فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 “تکنیک طنز” چطور مخاطب را اقناع میکند؟😁
✅ یکی از تکنیکهای رایج رسانهها در فضای فعلی اطلاعرسانی، استفاده از تکنیک “طنز” است؛ شوخطبعی و طنز در فضای مجازی کاربردهای فراوانی دارد؛ جذابیت طنز باعث شده بسیاری از آگهیدهندگان از این روش برای جلبتوجه مخاطبان خود استفاده کنند.🤪
🆔 @andisheengelabi
🔻با وجود رشد و توسعه فضای مجازی، ابزارهای متعددی توسط کارشناسان رسانه برای اقناع مخاطب مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از موثرترین این روشها، استفاده از تکنیک طنز برای مخاطب است.
🔻این تکنیک میتواند در مباحث بازرگانی هم استفاده شود و مخاطب خود را تحت تأثیر قرار دهد.
شوخطبعی و طنز در فضای مجازی کاربردهای فراوانی دارد؛ جذابیت طنز باعث شده بسیاری از آگهیدهندگان از این روش برای جلبتوجه مخاطبان خود استفاده کنند. طنز، روشی قدرتمند برای قانع کردن مخاطب است.👌
🔻اگر آگهی تبلیغاتی بتواند مخاطب را بخنداند و به او احساس خوبی بدهد، میتوان امیدوار بود که فرد این حس خوب را نسبت به محصول موردنظر هم داشته باشد.
✔️ شما بهعنوان مخاطب در مقابل این تکنیک رسانهای چه میکنید؟
✔️ آیا طنز میتواند دیدگاه شما را تغییر دهد؟
https://b2n.ir/p82509
🆔 @andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استفاده طراحان تبلیغات از "تکنیک تکرار" برای حک کردن پیام در ذهن مخاطب
🔻"تکنیک تکرار" روشی برای زنده نگهداشتن موضوعات رسانهای
🆔 @andisheengelabi
🔰 «تکرار» یکی از تکنیکهای پرکاربرد رسانهای است. پیامهای رسانهای هرچه بیشتر تکرار شوند بیشتر در ذهن مخاطب تثبیت شده👌 و همین بازگویی مجدد موجب اعتماد بیشتر میشود.
🔻 رسانهها بر اساس این تکنیک تلاش میکنند با تکرار زمانبندی شده پیامهای تبلیغی، موضوع، کالا یا خدماتی که بر روی آن هدفگذاری کردهاند را تا زمانی که نیاز است در میان افکار عمومی زنده نگه میدارند و نمیگذارند از خاطرهها پاک شود.😎
#اندیشکدهی_بشری
#سواد_رسانهای
#تکنیک_تکرار
🆔 @andisheengelabi
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔊 پدیده هایی چون قدیانی را چطور تحلیل کنیم؟
🔻 توهین به ساحت #علامه_مصباح یزدی، مصداق بارز تراژدی فرهنگ بود. افول و ابتذال فرهنگ، فقط در عریان شدن جنسیتی نهفته نیست. اما نکته اینجاست که باید رفتار سینوسی سوژه ها را درست تبیین نمود.
🔹ضریب اضافی دادن به خطاها، #خطای_راهبردی خواهد بود که باید مهار می شد که الحمدلله در کوتاهترین زمان صورت گرفت.
اگر #جبهه_انقلاب، کنش هیجانی را عقلانی معامله کند، برآیند بهتری خواهد داشت. بدلایل مختلف، افراد دچار هیجان و اختلال شناختی می شوند.
🔹شاید مبانی ضعیف باشد، شاید درک درستی از مسائل ندارند و شاید در بخشی از زیست سیاسی و فرهنگی، زخمی شده اند و شاید یکسری خصوصیات شخصیتی خاص دارند و کودک درونشان لجباز و مغرور است، نمی دانم.
🔹 علل متعددی برای رفتارهای به ظاهر یکسان می توان تراشید اما وقتی بناست رفتار یک کنشگر رسانه ای همچون #قدیانی تبیین شود که بقول خودش بیست سال، خاک صحنه رسانه را خورده، کار، کمی پیچیده تر می شود.
🔹اینکه رفتار زشت و هتک حرمتی عجیب و غیرقابل انتظار صورت گرفت، حرفی نیست. رگ غیرت حزب الله و ولایت مداران را به جوش آورد، حرفی نیست. ساحت معلم انقلاب و همردیف شهید مطهری را به باد توهین گرفت و دل دوستداران و شاگردان مکتبش را سوزاند، حرفی نیست. اما میارزید که یک شب حوصله کنیم و شاهد توبه اش باشیم.
🔹 کسی که ایام فتنه با انقلاب بود و سر #سفره_انقلاب بزرگ شد و امروز با وطن امروز و دیلی حق شهرت یافته است و با جوان و نوجوان جامعه، ارتباط موثری گرفته، جای تاسف داشت که از مرزهای ایدئولوژیک ما فاصله بگیرد. جای تاسف هم داشت که بخواهیم با بیانیه نویسی و توزیع شماره اش جهت اعتراض در فضای مجازی و قیام حوزه علمیه علیه یک جوان منتسب به انقلاب بخاطر یک جهالت سخیف و شبانگاهی اش که با نگاهی پدرانه همچون حسین شریعتمداری، قابل رفع بود،بخواهیم یک حادثه را به یک جریان تبدیل کنیم و از یک خطا به یک خط مشی دامن بزنیم.
