فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞️ویدئو نوشت تیتر یک؛ تردید نرم افزار مقاومت، مقدمه پیش روی سخت افزاری دشمن
▫️سخنان دکتر سعید جلیلی در نشست ایران آینده و تشکل پیشرفت
✅ @asreiranian_ir
💬 شریک دزد
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️ یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
▫️کاریکاتور امروز روزنامه عصر ایرانیان
🔹کارتونیست : مازیار بیژنی
✅ @asreiranian_ir
⭕آیت الله مهدوی کنی نرم افزار انقلاب را به خوبی میشناخت و آن را معرفی و از آن دفاع میکرد.
🔹سعید جلیلی در آئین نکوداشت آیت الله مهدوی کنی که ظهر دیروز شنبه ۲۴ آذرماه در ایوان شمس برگزار شد، با بیان اینکه ایشان شخصیتی دلنشین و منطقی داشت و هجمههای زیادی علیه ایشان وجود داشت، اظهار کرد: آیت الله مهدوی کنی قبل از انقلاب بارها دستگیر شد و تحت سختترین شکنجهها قرار گرفت.
وی افزود: ایشان به ویژه در برهههایی خاص، مورد شدیدترین هجمههای سیاسی و رسانهای قرار میگرفت.
برخی جسارتها و اهانتهایی علیه ایشان میشد که تکرار آن خوب نیست.
🔸جلیلی تأکید کرد: شاید مهمترین ویژگی مرحوم آیت الله مهدوی کنی این بود که به نرم افزاری که در حرکت بزرگ انقلاب اسلامی شکل گرفت، به شدت پایبند بود. ایشان معتقد بود که اگر حرکت انقلابی بخواهد با قوت ادامه پیدا کند، نباید این نرم افزار لطمه بخورد و تضعیف شود. ایشان این نرم افزار را به خوبی میشناخت و آن را معرفی و از آن دفاع میکرد.
🔹عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندهٔ رهبر جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی همچنین تصریح کرد: جنگ و ترور مانع رسیدن انقلاب به آرمان خود نمیشود بلکه مهمترین موضوع اخلال در نرم افزار است که اگر لطمه ببیند، آرمانهای انقلاب نیز لطمه میخورد.
🔸نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: رهبری معظم انقلاب فرمودند که در رویایی سخت افزاری جنگهایی پیش میآید و آنچه پشتوانه سخت افزار است، نرم افزار است و مادامی که با قوت فهمیده شود، تولید قدرت و پیشرفت و بالندگی میکند.
🔹وی ادامه داد: امیدواریم حرکت ارزشمندی که آیت الله مهدوی کنی در حیات شریف خود انجام داد، حفظ شود و بتوانیم آن را توسعه دهیم.
✅ @asreiranian_ir
⭕کوتاهی در جنگ اقتصادی زمینهساز سقوط حکومت اسد
✍️محمد علی علینقی لنگری
🔸گزارشهای میدانی از سوریه حاکی از آن دارد که علت شکست نظامی حکومت اسد در مقابل مسلحین، ضعف نظامی نبوده و ارتش با وجود داشتن امکانات و تجهیزات کافی بهعلت نارضایتی عمومی از وضعیت اقتصادی مقاومتی نکرده است.
🔹این به آن معنا است که پس از اتمام جنگ نظامی، از حوزه جنگ اقتصادی غفلت شده و ناتوانی جریان مقاومت در اصلاح اوضاع اقتصادی سوریه موجب از بین رفتن دست آوردهای جنگهای نظامی گذشته شده است.
ادامه یادداشت در سایت عصر ایرانیان
https://asre-iranian.ir/Newspaper/item/186638
✅ @asreiranian_ir
⭕وفاق در بالا، فشار بر پایین
✍️محمدرضا طاهری
🔹دولتی که برنامه مشخصی برای اداره کشور و حل مسائل و بحرانهای آن نداشته باشد، به سیاست وفاق در بالا (یا همان چانه زنی) روی می آورد که نتیجه آن فشار بر پایین یا مردم خواهد بود.
🔸 آنچه در صد روز ابتدایی دولت چهاردهم مشاهده می شود، موید این مدعاست. اساسا این سیاست، آسان ترین روش اداره کشور، و به تعبیر دقیق تر جمع کردن مسائل است. یکی از بنیادی ترین اصول این سیاست، گران سازی است که با نام علمی واقعی سازی از آن یاد می شود. نظیر واقعی سازی قیمت بنزین یا ارز. در این رویکرد، اگر قرار باشد صرفه جویی صورت گیرد، باید توسط مردم صورت گیرد، اگر قرار باشد، افزایش درآمدی حاصل شود، باید از طریق وضع انواع و اقسام مالیات ها بر مردم انجام شود. اگر قرار است کسری بودجه جبران شود، یا قطع یارانه مردم است، یا حذف کالابرگ است، و به طور کلی هر امری که به طور مستقیم به مردم مرتبط است.
