🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 2⃣4⃣ [ نکات برجسته ی عملیات پژوهش تاویستاک ] ✨ ... خدمات سیاستمداران بر محورها و به دلائل
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
3⃣4⃣ [ علل و عوامل خودکشی ]
✨ از آنجا که در کتاب حاضر از آثار مخرب موسیقی بر اعصاب و روان گفتگو گردید لذا به نظر می رسد به یکی از معضلات ناشی از بیماری های روانی که امروزه توجه همه را به خود جلب نموده است و بی ارتباط با موسیقی نمی باشد، به طور اجمالی نگاهی بیندازیم.
به این منظور ابتدا مجموعه ای از آمار رسمی و غیر رسمی که از اینترنت دریافت شده است را مورد بررسی قرار می دهیم، سپس به علل و عوامل خودکشی خواهیم پرداخت:
به گفته سازمان بهداشت جهانی، تعداد مردمی که بر اثر خودکشی جان خود را از دست می دهند بیش از مردمی است که در درگیری های مسلحانه خیابانی می میرند. این در حالی است که در ۴۵ سال گذشته آمار خودکشی در سراسر جهان ۶۰ درصد افزایش یافته است. تشخیص افرادی که در معرض خطر اقدام به خودکشی هستند، برای پزشکان روان شناسی بسیار مشکل است. البته به گفته کارشناسان علوم ذهنی و فکری، افرادی که دست به خودکشی می زنند از نظر ذهنی بیمار روانی هستند. خودکشی سومین عامل مرگ و میر جوانان و یکی از عوامل اصلی در مرگ بزرگسالان جوامع شهری می باشد.
بنا به گزارش (WHO)، سالانه بیش از یک میلیون نفر در نتیجه خودکشی جان می بازند، یعنی در هر ۴۰ ثانیه یک خودکشی. خودکشی مختص به سن خاصی نیست و طبق برآورد سازمان پزشکی قانونی بیشتر جوانان دست به خودکشی می زنند.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌷سلام صبح زیباتون بخیر
صبح سه شنبه تون معطر
به ذکر عطر خوش صلوات
بر حضرت محمد (ص)
و خاندان پاک و مطهرش
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ
وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
در پناه لطف حق تعالی و
عنایت اهل بیت علیهم السلام
عاقبت بخیر باشید ان شالله
🌷سه شنبه تون پر برکت
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : لا تُمَكِّنِ الغُواةَ مِن سَمعِكَ.
💎امام علی (ع) : گمراهان را بر گوش خود مسلّط مكن.
📖منبع : نهج البلاغه، از نامه ۱۰ ➖ پُست شماره ۲۵۵
@ayeha313
بسم الله الرحمن الرحیم
✡ آشنایی با مدعیان دروغین
◀️قسمت اول:
اهمیت بحث از مدعیان مهدویت و عوامل پیدایش مدعیان دروغین👇
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
بسم الله الرحمن الرحیم ✡ آشنایی با مدعیان دروغین ◀️قس
♨️مدعیان دروغین
✡تعریف مدعیان دروغین
برای کسانی که در زمینه مهدویت مطالعاتی داشته اند عنوان «مدعیان دروغین مهدویت» و یا «متمهدیان» به معنای کسانی که به دروغ خویش و یا دیگری را همان مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خوانده اند عنوانی آشناست.
مدعیان دروغین مهدویت یا همان متمهدیان کسانی هستند که در طول تاریخ از پاکدلی و حسن باطن و یا کم اطلاعی و بضاعت علمی اندک مردم سوء استفاده کرده اند و با ادعای مهدی موعود بودن و یا نیابت و سفارت ویژه از جانب آن حضرت داشتن عده ای را فریب داده، گرد خویش جمع نموده اند. چنین افراد – که تعداد قابل توجهی در تاریخ اسلام یافته اند و از عصر امامان معصوم تا به امروز می توان مصادیق آنها را جستجو نمود – با این دست دعاوی برای خود تقدسی فراهم می کنند و از این طریق بر مرکب هوای نفس خویش سوار شده، به سرعت می تازند و بهره اندکی از زینت ناچیز دنیای فانی را به بهای سقوط در عذاب جاویدان جهنم خریداری می کنند.
