#تفسیر_قرآن_کریم
🍃 ثُمَّ كَانَ مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ وَتَوَاصَوْا بِالْمَرْحَمَةِ
(بلد/آیه۱٧)
🍃این كارها كند تا كه از آن كسانى باشد كه ایمان آوردند و سفارش كردند دیگران را به صبر، و سفارش كردند به شفقت به مردم
💠درست نقطه ی مقابل آن خلقیات فاسد؛ بهشت اخلاقی ای است که اسلام برای انسانها تصویر کرده است.
اسلام خواسته است انسانها نسبت به هم مهربان، به سرنوشت هم. به مصالح هم شدیداً علاقه مند و دلبند و دلبسته، از رنجها و اشتباهات یکدیگر متأثّر و متأسّف باشند، یکدیگر را دعا کنند، با یکدیگر با مرحمت رفتار کنند؛ «و تواصوا بالمرحمة»
💠شکیبایی در برابر ایمان به منزله سر برای بدن است، و بزرگتر از آن سفارش کردن دیگران به صبر و شکیبایی است که قله تسلیم به حق و خرسندی از پذیرفتن ناراحتیها در راه رسیدن به آن است، و بزرگتر از صبر بخشندگی و مهربانی است، گاه میشود که در ضمن دعوت کردن مردمان به نیکی از آنان آزار میبینی و بر آن شکیبا میمانی، ولی دلت آکنده از خشم و کینه نسبت به ایشان است، در صورتی که مؤمن واقعی آن کس است که همگان را بخشش و مهربانی او شامل میشود، حتی اگر دشمنان او باشند، و بزرگتر از همه اینها سفارش کردن دیگران به رحمت و مرحمت است و رواج دادن فرهنگ صبر و رحمت در اجتماع.
🌐 @ashora_karbala
🍃فَمَنِ اشْتَاقَ إِلَى الْجَنَّهِ سَلَا عَنِ الشَّهَوَاتِ؛ وَمَنْ أَشْفَقَ مِنَ النَّارِ اجْتَنَبَ الْمُحَرَّمَاتِ؛ وَمَنْ زَهِدَ فِی الدُّنْیَا اسْتَهَانَ بِالْمُصِیبَاتِ؛ وَمَنِ ارْتَقَبَ الْمَوْتَ سَارَعَ إِلَى الْخَیْرَاتِ
🍃آنکس که مشتاق بهشت باشد، شهوات و تمایلات سرکش را به فراموشى مىسپارد و آنکس که از آتش جهنم بیمناک شد از گناهان دورى مىگزیند و کسى که زاهد و بىاعتنا به دنیا باشد مصیبتها را ناچیز مىشمرد و آنکس که انتظار مرگ را مىکشد براى انجام اعمال نیک سرعت مىگیرد
💠در واقع صبر؛ گاه در مقابل شهوت و در مسیر اطاعت خداست و گاه در مقام پرهیز از گناهان و گاه در مقابل مصائب و رنجهاى دنیوى است و گاه در مقابل پایان عمر و مرگ
💠براى اینکه انسان بتواند مواضع خود را در مقابل این امور چهارگانه روشن سازد باید متکى به عقاید صحیح گردد؛ عشق به بهشت او را از غلطیدن در شهوات سرکش دنیا حفظ مىکند و این همان صبر بر طاعت است و ایمان به عذاب الهى و خوف از دوزخ او را از گناهان باز مىدارد، چرا که گویى آتش دوزخ را با چشم خود مىبیند
💠از آنجا که بىتابى در برابر مصائب به دلیل دلبستگىهاى دنیوى است؛ آنکس که زاهد باشد و از این دلبستگىها وا رَهَد؛ مصیبت در برابر او کوچک مىشود و صبر در برابر آن آسان مىگردد
💠حضرت علاوه بر سه شاخه معروف صبر شاخه چهارمى بیان فرموده و آن صبرى است که از انتظار مرگ ناشى مىشود. کسى که در هر لحظه احتمال مىدهد پرونده حیاتش بسته شود با سرعت به سوى کارهاى خیر مىدود تا در فرصت باقىمانده کفه عمل صالح خود را سنگین سازد و این نیاز به صبر و استقامت فراوان دارد
🌐 @ashora_karbala
#شرح_صحیفه_سجادیه
(ادامه شرح دعای ۴۰)
💠ما به این نقطه رسیدیم که جنابعالی از جاذبهی آرزوها خارج و با مرگ انس گرفته و رفیق شدهاید
💠اینجا حضرت میفرمایند:
🍃فَإِذَا أَوْرَدْتَهُ عَلَيْنَا وَ أَنْزَلْتَهُ بِنَا فَأَسْعِدْنَا بِهِ زَائِراً، وَ آنِسْنَا بِهِ قَادِماً، وَ لَا تُشْقِنَا بِضِيَافَتِهِ
او به زیارت ما که میآید و ما مزور هستیم، حال انس داشته باشیم و در این لحظات که او میهمان است و ما میزبان هستیم، میزبان سربلندی باشیم و کم نیاوریم و همهچیز آماده باشد
🍃وَ لَا تُخْزِنَا بِزِيَارَتِهِ، وَ اجْعَلْهُ بَاباً مِنْ أَبْوَابِ مَغْفِرَتِكَ، وَ مِفْتَاحاً مِنْ مَفَاتِيحِ رَحْمَتِكَ
ما در دیدار او بیچاره نشویم.
