نیایش صبحگاهی❄️
❄️خـدایـا
✨در این روز معنـوی
❄️به حرمت
✨خانم فاطمه زهرا(س)
❄️به مادران این سرزمین
✨سلامتی و طول عمر عنایت فرما
❄️و هیچ فرزندی را
✨از داشتـن مـــادر
❄️این فرشته زمینی محروم نکن
❄️خـدایـا
✨تو را به رحمت ات
❄️زندگی مان را
✨به گوشه چادری پیوند بزن،
❄️که فردای قیامت
✨به برکت نامش، شفیع ما باشـد
❄️آمیـن
@ayeha313
💢رسول خدا(ص):
ای سلمان!
محبت فاطمه در صد جا سودمند است که آسانترین آن، هنگام مرگ و محاسبه اعمال است.
📚بحار:27:116
@ayeha313
✅ دخترانی که #مجرد میمانند...
✔️ از فکر تا عمل
#ازدواج مهم است، اما مسلما همه زندگی نیست. نگذارید فکر #تجرد زندگی شما را مختل کند. مراقب سلامت روح و جسمتان باشید. سعی کنید انسانی متعال و در هر زمان در بهترین وضع خود باشید.
به خودتان برسید و سعی کنید در مهارتهای زندگی و اجتماعی ارتقا پیدا کنید: یکی از دلایلی که دختران از ازدواج باز میمانند کمبودن مهارتهای ارتباطی است و به دلیل نداشتن خودباوری و مشکل در تفهیم و تفاهم متقابل نمیتوانند شانس ازدواج پیدا کنند. وقتی دختری از سن معمول ازدواج فاصله میگیرد ناچار باید در معیارهای ازدواج خود تجدید نظر کرده کمالگرایی را کنار بگذارد و با وارد کردن خواستگاران طلاق گرفته یا بیوه شانس ازدواج خود را افزایش دهد.
✔️ نامزد خیالی
دختران زیادی را میشناسیم که با وجود مجرد بودن برای دفع مزاحمان یک حلقه نمادین به دست میکنند و خیلی از افراد با دیدن آن فکر میکنند که وی متاهل است. اما اگر شما واقعا قصد ازدواج دارید از خیر این حلقه بگذرید.جلوی دوستان و آشنایان پز ندهید که #شوهر نمیکنم و دلم نمیخواهد ازدواج کنم. با دوستان همدل، واقعا درد دلتان را بگویید و از معیارهایتان حرف بزنید. بگذارید پشت سرتان نگویند فلانی قصد ازدواج ندارد.
اگر هم موردی را رد کردید با حفظ آبروی آن شخص بگویید با هم همخوانی نداشتیم، نه اینکه کلا ازدواج را نفی کنید. بگذارید دوستانتان برایتان دست بالا کنند.
✔️ راحت باشید
هرکسی میتواند با توجه به موقعیت خود شرایط مناسب برای زندگیاش را فراهم کند، بنابراین اگر مجرد هستید بهترین شرایط مجردی را برای خود فراهم کنید تا در یک کابوس زنده زندگی نکنید. میتوانید برای حفظ استقلال خود و آرامشتان با خانواده خیلی جدی صحبت کنید و استقلال نسبی خود را به دست آورید.
✔️ چرا تجرد؟
کارشناسان معتقدند در ایران افزایش 30 درصدی زندگی مجردی دختران در کشور در پی گسترش پذیرش دختران در دانشگاهها و اشتغال آنها در سازمانهای دولتی و خصوصی پیش آمده است. و از آنجا که این نوع زندگی تمرین مستقیم برای زیستن است، دختران به این نوع زندگی عادت میکنند به طوری که حتی بعد از پایان تحصیلات نیز به آن ادامه میدهند.
⚠️ افزایش فاصله خانوادگی از نگاه فرهنگی، یافتن استقلال مالی و نبود علاقه دختران به بازگشت باعث شده هر سال تعداد آنها روند صعودی پیدا کرده و نتیجه آن بروز و تعمیق گسست نسلی شده است.
