eitaa logo
مشاور خانواده| خانم فرجام‌پور
4.6هزار دنبال‌کننده
15.3هزار عکس
4.4هزار ویدیو
133 فایل
💞کمک‌تون می‌کنم از زندگی لذت بیشتری ببرید💞 🌷#کبری فرجام‌پور هستم، نویسنده و مشاور تخصصی 👇 💞همسرداری و زناشویی 👼تربیت فرزند 🥰اصلاح مزاج ارتباط با ما و تبلیغات👇 @asheqemola #فوروارد_وکپی_ممنوع⛔ http://eitaa.com/joinchat/2376597514Cd7df27c490
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی فرزندتان آشفته می شود پریشانی اش را کوچک نشمارید. ❌ چیزی نشده که اینقدر ناراحت شدی. به جای آن صراحتا نظرتان را در مورد احساسات او بیان کنید. ✅ حق میدم بهت وقتی یه مدت طولانی روی این بازی کار کزدی و آن طور که دلت میخواست از آب در نیومد. وقتی ناکامی کودک درک شود، ساده‌تر زا آن مشکل کنار می آید. @asraredarun
☘️ "فرزندان ما ناجی ما نیستند"! اغلب مي پنداريم فرزندی که خیلی به والدینش توجه دارد فرزندی نمونه و وفادار است ولی چنین نیست، واقعیت این است که وقتی فرزندی همیشه نگران شماست یعنی خودش یک آسیب دیدهٔ واقعی است که مسئول آسیبش شمایید! یک والد خوب والدی است که ذهن فرزندش از او آسوده باشد و به فرزند توانایی و قدرت آسوده فاصله گرفتنِ را بدهد. وقتی فرزندتان از شما دور نمیشود وقتی همیشه نگران شماست وقتی تمام برنامه هایش را با شما تنظیم میکند نه نشانه وفاداری او بلکه نشانه آسیب خوردگی اوست. توجه کنید وقتی مرتب با فرزندتان صحبت میکنید و در گفتگوها گوشزد میکنید که در این زندگی، چقدر سختی و عذاب کشیده اید چقدر رنج دیده اید و در واقع مرتب به فرزندتان القا میکنید که من قربانی این زندگی هستم و تو تنها چشم امید و ناجی من هستی. حالا او خودش را نجات دهنده شما تصور میکند و هیچ لحظه ای را برای نجات شما از دست نمیدهد، غافل از اینکه خودش تمام زندگیش را با نگرانی برای شما از دست میدهد. در قبال رسیدگی و عشقی که به فرزندانمان میدهیم آنها را مدیون و بدهکار و ناامن نکنیم، به آنها کمک کنیم زندگی های مستقل و ذهن های آرام داشته باشند. فرزندان ما ناجیان ما نیستند. 🔻جبران خليل جبران در كتاب پيامبر ميگويد: "فرزندان شما به حقيقت فرزندان شما نيستند؛ آنها دختران و پسران زندگي اند در سوداي خويش آنها از كوچه وجود شما گذر مي كنند اما از شما نيستند، اگرچه با شمايند، به شما تعلق ندارند. عشق خود را بر آنها نثار كنيد، اما انديشه هايتان را براي خود نگه داريد. زيرا آنها را نيز براي خود انديشه اي ديگر است. جسم آنها را در خانهٔ خود مسكن دهيد اما روح آنان را آزاد گذاريد زيرا روح آنان در خانهٔ فردا زيست خواهد كرد كه شما حتي در رويا نمي توانيد به ديدار آن فردا برويد، ممكن است تلاش كنيد كه شبيه آنها باشيد اما مكوشيد كه آنان را مانند خود بار بياوريد زيرا زمان به عقب باز نخواهد گشت و با ديروز درنگ نخواهد كرد."
