«دعاى روز بیست و سوم مـ🌙ـاه مبارک رمضان»
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ اغْسِلْنِي فِيهِ مِنَ الذُّنُوبِ وَ طَهِّرْنِي فِيهِ مِنَ الْعُيُوبِ وَ امْتَحِنْ قَلْبِي فِيهِ بِتَقْوَى الْقُلُوبِ يَا مُقِيلَ عَثَرَاتِ الْمُذْنِبِينَ؛
خدايا در اين ماه از گناهانم شست و شويم ده، و از عيب ها پاكم كن، و دلم را به پرهيزكارى دلها بيازماى، اى ناديده گيرنده لغزشهاى اهل گناه.
@ayeha313
23.mp3
14.13M
ترتیل جزء بیست و سوم قرآن
با صدای استاد عبدالباسط
#ماه_رمضان
@ayeha313
شرح دعای روز بیست وسوم ماه مبارک رمضان
♦️ پیام روز بیست و سوم: گناه و سرکشی
✨ گناه، سرکشی در ساحت قدس ربوبی است. مسلمان باید از گناه تنفر داشته باشد. ممکن است انسان برخلاف میل خود ناگزیر شود در محل معصیت یا جایی که گروهی در آنجا گناه میکنند، حضور یابد. در چنین شرایطی، اگر احساس ناراحتی به او دست دهد و مایل باشد که هرچه زودتر آنجا را ترک گوید، باید به خود و ایمانش امیدوار باشد؛ ولی اگر از بودن در آنجا احساس ناراحتی نمی کند و چه بسا با آنان هم گام شود یا در درون خود خوشحال است، باید به حال خود متاسف باشد.
باید بدانیم اگر شخصی در جمع معصیت کاران باشد و از این توقف احساس ناراحتی کند، مانند کسانی است که در آن شرکت نداشته اند. و برعکس، اگر قلب و فکر او، با مجالس لهو و لعب باشد و از حضور در آن احساس شادمانی کند گرچه در مجلس گناه حاضر نباشد، مانند حاضران در آن است.
پیامبر ارجمند اسلام صلی الله علیه و آله میفرماید:
"مَنْ حَضَرَ مَعْصِیَةً فَکَرِهَهَا فکَاَنَّمَا غابَ عَنْهَا وَ مَنْ غَابَ عَنْهَا فَرَضِیهَا فکَاَنَّه حَضَرَها؛
هرکس بر گناهی حاضر باشد و از آن متنفر شود، مانند کسی است که در آنجا نیست و هرکس در محل گناه نباشد و از آن راضی باشد، مانند کسی است که در آنجا حضور دارد."
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به ابوذر فرمود:
"یَا اباذر! لَا تَنْظُرْ إِلَی صِغَرِ الْخَطِیئَةِ، وَ لَکِنِ اُنْظُرْ إِلَی مَنْ عَصَیْتَ؛
ای اباذر! به کوچکی گناه نگاه مکن؛ بلکه ببین که نافرمانی چه کسی را می کنی؟"
📚 برگرفته از "نهج الفصاحه، ش۲۹۲۷"
و
"الکافی، ج۲، ص۵۳".
@ayeha313
😲عوامل تهدید کننده ازدواج
* عدم تطابق باورها ، اعتقادات و ...
* تحقیر ها و توهین ها که میتواند کلامی ، غیرکلامی یا رفتاری باشد
* تحقیر و توهین به خانواده طرف مقابل
*عدم توجه به نظر طرف مقابل و تصمیم گیری به تنهایی
* از دست دادن جاذبه های کلامی و رفتاری
* عدم جاذبه های ظاهری و فیزیکی
*گیر دادن و نقادی و اسنادهای کلی
* عدم آگاهی در طرز بیان و تفسیر مشکل
*تنگ شدن رابطه یعنی اینکه اکسیژن عاطفی کم شود نگاه و رفتار و گفتار محبت آمیز کم میشود
*این اعتقاد که طرف مقابل باید خودش بفهمد من دوستش دارم (که کاملا اشتباه است )محبت را باید ابراز کرد و بصورت کلامی بیان نمود .
@ayeha313
❌ پاسخ به شبهات
ابن ملجم (بهمن جازویه) سردار بزرگ ایرانی [...] علی ابن ابی طالب را به ضرب شمشیر از روبرو (و نه از پشت آنگونه که مسلمانان بیان میکنند) به شهادت رساند و مسلمانان هـویت او را ۱۴۰۰ سال مخفی نگه داشتنـد. تلفظ نام او برای اعراب تازی بسیار مشکل بود[...] در گـذشته بسیاری از اعــراب چنـد پـدری و یـا پـدر مـشخـصی نـداشـتند، آنها را بـه شغل و پـیشه ایـکه داشـتنـد ، لقب مـی دادنـد. مانـنـد عـمر ابن خـطاب ( عمـر پسـر خطاب ). خـلاصـه نـام و شـغل پـدر او را می پـرسـند: تـلفـظ نـام پـدرش نـیـز بـرای اعـراب تازی ساده نـبود، می گـویـد پـدر مـن افسار گـیـر بـوده ( فـردیـکه افسار اسب پـادشاهـان و فــرمانـدهان بلنـد پایـه را در هنگام جنـگ و کارزار نـگاه مـیداشتـه). افسار گـیر بـه عــربی می شـود ” مـلـجـٌم ” و ایـن ساده تـرین نـامی بـود که اعـراب تازی تـواستند روی بـهمـن جـازویـه بـگـذارنـد و از آن پس او را “ابـن مـلجـٌم” ( پـسر افسارگـیر) نامـیدنـد. [شبهه خلاصه شده است]
✅ پاسخ
🔹ایرادات متعدد و حتی غلطهای ساده املایی (مانند نوشتن محراب با «هـ») از بی سوادی محض و البته دروغگویی نویسنده دارد که غلط بودن متن فوق را برای هر خواننده فرهیخته ای آشکار میکند. با این حال چند نکته کوتاه بیان می شود:
▫️اولاً در کتاب "طبقات الکبری" کلمه "زاذویه" یافت نشد و جلد ۵ این کتاب هم در چاپهای مختلف، کمتر از ۶۰۰ صفحه دارد؛ یعنی صفحه ۲۶۳۳ وجود ندارد!
