عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
♦️زیر سایهی خانم
✍🏼 | روحالله شمسی کوشکی
🔸در زیر این گنبد مدور و ضریح مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) شش بانوی بزرگوار دیگر از فرزندان ائمه هم دفن هستند که منزلت والای هر یک کافی بود تا هرکدام بارگاه مختص خود را داشته باشند اما وجودشان کاملا تحت تاثیر حضور حضرت فاطمه معصومه(س) قرار گرفته است. این بانوان بزرگ عبارتند از: زینب دختر امام جواد(ع)؛ ام محمد دختر امام جواد(ع)؛ میمونه دختر امام جواد(ع)؛ دو تن از دختران امام موسی(ع)؛ مبرقع فرزند امام جواد(ع) و ام محمد دختر حضرت احمدبنموسی شاهچراغ.
🔹علاوه بر این در اطراف ضریح مطهر هم قبر مردانی از فرزندان و نوادگان امام موسی کاظم و امام جواد (علیهما السلام) قرار دارد.
اما محدوده داخل سرداب مطهر کاملا زنانه است و تنها بانوان در کنار حضرت دفن شدنهاند! محدوده حرم در زمان حیات حضرت معصومه(س) قبرستانی بنام «باغ بابلان» بوده که بعد از دفن حضرت معصومه(س) در این قبرستان، اکثر امام زادگان و سادات موسوی (فرزندان امام کاظم(ع)) و سادات رضوی (فرزندان امام جواد(ع)) که در قم از دنیا میرفتند، در این محوطه دفن میشدند.
🔸علاوه بر این در خارج از محدوده حرم فعلی، محدوده بین «قبرستان شیخان» و «میدان آستانه» و حرم (محدوده مشخص نشده) هم طبق نقل تواریخ قم، محل قبور بسیاری از امام زادگان و محدثین شیعه است که صورتی قبری از آنها باقی نمانده است. لذا نقل شده است که عالم بزرگ شیعه «سید بحرالعلوم» (هم او که امام زمان را در دسته عزا طویریج هروله کنان دیده بود) وقتی به قم مشرف میشد، این محدوده را به احترام مدفونین آن، پابرهنه طی میکرد! این نکته هم ناگفته نماند که؛ اولین قبه و بارگاه را همان بی بی «زینب» (دختر امام جواد(ع) و خواهر امام هادی(ع)) که زنی ثروتمند، مقتدر و با کرامت بوده، بنا میکند و همانطور که گفتیم خودش هم در همان جا دفن میشود.
🔹این که بیبی زینب و بسیاری از امام زادگان زن و مردی که با حضرت معصومه(س)، حداقل از حیث فرزند بلافصل امام بودن، برابر بودند ولی این قدر حضرت را بزرگ میداشتند و او را والا مقامتر از خود میدانستند، و اصرار داشتند کنار حضرت دفن شوند (به طوری که بعد از وفات حضرت مهمترین قطب زیستبوم علویان در قم شکل میگیرد) همگی حاکی از آن است که ویژگیهای والا و متمایزی غیر از فرزند امام بودن در وجود فاطمه معصومه(س) جاری بوده است، که این جمع از بزرگان را زیر سایهی خود گرد هم آورده است.
وفات حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) تسلیت باد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصد_نامه
📌 آنچه در محافل خبری و اندیشه ورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
🔻چگونه به فرزندم از حال این روزهای کودکان غزه بگویم| دکتر مهدیه شادمانی
📎 اینجا بخوانید
🔻خون تو رنگینتر از خون حسینبن علی نیست| مادر یک شهید فلسطینی
📎 اینجا بخوانید
🔻دلم مثل دل هر مادری بارها برای غزه سوخت| آمنه افشار
📎 اینجا بخوانید
🔻 الهیان خواستار اخراج رژیم صهیونیستی از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد شد| خبرگزاری فارس
📎 اینجا بخوانید
🔻حالا ما برویم دورههای موفقیت شرکت کنیم!| فاطمه داداشی
📎 اینجا بخوانید
🔻آزمون اعراض چپها از "ژیژک" حامی صهیونیسم| جعفر علیان نژادی
📎 اینجا بخوانید
🔻معنای یا فاطمه اشفعی لی فیالجنه در زیارتنامه| آیتالله جوادی آملی
📎 اینجا بخوانید
🔻یهود و صنعت پورن| مدرسه تاریخاندیشی قصص
📎 اینجا بخوانید
🔻چرا ما باید طرفدار فلسطین باشیم؟| کیم داوود
📎 اینجا بخوانید
🔻روایت داستانی طوفانالاقصی| رادیو بانور
📎 اینجا بخوانید
🔻چرا قانون حجاب به رفراندوم گذاشته نمیشود؟| صغری عاشوری
📎 اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 امنیت اجتماعی، آرزوی بلند زنانه
📌" به گزارش گاردین، گزارشگر زن اسپانیایی هنگامی که در خیابان در حال تهیه گزارش خبری بود مورد آزار جنسی قرار میگیرد. این اتفاق با گذشت مدت زمان کوتاهی از بوسهی روبیالس رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا خشم عمومی را برانگیخته به طوری که سرپرست وزارت برابری اسپانیا "ایرن مونترو" در مصاحبهای اعلام کرد؛ آنچه تا به حال عادی بوده، دیگر عادی نیست! لمس بدون توافق، خشونت جنسی است و ما به مصونیت از مجازات پایان میدهیم. پلیس اسپانیا نیز چندی بعد اعلام کرد مرد ۲۵ ساله را به اتهام تجاوز جنسی به یک خبرنگار دستگیر کرده است."