🔹 تجربه ای بود که #جوان_انقلابی را جدی بگیریم و هم نسبت به مبانی فکری مان حساس تر شویم و هم در دایره انقلاب، صبورتر عمل کنیم. آنارشیسم رفتاری جوانی از مکتب انقلاب، نباید با دگماتیسم فکری و نظری مواجه شده و کنشگری منجمد و بلغمی را سبب شود. توزیع شماره شخصی یک نفر در فضای مجازی یا توهین متقابل بهیچوجه راه علاج نبوده، نیست و نخواهد بود.
🔹توهین به علامه مصباح، ذهنمان را آشفته و روحمان را زخمی کرد ولی صبر و بصر علوی و رفتارپدرانه، می تواند راهبرد اداره موقعیت های چالشی در دایره انقلاب باشد. ما از این اختلافات خاطره خوشی نداریم که دودش فقط به چشم انقلاب رفته و سیل و طوفانش، بدنه انقلابی را مجروح کرده است.
✍ علیرضامحمدلو، سردبیر پایگاه خبری تحلیلی #صدای_حوزه
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تکنیک برچسبزنی در رسانه و تخریب شخصیتها
🔰 برچسبزنی از روشهایی است که امروزه در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی کاربرد بسیار زیادی دارد.
🆔 @andisheengelabi
🔻برخی افراد و فعالان در فضای مجازی با ایجاد القاب مثبت یا منفی، برداشت اولیه مخاطب را نسبت به موضوعات موردنظرشان تحت تأثیر قرار میدهند و هدف خود را به مخاطب القا میکنند.
🔻شاید شما هم در زندگی روزمرهتان با افرادی مواجه شده باشید که از سوی دیگران با صفات مثبت یا منفی معرفی شدهاند و ممکن است دیدگاه شما را نیز درباره آن فرد تغییر دهند؛ ⛔
✅ تکنیک برچسبزنی که امروزه کاربرد آن را در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی میبینیم بهگونهای بر مخاطب خود تأثیر میگذارد که اغلب مردم برای تصمیمگیری بیشتر احساسی عمل میکنند تا منطقی.
🔻در روش برچسبزنی برخی افراد و فعالان فضای مجازی واژههای مختلف را به صفات مثبت یا منفی تبدیل میکنند و آنها را به افراد یا نهادهای مختلف نسبت میدهند.
🔻گاهی هدف از این عملکرد این است که ایده، فکر یا گروهی محکوم شوند، بدون اینکه استدلالی در محکومیت آنها گفته شود.
✔برخی رسانهها با بهکارگیری برخی عناوین مثبت مانند #دموکرات، #آزادیخواه، #نجاتبخش و یا بعضی عناوین منفی مانند #تروریست، #متحجر، سنتی درباره یک شخص، گروه یا یک کشور، برداشت مخاطب را نسبت به موضوع اصلی تحت تأثیر قرار میدهند.❗❗
🆔 @andisheengelabi
#تکنیک_برچسبزنی
#اندشکدهی_بشری
#سواد_رسانی
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
📡 #فیک_نیوز های سه شنبه ۱۵ تیر
❌ صادرات ۲۰۰ مگاوات #برق از ایران به عراق
✅ توسط سخنگوی صنعت برق کشور تکذیب شد
❌ انتشار فیلمی با عنوان حضور طالبان در گمرک ایران و افغانستان توسط محمود صادقی
✅ توسط سخنگوی #گمرک ایران تکذیب شد
❌ آزادسازی ۶ هزار معدن غیرفعال با تیتر #معدن_فروشی
✅ توسط سرپرست معاونت امور معادن و صنایعمعدنی وزارت صمت تکذیب شد
❌ بازداشت مدیران ارشد #شهرداری_تهران
✅ توسط سخنگوی شورای شهر تهران تکذیب شد
❌ #کمبود_بنزین در استان آذربایجان غربی در پی تشکیل صف های طولانی مقابل پمب بنزینها
✅ توسط مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه تکذیب شد
❌ انتشار فیلمی با عنوان #قطع_برق در بخش آی سی یو بیمارستانی در تهران
✅ شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در اطلاعیهای تکذیب کرد
❌ واگذاری دوباره مالکیت باشگاه تراکتورسازی به #سپاه
✅ توسط مدیرعامل تراکتورسازی تکذیب شد
❌ انتشار نقل قولی از همسر #سید_بشیر_حسینی درباره مشکلات ایجاد شده در زندگیشان
✅ توسط همسر وی تکذیب شد
❌ انتشار فیلمی با عنوان آتش زدن اداره برق کازرون توسط مردم معترض
✅ توسط مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس تکذیب شد.
