هدایت شده از خبرگزاری بسیج گیلان
مادر شهیدان عزمی از دوران کودکی فرزندش می گوید
مادر شهیدان ابوطالب و محمد عزمی در گفتگو با خبرگزاری بسیج گیلان ،از دوران کودکی یکی از فرزندان شهیدش گفت.
✍مشروح خبر+فیلم 👇
basijnews.ir/00eVkG
#بسیج_نیوز
#خبرگزاری_بسیج_گیلان
🆔 @basijguilan
https://rubika.ir/basij_guilan
⁉️ آیا خون مدافعان حرم هدر رفت؟!!
پاسخ امام خمینی(ره) به شبهه این روزها:
جنگ ما جنگ حق و باطل بود و تمام شدنی نیست، جنگ ما جنگ فقر و غنا بود، جنگ ما جنگ ایمان و رذالت بود و این جنگ از آدم تا ختم زندگی وجود دارد.
چه کوته نظرند آنهایی که خیال میکنند چون ما در جبهه به آرمان نهایی نرسیدهایم، پس شهادت و رشادت و ایثار و از خودگذشتگی و صلابت بیفایده است!
من در اینجا از مادران و پدران و خواهران و برادران و همسران و فرزندان شهدا و جانبازان به خاطر تحلیلهای غلط این روزها رسماً معذرت میخواهم و از خداوند میخواهم مرا در کنار شهدای جنگ تحمیلی بپذیرد.
صحیفه امام، ج۲۱، ص۲۸۴
🕹انجمن راویان دفاع مقدّس آستانه اشرفیه 🕹
🆔 @anjomanraviyanastaneh
"شهادت عاشقانه" خاطره ای از شهید وحید محمدی
📌وحید محمدی ارادت عجیبی به حضرت زهرا ( س ) داشت . الگوی زندگی او مادر رزمندگان ، حضرت صدیقه طاهره بود، ولی تقریبا کسی از این موضوع اطلاع نداشت .
🔸مادرش می گفت :بعد از شهادت وحید او را در خواب دیدم . خودش برای من نحوه شهادتش را تعریف کرد. اما مطلبی را گفت که خیلی عجیب بود .
🔹وحید گفت : من مشغول زدن تانک های دشمن بودم . یکباره حضرت زهرا ( س ) را دیدم !با تعجب گفتم : حضرت زهرا ( س ) ؟!
▪️وحید حرفم را تایید کرد و ادامه داد : وقتی به طرف دشمن می رفتم و مشغول شلیک بودم یک باره دیدم که حضرت صدیقه طاهره ( س ) آغوش خود را گشودند و به سمت من می آند !
▫️من ابتدا سعی می کردم که تیر من به ایشان نخورد . اما هرچه به اطراف نگاه کردم دیگر تانک های دشمن را ندیم ! در آن شرایط فقط گنبد و بارگاه نورانی و مقدس ( کربلا ) را دیدم .
🔻در این حال بودم که یک ضربه را به بدنم احساس کردم و مادرمان حضرت زهرا ( س ) مرا در آغوش گرفتند . دیگر هیچ دردی احساس نکردم .
#شهید_وحید_محمدی
🌺شادی ارواح مطهر شهدا صلوات....
🕹انجمن راویان دفاع مقدّس آستانه اشرفیه 🕹
🆔 @anjomanraviyanastaneh
انجمن راویان دفاع مقدس آستانه اشرفیه
مادر شهیدان عزمی از دوران کودکی فرزندش می گوید مادر شهیدان ابوطالب و محمد عزمی در گفتگو با خبرگزاری
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان، «صدیقه شهدی» مادر شهیدان ابوطالب و محمد حسین عزمی، با نقل خاطراتی از فرزندان شهیدش، دلها را به تپش انداخت.
✅در میان این خاطرات، داستانی از دوران کودکی شهید محمدحسین عزمی دلربایی خاصی داشت.