سگ هار درونی، همه ی اون تحقیر و سرزنش هایی هست که آدم‌های مهم زندگی ما در هشت سال اول زندگی، به ما کرده‌اند. حرفهایی که در نظام تربیتی ما زیاد زده میشه، "چقدر تنبلی، خیلی بیخودی، مگه مریضی، کار نمی کنی، این چه وضعیه، خجالت نمی کشی همه دارند زحمت می کشند و تو تمرگیدی، برو بمیر، کارد بخوره به اون شکمت، آفتاب اومده تا وسط اتاق، پاشو، زود برو بخواب" متأسفانه این حرفها رو بیشتر آدمهای مهم در زندگی ما، به ما زده اند و امروز همون تحقیر و سرزنش ها یک گوشه ایی در ذهن ما نشسته و آماده هست مثل یک سگ درنده به جون خود ما و دیگری بیفته و چه بسا بسیاری از ما امروز تأثیر بد و منفی اون رو در رفتارمون می بینیم ما چاره ایی نداریم که این سگ درنده رو مهار کنیم وگرنه در زندگی ما رو از پا در میاره. ما باید به جایی برسیم که بگیم من همیشه اشتباه کرده و می کنم، ولی در مسیر بهبود و بهتر شدن خودم قدم برمی‌دارم. بنابراین، از اشتباهاتم می‌آموزم نه اینکه بیاویزم. به هیچ وجه خودم را تنبیه و سرزنش نمی‌کنم و حاضرم به خاطر اشتباهم از دیگران معذرت بخوام. بنابراین باید کوشش کنیم و بدونیم انسان می‌تونه با شادی و آزادی و لذت و رضایت و خشنودی، زندگی و رشد کنه.
❗️از تو یاد گرفته ... اگر فرزند شما کاری انجام می دهد که اعصاب شما را به هم می ریزد و اصلا تحمل آن را ندارید، فورا انگشت اتهام به سمت همسر خود دراز نکنید که او این کارها را از تو یاد گرفته است. اگر قرار باشد فرزندانتان کسی را الگوی خود قرار دهد شما و همسرتان هر دو الگوی او خواهید بود مسلما شما هم که بی عیب و نقص نیستید و قطعا کودکتان رفتارهایی از شما نیز اموخته پس بهتر است به جای متهم کردن همسرتان هر دو برای تربیت فرزندتان تلاش کنید.
تاثیر روابط خانوادگی بر کودک مادر نصف‌ تن روانی کودک و پدر نصف دیگر تن روانی کودک است هرگاه به هر دلیلی همسرتان را در حضور فرزندتان تخریب میکنید، بدگویی میکنید، درد دل میکنید، مقابل فرزندتان به او پرخاش می کنید، به او نسبتهای ناشایست میدهید و... نیمی از تنه روانی فرزندتان را از بین میبرید و آسیب مستقیم و غیر قابل ترمیم به فرزندتان میزنید. مشکلاتتان را با همسرتان بدون توهین و تحقیر حل کنید مخصوصا مقابل فرزندانتان.
تخلیه انرژی ♻️عدم تخلیۀ انرژی کودک، مشکلاتی را برای او پیش می‌آورد که یکی از آن‌ها عصبی شدن او است. کودکی که دوست دارد خود را با جنب و جوش تخلیه کند؛ اما پدر و مادر به او اجازۀ این کار را نمی‌دهند، مانند کسی است که بغض گلویش را گرفته؛ اما به او اجازۀ گریه کردن نمی‌دهند. این مسئله به شدت روی آرامش روانی و عصبی کودک تأثیر منفی دارد. یکی از اصلی‌ترین راه‌های تخلیۀ انرژی کودک، بازی‌های فعال است؛ بازی‌هایی که کودک در آن جنب و جوش دارد و ساکن نیست.