🆔 @sedayehowzeh
☢ سر فصل مطالب کلاس
آموزش نقد و تحلیل
〽️ ۱ . توضیحات کلاس_ دلیل نقد کردن آثار_ ناخودآگاه
〽️ ۲ . رسانه ها چه تاثیری بر ذهن مخاطب میگذارند؟ چرا و چگونه
〽️ ۳ . اصول اولیه فیلمنامه_ نقش مخاطب در رسانه ها
〽️ ۴ . گرافیک_ موسیقی_ محیط و فضا_ شخصیت پردازی_ ذات شخصیت ها
〽️ ۵ . ایدئولوژی_ تفکرها_ قدرت نمایی_ منجی_ ژانر
〽️ ۶ . نقش زن و خانواده در آثار_ نژادپرستی_ روابط بین شخصیت ها
〽️ ۷ . نماد شناسی_ انومالیتی_ اومانیسم_ فراماسونری_ صهیونیسم
〽️ ۸ . نقد چند اثر انیمیشن و فیلم_ نقد آثار دهه ۷۰ و ۶۰
〽️ ۹ . خدا شناسی_ شیاطین
〽️ ۱۰ . تحلیل سینمای هالیوود_ تحلیل فیلم ماتریکس و ارباب حلقه ها
〽️ ۱۱ . تحلیل شرکت والت دیزنی_ تحلیل انیمیشن موآنا، درون و بیرون و روح
〽️ ۱۲ . ژاپن؛ فرهنگ و تاریخ_ ویژگی آثار ژاپنی_ تحلیل انیمه دفترچه مرگ، اتک تایتان و کیمیاگر تمام فلزی
〽️ ۱۳ . آثار سینمای ایران و سینمای خانگی_ سریال های صدا و سیما
〽️ ۱۴ . نقد آثار درخواستی
آیدی ثبت نام
https://eitaa.com/Hossein_abk
آی نقد
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://inaghd.ir/&ved=2ahUKEwj4l9yBjbnxAhVog_0HHcVuCFgQFjAAegQICBAC&usg=AOvVaw2VYBeyKIn6WX5molDuYzza
باغ انار
https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔊 رقص ساسی مانکن کاشتند و قمه هلیا درو کردیم
🔻نگاههای #تکنوفیلی و غربزده همچون وزیر جوان ارتباطات که در مواجهه با رسانه و اتفاقاتی مثل #ساسی_مانکن، برخوردی لارج و ریلکس داشته و ادعا نمودند که مساله ای طبیعی است و نباید خیلی برجسته شود، الان باید پاسخگو باشند.
🔹گویا نوجوان فریاد میکشد که، گرفتار قفس آهنین مجازی و حقیقی هم بودن در سرشت و ذائقه ما نیست و ما همان نسل نهایی بشریم که قرار است #آخرالزمان را رقم بزنیم و جدی ترین و مهمترین نقاط عطف تاریخ، به دست ما اتفاق خواهد افتاد.
🔹بعد از مدتی که #مدرنیته و #سرمایه_داری و ساختارهایش رو به افول می گذارد، فرد و سوژه، به خودآگاهی نزدیک می شود و آگاهی های کاذب و سرگرمی های سخیف را کنار نهاده و در کف خیابان عربده می کشد.
🔹حال اگر هلیا را بلحاظ روانشناختی تحلیل کنیم، چه بسا به یک "اوی مغفول واقع شده" برسیم که یقه خانواده، مدرسه، حوزه علمیه، ارتباطات و رسانه و سیستم فرهنگی کشور را می گیرد.
🔹نتیجه این می شود که #یک_خویشتن_سرگردان و یک دروازه بان ضعیف و خودآگاه نامعقول و پرخاشگری را به نمایش می گذارد.
🔹پدیده هلیا یک #واپسزنی_دهه_هشتادی است و حاکی از هزینهی نداده ما به نفع نسل ناشناخته امروزی است. نسلی که علیرغم یک #پرخاشگری_فروخفته، پر از اورانیوم غنی شده ای از جنس احساس، انرژی، خلاقیت و چموشی است.
متن کامل یادداشت:
https://v-o-h.ir/?p=18420
✍️علیرضامحمدلو، سردبیر #صدای_حوزه
🆔 @sedayehowzeh
⭕️ نخست وزیر انگلستان شبکههای اجتماعی را تهدید به جریمه کرد
🔹 نخست وزیر انگلستان در دیداری با نمایندگان #شبکههای_اجتماعی مستقر در لندن! از جمله فیسبوک، توئیتر، تیکتاک، اسنپچت و اینستاگرام، آنها را تهدید کرد که درصورت عدم مقابله با محتواهای غیرقانونی و نژادپرستانه، جریمه سنگینی را متحمل میشوند.
🔗 https://fa.alalam.ir/news/5700633
✍️ جریان تحریف مدعی است این مدل #حکمرانی مختص کره شمالی است!!
🆔@andisheengelabi
🔎ماساژ پیام به سبک بی بی سی
1⃣وقتی از #سوگیری_اخبار و سانسور خبرصحبت می کنیم یعنی همین که بدانیم در عصر جدید، رسالت خبر، انعکاس واقعیت یا تمام واقعیت نیست. پاره حقیقت گویی و #ماساژ_پیام، یک اتفاق عمیق رسانه ای است که به مرور #فاصله_مخاطب_از_واقعیت را روز به روز بیشتر می کند و اصالت در خبر را از آنچه که هست، به آنچه که نمایش داده می شود، منتقل مینماید.