البته باید توجه نموده که برخی از این افراد نیز خود ادعای مهدویت نداشته ای بسا انسانهائی صالح بوده اند اما دیگران ادعای مهدویت ایشان را داشته اند و یا امر بر مردمان زمان آنها و یا مردمان پس از ایشان مشتبه شده است به گونه ای که آنها را «مهدی موعود» تصور نموده اند.
ادامه دارد ...👇
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
♨️مدعیان دروغین ✡تعریف مدعیان دروغین
شناخت و بازشناخت اندیشه مهدویت، شناخت و بازشناخت بزرگترین جریان معرفتی و معنویتی در طول تاریخ است. بازکاوی و بازپژوهی این جریان، یک ضرورت عینی است؛ تا جریانی که برای ناب سازی معرفت دینی و بازسازی و نوسازی فرهنگی، معنوی و اجتماعی اتفاق میافتد، پیوسته زلال و اصیل بماند و مانند همیشه، الهام بخش همة آزادی خواهان جهان باقی بماند.نیرومندی اندیشه مهدویت در جایگاه یک اصل مبتنی بر سنتهای ریشهدار اسلامی، و یأس از الگوهای دروغین رایج، موجب گرایش روزافزون حقیقتطلبان به اندیشه مهدویت شده است.
شناخت آفات نظری و عملی و آسیبهای ذهنی و عینی اندیشه مهدویت، امری پسندیده و لازم است. در عین حال، شناخت و تحلیل ریشهها و علل پیدایش و رشد مدعیان مهدویت، یک ضرورت «عقلانی» است؛ تا با نابود کردن «علل»، معلولها نیز از بین رفته و با ادعاهای پیدا و پنهان در حال وقوع نیز مبارزه شود.
به دیگر سخن، با شناخت علل و ریشههای انحراف مدعیان دروغین، میتوان از آفات درونی و بیرونی و آسیبهای تدریجی نیز جلوگیری کرد؛ یعنی در مقام «رفع» یا پیشگیری برآمد.انحراف زدایی از آموزه اصیل مهدویت و زنده نگه داشتن آن، یک ضرورت اجتناب ناپذیر است؛ به ویژه اگر دستهای پیدا و پنهان دوستان ناآگاه و دشمن آگاه و مغرض را در انحراف آفرینی «مهدویت» در طول تاریخ بشناسیم.
@ayeha313
📝 زنگ خطرهاي دوره نامزدي👫
غير از نشانههايي که ممکن است دال بر سالم نبودن شخصيت نامزدمان باشد، نشانههايي فراگير و کليدي وجود دارند که در دوران نامزدي ميتوان به سادگي آنها را ديد و کشف کرد. وقتي که اين نشانهها را در رفتار نامزدتان مشاهده کرديد حتماً آنها را عميقتر بررسي و يا در مورد ادامه رابطه با نامزدتان با مشاور خانواده صحبت کنيد.
❌وابستگي به خانواده؛
کساني ميتوانند يک زندگي مشترک را راهاندازي کنند و درآن موفق باشند که به خوبي از خانواده پدريشان مستقل شده باشند. اين استقلال در همه حوزهها وجود دارد. نخست در حوزه مادي يعني استقلال مالي از خانواده که مخصوصاً براي پسر مهم است. دوم، استقلال عاطفي است. اگر طرف مقابل ما به شدت به خانوادهاش وابسته باشد و يا بر عکس خانوادهاش به او وابسته باشند، تشکيل خانوادهاي جديد با او به شدت مشکل خواهد بود. زمينه مهم ديگر استقلال، استقلال فکري است. طرف مقابل شما چقدر در فکرهايش استقلال دارد و از خانوادهاش تاثير نگرفته است؟ اگر طرف مقابل شما مرتب «به قول مامان جون...»، «به قول بابام»، يا «همانطور که مامانم ميگه...» سر زبانش باشد، يعني اينکه استقلال فکري هم از خودش ندارد. کسي که هنوز در اين مرحله از رشد قرار دارد، براي ازدواج کردن آماده نيست.
