eitaa logo
مشاور خانواده| خانم فرجام‌پور
4.6هزار دنبال‌کننده
15.4هزار عکس
4.5هزار ویدیو
133 فایل
💞کمک‌تون می‌کنم از زندگی لذت بیشتری ببرید💞 🌷#کبری فرجام‌پور هستم، نویسنده و مشاور تخصصی 👇 💞همسرداری و زناشویی 👼تربیت فرزند 🥰اصلاح مزاج ارتباط با ما و تبلیغات👇 @asheqemola #فوروارد_وکپی_ممنوع⛔ http://eitaa.com/joinchat/2376597514Cd7df27c490
مشاهده در ایتا
دانلود
کاش در قاب نگاهت خاطـــــر ما می نشست ای همــه عالــــــــــم فـــــدای تار مژگانت بیا @asraredarun ‌‌‌‌‌❀🍃✿🍃❀ ❀🍃✿🍃❀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از علیرضا پناهیان
💌 اگر مهربانی خدا نبود ... @Panahian_ir
یا احمد نثارت میخوانم تَبارک یا احمد جشن ازدواجت مبارک مولا دامادی ات مبارک...❤️ امیر عباسی @asraredarun ══💝══════ ✾ ✾ ✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر فرزندتان دروغ می گوید.... شاید به این دلیل باشد که شما در گذشته برخورد سختگیرانه ای در برابر او داشته اید.. @asraredarun
از زیاد حرف زدن برای فرزندتان جداً خودداری کنید. اگرچه حرف زدن با بچه ها لازم و مفید است اما زیاد حرف زدن تاثیر سازنده ای ندارد. آنچه را قبلا گفته اید تکرار نکنید! چیزی را که فرزندتان خود می داند، به او نگویید. بیشتر مواقع او از اشتباهش آگاه است، پیامد طبیعی رفتار، خود بهترین آموزگار است! تکرار موجب اختلال در ارتباط سالم، اوقات تلخی، بگو مگو و استیصال می شود! گاهی هنگام خطای فرزندتان سکوت کنید! « زیاده گویی » مقدمه نشنیدن است.
اگر شما یکی از آن خانواده‌هایی هستید که همه کارهای فرزند خود را به‌عهده می‌گیرید به این امید که او درس بخواند و انسان موثری بشود خوب است بدانید رویه اشتباهی در پیش گرفته‌اید. نوجوان باید بتواند همه کارهای شخصی‌اش را خودش انجام دهد وباید قادر باشد شرایط ارتقای فکری و توانمندی خود را نیز با درس خواندن و مطالعه و آموزش پدید آورد. فرزندی که چنین تربیت شود، می‌تواند در جامعه نیز با دیگران تعامل کند و در شبکه‌ای از ارتباطات موثر با جامعه‌ خانواده و محیط کار قرار گیرد.
به کودکان مهارت زندگی کردن را یاد بدهید تا هوشمند و هدف دار بار بیایند !!! مهارتهایی چون گفت‌ و گو کردن را، تخیل، خلاقیت، صبر و مدارا، گذشت، دوستی با طبیعت، داشتن توان عذرخواهی، دوست داشتن و مهربانی کردن، دویدن و بازی کردن، شاد بودن، از زندگی لذت بردن، راستی و صداقت را به آنها بیاموزیم.
🔴 خطرناک تر از کرونا برای کودکان در زمان جنگ نگرانی به صورت اپیدمی همه ایران را گرفت و ما هم به عنوان والدین شما بلد نبودیم "نه اینکه نخواستیم" بلد نبودیم که کار فرهنگی انجام بدیم پس الان باید درس بگیریم واجازه ندهيم این ناآرامی ها از طریق پدر و مادر و خانواده به فرزندانمان منتقل شود. حال چه کنیم؟؟ ❗️مسائلی که در این مدت باعث نگرانی والدین شده نباید اجازه دهید این نگرانی ها از طریق پدر و مادر و از طریق محیط خانواده به فرزندان منتقل شود. حال چه کنیم؟ ❗️یک دلیل نگرانی ما انباشت اخبار هست. تمام منافذ نفوذ این نگرانی را ببندید. تلویزیون ها را جز در مواقع ضروری روشن نکنید و خود را در معرض اخبار غیر صحیح و مغرضانه قرار ندهید. به اطلاعات فضای مجازی زیاد اعتماد نکنید معیار داشته باشید. غربالگری کنید تنها مطالبی را اجازه دهید وارد ذهنتان و وارد فضای زندگی تان شود که مثبت گویی داشته باشد. نگاه خوش‌بینانه داشته باشید. ( ببینید دوستان نگاه خوش‌بینانه این نیست که ما کمی ها و کاستی ها و بدی ها رو نبینیم نگاه خوش‌بینانه یعنی روی مثبت ها، روی داشته‌ها تمرکز کنیم ولی در عین حال به نقصان ها و کمبودها هم نگاه داشته باشیم. تعادل بین این دوتا بسیار مهم است.) ❗️توصیه های بهداشتی که توسط مقامات مسئول و از طریق تلویزیون و رسانه‌ها مطرح می‌شود به دقت رعایت کنید. عزیزان مسئله کرونا را سیاسی نکنید دنبال مقصر نگردید کادر درمان و بهداشت با فداکاری مشغول کار هستند قدردان زحمت و فداکاری این عزیزان باشیم. ❗️نکته بعد نکات پیشگیری رو که یاد می گیرید و مایلید در منزل انجام بدید برای بچه ها تبدیل به بازی شاد و شیرین کنید. زمانی که دست بچه ها رو می شویید و ضد عفونی می کنید زمانی که سایر توصیه های بهداشتی را عمل می کنید روحیه ای شاد و امیدوار داشته باشید. ❗️رفتار شما توام با احساسی که در آن لحظه دارید الگوی ذهنی فرزندان شما خواهد شد. اگر میخواهید دست کودک را بشویید به او نگید‌؛ "بیا دستتو بشور مریض نشی" بهش بگید؛ "بیا بریم آب بازی کنیم." اگر دست ها رو شستشو و ضدعفونی می‌کنید به صورت یک بازی شاد انجام بدید. روزهای بعد هم میگیم که چه برنامه هایی داشته باشید. امیدوارم که در برابر ویروس نگرانی و کرونا و هر ویروس دیگه ای مقاوم باشید.
کودکانی که در خانواده هایی بزرگ می شوند که خوبی های شان مورد قدردانی قرار می‌گیرد احساس خوبی درباره خود دارند. چنین کودکانی بیشتر از بقیه کودکان از عهده مبارزه با زندگی برمی آید و به هدف های بالاتری در زندگی می رسد.
یکی از جانشین های تنبیه برای کودکان این است که احساس خود را با شدت اما بدون توهین به شخصیت بیان کنید. انتظارات خود را جزء به جزء شرح دهید و راه جبران خطاها را به کودک نشان دهید. برای بسیاری از کودکان این توضیحات کافی است تا آنها را به عمل مسئولانه تر تشویق کند. پدر: از اینکه ابزار من در حیاط زیر بارون رها شده خیلی عصبانیم. انتظار من اینه که وقتی ابزار رو میگیری اونها رو با همون وضعیت قبلی برگردونی.