2⃣رسانه ها اخبار را دستکاری می کنند ولی چگونه؟ مگر می شود در عصر اطلاعات هم در اخبار دست برد؟ #مهندسی_تیتر همین کار را انجام می دهد. وقتی یک مدیر خبری، تیتری را برای مطلبی انتخاب می کند، در صدد القای یک ذهنیت به مخاطب است که چگونه فکر کرده و اساسا به چیزی فکر نماید.
3⃣برجسته کردن یک اتفاق( ۲کشته در کرمان) یا کوچکنمایی و سانسور یک اتفاق بزرگتر(۱۲۰کشته در آلمان) در حقیقت بازی با اذهان مخاطب است تا برآیند این مدل تیترسازی را در کنشگری اجتماعی برداشت کند. #ایران را سیاه و #آلمان را عادی به تصویر بکشد و تا از آب گلآلود در افکار عمومی ماهی سیاسی خودش را صید نماید.
4⃣مهندسی خبر در واقع یک مدیریت احساسات و مهندسی افکار عمومی است که با #تئوری_کنترل یا #تولید_آشوب راهبری می شود. بسته به اینکه اقتصاد و سیاست در پشت صحنه یک خبر چگونه تصمیم بگیرد، تیتر متفاوتی انتخاب می شود.
5⃣گاهی برخی تیترها هزینه نجومی برمی دارند چون در خدمت تولید نافرمانی های مدنی عمل می کنند. بی آبی #خوزستان را اگر از شبکه های بیگانه پیگیری کنید، متوجه جدی و نجومی بودن تیترهای خبری خواهید شد.
#سوادرسانه
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
🔻گاندوها و تروریست ها بدانند؛
ژنخوزستان از نوع فروغی و وطنی است
🔸خوزستان برای ماست.کلش برای ماست. دردش درد ایران است. بلی تمام ایران باید برای خوزستان بپا خیزد. امروز تمام ایران خوزستان است. مدیر و مسئول بی کفایت و بی تدبیری که با یک #پررویی_نجومی ادعا می کند، دولتش دولت محیط زیست است! نشان داد که تماشاچی غریبه ای بیش نیست. آری #دولت_تماشاچی که حتی یار دوازدهم هم نیست و از لیست باید خط بخورد.
🔹امروز که #دومینوی_اتفاقات آب و برق و گرانی روغن و سیمان و مرغ و...گریبان ملت را گرفته، رئیس دولتش تازه می گوید که "اگر تحریم و ترامپ نبود، دلار پنج هزار تومان بود!" دولتی که با #جیغ_بنفش، دولت را تحویل گرفت و با #شورش_های_خیابانی میخواهد آنرا تحویل دهد، آیا لیاقتی جز محاکمه دارد؟ دولتی که از فرط گردن کلفتی اش و البته محافظه کاری سیستم های ناظر بر عملکردش، حتی استیضاح هم نشد، چه نسبتی با جمهوریت و اسلامیت این انقلاب مردمی دارد؟
🔸بلی امروز تمام ایران خوزستان است و از محسن #چاووشی اش تا جوادفروغی و میثم #مطیعی و حسین یکتایش خاضعانه برایش می جنگند و تمام ایران به پاس هشت سال مقاومت تمام عیارش مقابل صدامیان، تمام قد به احترامش بلند می شوند.
🔹تروریست های ملکه الیزابت و کابوی های گاوچران سنتکام بدانید که خواب جدایی خوزستان را خواهید دید و شتر در خواب بیند پنبه دانه...همانطور که در خواب هم همراهی تبریز و آذربایجان را از ضدانقلاب نخواهید دید. حنای دوربین های کذاب و علینژادی تان در یکی دو خیابان تهران هم دیگر رنگ ندارد.
🔸نقش جهان هم با اینکه زخمی از قمه هلیاهاست و نیاز به هویت سازی و حمایت از نسل تینیجرهایش دارد، هیچوقت از #آنفولانزای_نیویورکی و #پروژه_نفرست_سازی_آمریکایی آلوده نخواهد شد.
🔹 #گسل_سازی، ایجاد تنفر، #مهندسی_شعار و خط دهی اعتراضات و رقم زدن اغتشاشات و بنزینی کردن جریان آب و برق کشور که محصول بیعرضگی دولت روحانی و #روحانیسم_دولتی است، قدرت براندازی نرم و سخت را ندارد.
🔸این کشور کشور سلیمانی ها و حججی ها و باکری ها و بروجردی هاست. زخمی هستیم.ناراضی هستیم. عصبی هستیم. اعتراض داریم. پاره تن ما در کم آبی و بحران است. مشکل برق، سلسله ای از معضلاترا باعث شده است. اما ما از خودبیگانه نشده و از سرزمین مادری مان خسته نمی شویم.
🔹ژن ما از نوع کثیف علینژاد(مسیح)و ضعیف علیزاده(کیمیا) نیست. ژن ما از نوع همان پرستاران جان بر کف وطن است که موقع المپیک، تپانچه به دست، طلا را درو می کنند و فروغ یک ملت می شوند.
