عصر زنان
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند: ♨️ جریان سلسلهنشستهای تخصصی عص
📌 قابل توجه مخاطبین عزیز و محترم عصر زنان؛
🟢 در کلیهنشستها ازجمله نشست «مواجهه حاکمیت با سلبریتیسم» شرکت به صورت حضوری نیاز به فرایند ثبت نام و اعلام حضور دارد.
🟢 مشارکت به صورت مجازی (استفاده از پخش زنده ایتا و اینستاگرام) نیازی به اعلام حضور و ثبت نام نداشته، برای عموم آزاد خواهد بود.
🍃 سپاس از توجه و همراهی شما🍃
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 هشتگ، اعدام بکنید!
📌 «به گزارش خبری mail online دیلی میل مردی که به قتل و تجاوز جنسی به یک دختر نوجوان و یک زن دیگر در حملات جداگانه فلوریدا جنوبی در سال 1984 محکوم شده بود، قرار است ماه آینده بر اساس حکم اعدامی که روز سه شنبه توسط فرماندار جمهوریخواه "ران دیسانتیس" امضا شد، اعدام شود. این چهارمین اعدام برنامهریزی شده در فلوریدا در سال جاری پس از وقفهای است که به سال 2019 بازمی گردد. "دونالد دیلبک" در ماه فوریه و "لوئیس برنارد گسکین" در آوریل اعدام شدند.»
🔹 تجاوز و قتل در جوامع متمدن بشری عملی مذموم است و حکم اعدام نیز برای ارتکاب این دو فعل قبیح، اتفاق عجیبی نیست. همانگونه که در خبر اشاره شد برخی از ایالتهای آمریکا در این راستا حکم اعدام را به عنوان مجازات برای مجرم صادر نمودند!
🔸 متاسفانه در کشورمان چندسالی است تراژدی هشتگی_سلبریتی در مواجهه با حکم اعدام برای مرتکبین قتل عمد که منطبق با قوانین شرع مقدس اسلام و درخواست اولیاء دم صادر شده بود، در جریان است! نمونهای از این فشارها در ماجرای «آرمان عبدالعالی» قاتل «غزاله شکور» مشهود است. دختری که پدر و مادرش به مدد برخی از سلبریتیهای مشهور، تحت فشارهای شدید رسانهای این سلبریتیها قرار گرفتند و چندین نوبت اجرای حکم اعدام آرمان به تعویق افتاد. این موج رسانهای به اسم بخشیدن جان به آرمان عبدالعالی، جان پدر و مادر غزاله را بارها گرفت. پای سازمان عفو بینالملل به میان آمد که خواستار لغو حکم اعدام شدند، حکمی که حق اولیاء دم بود.
🔹 آیا سازمان عفو بینالملل، سلبریتیهای آمریکایی و هشتگهای مجازیشان به خانوادهی زنان و دختران مقتول در جهت گذشت از حکم اعدام قاتل دخترشان فشار آوردند؟!
🔸 حکم اعدام اگرچه در ظاهر ناخوشایند است اما بازدارنده از وقوع قتلهای بیشتر احتمالی در آینده میباشد، از این رو در توضیح این حکم در آیه ۱۷۹ سوره بقره قصاص مایهی حیات بشریت عنوان شده است. سوال اینجاست چرا آنانکه از زن، زندگی، آزادی میگویند و خواستار اعاده آزادی زن هستند برای حق حیات او آزادی بی اضطراب قاتل احتمالی را قائل نیستند؟! چرا زنان اوپوزیسیونی که تحت مارک جعلی فمینیست اهداف سیاسی خود را دنبال میکنند و از نابرابری دیه زن و مرد در اسلام نطق مینمودند، در حمایت از خانوادهی غزاله از حق اعدام قاتل دخترشان که اسلام این حق را به آنان داده بود، از تک خط حمایت دریغ نموده بودند؟!!
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#پرونده_ویژه |#یادداشت
🔶 تاثیر سلبریتیها بر حجاب و نوع پوشش مخاطبان
#پرونده_تاثیر_سلبریتیسم
✍🏼 | مهدی جبرائیلی تبریزی
#بخش_اول
♦️ مقدمه
🔸سلبریتی شکل مدرنشده شهرت است که در غرب و در نتیجهی برخی تغییرات و تحولات تکنولوژیکی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ظهور یافته است؛ و با ظهور رسانههای جمعی، به یکی از ویژگیهای بنیادین مدرنیته تبدیل شده است و با ظهور رسانههای جدید و به ویژه شبکههای اجتماعی، رنگ و بویی جدید به خود گرفته و دلالت های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و حتی اجتماعی جدیدی یافته است.
