شیخالاسلام زاده برای اولین بار رشته تخصصی ارتوپدی را در ایران راهاندازی نمود. وی پس از اتمام تحصیلات خود و بازگشت به کشور به بیمارستان شفا رفته و در آنجا طب توانبخشی را راهاندازی کرد.
خودِ وی فعالیتهایش را در سالهای پیش از انقلاب اینطور بیان میکند: من برای اولین بار تولید اندام مصنوعی یا پروتز را در سال ۱۳۴۳ بنیانگذاری کردم، زمانی که به جز آمریکا در هیچ جای دیگر دنیا اندام مصنوعی تولید نمیشد.
وی در سال ۱۳۴۶ مشاور سازمان بهداشت جهانی در منطقه شد و در همین سال برای اولین بار سازمان توانبخشی ایران و نیز انجمن توانبخشی ایران را تأسیس کرد.
شیخالاسلام زاده در خصوص اقدامات خود در دوران مسئولیت وزارت بهداری و بهزیستی اینطور میگوید: از دیگر اقدامات من در دوره وزارت بهداری ایجاد اورژانس تهران و بعد اورژانس کشور برای اولین بار در ایران بود. زمانی که ما اورژانس را که آن زمان شماره اش به جای ۱۱۵ امروز ۱۲۳ بود، راهاندازی کردیم فقط آمریکا تشکیلات اورژانس پیش بیمارستانی داشت. ۳ سال بعد از ایران بود که تازه در برخی کشورهای اروپایی اورژانس ایجاد شد.
نخستین شغل دولتی او بنیانگذاری و مدیریت عامل انجمن توانبخشی بود. در سال ۱۳۵۳ امیرعباس هویدا در کابینهٔ خود تغییرات تازهای داد و سه وزارتخانهٔ جدید تأسیس نمود. یکی از آن سه وزارتخانه، وزارت رفاه اجتماعی بود و شجاعالدین شیخالاسلام زاده را در راس آن قرار داد. هستهی مرکزی این وزارتخانه، سازمان بیمه اجتماعی کارگران و بانک رفاه کارگرانبود. در بهمنماه ۱۳۵۴ امیرعباس هویدا در ترکیب کابینهٔ خود تغییراتی داد. وزارتخانههای رفاه اجتماعی و بهداری در هم ادغام شد و نام وزارت بهداری گرفت و شجاعالدین شیخالاسلام زاده در راس آن قرار گرفت.
در مردادماه ۱۳۵۶ امیرعباس هویدا پس از دوازده سال و نیم نخستوزیری، مستعفی و به جای وی جمشید آموزگارنخستوزیر شد و در کابینه او وزیر بهداری و بهزیستی شد و در تمام مدت نخستوزیری آموزگار که یک سال به طول انجامید، در کابینه عضویت داشت.
پس از انقلاب
در شهریورماه ۱۳۵۷ جعفر شریفامامی نخستوزیر شد و دست به یک سلسله کارهایی زد از جمله دستور داد حکومت نظامی عدهای از مدیران و دولتمردان و بازرگانان را توقیف کند و در نتیجه عدهای از جمله شیخالاسلام زاده طبق ماده پنج حکومت نظامی بازداشت شدند و به زندان کمیته مشترک انتقال یافت و تا ۱۵ آبانماه ۱۳۵۷ در آن زندان به سر میبرد. در آن ایام عدهٔ دیگری از بلندپایگان از جمله امیرعباس هویدا و ارتشبد نصیریو عبدالعظیم ولیان بازداشت شدند و به زندان جمشیدآباد انتقال یافتند. شیخالاسلام زاده پس از انقلاب مجدداً بازداشت و سپس محاکمه شد و به حبس ابد محکوم و در زندان اوین زندانی شد. او به مسئولین زندان پیشنهاد راه اندازی بهداری و بیمارستان زندان اوین را داد. مدتی بعد حکم او به پنج سال زندان تبدیل شد و او در ۱۷ شهریور ۱۳۶۲ از زندان آزاد شد.
وی پس از آزادی در ایران ماند و این موجب طلاق او و همسرش آذر آریان پور شد.
او در بیمارستان پارس که خودش آن را تأسیس کردهبود و یکی از چند مدیر آن نیز بود، به کار طبابت ادامه داد
او در زمان وفات ریاست «مجمع بیمارستانهای خصوصی» را بر عهده داشت. او سه فرزند مقیم آمریکا به نامهای بابک، رامین و روشنک دارد
فدراسیون جهانی جوامع جراحی دست در دهمین کنگره بینالمللی خود در آرژانتین در سال ۲۰۰۷ از شیخالاسلام زاده به عنوان یکی از پیشگامان این زمینه تجلیل کرد
وی در سال ۱۳۵۷ بازداشت می شود و به زندان اوین منتقل می شود.