🔹وجود قوانین برای ایجاد امنیت زنان، خصوصا در جامعه امری ضروری و مورد توجه است. این روزها میتوان گفت که "امنیت اجتماعی زنان" امری مهم و قابل توجه در بیشتر کشورهای جهان است. ناامنی اجتماعی برای زنان میتواند مسبب عقب افتادگی کشورها از پیشرفت و توسعه گردد، لذا رفتارهایی به ماننده آنچه در خبر اولیه برای زنان رخ میدهد مورد توجهات گسترده مقامات بلندپایه کشوری چون اسپانیا قرار میگیرد. اما نکتهای که حائز اهمیت است این مسئله میباشد که آیا نمیتوان تمهیداتی از سوی دولتها برای پیشگیری از تجاوزات علنی و جلوی دوربینی به زنان صورت پذیرد؟! آیا این امکان فراهم نیست که قبل از در نظر گرفتن مجازات برای متجاوزین به زنان در ملاء عام؛ از تجاوز جلوگیری نمود؟!
🔸برخی رسانهها و تحلیلگران دغدغهمند حقوق زنان، گاهی از انتشار اخباری پیرامون مجازات های در نظر گرفته شده در غرب برای متجاوزین به زنان اظهار خوشنودی میکنند، جای خشنودی نیز دارد اما سوال اینجاست که مگر وظیفهی دولتها در حمایت از شهروندانشان خصوصا زنان تنها در اعمال مجازات متعرضین به ایشان است؟! آیا دولتها در پیشگیری از تعرض و تجاوز به زنان مسئولیتی ندارند؟! چنین به نظر میرسد که در پس پردهی تجاوزهای گسترده و جلوی دوربینی به زنان، عدم تلاش برای پیشگیری از تجاوز وجود دارد. این تحلیل دست کم برای اسپانیا قابل تعمیم به نظر میسد و این با استناد بر سخنان سرپرست وزارت برابری این کشور میباشد که در پی تجاوز مقابل دوربین به خبرنگار زن، او گفت این امر (منظور تجاوز جنسی) دیگر عادی نیست.
🔹طبیعی است که مادامی که در بازه زمانی طولانی رفتارهای تجاوزگرانه در جامعهای عادی انگاشته شود؛ تجاوز به زنان نیز امر عادی تلقی میشود و عملا امنیت اجتماعی زنان آن جامعه مخدوش میشود. قائل نشدن حریم شخصی برای زنان و مردان در جامعه و عدم مشخص نمودن صریح حدود رفتارهای اجتماعی افراد نسبت به هم در جامعه سبب مخدوش شدن امنیت اجتماعی زنان و عادی انگاری تعرضات و تجاوزات به انحاء مختلف میگردد.
🔸در اسلام و قوانین اسلامی قواعد "محرم" و "نامحرم"؛ در راستای مشخص نمودن این دو مولفه و ارتقاء سطح امنیت اجتماعی زنان؛ مفاهیم عملیاتی چون (فرو بستن چشم)؛ (پوشش اسلامی زن به معنای پوشاندن تمام اجزای بدن به جز وجه و کفین)؛ (عدم اختلاط با نامحرم) و (عدم تبرج ) بوده است. جالب اینجاست که به میزان عدم رعایت این دستورالعمل در جامعه توسط اشخاص؛ اعم از مرد و زن، امنیت اجتماعی زنان در جامعه کاهش مییابد. این بدین معناست که کنش افراد و دولتها در پیشگیری از ناامنیهای اجتماعی جامعه و خاصتا زنان بسیار مهم و قابل توجه است.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#پیشنهاد_سردبیر
♦️فیلم سینمایی:
🔹«سایههای موازی»
ساخت ایران
تولید ۱۳۹۳
(داستان این فیلم پیرامون دختری به نام نازنین با وضعیت اقتصادی ضعیف است که برای قرض مبلغی پول به یک عتیقه فروش بر میخورد و داستان زندگی او با عتیقه فروش گره میخورد. فیلم روایتگر زنانه بودن فقر در جامعه است .)