▫️ثانیاً در "الکامل فی التاریخ" هم اثری از زاذویه یا جاذویه نیست و در آدرس ادعایی شایعه هم اثری از داستان ابن ملجم نمی باشد!
▫️ثالثاً نه امام علی(ع) و نه هیچ یک از معصومین(ع) در نبردهای فتح ایران شرکت نداشتند تا کینه ای از ایشان در دل ایرانیان باشد و موارد منتسب به ایشان ابدا صحت ندارد! اساسا تمایل ایرانیان به اهل بیت به دلیل افکار انسانی و فرانژادی اهل بیت بوده که باعث می شده با ظلم خلفا نسبت به ایرانیان مقابله کنند.
▫️نکته دیگر اینکه در عربی (مانند هر زبان دیگری) ممکن است افراد ملقب به شغل شوند اما «ابن» به معنای فرزند است و در مورد شغل بیان نمی شود. لذا کلمه "خطاب" نیز که به غلط به عنوان شغل خلیفه دوم بیان شده، نام پدر وی بوده است.
▫️آخرین نکته اینکه اساساً مرگ "بهمن جاذویه" سردار ایرانی در جنگ قادسیه و در سال ۱۵ بوده است؛ (تاریخ طبری ج ۳، ص ۵۴۳) یعنی او ۲۵ سال پیش از شهادت حضرت علی(ع) از دنیا رفته بود!
🔹 باستان گرایان گمان میکنند میتوانند با دروغگویی و ایجاد تقابل بین اسلام و ایران، محبت اهل بیت پیامبر را که در عمق جان ایرانیان نفوذ کرده، کم رنگ کنند؛ زهی خیال باطل!!
@ayeha313
چگونه افطار کنیم ؟!
▫️هنگام افطار نباید غذایی بخورید که میزان انسولین در خون و توانایی سوزاندن غذا را تحت تأثیر قرار میدهد؛ این کار باعث میشود غذاهایی پر از چربی و قند میل کنید که این حجم از غذا بد است و یکباره میزان قند خون را افزایش میدهند. بهترین چیزی که بلافاصله بعد از اذان هنگام افطار باید بخورید خرما و آب است؛ زیرا غنی از فیبر و قندهای ساده مورد نیاز بدن است که باعث تحریک معده و دستگاه گوارش میشود.
▫️سپس باید بعد از خوردن خرما و آب، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بدن شما برای کنترل سطح قند خون و افزایش میزان متابولیسم به منظور توانایی هضم غذا و سوزاندن کالری آماده شود؛ شما میتوانید در این فاصله نماز بخوانید و بعد از ده دقیقه دوباره سوپ به خصوص سوپ سبزیجات سرشار از فیبر و ویتامین بخورید و برای آبرسانی به بدن، از مایعات استفاده کنید
گوجهسبز را با آب بخورید !
▫️در ترکیب گوجهسبز مقادیر زیادی پتاسیم و فلور وجود دارد، که فلور در سلامت دندانها موثر است و پتاسیم هم در کارکرد بافت عضلانی و عضله قلب تاثیر بالایی دارد. از آن جایی که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، خاصیت ضدسرطان و پیشگیری از پیری سلولی و حتی مقداری اثر کاهنده در چربیهای خون نیز دارد
▫️ گوجهسبز، مقدار زیادی اگزالات دارد و میتواند در سیستم کلیوی بدن تجمع و سنگهای ادراری تولید کند، کسانی که سنگ کلیه دارند، بهترست گوجه سبز نخورند
🔴قرآن به سر گرفتن مخصوص شب قدر نیست!
✅به نقل از شیخ علی بهجت:
🔸آیت الله بهجت در شب های قدر ادعیه وارده در آن شب ها را مراعات می کرد
💎البته ایشان قرآن سر گرفتن را مخصوص شب قدر نمی دانست و معتقد بود که:
🌹 خیلی از عبادت ها وجود دارد که ما به جهت این که نوشته است در فلان زمان آن را باید بجا آورد، ما خود را از آن محروم می کنیم!
🔅لذا در وقت شدت و گرفتاری ها قرآن به سر گرفتن را توصیه می کرد و در ایام دیگر همانند شب های جمعه خود نیز مشغول این امر می شد.
📘شیخ علی بهجت فرزند آیتالله بهجت
@ayeha313