ناخن جویدن کودک نشانه چیست؟ 🌸به طور کلی ناخن جویدن جزء رفتار‌های وسواسی محسوب می‌شود و در اکثر مواقع اضطراب باعث بوجود آمدن آن می‌شود. 🌸در یک موقعیت موقعیت اضطرابی، ترسناک یا ناخوشایند کودک انگشت به دهان می برد و ناخن خود را می‌جود. علت این رفتار هم می‌تواند بیولوژیکی و محیطی باشد؛کودکانی که ناخن خود را می‌جوند دارای خانواده‌ای هستند که عادت‌های وسواسی در آن‌ها دیده می‌شود. 🔴عوارض ناخن خوردن 🚫در اغلب موارد، عوارض ناخن جویدن بیشتر به صورت نامناسب شدن شکل ظاهری انگشتان بوده و منحصرا در حوزه زیبایی جای می گیرد. با این حال، در برخی موارد شدت ناخن جویدن، بر کیفیت زندگی بیمار تاثیر می گذارد. 🚫به طور اجتماعی ناخن جویدن عادت ناخوشایندی است که می تواند باعث تحقیر، سرکوب های احساسی و آسیب های اجتماعی شود. علاوه بر اثرات روحی روانی و سلامتی، ناخن جویدن به طور کلی از نظر دیگران نوعی رفتار ناخوشایند در نظر گرفته می شود. 🚫از طرفی برخی افراد، به جویدن ناخن کفایت نکرده و ناخن را قورت می دهند و می خورند. این کار می تواند پیامد های بسیار بدی برای فرد داشته باشد. در واقع، ناخن خوردن می تواند باعث کوتاه شدن پایه ناخن و یا حتی درد های شدید معده و یا خونریزی معده شود. علاوه بر این، ناخن خوردن می تواند منجر به پارونیشیا، عفونت های باکتریایی ثانویه و ویروس هرپس سیمپلکس از ضایعات تبخال دهانی شود. 🚫سایر اثرات فیزیکی ناخن خوردن مربوط به دهان و دستگاه گوارش است. بثورات پوستی، ناراحتی سیستم گوارش، مشکلات دندان و ترک های کوچک در ناخن ها از عوارض این عادت نامناسب است. 🚫همچنین ناخن جویدن ممکن است باعث آبسه شده و به لثه آسیب برساند. یکی دیگر از عوارض ناخن جویدن این است که ممکن است عفونت ها و باکتری ها را از راه ناخن به دهان و در نتیجه بدن منتقل کند. 🚫ناخن خوردن، همچنین می تواند به اختلالات تمپورومندیبولار منجر شود. این عادت نادرست می تواند خطر ابتلا به عفونت پوسیدگی گوارشی را هم در دستگاه گوارش افزایش دهد .این اختلال بیشتر در کودکان مشاهده می شود. 🔴والدین باید توجه کنند چه زمانی این رفتار در کودکشان دیده می‌شود به عنوان مثال هنگامی که حوصله کودک سر رفته یا اضطرابش زیاد شده است به این ترتیب می‌توانند متوجه‌ی ریشه این مسئله شوند. کودک خود را به دلیل ناخن جویدن سرزنش و تهدید نکنید، برای کودک از عادت‌های منفی بگویید که ممکن است هرکس عادتی داشته باشد و می‌تواند آن را کنار بگذارد؛ همچنین به کودک خود این اطمینان را دهید که او را دوست دارید و برای ترک این عادتش کمک می‌کنید. ⬅می‌توانید دستان کودکان خود را مشغول نگه دارید، به عنوان مثال با درست کردن کاردستی، گل بازی، خمیربازی، ذهن کودک را از جویدن ناخن خود منحرف کنید. همچنین دهان کودکتان را مشغول نگه دارید، به عنوان مثال آدامس جویدن، ناخن هایش را کوتاه نگه دارید که نتواند با دندون بکند. فلفل و یا لاک‌های تلخ جواب نمی‌دهد و در اکثر اوقات فقط استرس بچه رو بیشتر میکند. ناخن‌های سالم و زیبا به کودکتان نشان دهید و کودک خود را تشویق کنید، به ازای هر روزی که ناخن خود را نجوید امتیاز دهید و این امتیاز‌ها هنگامی که به اندازه‌ای رسید جایزه دهید.
تاثیر قصه بر زندگی و آینده کودک 🔶قصه ها، بهترین راه برای گفت وگو با کودکان در مورد سوء رفتارهای شان است. واضح است که منظور ما نصیحت و سرزنش به شکل مستقیم نیست. قصه ها حکم شربت شیرینی را دارند که با آن می توان تلخی دارو را به راحتی تحمل پذیر کرد. رفتارهای کودک ترسو و خجالتی، کودک پرخاشگر و قلدر و… را می توانید با قصه ها درمان کنید البته با این شرط که رفتارها را زود تشخیص بدهید و دست به کار شوید. 🔶 تحقیقات روان شناسان کودک نشان می دهد قصه گویی، بلند قصه گفتن هنگام خواب و نظم و ترتیب داشتن قصه گویی در دوران ٢ تا ٧ سالگی همه از عوامل موثر و زمینه ساز زنده کردن فرهنگ مطالعه در کودکان است. استمرار قصه گویی در این دوران در آینده از این کودکان خوانندگانی خوب و ماهر می سازد....
60 درصد اسباب بازی های کودک باید در انباری باشد: 👈هرچند وقت یک بار سری جدید وارد شود تا همیشه اسباب بازی هایش برای او نو باشد . 👈️برخی والدین اتاق کودک را مملو از اسباب بازی می کنند که باعث دلزدگی او می شود و سبب میشود کودک تمایلی به بازی با اسباب بازی هایش نداشته باشد.