🔸یادتان باشد که همیشه مشت نمونه خروار نیست. روحانی هم نماد ایران نیست.صاحبان قلاده های طلا و گاندوهای داخلی بدانند؛کشوری که اکثریت مردمش به درک سیستمی رسیده و در مواقع سختی و بحران، پازل دشمن را تکمیل نمی کنند، نقشه های شومتان را نقش برآب خواهند کرد.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
مولودی ها و استوری های جذاب به مناسبت عید غدیر👇
https://enama.ir/videos/1813715
https://enama.ir/videos/1813601
https://enama.ir/videos/1813544
https://enama.ir/videos/1813529
https://enama.ir/videos/1813448
https://enama.ir/videos/1813415
https://enama.ir/videos/1813394
https://enama.ir/videos/1813370
ببینید، لذت ببرید و برای اینکه در ثوابش شریک باشید نشر دهید🙏
🌹عید بزرگ غدیر مبارک🌹
#امیرالمومنین #امام_علی #عید_غدیر #غدیر_حقیقت_دین #عید_شیعیان
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔎درباره مجلس و طرح صیانت فضای مجازی
🔸اشکالی که عمدتا از جانب نخبگان رسانه ای مطرح میشود، طرح شفاف ابعاد ماجرا و اقناع افکار عمومی و مدل پستویی برای تصویب و اجرای طرح است.
🔸خیلی فرمول ساده ای است که اگر ضرورت و جایگاه طرح های حساس و حیاتی را در زمین ذهنی مردم نکاشتیم، باید بحران مابعد تصویب طرح را به لطف مانور رسانه ای جریان تحریف در داخل و خارج، از کف خیابان درو کنیم.
🔸به تعبیر دیگر اگر از افکار عمومی فاصله گرفتیم و هرآنچه واقعیت دارد را درست و شفاف روایت نکردیم، در زمین تحریفآلود بیبیسی ها باید روایت شویم.
🔸 #زمینه_سازی فرهنگی و فنی برای اجرای یک طرح کلان، ضرورت اجتناب ناپذیر است. پروژه بزرگی مثل صیانت از فضای مجازی که #حکمرانی_سایبری_کشور را تقویت خواهد کرد، نباید با تعجیل و ناشی کاری و ضعف در اقناع نخبگان و مردم، دچار حاشیه شده و #اعتبارزدایی شود.
🔸تا دیر نشده به فکر #مثلث نخبگان، رسانه ها و مردم باشید و حیثیت مگاپروژه هایتان را زیر چکمه های بیرحم رسانه های سعودی و بریتانیایی و آمریکایی رها نکنید.
🔸تحریف، ماساژ پیام، سانسور واقعیت و پاره حقیقت گویی و القای بحران و دوقطبی سازی، تکنیک های عادی و همیشگی لندن نشین هاست که قابلیت دارند، حتی بهترین طرح های ملی و منطقه ای را فیتیله پیچ و ضربه فنی کنند.
#سردبیر
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 بررسی مستند فضاسازی عملیات روانی علیه آرامش مردم توسط رسانه های نزدیک به حسن روحانی و آذری جهرمی
🔹️کلمه "مهاجرت" حتی رتبه بیستم سرچ های مردم ایران نیست. #سایت_انتخاب در یک دروغ آشکار و برای ایجاد #هراس_کاذب مدعی شده بود قرار است اینترنت در کشور محدود شود!! و به همین دلیل مردم به دنبال سرچ کلمه مهاجرت در گوگل هستند!!
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از تبیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 نتایج کنکور اومد! خیلیها اونجایی که میخواستن قبول شدن و خیلیهای بیشتری نه!
👆🏼این ویدئو رو ببینید و سعی کنید بچههای کارآفرین و ماهر تربیت کنید!
@TebyanOnline
🔊 در زمینه کار تبلیغاتی و رسانهای باید قویتر و هوشمندانهتر عمل کنیم
🔻 #رهبر_انقلاب: دشمنان ما امروز بیشترین تحرک شان علیه ما بیش از تحرکات امنیتی و اقتصادی، تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم است، تبلیغات رسانهای است برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلط بشوند. ما در این زمینه ضعف داریم. در زمینه کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتی درست و تمهیدات رسانهای باید قوی تر و هوشمندانه تر عمل بکنیم. ۱۴۰۰/۵/۱۲
🏷 #تنفیذ_سیزدهم
🆔 @andisheengelabi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌امروز بیشترین تحرّک دشمنان ما علیه ما بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی، تحرّکات تبلیغاتی و #جنگ_نرم و #تبلیغات_رسانهای است؛
🔸برای اینکه بر #افکار_عمومی مردم مسلّط بشوند مبالغ هنگفت هزینه میکنند، کارهای بسیار انجام میدهند؛ فکرهای بسیاری را در مجموعههای فکری برای این کار استخدام میکنند تا بتوانند با #جنگ_روانی، با تبلیغات گوناگون، افکار عمومی کشورها را -از جمله بیشتر از همه امروز کشور ما را که هدف سوءنیّت قدرتهای بزرگ است- قبضه کنند و در اختیار بگیرند.