🔹«خانم شتی و آقای پولیشی»
ساخت هند
تولید ۲۰۲۳
(داستان فیلم در رابطه با دختری است که به همراه مادرش در انگلیس زندگی میکند و تمام خواستگاران خود را به دلیل تجربهی تلخ از زندگی مشترک پدر و مادرش رد میکند و عقاید فمینیستی چون زن قوی زن تنهاست را دارد اما در گذر آشنایی با پسری عقایدش تغییر میکند.)
‼️نکته؛(معرفی فیلمهای سینمایی به معنای تایید محتوای آنان نیست بلکه برای تقریب ذهن مخاطبین با فیلمهایی است که در آینده زیر تیغ نقد رسانه عصر زنان خواهند رفت).
♦️یادداشت:
🔹نسلکشی با خوراک دیزنی
نویسنده: لیلا نساج
🖇مطالعه
🔹فمینیسم جنبش خوار
نویسنده : زهرا سادات رضوی علوی
🖇مطالعه
♦️کتاب:
🔹«رابطهی ننگین»
نویسنده: بیانکا لمبلین
مترجم: احسان شاه قاسمی
انتشارات: لوگوس
(کتاب حاضر به سوء استفادهی جنسی و رابطه نامشروع سیمون دوبووار و ژان پل سارتر با دختری که شاگرد درجه یک آنان بود میپردازد).
🔹«تاریخ اجتماعی زنان در عصر قاجار»
نویسنده: سمیه سادات شفیعی
انتشارات: نشر ثالث
(کتاب حاضر در بردارنده مجموعه مقالات انجام شده پیرامون تاریخ اجتماعی زنان در عصر قاجار است).
♦️ پیشنهاد ویژه هفته:
🔹 اپیزود| صحبتهای یک مادر (مادر شهید رزان نجار پرستار فلسطینی)
🖇مطالعه
🔸 شما مخاطبین گرامی هم اگر خواندنی، شنیدنی، دیدنی و یا یادداشتهایی پیرامون نقد فیلمهای معرفی شده در اختیار دارید که تمایل دارید علاقمندان بیشتری بهش دسترسی داشته باشند، میتونید با ما درمیان بذارید تا بعد از تایید، در کانال منتشر کنیم.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
صوت استاد آبیار.mp3
34.39M
#صوت_نشست
📌رویداد تخصصی "حجاب از نگاه علم"
🔻به همت آکادمی اخلاق پژوهی و انجمن علمی معارف اسلامی
دانشگاه شهید بهشتی با همکاری مراکز علمی و فرهنگی کشور
🗓در تاریخ ۶ مهر با موضوع "رویکرد کیفی به نگرش جامعه ایران درباره حجاب و پوشش پس از انقلاب"
🔸و با ارائهی دکتر زهرا آبیار برگزار گردید.
📃 شرح مختصر مباحث نشست؛
در یکسال اخیر بنرهایی مثل ( حجاب میراث مادرم) و یا شعر خوانیهایی که به حمایت از دختران صورت گرفته هنوز از جنبه دینی نگاه شد و نتیجه آن در دراز مدت باعث بی دینی شده است. ما باید از نگاه یک طرفه فاصله بگیریم. در حجاب، ارزشها به صورت شعاری مطرح شد و کار محتوایی صورت نگرفت. مقدس بودن چادر در ذهنیت همه هست. کج کاری و نگاههای بد ایدئولوژیک به مقوله حجاب جز مواردی که نگرش جامعه ایرانی به بحث پوشش داشتهاند. کنشگران ما باید به این مسئله تاکید میکردند که حجاب امر سیاسی است و باید به صورت گسترده مطرح میشد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 برای تبلیغات اینفلوئنسرها قانون گذاری کنید
📌" طبق اخبار ارائه شده از phys طی مطالعه جدیدی که توسط محققین دانشگاه فلیندرز انجام شد و در Body Image منتشر شده است، تاثیر منفی تصاویر جنسی در رسانههای اجتماعی و نیاز به تنظیم مقررات در رابطه با تبلیغات تاثیرگذار را برجسته میکند. پریچارد محقق و دانشیار دانشگاه میگوید قرار گرفتن در معرض تصاویر تاثیرگذار منجر به خلق و خوی منفی، نارضایتی از بدن مقایسه ظاهری و خودشی انگاری نسبت به قرار گرفتن در معرض تصاویر کنترلی میشود. بر این اساس لازم است تا مقرراتی برای تبلیغکننده و خاصتا اینفلوئنسرها اعمال شود تا از تصاویر جنسی استفاده نکنند."
🔹یکی از ابزارهای اساسی تبلیغات در عصر مدرن و پسا مدرن بدن انسان است. در این راستا تمسک به غریزه جنسی برای جلب توجه مخاطب و جذب مشتری بسیار دیده میشود. لباسهایی جذب که با برجستهسازی اندامهای زنانه و مردانه تلاش در جذب مشتری برای خود دارند چندسالی در رویهی فعالیتهای تبلیغاتی اینفلوئنسرهای اینسناگرامی هم دیده شدهاند. ابتلا به خودشی انگاری در اینگونه تبلیغات برای زنان اینفِلوئنسر و مخاطبین او خصوصا زنان مخاطب او، طبیعیترین و جدیترین عوارض است. عوارضی که در جای جای زندگی انسانها نقش خود را ایفا میکنند. از دخترانی که برای ازدواج نگران انتظارات احتمالی و فضایی خواستگاران از ظاهر و فیزیک بدن دخترانهشان هستند تا بیشترین شباهت به اینفلوئنسرها را دارا باشند. تا دخترانی که عزت نفسشان به دلیل گره زدن ارزش خود به ظاهر و صورتشان در حداقلی ترین حالت ممکن است؛ مضطرب از دست دادن جوانی و طراوت خود با افزایش سن و سالشان هستند.
🔸با بررسی فعالیتهای اینفلوئنسرها در مییابیم که قواعد حاکم بر سکوهایی نظیر اینستاگرام به گونهای چیده شده است که افراد و خصوصا زنان محکوم هستند برای دیده شدن از قواعد خاص تنانه و جنسی پیروی کنند. این مطلب حتی در کشورهای اسلامی نیز دیده میشود. اینفلوئنسرهایی که محجبه بودند رفته رفته از حجابشان کم و بر تنانگیشان افزوده شد. بسیار آرام وارد فاز خودشی انگاری شدند به گونهای که حتی خود آنرا حس نکردند، بسیار شیک خودشی انگاری را به دنبال کنندهگانشان انتقال دادند و اسم آنرا به روز بودن، شکیل بودن، باکلاس بودن گذاشتند. قوانین تنظیم کننده برای فعالیتهای اینفلوئنسرها در راستای محدودیت هرنوع تبلیغ با هر شمایلی از وظایف قانونگذاران کشورها با هرنوع نظام فکری و سیاسی است. این قوانین محدود کننده به یقین میتوانند محافظتی جدی و مهم برای سلامت اخلاقی و روحی جامعه، خصوصا زنان جامعه باشند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
♦️ گفتگویی درباره غزه
🔷 سخنرانان:
🔻دکتر زهرا داورپناه" عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده"
▪️مادرانگی در فلسطین
🔻دکتر فهیمه زارع" عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده"
▪️روایت زنانه از جنگ به افق غزه
⏳ زمان: سه شنبه 9 آبان ساعت 10:30
📮مکان: قم: بلوار الغدیر، کوچه 10، پلاک 5، پژوهشکده زن و خانواده، طبقه 6 سالن جلسات
🔹 پخش به صورت مجازی از طریق لینک
📎live.wfrc.ac.ir
♦️ پژوهشکده زن و خانواده
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan.ir|
#رصد_نامه
📌 آنچه در محافل خبری و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
🔻طوفان الاقصی، طوفان حماسهها| زینب سعیدی
📎 اینجا بخوانید
🔻 زندگی در غزه جاری است "مادرانه"| فیلم
📎 اینجا بخوانید
🔻خانهی مادر| آیت الله حائری شیرازی
📎 اینجا بخوانید
🔻من خواهرتم| اپیزود
📎 اینجا بخوانید
🔻احکام شرعی تنبلی در تحصیل علم| استفتاء آیت الله خامنهای
📎 اینجا بخوانید
🔻خط سوم از غزه میگوید!| فاطمه امی
📎 اینجا بخوانید
🔻فرمان "جهاد علمی و پژوهشی" فرمانی است که سعادت دنیا و آخرت ما در گرو عمل به آن است| احمدحسین شریفی
📎 اینجا بخوانید
🔻فلسطین و ظلمی عدالتنما| آیتالله جوادی آملی(کلیپ)
📎 اینجا بخوانید
🔻حکمت الهی در قتل کودکان چیست؟| استاد حمید پارسانیا
📎 اینجا بخوانید
🔻فرآیند باربیزاسیون(Barbization) دختران| زهرا کیایی
📎 اینجا بخوانید
🔻حملات جنون آمیز رژیم صهیونیستی وضعیت زنان غزه را بحرانی کرده است| دکتر مهدیه شادمانی (کلیپ)
📎 اینجا بخوانید
🔻امنیت اجتماعی زنان، موضوعی مهم و مغفول از دیدگان| صغری عاشوری
📎 اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند: ♨️ جریان سلسله نشستهای تخصصی عصر زنا
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر | #نشست
♨️ جریان
سلسلهنشستهای تخصصی عصر زنان
♨️ موضوع:
واکاوی پدیدهی نوظهور حجاب استایل
♨️ نشست هشتم
▫️دکتر مهدیه شادمانی
▫️دکتر محمدرضا زهرایی
📅 برگزارشده در: 1 آبان ماه
📻 فایل کامل صوتی
📺 فایل کامل تصویری
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 سناریوی تجاوز در مراکز درمانی به زنان کادر درمان انگلیس!