فرزندتان رادرمهمانیها به نمايش نگذاريد او را مجبورنكنيد برای دیگران شعربخواند،قرآن بخواند،انگلیسی صحبت کند اين كارباعث خجالتی شدن فرزندتان میشودویا انتظار خواهدداشت درهرجمع فقط به او توجه کنند
🔻چگونه با كودك خجالتي برخورد كنيم؟! 🔸از واژه‌های تمسخرآمیز مانند ترسو،خجالتی،دست وپاچلفتی و بی‌عرضه استفاده نکنید. 🔸از سرزنش کودک به دلیل بازی نکردن با همسالان بپرهیزید. 🔸او را با دیگران مقایسه نکنید و اجتماعی بودن اطرافیانش را به رخ او نکشید. 🔸در کودک احساس امنیت ایجاد کنید و از دیگران او را نترسانید. 🔸به کودک برچسب خجالتی بودن نزنید. 🔸به کودک مسئولیت‌های کوچک بدهید و اعتماد به نفس او را تقویت کنید. 🔸رفتار مثبت و واقعی در کودک پیداکنیدوآنها را برجسته کنید وتشویقش کنید. 🔸فرزندتان را همان طور که هست، بپذیریدوتوقع و انتظار بی‌مورد و بیش از حد نداشته باشید. 🔸درباره تجربیات خوب فرزندتان با همبازی‌هایش صحبت کنید. 🔸متناسب با سن و توانایی فرزندتان یکی دو هنر و تردستی به او بیاموزید(نظیر بازی با طناب یا حلقه پلاستیکی).این کار به کودک کمک میکند برای نشان دادن خودش به همسالانش فرصت داشته باشد. 🔸بازی‌های دسته‌جمعی که در آنها بزرگسالان با کودکان مشارکت می‌کنند انجام دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام 🌹 در خدمتتون هستم با بحث مشاوره در رابطه با 👇 ✴️خانواده و مشکلات خانوادگی ✴️همسرداری ✴️سیاست‌های زنانه ✴️تربیت فرزند ✴️ازدواج ✴️اصلاح تغذیه ✴️مسائل اعتقادی (فرجام‌پور) جهت تنظیم نوبت به ای دی زیر پیام بدید 👇👇 @asheqemola مبحث نکات و سیاست های همسرداری و طب اسلامی را در این کانال پیگیر باشید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2376597514Cd7df27c490 کانال فرم های مشاوره https://eitaa.com/joinchat/3032088595Cbc12a9d09e
سلام به همه ی دوستان عزیز.بنده با یک مشکل بزرگ به مشاوره ی کانال تنها مسیر متوسل شدم .مشکلم پول نبود مشکلم بیماری نبود مشکلم آبروی دختر پاک و معصومی بود داشت خدا میدونه چی میشد .دختر با حجاب خانواده مان داشت به دست مردی کثیف جلوی چشمانم نابود میشد .ترسیدم حالم بد شد به چند نفر پیام دادم و مشاوره کردم اما هیچ کدوم ابروی منو ندیدن گفتن یک شبه این بوجود نیومده که به یک شب درستش کنیم اما دوست خواهر خوبم خانم فرجام پور خودشون رو جای ما قرار دادن ،ابروی ما رو آبروی خودشون دیدن و بهترین راهنمایی ها انجام دادن آرامش راهنمایی و سرعت عمل در این مورد اورژانسی ما رو به آرامش رسوند .آن شاللله به حق آبروی حضرت زهرا س خدا در دنیا و آخرت عاقبت بخیر باشند . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 خدا را شکر 🌺 همه از لطف خداست🌺 التماس دعا🌺
سلام خسته نباشید جواب سوال اولم که حد چشم گفتن به همسرم هست را بفرمایید؟ 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 سلام علیکم و رحمت الله، سلامت باشید.🌹 از توجه و همراهی شما سپاسگزارم🌺 🔸اولا، باید بدانیم که دین ما بر اساس فطرت بنا شده و برنامه های دین اسلام دقیقا متناسب با روحیات ماست. یعنی اگر ما دستورات دین را کامل انجام دهیم، حتما با سلامتی کامل جسم و روح زندگی خواهیم کرد و در نهایت به رستگاری در دو سرا خواهیم رسید. 