💠 گاهی انسان مؤمن را در لحظات پایانی در دستاندازها میاندازند که بابی از ابواب مغفرت الهی است؛ زیرا دارند او را شستوشو میدهند. مرگ، اولین پردهی بهشت را از مقابل چشم مؤمن برمیدارد و اولین درِ بهشت با کلید مرگ باز میشود.
🍃أَمِتْنَا مُهْتَدِينَ غَيْرَ ضَالِّينَ
زمان مرگ در مقام هدایت مستقر شده باشیم و اعوجاج و کجی و انحرافی در کار نباشد
🍃طَائِعِينَ غَيْرَ مُسْتَكْرِهِينَ
یک معنای این قسمت آن است که در حال طاعت باشیم. اما معنای دیگرش این است که وقتی او گفت بفرمایید، ما با سر برویم و کراهت نداشته باشیم.
🍃تَائِبِينَ غَيْرَ عَاصِينَ وَ لَا مُصِرِّينَ
قبل از مرگ توبه به معنای خاص کرده باشم.
💠معنای توبه خاص یعنی آخرین وضعیت من، توبهی مقبوله باشد. توبه ای که بعد از آن هیچ گناهی نباشد.
عاصین و مصرّین، به گناهان کبیره و صغیره برمیگردد
🌐 @ashora_karbala
🔰 بزرگترین آفتِ بزرگترین انقلاب
💢 #غرب_زدگی و #غرب_پرستی آفت دو قرن اخیر این سرزمین است که همیشه با #خیانت به این آب و خاک همراه بوده و خواهد بود. از میرزا ملکم خان ناظم الدوله، پادشاهان نالایق قجر و پهلوی تا مدیران و وزرا و وکلای نالایق حال حاضر.
💢 آنچه حلقه ارتباطی بین این عمّال نالایق را به یکدیگر متصل میکند و به عنوان بازوی پیدا و پنهان خیانت اجرای نقش میکند، از قرارداد تالبوت و رویتر و دارسی و گس -گلشائیان و برجام و اف ای تی اف تا همین اینستکس و ....
همه و همه در یک نقطه وجه اشتراک دارند:
محصلینی که برای #تحصیل به #غرب اعزام شده اند و در بازگشت به میهن، دشنه تیز شده خیانت را به اسم ترقی و پیشرفت و علم و تکنولوژی و کلید حل گرفتاریها بر پیکر مردم این سرزمین فرو میکنند.
🔍 بررسی معاهدات و پیمانهای دویست ساله اخیر نشان میدهد، این قراردادها بجزء ضرر و عقب ماندگی هیچ نفعی برای کشور ایران نداشته است.
💢 دردناکترین و زهرآگین ترین دردها، سخن دشمنی است که از زبان به اصطلاح؛ خیرخواهان و مصلحانِ به فرنگ رفته!! شنیده شود!
💢 روزگاری شعارشان این بود که این ماده سیاه بدبو متعفن به چه کار می آید بدهیم به انگلیسیها ببرند تا زحمت ما هم کم شود!
❗️و روزی دیگر میگفتند که ایرانی لوله هنگ هم نمی تواند بسازد!
❗️صنعت هسته ای هم بدرد ما نمیخورد چون نفت داریم!!
❗️کشاورزی هم سودی ندارد چون آب نداریم!
❗️برق و نیروگاه هم نباید داشته باشیم چون محیط زیست را آلوده میکند!
❗️صنعت خودرو هم که در این ۴۰ سال اوج شاهکارش تبدیل پیکان به وانت پیکان و تبدیل پراید به وانت پراید است!
‼️ #امان_از_خیانت!!
درحالی که عربستان و امارات قرارداد ساخت نیروگاه هسته ای امضاء میکنند! عربستان لم یزرع با دانش روز کشاورزی درحال تولید فراورده های کشاورزی است!مدیران و وزرای ما روز به روز به عقب باز میگردند !!
💢 امام خمينی (ره):
تا #خیانت بزرگان نباشد، دولت های خارج نمیتوانند تصرف بکنند!!
#خیانت هست که اسباب این میشود که اینها راهشان را باز میکنند؛ مستشار میآورند، کارشناس میآورند؛ از این بساط درست میکنند. این خیانت است که راه آنها را باز میکنند.
