8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب گلی روزگار ز دست ایران گرفت...🥀🥀🥀
[ @asraneh313 ]
علی هم که باشی؛
کاری از دستت ساخته نیست وقتی امت، ابوموسی را میخواهد، و حَکمیت را، و قرآنِ سرِ نیزه را.
علی هم که باشی؛
ناگزیری جمل راه بیندازی تا مقابل رفاه و رانت و اشرافیتِ همسنگرِ بدر و خیبر و خندقت بایستی.
علی هم که باشی؛
گاه ناگزیری تن به برجامِ عمروعاص بدهی تا شاید، و فقط شاید، چشم امت را به حقیقتِ معاویه باز کنی.
علی هم که باشی؛
تا امت سراغت را نگیرند، حریف سقیفه نمیشوی و محکوم به سکوت هستی.
علی هم که باشی؛
باز میزان رای امت است.
این امتاند که میتوانند با رای خود، پیامبری را آتش بزنند؛ گوسالهای را سجده کنند؛ توفانی را به سخره بگیرند؛ مُنجیی را به صلیب بکشند؛ و یا با بدن تکهتکهی امامی سلفی بگیرند...
علی هم که باشی؛
حاضری درون چاه آه بکشی اما منتِ امتی را که منتظر رستگاریات در محراب نشستهاند، هرگز.
◇◇◇
✍ #تقی_شجاعی
[ @asraneh313 ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوضاع جبههی انقلاب در یک نگاه☺️
#انتخابات
[ @asraneh313 ]
"حتما حکمتی توش هست."
جملهی مُسکّنِ آخرِ تحلیلها؛ وقتهایی که بدبختیها از هر طرف احاطهمون میکنند و کاری از دستمون برنمیاد.☹️
[ @asraneh313 ]
عصرانه (تقی شجاعی)
"حتما حکمتی توش هست." جملهی مُسکّنِ آخرِ تحلیلها؛ وقتهایی که بدبختیها از هر طرف احاطهمون میکن
یه رفیقی داریم اینجور مواقع میگه:
خدا گر ز حکمت ببندد دری
چه بسا ز رحمت هم ببندد درِ دیگری😂
عصرانه (تقی شجاعی)
یه رفیقی داریم اینجور مواقع میگه: خدا گر ز حکمت ببندد دری چه بسا ز رحمت هم ببندد درِ دیگری😂
یه رفیق دیگه هم داریم که فرستاده:
خدا گر ز حکمت ببندد دری
پیمبر زند قفل محکم تری 😅
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
او "شریانِ" خلقت بود
و به تنهایی توان آن را داشت که دنیا را محلِ زندگی کند...🥀
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله(ع)
[ @asraneh313 ]
این یادداشت کمی طولانییه ولی خیلی زیباست و به حال و هوای این روزهای ما هم میخوره.
بخونید رستگار بشید:
👇👇👇
هدایت شده از گاه گدار
ابنزیاد، سلطان استراتژیستهای دهه ۶۰
ابن زیاد در هفتههای آخر سال ۶۰ هجری به کوفه میرسد. به شهری که بیشتر از یک ماه است رسما به دست بسیجیها و حزباللهیها افتاده. شهری که تویش تقریبا همه مردم پای منبر «مسلم بن عقیل» جمع میشوند، شعارشان «ما همه سرباز توییم یا حسین، گوش به فرمان توییم یا حسین» است. وقتی مسلم را میبینند شاید شعار میدهند: «ما اهل کوفه نیستیم! مسلم تنها بنماند.»
در شهر کوفه چیزی حدود ۱۸ هزار نفر با مسلم بیعت کردهاند، حاکم شهر فرار کرده، حکومت دست مسلم است، آقای شهر مسلم است، نماینده امام زمان در شهر مسلم است، امید مردم شهر به نامهای است که مسلم میخواهد برای اباعبدالله بنویسد.
ابن زیاد در لحظه ورودش به شهر، بازنده است. اگر شمشیر بردارد و سربازان اندک دارالخلافه را به جنگ با مسلم ببرد، به نیمروز، کار خودش و نیروهایش تمام است.
ابن زیاد چون اهل سیاست است، میداند به جای جنگ با شمشیر باید سراغ جنگ با رسانه برود. برنامهریزی رسانهای ابنزیاد طوری دقیق و قدرتمند است که بیشتر حزباللهیهای دور مسلم در کوفه را تبدیل میکند به دشمنان امام در کربلا.