📌" به گزارش بیبیسی، پزشکان زن شاغل در مراکز درمانی انگلیس به طور متناوب تحت فشار برای برقراری رابطهی جنسی با همکاران مرد خود هستند. این امر به طوری گسترده و همهگیر شده است که چهار زن سرپرست کالجهای سلطنتی پزشکی در ولز به نمایندگی از جامعه زنان کادر درمان، نامهای سرگشاده نوشته و از قلدری، زن ستیزی و آزارهای جنسی مردانه در فضای کاریشان پردهبرداری کردند."
🔹در دوران همهگیری کرونا و موجهای مرگآور سویههای رنگارنگ آن، کشورهای غربی چون انگلیس و آمریکا در صدد جذب پرستار و پزشک از کشورهای مختلف با پیشنهاد درآمدی بسیار خوب بودند، فضای خدمتی مراکز درمان و بیمارستانهای خود را به گونهای رویایی تصویر میکردند که بسیاری از پرستاران و پزشکان از کشورهای آسیایی به این کشورهای غربی مهاجرت کردند.
🔸حیرتآور آنکه در این تصویرسازی رویایی که کشورهای غربی برای جذب کادر درمان سایر کشورها خصوصا زنان کادر درمان انجام میدادند هیچ سخنی در رابطه با توقعات بیجا و غیر انسانی مردان کادر درمان کشورهای غربی از زنان متخصص برای رابطهی جنسی در میان نبود! هیچ خبری در رابطه با نارضایتی زنان کادر درمان کشورهایی چون انگلیس برای ناامن بودن فضای درمانی کشورشان درمیان نبود!
🔹آیا نباید نهادهای بینالمللی علاوه بر رسیدگی به زن آزاریهایی که در فضای بهداشت و درمان کشورهای غربی چون انگلیس علیه زنان کادر درمان رخ میدهد، به دروغ پردازی و گمراهی زنان کادر درمان توسط نظام بهداشت و درمان این کشورها برای جذب نیروهای تربیت شده کشورهای آسیایی، در این کشورها نیز بپردازند؟! آیا دروغ پردازی انجام شده در این موضوع بیانگر نقض حقوق بشر توسط دولت انگلستان و سیستم درمانی آن نیست؟!
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 ۴۵ درصد موارد مرگ مادران باردار ناشی از عدم تخصص کادر است
📌"به گزارش خبرآنلاین به نقل از فارس، چندی پیش نخستین کنگره تخصصی چالشهای بالینی زایمان نیز در همین راستا برگزار شد. رییس سازمان نظام پزشکی کشور نیز در این مراسم طی سخنانی با اشاره به اینکه میانگین جهانی مرگ مادران باردار به ازای هر ۱۰۰ هزار تولد زنده، ۲۰۰ نفر است خاطرنشان کرد:« در کشور ما این آمار در چهل سال به نزدیک ۲۰ در هر صد هزار تولد زنده رسید که یک دهم آمار جهانی و خیلی بهتر از چیزی است که دنیا تا ۲۰۳۰ برنامه ریزی کرده است.» در ادامه نیز ایشان به گزارش پژوهشهای انجام شده در رابطه با علت مرگ و میر مادران باردار پرداختند و چنین افزودند؛ «در مطالعاتی که در کشور صورت گرفته سن متوسط مادران فوت شده ۳۰ تا ۳۵ سال و عمدتاً در زایمان اول بوده است. در این میان ۴۵ درصد ناشی از عدم تخصص کافی کادر است.»"
