✅ رمز انتخاب شهداء
✍استاد #علی_صفایی_حائری
💠در هر راهى رنج و گرفتارى هست و براى تمامى مردم تحول و گردش هست.
و با همين رنج و تحول؛ مؤمنِ عاشق مشخص مىشود و غفلت زدهى موقعيتها و غايب و گرفتار در نعمتها كه بر خود ستم كردهاند و حركت خود را در گرو شرايط و امكانات گذاشتهاند كنار مىروند. و شهدا كه حضور مستمر داشتهاند انتخاب مىشوند و گواهان اتخاذ مىشوند، مؤمن غربال مىشود و كافر به هلاك مىرسد.
💠بهشت بدون جهاد و صبر به دست نمىآيد و با همين جهاد و شهادت است كه تمناى كسانى كه آرزوى مرگ را داشتند، ولى با ديدار آن،به آن خيره شدند و ايستادند، محك مىخورد. و همينطور صبر و استقامت آنهايى كه همراه محمد و پس از محمد (صلى الله عليه و آله) از راه او باز نمىگردند و پشت نمىكنند، مشخص مىشود، كه خدا صابر را مشخص مىكند و به شاكرها پاداش مىدهد.
📚 وارثان عاشورا، (صفحه 64)
🌐 @ashora_karbala
imam_ali.pdf
2.1M
📚پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
(اعلام الهدایه _ #پیشوایان_هدایت ) برای مطالعه یک دوره کاملِ سیره اهل بیت(ع)
✍مؤلف:سید منذر حکیم
📕 جلد دوم➖زندگانی امیرالمؤمنین (علیه السلام)
#رهبر_انقلاب
🔻امیرالمؤمنین (علیه السلام) یک الگوی کامل برای همه است. جوانیِ پرشور و پرحماسه او الگوی جوانان است. حکومت سراسر عدل و انصاف او الگوی دولت مردان است. زندگی سراپا مجاهدت و سراپا مسئولیت او الگوی همه مؤمنان است. آزادگی او الگوی همه آزادگان جهان است. سخنان حکمت آمیز و درس های ماندگار او الگوی عالمان و دانشمندان و روشن فکران است.
📕این کتاب به بخشهای مختلف زندگانی امیرالمؤمنین(ع) نگاه دقیقی داشته و ابعاد مختلف شخصیت و دورانهای زندگانی حضرت را بررسی مینماید
⬅️بخش اول: جلوه هايى از شخصيّت امام على(عليه السلام)
⬇️ بخش دوم مراحل زندگی حضرت امیر( ع)
1⃣مرحله نخست:
از ولادت تا بعثت مبارك پيامبر(ص
2⃣مرحله دوم:
از بعثت تا هجرت به مدینه
3⃣مرحله سوم:
از هجرت تا وفات رسول اکرم(ص)
4⃣مرحله چهارم:
وقایع بعد از وفات رسول الله(ص)
و بررسی ابعاد مختلف سقیفه
5⃣مرحله پنجم:
امام علی در دوران خلفاء ثلاثه( ابوبکر و عمر و عثمان)
6⃣مرحله ششم:
دوران حکومت امیرالمؤمنین(ع) و دشواریهای راه(ناکثین و قاسطین و مارقیین)
⬅️بخش آخر ميراث علمى امام على(ع)
📕کتابی بسیار ارزنده است که در عین موجز بودن و فشردگی بحث، از غنای کامل برخوردار است و با تحقیقی کافی و وافی که برای آن انجام پذیرفته، میتواند به عنوان یکی از منابع بسیار خوب تاریخی مورد استفادهی عموم مردم و نیز محققان حوزوی و دانشگاهی قرار گیرد.
🌐 @ashora_karbala
مناجات-و-روضه-بسیار-جانسوز-حضرت-اباعبدالله-علیه-السلام-ویژه-شب-جمعه-استاد-حجت-الاسلام-میرزامحمدی.mp3
2.6M
💠آقای قاضی میفرمود: روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشایش امور است.
🎧روضه #شب_جمعه اباعبدالله الحسین(علیه السلام)
🎙با نوای حجهالاسلام میرزامحمدی
چون دید به نوک نی سرش را خورشید...
بر خاک، تن مطهرش را خورشید....
آرام، حریر نور خود را گسترد....