روزی نگهبان زندان اوین خبردار میشود که نامزدش در دهات حوالی تبریز دچار سانحه شده اما به لطف آمبولانس مجهز از مرگ حتمی نجات یافته است. وی متوجه میشود که بنوعی مدیون زندانی محکوم به اعدام یعنی دکتر شیخ الاسلام زاده می باشد. اتفاقا این زندانبان در جلسه ای خصوصی شنیده بود که تا سه روز دیگر خلخالی عزل خواهد شد و محمدی گیلانی بجای وی خواهد آمد. پس به دکتر می فهماند که تقاضای تجدید نظر کند.
خلاصه تقاضای دکتر توسط گیلانی قبول میشود و حکم اعدام به زندان ابد تبدیل میشود.
دکتر مسئول بهداری زندان اوین شده و آنجا را به مجهز ترین مرکز ارتوپدی ایران تبدیل می کند. روزی گیلانی و همسر و پسرش تصادف می کنند، پسر متاسفانه دم می میرد اما گیلانی و همسرش توسط جراح معروف زندان اوین نجات پیدا می کنند.
این بار گیلانی تقاضای عفو دکتر شیخ الاسلام را به امام خمینی می دهد و امام خمینی با تحقیق بر روی رزومه و پیشینه دکتر ،سریعا دستور آزادی و عفو او را می دهد. دکتر آزاد می شود و منشا خدمات دیگر همچون نمایندگی پیمارستان های خصوصی، ترجمه تعرفه پزشکی میشود و لقب پدر ارتوپدی ایران را می گیرد.
سر انجام در سال 1393 دکتر شیخ الاسلام زاده در سن 83 سالگی دار فانی را وداع می گوید.
@ayeha313
نظرات،پیشنهادات و انتقادات خودتون رو راجب کانال ایه های زندگی درلینک ناشناس باما در میون بزارید
https://harfeto.timefriend.net/16352392390328
🌱آیه های زندگی🌱
نیایش صبحگاهی
💫پروردگارا...
🍁در این روز از باران خیر و خوبی
🍂که بر خلق می باری
🍁ما را هم نصیبی رسان و
🍂از نوری که برای هدایت دل ها
🍁می افشانی ما را نیز بهره ای ده.
🍂از زلال رحمتت ما را هم بنوشان و
🍁از دریای برکت و نکویی ات
🍂ما را هم گوهری بخش.
🍁از شیرینیِ عافیت ما را نیز بچشان
🍂و بر سر سفره روزی ات
🍁ما را هم میهمان دار،
💫آمین
@ayeha313
امام حسین علیه السلام:
من أحَبَّکَ نَهاکَ، ومَن أبغَضَکَ أغراکَ
🔺 هر کس دوستت دارد، تو را [از کار زشت] باز مىدارد و هر کس دشمنت دارد، تو را [به آن] بر مىانگیزد.
📚 بحار الأنوار، جلد ۷۸، صفحه ۱۲۸
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#قسمت_سوم 3⃣ عدم تقیّد ✅ گاهی عدم تقیّد، به جهت اعتقاد نداشتن است و گاهی هم به دلیل ندانستن. اگر
#قسمت_چهارم
5⃣طولانی کردن دوران عقد
✅کسانی که در سنین بالا ازدواج میکنند، کمتر در دوران عقد میمانند؛ امّا توصیۀ ما به این خواهر و امثال ایشان آن است که اگر به این نتیجه رسیدید که با چنین شخصی ازدواج کنید، بهتر است حتّی پس از مشاوره هم مدّتی را در دوران عقد بمانید.
💢 ترجیحاً اگر عقد دائم نباشد، بهتر است. در این دوران میتوان تا اندازۀ قابل قبولی به اطمینان در بارۀ تغییر طرف مقابل رسید. لازم هم نیست که قبل از رسیدن به نقطۀ اعتماد، غیر از خانواده و افراد امین، کس دیگری را از ازدواجتان با خبر کنید.
6⃣تضرّع و توسّل
⚠️ازدواج نکردن، بهتر است از ازدواج کردن و شکست خوردن؛ امّا با تضرّع به درگاه الهی و توسّل به اهل بیت علیهم السلام، راه ازدواج با فرد مطلوب را هموار کنید.
📚نیمه دیگرم، کتاب اول، ص ۲۰۵
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
منابعی که در این تحقیق بصورت خیلی خلاصه استفاده شده است 1-سایت آپارات2- سایت فتن3- سایت جنبش سایبری
آشنایی با مدعیان دروغین و فرقه های گمراه کننده قسمت پانزدهم - فرقه انحرافی عرفان کیهانی (حلقه) بصورت خیلی خلاصه می باشد
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
آشنایی با مدعیان دروغین و فرقه های گمراه کننده قسمت پانزدهم - فرقه انحرافی عرفان کیهانی (حلقه) بصو
این فرقه چارچوب مشخصی ندارد. چارچوب طاهری است و تنها جاذبه آن به دروغ مسئله "شفاء" است. البته مسئله خارج كردن جن از كالبد بدن كه متأسفانه در سراسر كشور نیز رایج شده، از دیگر جاذبه های این فرقه است.
@ayeha313