🔸این خبر نشانگر رشد بهداشت و درمان در کشور در حوزهی سلامت و بهداشت زنان است به طوری که با استناد بر آمارهای جهانی نیز میتوان دریافت که کشور در جایگاه تحسین بر انگیزی در سلامت و بهداشت زنان قرار دارد و البته به این جایگاه اکتفا نکرده و در صدد بهتر نمودن جایگاه خود است. این تلاش در بهبود عملکرد را در آسیب شناسی علت مرگ و میر زنان باردار میتوان دید که در گزارش خبری مذکور توسط رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ارائه شد.
🔹از مهمترین این علتها کم تخصصی کادر درمان بوده است لذا وزارت بهداشت و درمان میبایست برنامهای جدی در راستای تربیت متخصص زنان و زایمان در نظر بگیرد و کیفیت آموزش و درمان پزشکی را به جد در دستور کار قرار دهد تا حق حیات زنی به واسطهی کم تخصص بودن کادر درمان زایل نشود و کودکی طعم تلخ نداشتن مادر را در بدو تولد خود نچشد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصد_نامه
📌 آنچه در محافل خبری و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
🔻خوانش رمان کلیدر با رویکرد اکوفمینیسم اجتماعی| مقاله
📎 اینجا بخوانید
🔻زن و خانواده؛ ادغام یا استقلال؟| اندیشکده زوج
📎 اینجا بخوانید
🔻چهره زنانه اقتصاد| سمیه صادقی و فاطمه خردمند
📎 اینجا بخوانید
🔻خاطره خوانی| اپیزود
📎 اینجا بخوانید
🔻سیزده کاسه رنگ| اپیزود
📎 اینجا بخوانید
🔻زن فلسطینی، با چفیهی عربی و تسبیح صدتایی دانه سفید| مهدی تکلو
📎 اینجا بخوانید
🔻عدالت جنسیتی در اسلام| زینب مواصلی
📎 اینجا بخوانید
🔻مجمع زنان IPU به کشتار کودکان غزه واکنش نشان میدهد!| الهام آزاد
📎 اینجا بخوانید
🔻افسانهی دروغین آوارگی یهودیان| مدرسه تاریخاندیشی قصص
📎 اینجا بخوانید
🔻معنای زنانه غزه| علی مهدیان
📎 اینجا بخوانید
🔻دهها سال است که هالووین به جشنی برای پرستش شیطان و مضحکه دین و راهبههای مسیحی تبدیل شده| فیلم
📎 اینجا بخوانید
🔻قاصمالجبارین| آیت الله جوادی آملی
📎 اینجا بخوانید
🔻همه چیز زیر سر خودت است!|مریم اردویی
📎 اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 دشمن به کشتار کودکان و زنان میپردازد!
📌" روز گذشته، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود که بازتابی بینالمللی داشت در رابطه با وقایع ددمنشانهای که علیه فلسطینیان توسط رژیم غاصب صهیونیستی رخ دادچنین گفت؛ دشمن به کشتن کودکان و زنان میپردازد، اکثر شهدا کودکان و زنان هستند، دشمن منازل، مساجد، بیمارستانها و همه چیز را ویران میکند، هیچ نقطه امنی در غزه وجود ندارد. دشمن همان اشتباه جنگ ۲۰۰۶ را مرتکب شده است که در نهایت به اهداف بزرگ وضع شدهاش نرسید و مجبور به عقب نشینی شد."
🔹سوال اینجاست چرا زنان و کودکان بیگناه باید با بیرحمی تمام در زیر تماشای چشمهای دنیا به خاک و خون بیفتند؟! شاید بتوان پاسخ این سوال را در فرد به فرد دولت غاصب رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان آن یافت. موضعی که آنان نسبت به زنان و کودکان غزهای دارند حتی در صفحات رسمی شان نیز با افتخار منتشر شدهاست، در مصاحبههای تلوزیونیشان به آن با افتخار پرداخته اند: "کودکان و زنان را میکشیم، لازم ببینیم باز هم میکشیم." ؛ " کودکان فلسطینی بمبهای ساعتی هستند که با از بین بردنشان دنیا باید از اسرائیل تشکر کند!!" ؛ "انسان حقیقی یهودیاناند و هر غیر یهودی باید به ما خدمت کند تا به خدا برسد!"
🔸ذهن شهرک نشینان صهیونیسم و دلبستگان به آنان به قدری با بچهکشی و زنکشی عجین گشته است که بدون ذرهای انسانیت به آن افتخار علنی میکنند! لذا چنین قتل عام فجیعی به پشتوانه چنین افکار پستی در غزه به وقوع میرسد. جشن پوریم که به جشن ایرانی کشی شهره است و هرساله در میان شهرک نشینان اشغالگر قدس برگزار میشود، گریم افراد حاضر به ماننده دراکولاهای خونآشامی است که از کشتن، غارت کردن و آشامیدن خون ایرانیان لذت میبرند!