🔹در زندگی زناشویی هم عمل به این دستورات لازم و ضروری است. چون دستورات دین دقیقا بر اساس نیازهای زوجین و با در نظر گرفتن روحیات و تفاوت‌های آن‌ها، صادر شده. 👈در رابطه با میزان اطاعت زن از همسر ( گفتن)، با در نظر گرفتن نیاز مرد به اطاعت شدن و حفظ اقتدار، سفارش شده که زن حتما در امور زندگی از همسرش اطاعت کند. از طرفی، مردی که اطاعت شود، به خاطر برطرف شدن نیازش، حال خوبی خواهد داشت و همین حس رضایت باعث می‌شود با نیروی بیشتری به همسرش محبت کند و در صدد جلب رضایت او باشد👌 🔺حد این اطاعت چقدر باشد؟ 🔸 در مسائل زناشویی که حتما زن باید تمکین کند✅ 🔸در مسائلی مثل خانه داری و شیر دادن، می‌تواند از همسرش مزد دریافت کند. اما بهتر است که از این امور سر باز نزند. و منتظر تشکر و ... نباشد. چون رضای خداوند در این است. پس اطاعت کردن باعث گرمی روابط خانواده و بیشتر شدن محبت می شود. 🔸خروج زن از منزل باید با اجازه مرد باشد. البته قانونا، برای مواردی مثل مسائل عبادی یا تحصیل علم که از قبل همسر پذیرفته یا کاری واجب مثل شرکت در راهپیمایی و... زن می‌تواند بی اجازه همسر از منزل خارج شود. اما بهتر است حتما رضایت همسرش را از طریق محبت کردن و برطرف کردن نیازهایش، جلب کند. تا خدای ناکرده زندگی دچار مشکل نشود. 💞لطفا دقت داشته باشید، شاید قانون و تبصره زیاد باشد، اما از همه چیز مهم تر، حفظ صمیمیت و محبت در کانون خانواده است.✅ 👈پس به نظر بنده دنبال حد و حدود نباشید. سعی کنید کنید تا همسرتان بنده شما شود. با استفاده از محبت، ظرافت و لطافت زنانه حتما می توانید، با گفتن هم نیاز همسرتان را برطرف کنید و هم به مقصود خودتون برسید. موفق باشید🌺 ای دی جهت هماهنگی مشاوره تلفنی👇👇👇 @asheqemola ان شاءالله موفق باشید🌹 زنانه خاص بانوان اعتقادی http://eitaa.com/joinchat/2376597514Cd7df27c490 اسراردرون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
┄┅─✵💝✵─┅┄ چه زيباست صبح، وقتی روی لب‌هايمان ذكر مهربانی به شكوفه می‌نشيند ❤️و با عشق، روزمان آغاز میشود 🏳خدايا... روز‌‌مان را سرشار از آرامش عشق و محبت کن🌸 سلاااام الهی به امیدتو صبحتون بخیر💖 @asraredarun ┄┅─✵💝✵─┅┄
‌‌‌‌‌‌‌┄✦۞✦‌‌✺‌﷽‌‌‌✺✦۞✦┄ ✨امام صادق (ع) فرمودند: اگر يكى از شما تمام عمرش را احرام حج ببندد اما امام حسين عليه السلام را زيارت نكند حقى از حقوق رسول خدا (ص) را ترك كرده است؛ چرا كه حق حسين (ع) فريضه الهى و بر هر مسلمانى واجب و لازم است.✨ @asraredarun ‌‌‌‌‌‌‌┄✦۞✦✺💔✺✦۞✦┄
باید که دسـت از گنـــــه بــرداریم مایی که ادعـــــای یــــــاری داریم از خوب و بد امور ما معلوم است ســرباز امام عصـــر یا ســرباریم؟ @asraredarun ‌‌‌‌‌❀🍃✿🍃❀ ❀🍃✿🍃❀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔰 اگر فضیلت زیارت امام حسین(ع) را می‌دانستید، از اشتیاق، جان می‌دادید! @Panahian_ir
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
انسان شناسی ۱۲۶.mp3
12.02M
۱۲۶ 💥 چرا دل من، وقتی کسی داره سخنانی از جنس موعظه‌ میزنه، یهو منقبض و مچاله میشه؟ 💥 چرا دل من، این حالت رو در همه‌ی موارد نداره ...؟! - سخنانی از جنس موعظه رو از بعضیا می‌پذیره، - و دقیقاً همون حرفها رو از کس دیگری نمیپذیره و اونقدر مچاله میشه که تحمل موندن و نشستن رو برام سخت میکنه؟ @Ostad_Shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا