات جنبش فتح را پایه گذاری کردند، او عملا معاون یاسر عرفات بود
ماجرای ترور ابوجهاد توسط اسرائیل را ببینید
@amniatemeli
31.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | امام حسن مجتبی(ع)، احیاءکننده نهضت اسلام
✏️ روایتی از حضرت آیتالله خامنهای درباره دوران مبارزات امام حسن مجتبی علیهالسلام
🗓 انتشار به مناسبت هفتم صفر؛ سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیهالسلام
#امام_حسن_مجتبی #امام_خامنهای
@amniatemeli
🔴چین دارای پویاترین بازار جهان است و دفتر IP آن بیشترین تعداد ثبت علامت تجاری را در سطح جهان دریافت میکند
@amniatemeli
🔺لذتگرایی
🔸طبق نظریه لذتگرایی، خوشبختی را میتوان به سادگی به عنوان تجربۀ لذت تعریف کرد. طبق این دیدگاه، فرد خوشبخت کسی است که در زندگیاش بیشتر از ناراحتی و درد، لذت دارد. بنابراین خوشبخت بودن به معنای احساس خوب داشتن است. به عبارت دیگر، هیچ تفاوتی بین «خوشبخت بودن» و «احساس خوشبختی» وجود ندارد.
فلاسفه مشهوری مانند اپیکور (فیلسوف یونانی باستان)، جرمی بنتام و جان استوارت میل (فلاسفه انگلیسی مدرن) لذتهای فکری (مانند خواندن کتاب) را نیز به همراه لذتهای جسمی (مانند رابطه جنسی) در ذیل تعریف خوشبختی گنجاندهاند.
اما با وجود این که بسیاری از ما خوشبختی را با احساس خوب مرتبط میدانیم، بسیاری از فلاسفه معتقدند که لذتگرایی اشتباه است.
زیرا اولاً ممکن است فردی خوشبخت باشد بدون اینکه احساس خوبی داشته باشد (مثل وقتی که یک فرد خوشبخت دنداندرد دارد) و همچنین ممکن است فردی احساس خوبی داشته باشد بدون اینکه خوشبخت باشد (مثل وقتی که یک فرد ناشاد در حال گرفتن ماساژ است). بنابراین از نظر فیلسوفان مخالف لذتگرایی، از آنجا که «خوشبختی» و «لذت» میتوانند از هم جدا شوند، نمیتوانند یک چیز باشند.
ثانیاً به نظر میرسد که خوشبختی و لذت ویژگیهای متفاوتی داشته باشند. لذتها معمولاً گذرا، ساده و سطحی هستند (به لذت خوردن بستنی فکر کنید)، در حالی که خوشبختی قرار است ماندگار، پیچیده و عمیق باشد. اما چیزهایی که ویژگیهای متفاوتی دارند نمیتوانند یکسان باشند و بنابراین خوشبختی نمیتواند همان لذت باشد.
این استدلالها نشان میدهند که خوشبختی و لذت یکسان نیستند. با این حال، تصور یک فرد خوشبخت که هرگز احساس خوبی نداشته باشد، دشوار است. بنابراین، شاید خوشبختی «شامل» لذت باشد اما با آن «یکسان» نباشد.
@amniatemeli
36.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / الی کوهن؛ جاسوس موساد در حکومت سوریه /قسمت اول
@amniatemeli
🔺نظریه فضیلت
🔸طبق نظریه فضیلت، خوشبختی نتیجه پرورش فضایل (چه اخلاقی و چه فکری) مانند حکمت، شجاعت، اعتدال و صبر است. طبق این دیدگاه یک فرد خوشبخت کسی است که به اندازه کافی با فضیلت باشد. بنابراین خوشبخت بودن به معنای پرورش نفس و شکوفا شدن در نتیجه آن است. این دیدگاه به طور مشهوری توسط افلاطون، ارسطو و رواقیان مطرح شده است.
ارتباط دادن خوشبختی با فضیلت این مزیت را دارد که خوشبختی را به عنوان یک پدیده ماندگار، پیچیده و عمیق در نظر میگیرد. همچنین توضیح میدهد که چگونه خوشبختی و لذت میتوانند از هم جدا شوند، زیرا فردی میتواند با فضیلت باشد بدون اینکه احساس خوبی داشته باشد، و فردی میتواند احساس خوبی داشته باشد بدون اینکه با فضیلت باشد.