🔹آری اگر ۴۵سال گذشته امام روحالله از الزام محو شدن اسرائیل از کرهی زمین فرموده بودند و آنرا غده سرطانی برای بشریت میخواندند حال امروز عموم مردم جهان به این باور دارند که اسرائیل جنایتکار آشکاری است و آمریکا شریک و حامی جنایات علیه بشریت اوست. جهان امروزه یک صدا آرمان قدس را میخواند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند:
♨️ جریان
سلسله نشستهای تخصصی عصر زنان
♨️موضوع:
دیپلماسی زنان محور مقاومت
♨️نشست نهم:
▫️دکتر زینب اصغریان
▪️دبیر نشست: الهه سادات شفیعی
🗓 زمان: سه شنبه، ۱۶ آبان ماه
🕰 ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰:۰۰
✅ پخش زنده نشست در بستر اسکای روم
https://www.skyroom.online/ch/shenakht/jareyan
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی | #کلیپ
🔺بحث ما حرکت انحرافی هست که حجاب استایلها در فضای مجازی ایجاد کردند برای یک سبک زندگی متفاوت اسلامی؛ اینها دارند نظام ارزشی دختر مذهبی مارا تغییر میدهند.
📅 برگزارشده در: 1 آبانماه
🎤 با ارائه: خانم دکتر مهدیه شادمانی
📻 فایل کامل صوتی
📺 فایل کامل تصویری
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند: ♨️ جریان سلسله نشستهای تخصصی عصر زنا
🔻ضمن عرض پوزش، به علت بروز مشکل فنی و اختلال در سامانهی اسکای روم، برگزاری نشست لغو، و به فردا ساعت ۱۸:۳۰ موکول شد.
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 وقتی پلیس انگلیس برای زنان قربانی تجاوز امن نیست!
📌" به گزارش گاردین، سه چهارم از بازماندگان تجاوز میگویند واکنش پلیس به سلامت روانشان آسیب زده است. زنان توصیف کرده اند که از تجربیات خود با پلیس بیشتر از تجاوز اولیه آسیب دیدهاند. حتی زنی چنین گفت که از پلیس بیشتر میترسد تا تجربه مجدد تجاوز. آمارها نیز بیانگر این است که تنها ۱۴٪ از زنان انگلیسی از اقدامات پلیس احساس امنیت میکنند، ۳۹٪ از زنان ابراز ناامنی از اقدامات پلیس نمودهاند."
🔹پلیس در راستای حفظ امنیت شهروندان و برقراری نظم و آرامش اجتماعی تشکیل شده است. اما در انگلستان طبق آمار ارائه شده در مشروح خبر، وقایعی چون مرگ سارا اورارد و همچنین اخبار سوء استفاده جنسی پلیسهای مرد از همکاران خود با جنسیت زن، سبب شده است تا زنان انگلیسی مورد تجاوز قرار گرفتن را به شکایت از متجاوز در نزد پلیس ترجیح دهند.
🔸حال میتوان بهتر درک نمود که چرا سناریوهای مطرح شده از جانب شبکههای خبری فارسی زبان معاندی چون بیبیسی فارسی و اینترنشنال در آشوبهای سال گذشته با محوریت دروغپردازیهای کثیف تجاوز نیروهای امنیتی به دستگیرشدگان آشوبها میرسید. اولا سابقهی خراب و سیاه پلیس انگلیس و ثانیا عواقب ترس و بی اعتمادی زنان انگلیسی به پلیس سناریوی خوبی برای به آتش کشیدن کشوری به ماننده ایران است که در آن اخلاق جنسی بر مدار اسلام است و تعرض به زنان ولو در قالب اخبار فیک و دروغین با تندترین واکنشها و بیاعتمادی شدید همراه خواهد بود.
🔹با این وضوح تصویر ارائه شده از نسبت زنان قربانی تجاوز با دولت و پلیس انگلیس و همچنین سیاست این کشور در رابطه با زنان ایرانی در آشوبهای سال گذشته، نشان دهندهی عدم صداقت انگلیس در رابطه با اعادهی حقوق زنان و حق امنیت زنان، علی الخصوص زنان انگلیسی است و زنان سایر نقاط دنیا نیز ارزشی برای انگلیس ندارند، تنها پلهای برای میراثدار خبیث ملکهی انگلیس میباشند!