اگر یک دولت غیر خائن باشد، راه باز نمیشود بر آنها که بیایند منافع ما را ببرند.
💢 ننگ بر شرف نداشته مدیران خائن! این مدیران خائن و نالایق از اعقاب همان میرزا ملکم ارمنی و میرزا حسین خان سپهسالار و ابراهیم خان کلانتر یهودی و دیگر خبیثان خائن به این کشور هستند.
⁉️ باب این خیانت ها و تیشه به ریشه پیشرفت و اقتدار زدن این سرزمین تا چه زمانی باید ادامه داشته باشد؟!!
🌐 @ashora_karbala
انسان 250 ساله.pdf
3.17M
📕پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
(انسان ۲۵۰ ساله)
✍اثر #استاد_سید_علی_خامنه_ای
📕بخشهایی ابتدایی از کتاب
این بزرگواران(ائمه) یک واحدند، یک شخصیتند. شک نمی شود کرد که هدف و جهت آنها یکی است. پس ما به جای اینکه بیاییم زندگی امام حسن مجتبی "علیه السلام" را جدا و زندگی امام حسین "علیه السلام" را جدا و زندگی امام سجاد "علیه السلام" را جدا تحلیل کنیم_ تا احیاناً در دام این اشتباه خطرناک بیفتیم که سیره ی این سه امام به خاطر اختلاف ظاهری با هم متعارض و مخالفند_ باید یک انسانی را فرض کنیم که ۲۵۰ سال عمر کرده و در سال یازدهم هجرت قدم در یک راهی گذاشته و تا سال دویست و شصت هجری این راه را طی کرده.
📕زندگی امیرالمؤمنین با زندگی امام مجتبی، با زندگی حضرت ابی عبدالله، با زندگی هشت امام دیگر تا دویست و شصت یک حرکت مستمرّ است.
📕مبارزه ی #سیاسی یا مبارزه ی حادّ سیاسی که ما به ائمه "علیهم السلام" نسبت می دهیم یعنی چه؟ منظور این است که مبارزات ائمه "علیهم السلام" فقط مبارزه ی #علمی و #اعتقادی و #کلامی نبود... چیزی بیش از این بود.
📕مبارزه ی #سیاسی ائمه عبارت است از یک مبارزه ای با یک هدف #سیاسی.
آن هدف سیاسی چیست؟ عبارت است از تشکیل "حکومت اسلامی" و به تعبیر ما "حکومت علوی".
📕ائمه از لحظه ی وفات رسول الله تا سال دویست و شصت، درصدد بودند که #حکومت_الهی را در #جامعه_اسلامی بوجود بیاورند ؛همه کارهای ائمه "علیهم السلام" غیر از کارهای #معنوی و روحی که مربوط به اعتلای نفس یک انسان و قرب او به خداست، برای این است که #حکومت_اسلامی را تشکیل بدهند.
🌐 @ashora_karbala
دعا طریقِ عزت .MP3
5.24M
🎧 استاد #میر_باقری | قطعه صوتی
💠نکات دقیق در مورد مسئله دعا
❓چرا بعضی دعاها مستجاب نمیشود؟
حجم: ۵ مگابایت
زمان: ۲۱ دقیقه
کیفیت: متوسط
🌐 @ashora_karbala
⁉️علت بروز سختی ها و مشکلات و شدائد در زندگی ما چیست؟
✍ استادمتفکر #شهید_مطهری :
🔰 یکی از اموری که سبب تکمیل و تهذیب نفس و تصفیه اخلاق و تهییج قوا و نیروهای نهفته وجود انسان میشود و در حکم نیروی محرک دستگاه وجود انسان است، شداید و سختیها و مصیبتهاست.
🔰به حکم قانون و ناموس خلقت، بسیاری از کمالات است که جز در مواجهه با سختیها و شداید، جز در نتیجه تصادمها و اصطکاکهای سخت، جز در میدان مبارزه و پنجه نرم کردن با حوادث، جز در روبهرو شدن با بلایا و مصائب حاصل نمیشود.
🔰 نه این است که اثر شداید و سختیها تنها ظاهر شدن و نمایان شدن گوهر واقعی است؛ نه، این طور نیست، بالاتر است. شداید و سختیها و ابتلائات اثر تکمیل کردن و تبدیل کردن و عوض کردن دارد. از ضعیف، قوی و از پست، عالی و از خام، پخته به وجود میآورد.
✅ پس این گونه امور را نباید قهر و خشم شمرد؛ لطف است در شکل قهر، خیر است در صورت شر، نعمت است در مظهر نقمت.
🌐 @ashora_karbala
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13980412_29186_64k.mp3
7.66M
🎙بشنوید| صوت کامل بیانات امروز رهبرانقلاب در دیدار کارگزاران حج. ۹۸/۰۴/۱۲