پوشاند برهنه پیکرش را خورشید...
🍃السّلام عَلیَ الحُسَین (ع) وعَلی عَلِیِ ابن الحُسَین (ع) وعَلی اوْلادِ الحُسَین (ع) و عَلی اَصحابِ الحُسَین(ع)
🌐 @ashora_karbala
#تفسیر_قرآن_کریم
تفسیر آیه ۱۱٧ سوره آل عمران)
💠آیه از واقعیت بسیار تلخی پرده برداری میکند. واقعیت این است که اگر کسی در این عالم؛ مال، جان و توان را برای فخرفروشی و نشان دادن و رساندن به گوش مردم یا برای غلبه بر گروهی مصرف کند، این نوع مصرف و پرداخت یا این نوع انفاق نه تنها برای انفاقکننده کوچکترین سودی ندارد،بلکه به انسانیّت او ظلم کرده و نورانیت فطرت را از بین میبرد
💠انفاق را انجام بدهید اما با مولی معامله کنید نه با مردم و نه با خود دنیا در آن صورت باقی میماند(ما عِنْدَكُمْ يَنْفَدُ وَ ما عِنْدَ اللَّهِ باقٍ) آنچه که نزد شماست تمام میشود، آنچه که نزد خداست باقی میماند ؛ آیه میگوید: سیره گروهی در زندگی این چنین است. يُنفِقُونَ_فعل مضارع است. برنامه حال و آینده اینها انفاق است امّا بعد يَظْلِمون
💠یعنی چه یظلمون؟
یعنی؛ هزینه مالی، توانی و زمانی هست؛ اما در نهایت ثمرهای بر آن مترتب نشده؛ نوری بر جان نیامده؛ چون عمل صالح نور دارد ؛عمل غیر صلح تاریکی و ظلمت است. در پس این عمل رشدی نداشته ؛اثری نداشته است فقط بیهوده هزینه کردن است. کفار علی الدوام مشغول کشت و زرع هستند امّا زراعتی غیر نافع
💠خداوند میفرماید «كَمَثَلِ رِيحٍ» عمل انسان غیر الهی به راحتی از میان میرود، زیرا عمل آنها فاقد ریشه اخلاص است و عمل بدون ریشه هیچگونه استحکامی ندارد؛ امّا عمل انسان الهی در زلزلههای روزگار پایدار است. انسان غير الهی علی الدوام هزينه میپردازد، اما این پرداخت برای دنیا و آخرت او سودمند نیست. اما کوچکترین عمل مؤمنِ مخلص؛ بیشترین اثر را دارد چون ریشه دارد.
🌐 @ashora_karbala
🔰کسی که در روز، مراقبه نمیکند و شب هم وقتش را تلف میکند، کی میخواهد از نجوای «سحر» مُتَنعّم باشد؟!
✍استاد #سید_محمّد_مهدی_میر_باقری
💠انسان بايد در روز چشم و زبانش را کنترل کند و برای اين که «سحر» بيدار شود، مقدمهچينی کند. اين يعنی همان «سارعوا»
💠انسان اگر فرصتها را از دست داد، روز مراقبه نکرد و شب هم وقتش را تلف کرد، پيداست که «سحر» بلند نخواهد شد. کودکی که صبح تا شب در کوچه بازی میکند پيداست شب که پدرش به خانه میآيد خواب است و نمیتواند از او بهرهمند شود.
⁉️ کسی که مواظب خوراک، کلام و چشم خود نيست، کی میخواهد از نجوای سحر مُتنعّم باشد؟!
💠«سارعوا» يعنی فرصتها را از دست ندهيد. مُسارعه يعنی فرصت را از دست ندادن و مترصّدِ فرصتها بودن.
ديدهايد گاهی که شيطان کنار آدم میآيد، تا میخواهيد بِجُنبيد که وضو بگيريد و به نماز جماعت برسيد، نماز تمام شده است.
💠«سارعوا» يعنی اوّلِ اذان در مسجد باش. کسی که وقتی اذان تمام میشود تازه میخواهد وضو بگيرد پيداست که به نماز جماعت نمیرسد. اين که اين قدر میگويند صف اول نماز جماعت ثواب دارد، يعنی اول از همه به مسجد برو و آخر همه از مسجد بيرون بيا.
🌐 @ashora_karbala