با این وجود، نظریه فضیلت نیز از نظر برخی از فیلسوفان قابل انتقاد است. بخش مهمی از «با فضیلت بودن» عبارت است از «خوب بودن از نظر اخلاقی». اما آیا افراد غیراخلاقی همیشه ناشاد هستند؟ دستکم بعضی از فیلسوفان فکر میکنند که آدمهای فاقد فضایل اخلاقی نیز میتوانند خوشبخت باشند.
نکته مشابهی در مورد فضیلت فکری نیز میتوان مطرح کرد: آیا افراد نادان یا غیرمنطقی همیشه ناشاد هستند؟ در واقع، برخی از این افراد به نظر میرسد دقیقا به دلیل نقصهای فکری خود خوشبخت هستند. همانطور که یک جملۀ مشهور میگوید: «ندانستن باعث خوشبختی است»!
اما نظریهپردازان فضیلت پاسخی در اینجا دارند. پاسخ آنها این است که شاید برخی از افراد غیراخلاقی خوشبخت «به نظر برسند»، اما این به این معنی نیست که آنها در سطحی عمیقتر «واقعاً» خوشبخت هستند. همین موضوع در مورد افرادی که فاقد فضایل فکری هستند نیز صدق میکند: نادانی ممکن است به خوشبختی منجر شود، اما آن خوشبختی، خوشبختی واقعی نیست. بنابراین به نظر میرسد در این مسائل جای بحث وجود دارد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم تاریخی از مجلس شورای ملی و غرش نماینده با غیرت مجلس با بُغض به واگذاری استان بحرین توسط شاه به انگلیس
@amniatemeli
🔺نظریه ارضاء خواستهها
🔸طبق نظریه ارضاء خواستهها، خوشبختی شامل به دست آوردن و برآورده شدن آن چیزی است که میخواهید و فرقی هم نمیکند که آن چیز چه باشد. طبق این دیدگاه، فرد خوشبخت کسی است که بسیاری از خواستههایش برآورده شده است؛ و هرچه خواستههای بیشتری برآورده شود، او خوشبختتر است.
اما با وجود این که به دست آوردن آنچه میخواهید میتواند منبع خوشبختی باشد، یکی گرفتن خوشبختی با برآورده شدن خواستهها از جهاتی مشکلساز است.
زیرا این نظریه این مفهوم را دارد که تنها راه خوشبختتر شدن، برآورده شدن یک خواسته است. این به نظر اشتباه میآید. زیرا گاهی اوقات خوشبختی ما با دریافت چیزی که قبلاً «نمیخواستیم» افزایش مییابد؛ مانند یک مهمانی سورپرایز تولد یا مجبور شدن به مراقبت از گربه همسایه. این نشان میدهد که برآورده شدن «خواستهها» برای خوشبختی ضروری نیست (زیرا «ناخواستهها» هم میتوانند در خوشبختی دخیل باشند).
بهعلاوه، ارضاء خواستهها همیشه برای خوشبختی کافی نیست. به عنوان مثال کاملا معمول است که افراد وقتی به آنچه میخواهند میرسند، احساس ناامیدی میکنند. ظاهرا بسیاری از دستاوردها، مانند کسب یک مدرک یا برنده شدن در یک مسابقه، به هیچ وجه آن خوشبختی طولانیمدتی را که انتظار داشتیم، به ارمغان نمیآورند.
بنابراین، حتی اگر به دست آوردن آنچه میخواهیم گاهی ما را خوشبخت کند، این مثالها نشان میدهد که خوشبختی بستگی تام و تمامی به برآورده شدن خواستهها ندارد و با آن یکی نیست.
@amniatemeli
43.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
🎤سخنرانی شهید اسماعیل هنیه در مراسم اقامه نماز بر پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران مجاهد او
۱۳۹۸/۱۰/۱۶
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس جناب آقای اسماعیل هنیه را به آزادگان جهان و امت اسلام، تسلیت عرض میکنیم.
@amniatemeli
/فارن پالیسی/
▫️با دکترین سیاست خارجی کاملا هریس آشنا شوید
#بخش_اول
"فارن پالیسی" نوشت: اکنون که ظاهرا کاندیداتوری کامالا هریس به عنوان نامزد اصلی دموکرات ها در انتخابات ماه نوامبر آمریکا مسجل گشته است، یکی از بزرگترین سوالاتی که در واشنگتن و پایتخت های خارجی مطرح است این است که در صورت راهیابی هریس به کاخ سفید در ماه نوامبر، دکترین سیاست خارجی دولت وی به چه شکلی خواهد بود.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: احصاء تمایزات میان نظرات سیاست خارجی جو بایدن و نظرات کامالا هریس کار آسانی نیست زیرا هر دوی آنها در طی 3 سال و نیم اخیرا در مسائل سیاست خارجی و امنیت ملی کاملا هم راستا با یکدیگر قدم برداشته اند. اما هریس قبلا یک بار هم ولو به صورت خیلی کوتاه در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری حضور داشته و در فاصله سال های 2017 تا 2021 نیز عضو سنای آمریکا بود. بنابراین سابقه مواضع سیاسی مستقل وی چندان هم شبیه یک لوح کاملا سفید نیست.