🔸وقتی افکار عمومی یک ملّت در اختیار بیگانه قرار گرفت، حرکت آن ملّت هم طبعاً طبق میل آن بیگانه پیش خواهد رفت.
12مرداد1400
🆔@andisheengelabi
عصرتبیین عصررسانه
📌امروز بیشترین تحرّک دشمنان ما علیه ما بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی، تحرّکات تبلیغاتی و #جنگ_نرم
تیم، بازار ، رسانه، مثلث موفقیت رئیسی
🔸جنگ روانی دشمن وقتی بر کشوری مسلط شد، بدیهی ترین و ساده ترین مسائل هم انکار شده و مبتلا به تردید می شود. وقتی ملتی دچار تردید و سرگردانی گردید، مهیای فریب می شود. #ازخودبیگانگی و مرغ همسایه را غاز دیدن، نتیجه یک فرایند پیچیده تبلبغاتی است که با پیوست میدانی و نفوذ سیاسی و گردنکشی اقتصادی در بازار مردم همراه می شود.
🔸مدیر ناکارآمد، بازار آشفته و رسانه ضعیف، #فرمول_شکست_یک_ملت را به تدریج رقم میزند. آری مغز و قلب و چشم یک ارگانیسم وقتی از کار افتاد، دست و بازو در اختیارش نخواهد بود و بی اختیار و بدون احساس و چشم بسته، علیه خودس اقدام میکند.
🔸دولت جدید از روزهای اول باید مهره هایش را درست بچیند و خطای تشکیلاتی نداشته باشد. با اقتدار سراغ بازار رود و بیتعارف با فساد خرد و درشت برخورد کند. تیم حساب شده رسانه ای را با کابینه اش همراه کند که هم اقداماتش هوشمندانه صورت بگیرد و هم انعکاسش به جامعه منصفانه و از سر عدالت باشد.
🔸قطعا اگر تدبیر واقعی صورت بگیرد، امید واقعی هم حاصل خواهد شد. درد اجتماعی و اقتصادی امروز یک #درد و #گسل_روانشناختی ایجاد کرده است. امید و اعتماد باید به مردم برگردد و این نمی شود جز با فسادستیزی، آرامش در بازار و کار رسانه ای هوشمندانه.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
رسانه امروز بیطرف نیست. حتی با ورزش هم معامله سیاسی و ایدئولوژیک می کند. بایکوت، سانسور، تخفیف و تحقیر و در یک کلام، #ماساژ_پیام یعنی همین که عزت و موفقیت ایران و ایرانی را اجازه دیده شدن نمیدهد.
#سوادرسانه
🆔@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا #فضای_مجازی در دنیا، بیقانون اداره میشود؟
🔸آمریکا، چین، روسیه، اتحادیه اروپا و... سردمداران طرح و تصویب قانون در حوزه #سایبرنتیک هستند.
🔹امنیت اطلاعات، اخلاق اجتماعی، تربیت کودکان و شناسایی و پیشگیری از تروریسم، مهمترین دلایل قوانین سفت و سخت سایبری و #حکمرانی_مجازی در غرب و شرق است.
🆔@andisheengelabi
🔎ده فرمان هیات امام حسین در دهه محرم:
۱. محبت و عاطفه و دعوت به اینکه دوباره عاشق شویم
۲.تمرکز و مسئولیت پذیری بالا و رهایی از پراکندگی
۳.قدرت و انرژی و امید مضاعف برای حرکت در تنهایی مطلق
۴.معنا و معنویت خلاق نه فانتزی و خمود و افیونگر که دنیا را متفاوت و عمیق و چندلایه ببینیم
۵.ریسک پذیری، جذابیت، هیجان و خلاقیت جوان پسند
۶.خودآگاهی و رسیدن به تعادل روانشناختی به دور از خودشیفتگی
۷.احیا و تقویت اشتهای دینی و توجه به ضرورت دینداری و نیاز بشر به دین
۸.آزادی و رهایی از بند تعلقات محیطی و اسارت های خودساخته یا ساخت اجتماعی
۹. تولید عقلانیت متفاوتی که دریچه حسابگری اش نفع شخصی و دنیوی و موقت نیست.
۱۰.برجسته کردن بخش لوتی و حماسی دین
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
عاشورا، ایستگاه تاریخی یا دینامیزم اجتماعی؟
🔻سه نوع دانش داریم برای بررسی شرایط و مختصات گذشته، حال و آینده. گذشته را تاریخ بررسی می کند. حال را جامعه شناسی ارزیابی مینماید و آینده پژوهی نیز آتیه بشر را محور بررسی خود قرار میدهد. آنچه که محل بحث و توجه ماست، این است که کمتر تاریخی در خدمت جامعه شناسی قرار میگیرد.
🔹بدین معنا که جامعه شناسی که از تاریخ جامعه خود، برای سنت سازی و تحلیل یا ساخت اجتماع بهره مند شود خیلی نادر است. دلیلش تفاوت ها، تغییرات و تحولات بنیانی در گذر زمان است که از رغبت تحلیلگر اجتماعی برای فلشبک زدن میکاهد.