🔹اما فرهنگ سلبریتی در ایران نه به عنوان برونداد طبیعی تغییرات و تحولات تکنولوژیکی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بلکه به عنوان یک پدیده فرهنگی وارداتی، به موازات تجربه مدرنیته و ورود تکنولوژیهای ارتباطی از غرب در دهۀ40 شمسی، وارد ایران شده و تحت تأثیر عوامل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، شکل ویژهای به خود گرفته است.
🔸برخلاف جامعه غربی، فرهنگ سلبریتی و ارزشهای بنیادین آن نظیر فردمحوری، لذتگرایی، سکسگرایی، مصرفگرایی و دینگریزی، اساساً با ارزشها و هنجارهای جامعه ایران در تناقض قرار داشته است.
امروزه سلبریتیها به نوعی مَراجع اجتماعی هستند و برای گروههای اجتماعی مرجعیت اقتدار دارند. بنابراین، چون مرجعیت اجتماعی دارند، حرف، کنش و پیامشان اثرگذار است. سلبریتیها به مثابة محصول رسانهها، نقشی تأثیرگذار در جوامع و فرهنگ رسانهای شدهی امروز ایفا میکنند. از سوی دیگر، به مدد افزایش نفوذ رسانههای جدید در میان مخاطبان، سلبریتیها به ابزارهای ارتباطی بی واسطه دست یافتهاند که با ترویج هرچه بیشتر فرهنگ شُهرگی میتوانند بر نگرش کاربران و نحوهی مواجههی آنها با موضوعات مختلف زندگی روزمره تأثیر بگذارند. چنین دامنهی نفوذی نشان از این امر دارد که «این فرهنگ می تواند تفکرات، رفتارها، سبک، مرام و منش ما را تحت تأثیر قرار دهد و این تأثیرها، نه تنها بر زندگی طرفداران سلبریتیها، بلکه بر عموم مردم نیز قابل مشاهده است[۱].
🔹مرکز پژوهشهای مجلس در سال ۹۷ سلبریتیها را از جمله «گروههای مرجع در تشدید بیحجابی» نام برده که «الگوبرداری از سبک زندگی و پوشش آنها اثرگذار» است.
آنتونی الیوت در پژوهشی به موضوع تأثیرات سلبریتی در حوزهی مد و مهمترین بُعد آن یعنی بدن، پرداخته است. الیوت با استفاده از نظریات هورتون و هول (Horton & Whol) در حوزهی تعاملات فرااجتماعی به این نتیجه رسیده است که فرهنگهای عامهپسند و رسانهای، امروزه تمرکز خود را از شخصیت سلبریتیها، به سمت بدن آنها تغییر دادهاند و بدن سلبریتیها به نماد و جایگاه اصلی شهرت تبدیل شده است [۲]
از طرف دیگر طبق برخی پژوهشها «با افزایش گرایش به سلبریتیها، گرایش به مذهب هم در بین مردان و هم در بین زنان کاهش مییابد».
♦️علل گرایش شهروندان به پیگیری سلبریتیها
🔸علل گرایش شهروندان به پیگیری سلبریتیها جذابیت سلبریتی در دو حوزهی ظاهر و سبک زندگی بوده است. شیوه و سبک زندگی مدرن سلبریتی و ظاهر آنها برای جوان امروز جذابیت ایجاد میکند. آنها تلاش دارند با الگوگیری از شُهرگان، بخشی از رویاهای برآورده نشده.ی خود را محقق سازند. این نکته در فهم جامعهی در حال گذار ایرانی اهمیت زیادی دارد.
♦️ ادامه دارد...
_______________
۱. Cashmore, E 2006. Celebrity/Culture. New York: Routledge :6
۲. Elliott, Anthony.2010. “I Want to Look Like That: Cosmetic Surgery and Celebrity Culture”, Cultural Sociology 5(4).
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#گزارش | #بازنشر
♦️ گزارش دکتر زینب تاجیک از درس تفسیر فلسفه حجاب استاد یزدانپناه در خبرگزاری رسمی حوزه
🖇 اینجا بخوانید
✅ فایلهای صوتی درس «فلسفه حجاب در آیات قرآن» (در ۲۰جلسه) از استاد یزدانپناه در کانال عصر زنان منتشر خواهد شد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#گزارش | #بازنشر ♦️ گزارش دکتر زینب تاجیک از درس تفسیر فلسفه حجاب استاد یزدانپناه در خبرگزاری رسمی
1.MP3
14.29M
♦️ سلسله درس «فلسفه حجاب»
جلسه ۱
🎙 ارائه: آیتالله یزدانپناه
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند: ♨️ جریان سلسلهنشستهای تخصصی عص
📌قابل توجه مخاطبین محترم عصر زنان
نشست امروز با کمی تأخیر برگزار خواهد شد.
#گزارش| #نشست
♨️ جریان
سلسلهنشستهای تخصصی عصر زنان
♨️ موضوع:
مواجهه حاکمیت با سلبریتیسم
♨️ نشست چهارم
▫️دکتر احسان شاهقاسمی
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|