🔹در مقابل دولت هیچگاه به سوی حیف و میل هایی که توسط اهالی قدرت صورت می گیرد نزدیک هم نمی شود، چرا که ممکن است دورهمی هایی که به نام وفاق شکل گرفته است، بر هم بخورد. یک مثال خوب در این خصوص، بحث میترینگ است که بارها و بارها توسط دکتر جلیلی مطرح شده است، اما هیچ گوش شنوایی در این خصوص وجود ندارد. سیاست وفاق در بالا و فشار بر پایین متضمن نوعی مصلحت گرایی نیز است.
🔸البته روشن است که حکمرانی نیازمند مصلحت سنجی هایی موردی، موقتی و استثنایی نیز هست، اما اگر عمل بر اساس مصلحت و نقض رویه های مستقر به امری رایج تبدیل شود و دولت انبانی از ناترازی ها را بر دوش گرفته و استناد به آن به دنبال مجوزهای خاص باشد، با پدیده نامبارک مصلحت گرایی مواجه هستیم و حال آنکه هیچ مصلحتی بالاتر از عمل به عدالت نیست.
🔹سیاست وفاق در بالا و فشار بر پایین، به شدت برای یک دولت بدون برنامه جذاب است. یک شیوه اداره کشور است با حرف زدن و دستکاری اعداد و ارقام: حرفها به نفع مردم و اعداد علیه مردم. یکی از خطرات بالقوه این سیاست، برون گرایی اصلاحی است. بر این اساس ریشه اصلی معضلات کشور نه در ساختار درونی دولت که در بیرون و به طور خاص، مردم و دشمنان خارجی جستجو میشود. برون نگری اصلاحی یکی از بدافزارهایی است که به نرم افزار مقاومت نیز آسیب می زند. راهبرد مقاومت یک مجموعه الزامات نظری و عملی دارد.
🔸از جمله الزامات نظری آن، فهم این مطلب است که ریشه اصلی مشکلات کشور در داخل کشور قرار دارد، و از جمله الزامات عملی آن، پیشگام بودن دولتمردان در مقاومت است. به عبارت دیگر، سیاست فشار بر مردم باید به سیاست فشار بر دولتمردان به معنای عام کلمه، یعنی همه مسئولان ممکتی، تبدیل شود. به نحوی که مردم به رأی العین ببینند که اگر سیاست مقاومت متضمن سختی ها و دشواری هایی است، این مسئولین مملکت هستند که بیش از همه بار این مقاومت را بر دوش دارند.
🔹در حکمرانی مطلوب، اصلاحات به همان میزان که متوجه مردم است و اقدامات دشمنان نیز رصد می شود، معطوف به دولتمردان و ساختارهای حکومتی و شیوه حکمرانی نیز هست. چرا که اساسا جدایی میان دولت و مردم وجود ندارد. به قول رئیس جمهور محترم، مردم و مسئولین نباید دو سفره جداگانه پهن کنند.
🔸امیرمومنان علی(ع) می فرمایند که خداوند بر حاکمان عادل واجب کرده است که همانند ضعیف ترین افراد جامعه زندگی کنند. اما سیاست وفاق در بالا و فشار بر پایین چیزی جز پر و پیمان شدن سفره اهالی قدرت در بالا و خالی تر شدن سفره مردم در پایین نیست.
🔹این ادعای عوام فریبانه که مهم نیست مسئولین کشور بهترین زندگی را داشته باشند بلکه مهم آن است که به مردم خدمت کنند، چیزی جز یک ایده انحرافی در توجیه اشرافی گری مسئولین و نابود کردن نرم افزار مقاومت نیست. ساده زیستی دولتمردان یک توصیه اخلاقی نیست، یک واجب الهی است و محال است دولتمردی که در این زمانه دشوار به اشرافی گری خو کرده باشد بتواند گرهی از مشکلات کشور بگشاید.
✅ @asreiranian_ir
📷عکس نوشت تیتر یک؛ شریک دزد
درحالی که رژیم صهیونیستی در خاک سوریه جولان می دهد
جولانی عنوان کرده که قصد مقابله با صهیونیست ها را ندارد.
✅ @asreiranian_ir
📷عکس نوشت تیتر یک؛ شریک دزد
درحالی که رژیم صهیونیستی در خاک سوریه جولان می دهد
جولانی عنوان کرده که قصد مقابله با صهیونیست ها را ندارد.
✅ @asreiranian_ir
وفاق از بالا، فشار از پایین
✍️بریده هایی از یادداشت محمدرضا طاهری
https://asre-iranian.ir/Newspaper/item/186639
✅ @asreiranian_ir
💬 معیشت مردم قربانی حذف ارز نیمایی
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️ دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
عصر ایرانیان
💬 معیشت مردم قربانی حذف ارز نیمایی ▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان ▫️ دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ ▪️مشاهد
▫️کاریکاتور امروز روزنامه عصر ایرانیان
🔹کارتونیست : مازیار بیژنی
✅ @asreiranian_ir
💬دموکراسی حذف
✍️بریده هایی از یادداشت دکتر محمد رضا طاهری
https://asre-iranian.ir/Newspaper/item/186696
✅ @asreiranian_ir