🔹اما آنچه که در تاریخ دینی خود شاهد هستیم این است که عاشورا بعد ۱۴۰۰سال، ظرفیت بررسی و کمک به جامعه شناسی را دارد.
🔹برای ساختن جامعه ای نوین، به یک تاریخ قوی نیاز ضروری داریم. واقعه کربلا دارای ظرفیت ها و ظرافت هایی است که می تواند فاصله زمانی را درنوردیده و برای الانِ ما، نسخه رهایی داشته باشد.
🔹جزییات حماسی، عاطفی و #راهبردی دهه تاریخی محرم، توانسته تمام این سالها زنده بماند و زنده کند. چقدر این تاریخ، دارای حیات است. عجیب آنکه چقدر رادیواکتیو دارد و چقدر پویا و فعال است.
🔹فقط یک #ذخیره_معرفتی_مقدس میتواند توامان توان تحلیل و سنجش فروپاشی اخلاقی، انحراف اجتماعی و تحریف سیاسی را داشته باشد؛ والا قطعات تاریخ، بسته شده، سوگیرانه و کم سو هستند و بیشتر در حد یک مناسبت تقویمی مورد بهره برداری قرار میگیرند.
🔹مثل #حادثه_اتمی_هیروشیما و ناکازاکی که مسئولین ژاپنی در همین #المپیک، نتوانستند اجازه تکریم و یادآوری آن را از گردن کلفت های ورزشی و سیاسی اروپایی و آمریکایی بدست آورند.
🔹استیون اسپیلبرگ، سعی داشت با #نجات_سرباز_رایان، برای آمریکا تاریخ حماسی بسازد. در انتهای فیلم از زبان کاپیتان اچمیلر خطاب به سرباز رایان گفت: «جیمز، سزاوارش باش، لیاقتش [کاری را که برایت انجام شد] را داشته باش.» و فیلم با برافراشته شدن پرچم ایالات متحده پایان یافت.
یا جک باور در سریال ۲۴ تمام تلاشش را کرد تا چهرهای غالب و درجه یک از آمریکا در ذهن مخاطب القا کند. امروز، سینما تمام قد، در خدمت تاریخسازی و #هویتسازی قرار گرفته ولی باز هم توان تاریخ سازی اش را هرسال باید بهروز رسانی کند.
🔹تاریخ برای بسیاری از جوامع در حد ویترین و آلبوم خاطرات است و کارایی ندارد ولی تاریخ عاشورا برای ما یک انقلاب اجتماعی، یک #فقه_سیاسی و یک فرهنگ انقلابی را تدارک میبیند.
🔹در زیباتربن حالت، تاریخ طلایی عاشورا از حال هم گذر میکند و در خدمت آیندهپژوهی قرار میگیرد. #مهدویت، افقی است که فقط از دریچه عاشورا قابل درک و تصور است.
🔹آن مبدا حماسی، با رسیدن به این مقصد مقدس چنین نظریهای را نشان خواهد داد که تمام حق در برابر تمام باطل خواهد ایستاد. کما اینکه خالص ترینهای زمان، یعنی همان ۷۲نفر خاص، در یک #غربال_تاریخی همچون طوفان نوح، مقابل تمام ابتذالها و میانمایه های زمانه خود ایستاده و یک تاریخ را از سقوط نجات دادند.
🔹عاشورا فقط یک ایستگاه تاریخی نیست بلکه یک دینامیزم اجتماعی است که فراتاریخی عمل کرد. آری عاشورا تاریخ را نجات داد و مردمسازی کرد. الان هم در صدد جامعهسازی است و اگر کار درست را انجام دهیم، فردا را هم بدست ما خواهد ساخت.به حول و قوه الهی...
✍علیرضامحمدلو، #سردبیر پایگاه خبری_تحلیلی #صدای_حوزه
🆔 @sedayehowzeh
رسانه در عصر جدید، از رگ گردن نزدیکتر
🔸خبر فوت علی سلیمانی از دو خبرگزاری فارس و ایران اینترنشنال رو ببینید و باهم مقایسه کنید
🔸خبرگزاری ایران اینترنشنال : علی سلیمانی بازیگر فیلمهای "سگکشی" و "بیپولی" درگذشت
🔸خبرگزاری فارس: علی سلیمانی بازیگر فیلمهای "سفر به چزابه" و "وضعیت سفید" در اثر کرونا درگذشت
🔸وقتی صحبت از جنگ روایتها میشود یعنی همین. سوژهها و اتفاقات دنیا را رسانه چگونه برای مردم #بازآفرینی میکند.
🔸از یک واقعه دوگونه قرائت و برداشت ارائه میشود. بستگی به منافع و #ایدئولوژی صاحبان رسانه دارد.
🔸#انگاره سازی در رسانه با همین تکنیک رخ میدهد و به اصطلاح، اولین روایت، پایدارترین روایت میشود. رسانه به حدی پیش رفته و عمق پیدا کرده که #خودشناسی و جهان بینی انسان ها را هم تعین میبخشد.
🔸اینکه هرشخص منحصربفردی، به چه چیزی و چگونه فکر بکند، در دامنه ماموریت های رسانه امروزی تعریف میشود. رسانه در عصر جدید، از رگ گردن نزدیک تر شده است.
