🌱آیه های زندگی🌱
به عنوان نمونه عده ای وقتی كه قدرت بیكران خداوند را دیدند و توحید فاعلی را فهمیدند، تصور کردند که ا
🔰🔰 اشو از منظر اُشو 🔰🔰
اُشو عنوان می دارد : «ارثیه ای واقعا وحشتناک بجای گذاشته ام ازحرفهای من چیزی نخواهند فهمید همین خوب است».
او اقرار دارد « من خودم را نقض میکنم. وقتش رسیده که شما این را درک کنید. من نقض کردن خودم را ادامه خواهم داد. این یکی از راههایی است که استفاده میکنم. من به نقض کردن خودم ادامه میدهم و هرچه را که گفتهام نقض خواهم کرد. حتی یک جمله را باقی نمیگذارم که نقض نکنم این یک روش است. و عنوان می دارد که حرفهای متناقض زیاد دارد و هوادارانش باید او را اینگونه بپذیرند و با همین مرام ادامه دهند.
⁉️حال سئوال ما این است:
1️⃣ کلامی که خود انسان به عنوان ایجاد کننده ان بدان ملتزم نبوده وآنرا ارثیه خطرناک معرفی میکند که نشأت گرفته از عدم اعتقادش به این آموزه است چگونه این میتواند برای دیگران اعتقاد و التزام بیافریند.
2️⃣ آیا آنچه در بر دارنده کمال وسعادت انسان است و نقش اصلی و اساسی را در به فعلیت رسیدن قوا واستعدادهای انسان دارد بایستی در حاله ای از ابهام باشد یا بصورتی بیان شود تا همه فهم و کلی و همگانی باشد؟
3️⃣ آیا بیان آموزه های دینی به گونه ای که باعث سرگردانی مخاطبین در شناخت و عمل به آموزه های دینی شود کاری لغو بیهوده نخواهد بود؟
4️⃣ آیا دین را میتوان به بازیچه گرفتن انسان ها واستهزاء دیگران تعریف کرد؟
اما مطلبی که واقعا به عنوان سئوالی اساسی فکر هرصاحب خردی را بخود معطوف میدارد این است که در زندگینامه اُشو که درتمامی آثار اُشو میتوان آنرایافت این مطلب است که اُشو دارای هیچ دین و آیینی نبود و ملتزم به هیچ عملی که بر گرفته از آینی خاص باشدنیست.
حال پرسش این که چگونه این شخص میتواند آئینی بیاورد تا دیگران ملتزم به اجرای آن باشند.
و می توان گفت :که آیا اُشو خود را به کمال رسیده قلمداد میکند که بایست نتیجه گرفت رستگاری و کمال در پرتو هیچ آئینی نیست چنانکه اشو عمل کرده و بدان معتقد بوده است.
یا خود را بکمال رسیده نمیداند حال سئوال اینست که کسی که خود بکمال نرسیده و ناقص است چگونه میتواند دیگران را به کمال رهنمون شود .
«کوری شود عصاکش کوری دیگر»
واقعا جای تأمل است که آیا انسان می تواند عنان کار خود را به هر که ادعایی میکند بسپارد وکور کورانه از آن تبعیت نماید.
@ayeha313
❌ متن شایعه: 👇👇👇
وزیر کشور: اگر انقلاب بخواهد ضربه ببینید، از ناحیه زنان است
✅پاسخ شایعه: 👇👇👇
آنچه به صورت گسترده و دستهجمعی توسط رسانههای ضدانقلاب نقل شده تقطیع سخنان وزیر کشور است.
وی دربخشی از نشست سراسری با مدیران کل امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه نقش بانوان از نقش مردان مهمتر است، گفت: ما باید فرصت ها و تهدیدها را در حوزه زنان بشناسیم اعتقاد دارم اگر انقلاب بخواهد ضربه ببیند از ناحیه زنان است و اگر موفق هم بشود باز هم از ناحیه بانوان خواهد بود.
اما رسانههای معاند و بیگانه فقط بخش اول این صحبتها را به عنوان تیتر انتخاب کردند و به بخش دوم صحبتهای وزیر کشور اشاره نکردند.
@ayeha313
🔔📃 هفت ویژگی یک شریک عاطفی امن از دید روانشناسان
1️⃣ رشد عاطفی: فردی که دارای رشد عاطفی است هیجانات و احساسات خود را می بیند و اجازه می دهد هیجاناتش در زمان مناسب بدون هیچ گونه قضاوتی جاری شوند. چنین فردی همانطور که به خود فکر می کند، قابلیت همدلی با دیگران را نیز دارد و به اصطلاح می تواند خود را جای افراد دیگر بگذارد و احساسات آنها را نیز بپذیرد. این اشخاص، مستقل و مطمئن به خود هستند و به همسر خود حس دلبستگی دارند نه وابستگی.