❌ عدم اجراي تعهدات دوران خواستگاري؛
يکي از ابزارهايي که ميتوانيد به وسيله آن خوشقول بودن طرف مقابلتان را بسنجيد، همگون بودن رفتارهاي دوران نامزدي با قولهايي است که در دوران خواستگاري داده است. ما از روي رفتارها ميتوانيم شخصيت افراد را بشناسيم. البته يادتان باشد که ممکن است طرف مقابلتان در شرايط ديگري هنگام خواستگاري تعهداتي داده باشد و الان شرايط تغيير کرده باشد. در اين مواقع، رفتارهاي ديگر نشان ميدهد که نامزد ما خوش قول هست يا نه.
❌دروغ بودن حرفهاي دوران خواستگاري؛
قول دادن يک چيز است و حرف زدن در مورد واقعيتها چيز ديگر. گاهي در دوران نامزدي معلوم ميشود که حرفهاي دوران خواستگاري دروغ بوده است. براي مثال، داماد گفته که من اهل دود نيستم و حالا معلوم ميشود که ترياکي است، يا گفته که در فلان شرکت کار ميکنم و حالا معلوم ميشود که بيکار است. دروغ بودن حرف هاي دوره خواستگاري واقعاً يک زنگ خطر است و ادامه دادن با چنين فردي ميتواند عواقب سختي داشته باشد.
❌اهميت ندادن به قولهاي دوره نامزدي؛
در طول دوره نامزدي، دوطرف قولهاي زيادي به هم ميدهند. اين که هر طرف چقدر به قولهايش وفادار است تاحدودي نشان ميدهد که در زندگي آينده تا چه ميزان به زندگي و حرفهايي که ميزند متعهد است. البته بايد شرايط را در نظر گرفت و به خاطر يک بار بدقولي، همه خوشقوليهاي قبلي را زير سوال نبرد.
❌اهميت ندادن به ساعت قرارها؛
اگر نميتوانيد با يک آدم بينظم و يا فردي که به موقع سر قرارهايش حاضر نميشود زندگي کنيد، تأخيرهاي مکرر نامزدتان را جدي بگيريد.
@ayeha313
#مهارت_زندگی
❌چیزهایی که نباید در ماشین لباسشویی شست👇👇👇
🔹بالش فومی
(حرکات ماشین لباسشویی می تواند به بالش های فوم آسیب زده و حتی آنها را تکه تکه کند)
🔹هر چیزی که کُرک و موی حیوان روی آن است
🔹هر چیزی که لک یا اثری از ماده ی قابل اشتعال دارد
(همیشه مواد قابل اشتعال را از ماشین لباسشویی دور نگه دارید مثلا گازوئیل، روغن موتور یا روغن پخت و پز و ... زیرا گرمای زیاد خشک کن می تواند باعث سوختگی لباس شود، حتی ممکن است جرقه بزند و منفجر شود.)
🔹یراق دوزی شده ها
( پیرایه های حساس و ظریف ممکن است در داخل لباسشویی در تماس با زیپ و دکمه و ... لباس های دیگر پاره و کنده شوند.)
🔹آیتم های بسیار بزرگ
(اگر می بینید چیزی که می خواهید در لباسشویی بیندازید، فضایی برای حرکت داخل مخزن ندارد این کار را نکنید، چون تمیز نخواهد شد. ضمنا به چرخان لباسشویی نیز آسیب می زند. )
🔹هر چیزی که از پشم و مخمل و کشمیر درست شده
این الیاف طبیعی و حساس مناسبتی با حرکات تند و سابنده ی ماشین لباسشویی ندارند و ممکن است بدفُرم شوند.
@ayeha313