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
هدایت شده از عصر زنان
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند:
♨️ جریان
سلسله نشستهای تخصصی عصر زنان
♨️موضوع:
دیپلماسی زنان محور مقاومت
♨️نشست نهم:
▫️دکتر زینب اصغریان
▪️دبیر نشست: الهه سادات شفیعی
🗓 زمان: سه شنبه، ۱۶ آبان ماه
🕰 ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰:۰۰
✅ پخش زنده نشست در بستر اسکای روم
https://www.skyroom.online/ch/shenakht/jareyan
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند: ♨️ جریان سلسله نشستهای تخصصی عصر زنا
📌 به علت مشکل فنی نشست دیروز لغو و امروز در همان ساعت برگزار خواهد شد🌱
#رصد_نامه
📌 آنچه در محافل خبری و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
🔻اینروزها مرا یاد آمرلی سال ۱۳۹۳| فاطمه مرادی
📎 اینجا بخوانید
🔻گفتگویی پیرامون حجاب استایلها| دکتر مهدیه شادمانی
📎 اینجا بخوانید
🔻تاکید رئیس جمهور بر به کارگیری زنان در دستگاههای اجرایی براساس توان مدیریتی آنها
📎 اینجا بخوانید
🔻برشی از یک داستان، توضیحاتی کوتاه از روایتِ نقاشی| مطهره ناطق
📎 اینجا بخوانید
🔻زنان، کارمند صنعت آدم سازی خدا یا بردگان جنسی فرعونها؟!| زهرا کیایی
📎 اینجا بخوانید
🔻افسردگی و خودکشی؛ رهاورد سبک زندگی غربی| سیدمحمد مهدی موسوی
📎 اینجا بخوانید
🔻بخشی از مصاحبه تلوزیونی خانم کبری حافظی همسر شهید سیدنور خدا موسوی
📎 اینجا بخوانید
🔻طوفان صدق و غبار کذب| علی مهدیان
📎 اینجا بخوانید
🔻حقوق بشر، زنان و خبرنگاران| فرناز اینانلو
📎 اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 حذف کلمهی "زنان" تنها برای نشان دادن تغییرات اساسی؟!
📌" به گزارش یورونیوز، فدراسیون فوتبال اسپانیا، در راستای نشان دادن اعمال تغییرات اساسی در راستای برابری جنسیتی، کلمه "زنان" را از عنوان تیمملی حذف کرد. اگرچه بازیکنان تیم ملی زنان اسپانیا، تیم ملی خود را بایکوت نموده و تصمیم به عدم مسابقه با تیمهای دیگر گرفتند، اما به یکباره تصمیم به بازی با تیم ملی سوئد گرفته و خواستار تغییرات اساسی در رابطه با زنان فوتبالیست اسپانیایی گردیدند."
🔹سوال برانگیز است که چرا آنچه تحت عنوان 《تغییرات اساسی》 خوانده میشود با حذف عنوان "زنان" باید جلوه نماید؟! و چرا زنان در مواجهه با این حذف عنوان باید مدارا کنند؟! حذف عنوان زنان با نام شروع تغییرات به نفع زنان نه از اسپانیا و ورزش زنان بلکه از ادبیات انگلیسی، حذف واژهی مادر و جایگزینی والد کودک آغاز شده است. چه استدلالی در نظام فکری و نظری غربیها وجود دارد که تغییر به نفع زنان را در نابودی نقشها و عناوین زنانهشان توصیه میکند؟! آیا تغییر به نفع زنان راهبرد مردواره کردن زندگی زنان است به طوری که هویت زنانه را به طور همهجانبه و ابتدا از ادبیات محاورهای حذف کنند؟!
🔸به نظر میرسد هویت زنانه در عصر کنونی در خطر اضمحلال جدی نظام مردسالاری نوین جهانی به سردمداری غرب میباشد. و در چند دههی گذشته موجها و نحلههای مختلف فمینیسم خصوصا فمینیسم پست مدرن که ادعای حرفنو زدن، بازگشت به زنانگی، انتقاد از رویکردهای قدیمی و نحلههای دیگر را داشته است نتوانسته در بهبود وضعیت زنان عمل شگرفی به نفع زنان رقم بزند!
🔹شاهد این واقعیت تلخ هستیم که نظریات تولیدی فمینیسم و سیاستهای دنبالهروی آن هویت زنانه را نه تنها از جنس دوم بودن خارج نکرده بلکه آن را به وادی اضمحلال و حذف شدگی نیز کشانده است. امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به الگوی سوم زن، برای بازیابی هویت زنانه درک میشود. نیازی که رهبر انقلاب و اندیشمندان اسلامی چون شهیده بنتالهدی صدر آن را برای زنان نیاز ضروری میخواندند و اسلام و زنان مسلمان را شاهبیت اصلی ترسیم این الگو عنوان کردند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|