✅محمدحسین در ایام محرم، با شجاعتی کودکانه تصمیم به حضور در هیئت گرفت. در حرم آقا سید محمد، به همراه چند دوست راهی هیئت شد و در حین بازیگوشی به درون چاه افتاد. اما با تلاش بیوقفه و کمک کفشداری حرم، از چاه بیرون آمد.
✅وقتی مادرش از او پرسید که چرا به هیئت رفتی، محمدحسین با صداقتی کودکانه پاسخ داد: «هر کجا که دسته حسین (ع) و نام حسین باشد، من هم آنجا هستم».
✅این خاطره قلب مادر را گرم میکرد، ولی پرسشی در دل داشت: چرا محمدحسین به جنگ رفت؟ اما پاسخ این پرسش، در همان جملهی ساده شهید نهفته بود: «هر کجا نام حسین باشد، من میروم». آری، او به فرمان حسین زمان، امام خمینی (ره)، لبیک گفت و در نهایت به شهادت رسید.
✅شهید ابوطالب اصلی فرزند محمد تقی متولد ۱۸ آبان ۱۳۴۶ که ۲۳ تیر ۱۳۶۵ در اشنویه ارومیه به شهادت رسید
✅شهید جاویدالاثر محمد حسین عزمی فرزند محمد تقی ۳ دی ماه ۱۳۴۲ که ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۱ در عملیات بیت المقدس خرمشهر به شهادت رسید.
🕹انجمن راویان دفاع مقدّس آستانه اشرفیه 🕹
🆔 @anjomanraviyanastaneh
هدایت شده از انجمن راویان دفاع مقدس آستانه اشرفیه
#جهاد_همچنان_ادامه_دارد
♨️واریزی مرحله ی اوّل #پویش_ایران_همدل
٠٠٠/٠٠٠/۲۱۵ ریال
📆جمعه ۱۱ آبان ۱۴٠۳ نماز سیاسی - عبادی جمعه
♨️واریزی مرحله ی دوم #پویش_ایران_همدل
۵٠٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال
📆یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴٠۳ - پست بانک شعبه امام خمینی ( ره ) آستانه اشرفیه
#جهاد_همچنان_ادامه_دارد
🕹#مرحله_ی_سوم این پویش جهت حمایت از جبهه مقاومت لبنان و غزّه همچنان ادامه دارد ....
با واریز به شماره کارت
👇روی شماره کارت بزنید کپی میشه👇
۵۸۹۲۱٠۱۶۱۲۷۵٠۷۲۵به نام : غلامحسین حجت انصاری 📱شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال فیش واریزی به ایتا و همچنین اهدای هدایای غیر نقدی 👇روی شماره #تلفن بزنید کپی میشه👇
•۹۱۱۱۴۳۲۴۴۸🔷 انجمن راویان دفاع مقدّس آستانه اشرفیه 🔷 🕹انجمن راویان دفاع مقدّس آستانه اشرفیه 🕹 🆔 @anjomanraviyanastaneh
🌹سالروز عملیات #کربلای_چهار و پرکشیدن 175 #شهید_غواص گرامی باد
🌹 سوم دی ماه ۱۳۶۵ مصادف است با روزی که رزمندگان غواص برای عملیات کربلای ۴ به آب زدند و ۳۰ سال بعد با دست های بسته بازگشتند.