موضعی که هریس در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 در قبال چین اتخاذ کرد کاملا نزدیک به سیاست کاخ سفید در طی حدود 4 سال گذشته بوده است یعنی دنبال کردن رقابت و همکاری با پکن به صورت همزمان. وی در سپتامبر 2019 در مناظره ای گفت: «(چین) محصولات ما از جمله دارایی های فکری ما را سرقت می کند. آنها محصولات غیراستاندارد را با قیمت پایین وارد اقتصاد ما می کنند. آنها باید بابت این اقدامات حساب پس بدهند.» وی در عین حال اضافه کرد که ایالات متحده باید در مسائل کلیدی نظیر تغییرات اقلیمی با چین همکاری نماید.
اما در عین حال نگاه وی در زمینه تعرفه ها با نگاه دولت بایدن متفاوت است. وی از تعرفه های وضع شده توسط دولت ترامپ بر کالاهای چینی انتقاد کرده و گفته که یک «دموکرات حمایت گرا» نیست. این در حالی است که دولت بایدن عمدتا تعرفه های دوران ترامپ را حفظ کرده و بسیاری از دموکرات هایی که قبلا ضد تعرفه ها بودند، از جمله جانت یلن، وزیر خزانه داری دولت بایدن پس از دوران کرونا و افزایش رقابت با چین از این تعرفه ها حمایت نموده اند.
به طور کلی به عقیده کارشناسان بعید است رویکرد هریس در قبال چین تغییر قابل توجهی نسبت به رویکرد دولت بایدن داشته باشد.هند یکی از درخشان ترین نقاط در کارنامه دولت بایدن از حیث روابط دوجانبه بوده است. واشنگتن به نحو فزاینده ای این روابط را یک اقدام توازن بخش مهم در برابر چین دانسته و دهلی نو را یک شریک کلیدی در استراتژی کلان ایندو-پاسیفیک ایالات متحده می داند. "امور دفاعی و تکنولوژی" به طور ویژه ستون های اصلی روابط آمریکا و هند به شمار می روند و چندین توافق و ابتکار در جریان سفر سال گذشته نخست وزیر هند به واشنگتن به امضا رسیده است. به عقیده کارشناسان، بعید است سیاست دولت هریس در قبال هند تغییر مهمی نسبت به سیاست دولت بایدن داشته باشد.هریس بیش از هر کاندیدای ریاست جمهوری دیگری دارای روابط شخصی با هند است زیرا مادر وی از هند به ایالات متحده مهاجرت کرده و هریس بارها به تاثیر مادرش در زندگی شخصی و نظراتش اشاره کرده است. اما از نظر سیاسی بعید است این روابط شخصی تاثیری بر سیاست های هریس داشته باشد. مایکل کوگلمن، مدیر انستیتوی جنوب آسیا در مرکز ویلسون گفت: «مطمئنا روابط خانوادگی هریس با هند چیزی است که احتمالا او از آنها برای رساندن احساس قرابت خود به هند استفاده خواهد کرد... اما از نظر سیاست واشنگتن در قبال هند، هیچ تفاوتی بین او و بایدن نخواهد بود.»
احتمالا مهمترین بحران سیاست خارجی ای که هریس در صورت پیروزی در ماه نوامبر به ارث خواهد برد، جنگ اسرائیل و حماس در غزه است و سابقه معاون رئیس جمهور در قبال اسرائیل و جنگ غزه به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرد تا نشانه های حاکی از ادامه سیاست بایدن یا عدول از آن توسط دولت احتمالی هریس مورد تفسیر و پیش بینی قرار گیرد.بررسی سوابق رای دهی و سخنرانی های عمومی هریس نشان می دهد که بعید است او تغییر عمده ای در سیاست آمریکا در قبال جنگ غزه یا منازعه اسرائیلی فلسطینی ایجاد نماید. دیوید ماکووسکی یکی از مشاوران ارشد فرستاده ویژه آمریکا در مذاکرات اسرائیلی فلسطینی گفت: «با توجه به گفته های قبلی وی، به نظر می رسد که هریس راه بایدن را ادامه خواهد داد.»