برنامه رسانهای ابنزیاد چند بخش دارد.
«ادامه دارد ...»
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
هدایت شده از گاه گدار
ابنزیاد، سلطان استراتژیستهای دهه ۶۰
(ادامه ...)
اول، برچسبزنی. ابنزیاد بلد است از کلیدواژهها استفاده کند، برای همین در کمپین مبارزاتیاش کلیدواژه «خارجی» (یعنی از دین خارج شده) را برای امام استفاده میکند. میرود روی منبر و در قالب سخنرانیهای مناسبتی یا خطبههای نماز جمعه یا برنامههای عمومی شهر، میگوید: مردم حواستان را جمع کنید، حسین بن علی، از دین پیغمبر «خارج» شده. حسین بن علی یک آقازاده بیدین است. میگوید: فریب نام و عنوانش را نخورید، مثل پسر نوح که با بدان بنشست و عاقبت گمراه شد، حسین بن علی هم از دین، گمراه شده. بعد جارچیها را میفرستاد تا به عنوان خبرگزاریهای زنده، توی همه کوچهها خبر گمراهی اباعبدالله را پخش کنند. بعدش شایعهسازها را فعال میکند تا حرفهای درگوشی علیه امام در همه مهمانیهای خانوادگی و جمعهای مذهبی و گعدههای دوستانه پخش کنند.
چند روز بعد، همه سبزیفروشهای کوفه خبر موثق داشتند که حسین بن علی بیدین شده. همه بارکشهای دور میدان شهر میگفتند که خودشان دیدهاند اباعبدالله کفر گفته. خالهخانباجیها سرکتاب باز کرده بودند و خبر کفر یکی از فرزندان پیامبر را به چشم خودشان دیده بودند، راننده تاکسیهای کوفه تحلیلهای دقیقی داشتند که علت خروج حسین بن علی از دین جدش به خاطر قدرتطلبیهای بنیهاشمی است و ریشسفیدها و معتمدین شهر افسوس میخوردند که چه حیف شد، حسین میتوانست عاقبت به خیر بشود ولی به خاطر دنیا، آخرت خودش را خراب کرد.
دوم، دشمنهراسی. ابن زیاد در بستر همان ابزارهای رسانهای مردم را از لشکر پر تعداد و مجهز یزید ترساند. گفت: سایه جنگ بر سر کوفه و مردمش افتاده. گفت: تانکهای یزید تا نزدیکیهای دیوارهای کوفه رسیدهاند. گفت: بمبافکنهای یزید اگر به آسمان کوفه برسند، دوست و دشمن را با خاک یکسان میکنند. گفت: کشورهای همسایه را ببنید، پای لشکر یزید هر جا باز شده، همه چیز را ویران کرده، گفت ناوهای هواپیمابر یزید تا نزدیکی دجله و فرات آمدهاند.
توی کوفه، همه خبر لشکر یزید را شنیده بودند، نه یک بار و دو بار، توی همه خبرگزاریهای کوفه حرف سربازهای مسلح یزید بود، پیامهایی که اهل کوفه برای هم فوروارد میکردند درباره روشهای در امان ماندن از جنگ با یزید بود. بعضی روزنامههای کوفی درباره ذخیره مواد غذایی برای روزهای قحطی و جنگ مطلب منتشر میکردند و توی بازار قیمتها تحت تاثیر فاصله لشکر یزید تا دیوارهای شهر بالا و پایین میشد.
لشکر یزید البته هیچ وقت از شام سمت کوفه حرکت نکرد، اصلا هیج وقت برای چنین جنگی آمادهباش هم نداشت اما مردم کوفه طوری سایه جنگ را بالای سرشان میدیدند که شبها بارها از ترس از خواب میپریدند و روزها توی ذهنشان بارها نقشه فرار را در روز جنگ مرور کرده بودند.
مردم کوفه به واسطه بازی رسانهای ابن زیاد، از دشمنی که نبود شکست خوردند. از دشمنی که حتی از خانه خودش به سمت کوفه راه هم نیفتاده بود شکست خوردند.
