بله عزیزم، ۱۵ خط مینویسم که اینجا بذارم و در ثانیه عذابوجدان میگیرم همه رو پاک میکنم.
اسرا.
یوسفِ عزیزم کو...
دخترکوچولوی سوار موتور با پدرش (اول ویدئو پایین سمت چپ) وقتی به میدون رسید با ذوق به خادمای بیسیم به دست میدون سلام کرد و براشون دست تکون داد. سرشو برگردوند و منو دید که دارم فیلم میگیرم، رو کرد سمت بنرا و به آقا هم سلام کرد :).
پیکرت قراره بره همونجایی که من، ۲۱ دی، وقتی چسبیدم به ضریح گفتم تروخدا حواستون به آقا باشه. قراره بعد از عمری بری زیارت جایی که من به نیابت از تو نماز خوندم و روبهروی ایوون، امین الله خوندم برات و توی دلم گفتم "کاش آقا میتونست از نزدیک ایوون رو ببینه."
هدایت شده از KHAMENEI.IR
18.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 ویژه، انتشار نخستینبار؛ تصاویری از حملات ناجوانمردانه آمریکا به حسینیه امام خمینی(ره) در:
▪️ روایت تصویری «حسینیهی شهید»
👆 روایتی از سرگذشت ۳۷ سالهی حسینیهی امام خمینی رحمهالله در دوران رهبری حضرت آیتالله العظمی شهید خامنهای رضوانالله علیه؛
➕ به همراه تصاویری از حملات ناجوانمردانه آمریکا به حسینیه امام خمینی(ره) که برای نخستین بار و همزمان با سفر رهبر شهید انقلاب به کربلای حسینی منتشر میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
اسرا.
یوسفِ عزیزم کو...
چیزه راستی، ممنون میشم اگه فوروارد کنید و نظرتون رو توی ناشناس بهم بگید.
https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_16fxt96&btn=اسرا؛