#سوادرسانه
#جنگ_روایتها
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از عصرتبیین عصررسانه
عاشورا، مارپیچ سکوت اُموی و پلورالیزم مدل های حمایتی
قال الامام الحسین (ع):
«الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»
«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان میچرخد و تا وقتی زندگیهاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک میشوند.»
چرا امام زمان عاشورا و زمین کربلا تنها ماند؟ اینکه جامعه سال۶۱ دچار انحطاط گفتمانی و شیب تند فساد شده بود، برای تحلیل #غربت_اندیشه_امام کفایت نمی کند. مردم چگونه پذیرای تفکر اموی سلطه طلب، فسادمحور، دیکتاتور و میمون باز شده بودند؟
پروپاگاندای معاویه و سه اتفاق مهم
یزید وارثِ فاسِد سلطه اُمَوی معاویه بود و پروپاگاندای ۲۰ساله معاویه توانسته بود سه اتفاق مهم را برای ساخت و مهندسی واقعیت های اجتماعی رقم بزند.
#اول اینکه انگاره های اعتقادی_سیاسی مردم را دچار تشکیک و تغییر کرده بود و امامت از سیاست و خلافت جدا شده بود. #دوم اینکه سطح ایمانی_اخلاقی مردم را بشدت تنزل داده بود و ذائقه عمومی به فساد و سکوت عادت کرده بود. در مرحله #سوم نیز کنشگری منفعلانه، راحت طلبانه و مدل حمایت دیپلماتیک را تبدیل به یک امر بین الاذهانی کرده بود.
مدل های شش گانه حمایت
اگر بخواهیم فرهنگ عمومی را که ذیل #مارپیچ_سکوت حاصل از نظام سلطه اموی رنگ و بوی انفعال و #ارتجاع گرفته بود، تحلیل نماییم، سوژه مطالعاتی و درک فرهنگی مان را به مدل های متکثر حمایت در صحنه عاشورا و حرکت انقلابی امام حسین(ع) متمرکز می کنیم.
حمایت منفعلانه: حمایتی کم خاصیت که صرفا به دعا و راز و نیاز خلاصه شده بود و اثری از شجاعت و دیانت مقتدارنه در آن دیده نمی شد.
#عبادت_در_صحنه را به نفع #عبادت_در_صومعه ترک کرده و با نام زهد و عبادت، معنویت فانتزی در پیش گرفته بودند. این طیف بزرگترین افتخارشان دعا برای جان امام حسین بود و حتی گفتمان امام را نیز چه بسا قبول نداشتند.
حمایت گزینشی: همان بندگان دلسوز و بزدلی که فقط اسب و شمشیرشان را برای امام پیش کشیدند و در دل نیز با امام بودند، اما جانشان و عملکردشان بتمامه در گرو دستگاه فکری و عقیدتی امام تعریف نشده بود.
حمایت مشروط: افرادی بودند که در طول زندگی برای تک تک رفتار مثبت خود، #حسابگرانه چرتکه می انداختند و خیلی دیپلماتیک و برد_برد، دین و زندگی را مصرف می کردند. همین طیف و قشر دیپلمات تا آخرین روزها نیز با امام بودند ولی با بلند شدن بوی مرگ و شهادت، #استراتژی_فرار را در پیش گرفتند.
حمایت مستشارانه: صاحبان این فکر با امام بودند و ضدسلطه نیز فعالیت هایی داشتند ولی در #منطق_مبارزه با امام دچار اختلاف بودند. پیشنهاد یمن و جنگ های چریکی و پارتیزانی هم دادند و اما فراموش کرده یا دچار #اشتباه_محاسباتی شده بودند و فلسفه جهاد که ذیل منطق امامت باعث قرب الهی می شد را از یاد برده بودند.
حمایت متاخرانه: تیپولوژی این دسته نیز مثل قبلی ها و حتی بیشتر از مستشاران از جهاتی به یاران امام نزدیک بود. این ها دل در گرو امام داشتند و ایمان و عملکردشان نیز کم و بیش معدل خوبی داشت، اما در #شناخت_اولویت_ها و حرکت در معیت ولایت را هنوز نتوانسته بودند به عنوان یک ضرورت اولیه و همیشه همراه، درک نمایند. روزی عبادت، روزی خانواده و روزی مباحث و احکام دیگر را بر ولایت ترجیح دادند و در نهایت نیز کمی دیر یا خیلی دیر به معرکه نصرت شتافتند.
حمایت کنشگرانه مومنانه: این طیف که ایمان و معرفت و عمل را بر محور ولایت گره زده بودند و به یک وحدت بینشی_کنشی_گرایشی با مکتب امام رسیده بودند و با تمام وجود و در سراسر زندگی، ذیل گفتمان امام و انقلاب حرکت کرده بودند و در آخرین کنشگری مومنانه نیز با غلبه بر مارپیچ سکوت حاکم و پاشنه آشیل های انفسی و آفاقی چون تردید و تاخیر و حسابگری و...به #نصرت امام زمان خویش نائل شدند.
#تحلیل۴ واقعه عاشورا
علیرضامحمدلو
@andisheengelabi