@amniatemeli
/فارن پالیسی/
▫️با دکترین سیاست خارجی کاملا هریس آشنا شوید
#بخش_پایانی
از زمان حمله 7 اکتبر حماس، هریس عمدتا از سیاست دولت بایدن دنباله روی نموده یعنی بر حق دفاع مشروع اسرائیل تاکید و در عین حال به آرامی انتقادات خود از ماهیت بی وقفه حملات اسرائیل انتقال نموده است. هریس همچنین خواستار یک توافق آتش بس شده که متضمن آزادی گروگان ها باشد. اما در برخی مواقع نیز حداقل به صورت کلامی تفاوتی در مواضع وی با مواضع دولت بایدن مشاهده شده است. استیون کوک تحلیلگر شورای روابط خارجی در این باره گفت: «گاهی اوقات وی پا را فراتر نهاده و بیش از رئیس جمهور از اسرائیلی ها انتقاد کرده است.»
مهاجرت نیز یکی از مسائل سیاست خارجی است که احتمالا آسان ترین سنجه برای ارزیابی استراتژی احتمالی دولت هریس خواهد بود زیرا موضوع مهاجرت بخشی کلیدی از اقدامات وی در قامت معاون رئیس جمهور بوده است.جمهوری خواهان هریس را "سزار مرزی" دولت بایدن خوانده و بابت آنچه ناکامی در اجرای یک وظیفه مهم می خوانند به وی تاخته اند. آن وظیفه به گفته نیکی هیلی، فرماندار سابق کارولینای جنوبی "حل (مشکل) مرز" بوه است. اما کارشناسان مهاجرت تاکید دارند که دستور کار هریس از جهت گستردگی بسیار محدود بوده و وی هرگز به عنوان "سزار مرزی" دولت بایدن منصوب نگشته است. (الخاندرو مایورکاس مسئول امور امنیت داخلی و خاویر بکرا وزیر بهداشت و خدمات انسانی مسئول امور مرزی هستند)
در واقعیت هریس مسئول پیشبرد تلاش های دولت بایدن برای تعامل با سه کشور آمریکای مرکزی یعنی هندوراس، گواتمالا و السالوادور برای کمک به برطرف ساختن "دلایل ریشه ای" مهاجرت نظیر مشکلات اقتصادی، خشونت و سرکوب سیاسی بوده است.رویکرد گسترده تر دولت بایدن در مرزهای جنوبی نمونه ای از استراتژی احتمالی هریس در زمینه موضوع مهاجرت است. در ماه ژوئن و پس از امضای یک دستور اجرایی جنجالی که جلوی درخواست پناهنگی را در هنگام بالا رفتن حجم ورودهای غیرقانونی می گرفت، تعداد عبور غیرقانونی از مرز به پایین ترین رقم در طی سه سال گذشته رسید.
دوریس میسنر، کمیسیونر سابق مهاجرت آمریکا در این باره گفت: «(دولت بایدن) تلاش بسیار زیادی کرده تا سیاست هایی را اعمال کند که سیاست های اجرایی موثری هستند اما در عین حال بر این نکته واقف است که ما کشوری مهاجر هستیم و آنها می خواهند سیاست هایی داشته باشند که ادامه مهاجرت را ممکن سازد.»
پیشینه هریس به عنوان یک کالیفرنیایی، دادستان کل سابق و فرزند دو مهاجر دیدگاه او را در خصوص این موضوع شکل داده است و مطمئنا اگر به ریاست جمهوری برسد این روند را ادامه خواهد داد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری دیدنی از تمرین حمله به یکی از پایگاه های رژیم صهیونیستی با موشک های عماد، قدر، خیبرشکن و موشک شهید سلیمانی در خشکی و دریا
🔹بعد از جنگ تحمیلی، اولین نمایش بزرگ قدرت بکارگیری دفاع موشکی ایران در سال ١٣٨۴ برای زدن مقر منافقین در عراق با ده ها موشک بالستیک ساخت ایران بود. #مستند
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡️ محتوای دروغ چگونه ساخته میشود؟
🎬 برشی از فیلم «سگ را بجنبان» محصول سال ۱۹۹۷ آمریکا، دربارهٔ ساخت روایتهای جعلی علیه کشورها.
#سواد_رسانه
#روایت_ساختگی
#جنگ_روایت_ها
@amniatemeli