#هدیه_به_روح_مطهرشان_فاتحه_مع_الصلوات
#دفاع_مقدس
#فتح_قله
#قهرمان_وطن
🔷مُهر نماز
☑️روزي به همراه سردار خوش سيرت و جمعي از دوستان مي رفتيم، آفتاب وقت اقامه نماز ظهر را اعلام مي كرد، سردار دستور دادند، نماز بخوانيم و سپس حركت كنيم! بعضي از بچه ها به دنبال آب و عده اي براي يافتن جانماز و سنگي مناسب خاك هاي اطراف را مي كاويدند . آقا مهدي در حالي كه اندوه چهره اش را فرا گرفته بود خطاب به همراهان گفت: «تعجب مي كنم حتي قماربازها هميشه وسيله قمارشان را به همراه دارند اما شما چيزي را كه روزانه چندين بار استفاده مي كنيد به همراه نداريد. »
✔️راوی : آقای تقی رجبی
#شهید_عارف_مهدی_خوش_سیرت
#شهید_خوش_سیرت
#فاتح_مائوت
#نصر_۴
#چورکوچان
#کنگره_شهدای_گیلان
#آستانه_اشرفیه
#حضرت_سید_جلال_الدین_اشرف_علیه_السلام
🕹انجمن راویان دفاع مقدّس آستانه اشرفیه 🕹
🆔 @anjomanraviyanastaneh
🕹نماز شب
🔷شبي از شب هاي تابستان ۶۳ ، در پادگان شهيد «بيگلو اهواز»، شب را ميهمان گردان مالك اشتر و آقا مهدي بودم. تا پاسي از شب صحبت ياران سفر كرده بود و پرستوهاي آستانه اي، خاطرات پرواز و با هم بودن ها كه قند مكرر بود و استخوان لاي زخم، از ماندن ما و رفتن آن ها!... در چادر آقا مهدي خوابيدم، هنوز ساعتي به فريضه صبح مانده بود كه آقا مهدي طبق عادت از چادر خارج شد. مي دانستم براي خواندن نماز شب بپا خاسته است. اذان صبح را كه شنيديم، وضو گرفتيم و منتظر شديم كه نماز را به امامت آقا مهدي كه پيش نماز گردان بود، بخوانيم.
گفتم: سري به چادرهاي همسايه بزنم. بعضي از بچه ها هنوز خواب بودند براي نماز صبح صدايشان كردم، تعدادي گفتند: نماز صبح را ساعتي پيش خوانديم. گفتم: عزيز من! همين الان اذان گفتند، شما كي؟ نماز چي! خوانديد؟! گفتند: آقا مهدي داشت نماز مي خواند، شايد يك ساعت پيش! ما هم نماز خوانديم و خوابيديم. خنده امانم را بريده بود، گفتم: آقا مهدي داشت نماز شب مي خواند. حيرت بچه ها در خواب و بيداري ديدني بود، ناگهان خنده فرا گيرشد همگي مي خنديديم، بچه ها پا شدند و همگي نماز صبح را به امامت آقا مهدي خوانديم » ♨️راوی : آقای حسین داداشی
#شهید_عارف_مهدی_خوش_سیرت
#شهید_خوش_سیرت
#فاتح_مائوت
#نصر_۴
#چورکوچان
#کنگره_شهدای_گیلان
#آستانه_اشرفیه
#حضرت_سید_جلال_الدین_اشرف_علیه_السلام
🕹انجمن راویان دفاع مقدّس آستانه اشرفیه 🕹
🆔 @anjomanraviyanastaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهیدان_عشق_هم_مدیون_شماست
💢سالروز شهادت شهدای غواص گرامی باد
🔺عملیات کربلای ۴ عملیات نظامی تهاجمی نیروهای مسلح ایران در خلال جنگ ایران و عراق بود، که در دیماه ۱۳۶۵ به فرماندهی سپاه پاسداران انجام شد.
🥀🥀🥀
🕹انجمن راویان دفاع مقدّس آستانه اشرفیه 🕹
🆔 @anjomanraviyanastaneh
🌹شهید عارف مهدی خوش سیرت
🌸🌸 🌸🌸
برادرم ؛
هیچ وقت #زندگی_بدون_قرآن را قبول مکن و در پناه قرآن زشتی ها را از خودمان دور کنیم و با توسل و تمسک به قرآن خوبی ها را در خود پرورش دهیم و بارور کنیم.
#شهید_عارف_مهدی_خوش_سیرت
#شهید_خوش_سیرت
#فاتح_مائوت
#نصر_۴
#چورکوچان
#کنگره_شهدای_گیلان
#آستانه_اشرفیه
#حضرت_سید_جلال_الدین_اشرف_علیه_السلام
🕹انجمن راویان دفاع مقدّس آستانه اشرفیه 🕹
🆔 @anjomanraviyanastaneh