2️⃣ گشودگی: منظور از گشودگی پذیرای تجربیات جدید بودن است. یک شریک عاطفی نه تنها نباید شما را محدود کند بلکه باید پر و بالی برای پرواز شما به سمت اهداف تان باشد. زمانی که زوجین پذیرای یکدیگر نباشند و عرصه را برای رشد و پیشرفت یکدیگر محدود کنند آن زمان است که می توان فهمید در آنها هیچ گونه گشودگی وجود ندارد.
3️⃣ صداقت: برای هر شخصی دروغ گفتن اتفاق پسندیده ای نیست اما زیاد اتفاق می افتد که زوجین به آن به عنوان مرهمی کوتاه مدت برای حل مشکلات خود نگاه می کنند. جالب است بدانید طبق تحقیقات بین کمتر دروغ گفتن و ارتباط بهتر رابطه معنی داری وجود دارد. هر چه بین زوجین یکرنگی و اعتمادی بیشتری موج زند به طور طبیعی صمیمت بیشتری را با هم حس می کنند.
4️⃣ احترام و حساس بودن به یکدیگر: از جمله با ارزش ترین احساساتی که یک فرد می تواند تجربه کند مورد احترام واقع شدن است. وقتی شخصی به خود واقعیتان احترام می گذارد احساس دوست داشتن را برای شما آسان و ساده می کند چرا که می بینید در یک رابطه خود شما با تمام علایق، نقاط ضعف و قدرتتان مورد قبول هستید و این حس شیرینی است.
5️⃣ استقلال: تصور عموم به این صورت است که یک زوج برای ما شدن باید تلاش کنند و زندگی مشترک باید سرشار از فداکاری باشد. شاید در ابتدا هر زوجی اینگونه فکر کنند اما با گذر زمان می توان فهمید که یک رابطه سالم اینجوری کار نمی کند. هر انسانی منحصر به فرد است و دارای افکار و علایق خاص خود است و یکی شدن با فردی دیگر می تواند به ندیدن خود و خواسته های خود تمام شود که در انتها موجب نا امیدی می شود. در یک رابطه سالم افراد جدا از همراهی و همدل بودن به فکر حفظ فردیت و استقلال خود نیز هستند چرا که متوجه ارزش انسان هستند و به دنبال تغییر اجباری یکدیگر نیستند.
6️⃣ مسئولیت پذیری: مسئولیت پذیری به معنای تعهد درونی است که فرد نسبت به انجام وظایف خود احساس می کند. این جمله که مسئولیت زندگی خود را به عهده گیرید را شاید زیاد شنیده باشید. اما فایده مسئولیت پذیری چیست؟ از دید دکتر نسرین باقری مشاور ازدواج هر چه افراد مسئولیت پذیری بیشتری از خود نشان دهند دیگران اعتماد بیشتری به آنها می کنند و حس رضایت دو طرفه ایجاد می شود. افرادی که مسئولیت پذیر هستند به خود به عنوان فردی اثرگذار نگاه می کنند که می توانند در حل اختلاف خانواده کنترل زندگی را به دست گیرند و برای حل آن قدمی بردارند. واضح است که فردی با این ویژگی در بحران های زندگی در کنار همسر خود خواهد بود نه در مقابل او!
7️⃣ همدلی: از دید راجرز همدلی به معنی درک دنیای پدیدارشناسی شخص مقابل است. منظور از پدیدار شناسی درک جهان بینی شخص است. اینکه یک فرد دنیا را، خود را و دیگران را چطور می بیند و درک می کند؟ زوجینی که همدلی می کنند به یکدیگر گوش می دهند و از نگاه دکتر تابع جماعت روانشناس پیش از ازدواج این افراد قصد جانب داری ندارند و به دنبال مقصر هم نیستند تنها سعی می کنند در غم و شادی، دنیا را از دید یکدیگر ببیند و حس کنند.
@ayeha313
✨ مقام معظم رهبری:
【 بنده حوائج یک ساله خود را در ایام فاطمیه میگرم...
رزق سال کشور را در شبهای فاطمیه میگیرم. 】
@ayeha313
#ایام_فاطمیه
💢فاطميه اول يا فاطميه دوم؟ کدام #معتبر است؟
#پاسخ
✅درباره تاريخ شهادت حضرت زهرا (س) روايات مختلف است. از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پيامبر (ص). ميان علماي شيعه، دو تاريخ مشهور و مقبول است: يكي هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پيامبر (ص) و ديگري نود و پنج روز.
✅با توجه به رحلت پيامبر اسلام (ص) در بيست و هشتم صفر، بنا به روايت ۷۵ روز، در مورخة سيزدهم تا پانزدهم جمادي الاوّل ، شهادت حضرت زهرا(س) است و اين ايام را فاطمية اوّل مي خوانند اما بنا به روايت ۹۵ روز، شهادت حضرت زهرا (س) در سوم تا پنجم جمادي الثاني است و اين ايام را فاطمية دوم مي خوانند.