سوم، سلبریتی مذهبی. نقطه کانونی عملیات رسانهای ابن زیاد، استفاده از سلبریتی مذهبی در کوفه بود. ابن زیاد هم در ماجرای برچسبزنی به امام و هم در ماجرای فرار از دست یاران هانی، پشت اعتبار بزرگترین سلبریتی مذهبی شهر پنهان شد. آقای قاضی شریح، مرد مورد اعتماد و یکی از نامدارترین چهرههای مذهبی شهر بود. دعوای خیلی از مردم را همین آدم صاف کرده بود، خطبه عقد خیلی از مردم کوفه را خودش خوانده بود، التماس دعای خیلی از مردم را با تواضع پاسخ داده بود، برای گرفتاریهای مردم استخاره گرفته بود، خیلی وقتها برایشان در مسجد سخنرانی کرده بود و احکام و عقائد به مردم یاد داده بود.
ابن زیاد در چند جا، حرف و ادعایش را با مهر و امضا و تایید قاضی شریح ثابت کرده بود. قاضی شریح آیتاللهی بود که در بازی رسانهای ابنزیاد هم خودش را باخته بود، هم دینش را باخته بود و تبدیل شده بود به کسی که حرفهای ابن زیاد را توییت میکرد و نظرات او را از زبان خودش پخش میکرد.
ترکیب عملیات برچسبزنی با دشمنهراسی در کنار بازی گرفتن از سلبریتیها ابن زیاد بازنده را تبدیل کرد به برنده سرزمین کوفه. همین ترکیب بچه حزباللهیهای کوفه را به جنگ با امام زمانشان فرستاد و مسلم بن عقیل را در شهر تنها کرد.
ابن زیاد در سال ۶۰ هجری رسانه را میشناخت و عملیات رسانهای را بلد بود. میدانست جان و ذهن آدمها را با شمشیر نمیشود فتح کرد ولی با رسانه خیلی رود آدمها دل و جان میبازند.
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
📚 #برشی_از_کتاب
- زندگی با عقاید ساخته نمیشود آقا پارسا. عقاید به دردِ کتابها میخورَد. واقعیت را قبول کنید که گفتههایتان را نتوانستید و نمیتوانید در جامعه پیاده کنید. اینها یک مشت شعار بودند برای نوشتن. آرایههای ادبیای که کسی فرصتِ نگاهکردن بهشان را هم ندارد؛ چه برسد به خواندن و پیادهکردنشان. مردم آنقدر غرق مشکلات و رفاه حداقلی زندگیشان هستند که هدف زندگی هم یادشان رفته است.
درست میگوید؟ پس زندگی با چه ساخته میشود؟ پس کتابها را برای چه مینویسند؟
صدایی مانده و غبار گرفته در تاریخ در گوشش میپیچد:
"بروید گریه کنید؛ اما نه به حال حسینع. بروید گریه کنید به حالِ دینی که خونِ حسینع برایش ریخته شد.
حسینع دارد ما را صدا میزند و ما نشستهایم و داریم برایش سینه میزنیم و گریه میکنیم.
ما چه فرقی داریم با مسیحیانی که عیسیع را کفارهی گناهانشان میدانند که جوازی ابدی برای خطا به آنها داده است.
ما نیز هرچه در توان داریم با آنچه اقتضای زندگیمان است، خطا میکنیم و سالی یکبار به کربلا میرویم تا پاک شویم و از این زیستنِ خود شادمانیم.
ما با حسینع هیچگاه زندگی نمیکنیم و او را تنها برای رفع درد یا آمرزش گناهانمان میستاییم.
چه بسا اگر هماکنون دوازدهمین حسینع را خداوند به قربانگاه بفرستد، همهی ما یا در پستوهای کوفهی رفاهطلبی پنهان میشویم و رو برمیگردانیم از او و سفیرش یا پیش از لشکر شام تکفیرش میکنیم که سبک زندگی متداول ما را نمیپسندد و میخواهد آیین جدیدی برای ما بیاورد."
🍃🍃🍃
#شریان
#تقی_شجاعی
#کتابستان_معرفت
[ @asraneh313 ]
ورودی هیئت نشسته بود و داشت کفشهای زائران حسینع را جفت میکرد و به دستشان میداد
تا میهمانان حسینع به اندازهی برداشتن کفششان هم به زحمت نیفتند...
نوکری برای حسینع را با چی تاخت میزنی؟❤️
[ @asraneh313 ]