✅ظاهراً علت اينکه سه روز در هر ماه بعنوان روز شهادت آن حضرت معرفي شده است به اين دليل است که اين احتمال وجود دارد که ماههاي قمري از رحلت پيامبر (ص) تا شهادت حضرت زهرا (س)،۲۹روز بوده باشند، حال آنکه در صورت کامل بودن ماههاي قبل، روز شهادت ۱۳ جمادي الاول و يا سوم جمادي الثاني خواهد بود.
چرا که طبق تقويم، حداکثر سه ماه قمري ۲۹ روزه و حداکثر ۴ ماه قمري ۳۰ روزه مي توانند پشت سر هم قرار گيرند.
✅اما در عرف، به دهه دوم جمادي الاول، از دهم تا بيستم جمادي الاول که بنابر قول ۷۵روز، شهادت آن بانوي بزرگوار در آن واقع شده است دهه فاطميه اول و به دهه اول جمادي الثاني از اول تا دهم جمادي الثاني، که طبق قول ۹۵روز، شهادت حضرت زهرا سلاماللهعليها در آن واقع شده است،دهه فاطميه دوم گفته مي شود.
@ayeha313
نیایش صبحگاهی
خدایا
🌺در آخرین چهارشنبه پاییز
فراوانی و برکت
🌺آرامش و سعادت
را به همه هم گروهی های
🌺عزیزم ارزانی دار
بارالها
🌺دل همه ی هموطنانم را شاد
لبهاشون را خندون
🌺روزی هاشون را فراوون
رویاهاشون را محقق گردان
آمیـــن...🙏
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : أجهَلُ النّاسِ المُغتَرُّ بقَولِ مادِحٍ مُتَمَلِّقٍ؛ يُحَسِّنُ لَهُ القَبيحَ ، و يُبَغِّضُ إلَيهِ النَّصيحَ.
💎امام علی (ع) : نادان ترين مردم كسى است كه فريب سخن ستايشگر چاپلوسى را بخورد كه زشت را در نظرش زيبا جلوه مى دهد و خيرخواه را منفورِ او مى سازد.
📖منبع : میزان الحکمه ج ۱۰ ص ۴۳۶➖ پُست شماره ۳۳۹
@ayeha313
#قسمت_اول
💢 راهکارهای بعد از شنیدن جواب رد در خواستگاری:
اصولاً وقتی آدم حالش بد است، انگار یک جورهایی خودآزارگر هم می شود. شما هم که فکر می کنید شکستی را متحمل شده اید، دلتان می خواهد حالا حالاها در این حال بد بمانید. به این امید که چرخ و فلک با دیدن حال شما، دلش بسوزد و گشایشی در کارتان ایجاد کند. اما همان طور که گفتم کلید این گشایش فقط دست خودتان است، نه دست روزگار و نه هیچ کس دیگر. پس برای اینکه در این شرایط بتوانید به خودتان کمک کنید کاری بکنید. من چند راهکار زیر را پیشنهاد می کنم:
1⃣ احساساتتان را احساس کنید.
این که شما احساس ناراحتی بکنید نه تنها چیز بدی نیست بلکه به شما کمک هم می کند که سریعتر بتوانید خودتان را از آن موقعیت خارج کنید. پس از احساساتتان فرار نکنید. سعی کنید احساساتتان را بشناسید برای این کار آنها را به اسم برای خودتان مشخص کنید برای مثال «من ناراحتم»، «عصبانی ام»، «نا امید شده ام» و غیره. سپس آنها را ابراز کنید اگر کسی را سراغ دارید که قابل اعتماد و دلسوز و آگاه باشد احساساتتان را با او در میان بگذارید و اگر کسی نیست آنها را روی کاغذ بنویسید و چند بار با صدای بلند برای خودتان بخوانید.
#ادامه_دارد
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔰🔰 اشو از منظر اُشو 🔰🔰 اُشو عنوان می دارد : «ارثیه ای واقعا وحشتناک بجای گذاشته ام ازحرفهای من چ
🔰🔰 خاتمه 🔰🔰
مى توان گفت كه نتيجه و حاصل سخنان اُشو و پيام نهايى مكتب وى، اين است:
اى انسان هايى كه اهل گناه هستيد و احياناً از گناه خود پشيمان مى شويد و گاهى دست و پا زدن فطرت تان، زير چكمه هاى هواى نفس به شما تلنگرى مى زند! با آسودگى، گناه كنيد و عذاب وجدان نداشته باشيد و اين گونه بپنداريد كه همين گناهان و معصيت ها، راه رسيدن به خداست.
اى انسان ها! به اين جرقه ها و بارقه هاى الهى، بى توجه باشيد؛ تا عيش دنيايى تان كامل شود؛ بدون هيچ ندامتى.
⛔️⛔️ متأسفانه نظرات گمراه کننده این فرقه بسیار زیاد است و بیان کامل آن در این مجال نمی گنجد .از این رو ما به صورت اجمالی آن ها را برای شما در این تحقیق بیان نموده ایم.
« تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل »
@ayeha313