🔰اما یک نکته بسیار مهم دراین پدیده نهفته است. پیش از اینکه مجرد ماندن و استقلال دختران را یک آسیب تلقی کنیم باید دافعه خانواده و خانوادهدار شدن برای آنان را بررسی کنیم و سوال کنیم در خانواده و در کنار یک #مرد چه اتفاقی برای این دختران میافتد که گروهی آزادانه ترجیح میدهند ازدواج نکنند یا معیارهای سختی در نظر میگیرند.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔰🔰 نقد مشخصه های اصلی اِکنکار 🔰🔰 در نقد #اکنکار می توان گفت : 1️⃣ عرفان #اکنکار مستقل نبوده و با
🔰🔰شباهت ها و تفاوت های تصوف و اکنکار🔰🔰
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔰🔰شباهت ها و تفاوت های تصوف و اکنکار🔰🔰 @ayeha313
در تصوف یکی از عمده ترین مسائل مد نظر افراد، ترک دنیا برای کسب شناخت خداست.
#آکیست ها نیز معتقدند از طریق تمارین موجود در این فرقه می توان روح را در حالت بیداری از جسم جدا کرد و برای مدتی در جریان نور و صوت خداوند سفر کرد.
جدایی روح از کالبد جسمانی در حالت بیداری برای سفر در عوالم روحانی و ملاقات با خدای #اکنکاری، در صدر لیست آموزه های فکری و عملی ایدئولوژی #اکنکار جای دارد و اولین چیزی که یک عضو تازه وارد با آن روبرو می شود اهمیت ویژه و تأکید بسیار بر روح و آنچه مربوط به روح می شود است.
از دیگر آموزه های تصوف که به نظر می رسد اساس بخش دیگری از بینش #آکیست ها باشد مبحث جذبه است. در این مرحله صوفی، بزرگی و عظمت خداوند را به چشم می بیند و مات و مبهوت این جلال می شود و در واقع مجذوب زیبایی خداوند می شود.
در تفکر #اکنکاری این موضوع به گونه ای بسیار تنزل داده شده و خفیف قابل مشاهده است. از نظر #آکیست ها گاهی رهبر پیشین #آک و گاهی رهبر زنده #آک خود را به شکل نوری آبی رنگ که ماهانتا نام دارد به #آکیست نشان می دهد و فرد را در شوقی مضاعف فرو می برد. به نظر می رسد مسأله داشتن رهبر یا راهنما نیز (همان که رهبر زنده #آک خوانده می شود) به نوعی از تصوف و ریشه قدیمی تر آن، عرفان اقتباس شده باشد.
مشخصات رهبر در تصوف که «پیر» نامیده می شود، به میزان زیادی شبیه به رهبران #آکیستی است. در تصوف موضوع سلسله ای بودن رهبری شباهت زیادی با ریاست فرقه در #اکنکار دارد.
پیروی از رهبر در تصوف بدون چون و چرا برای سال های متمادی ادامه دارد و در طی زمان، هیچ یک از پیروان نمی توانند به درجه ای هم تراز با رهبر خود دست یابند. رهبر بعدی توسط رهبر فعلی انتخاب می شود و دیگران همه ملزم به اطاعتند، حتی اگر از لحاظ شخصیتی یا علمی و دینی از رهبر فعلی برتر و والاتر باشند. #اکیست ها نیز بطور تمام و کمال پیرو رهبر زنده خود و آموزه های رهبران پیشین هستند و به نوعی حتی به رهبر شدن فکر هم نمی کنند. 👇👇👇
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
در تصوف یکی از عمده ترین مسائل مد نظر افراد، ترک دنیا برای کسب شناخت خداست. #آکیست ها نیز معتقدند ا
اما مسأله رهبری در #اکنکار تفاوت هایی نیز با تصوف دارد. به عنوان مثال، در تصوف پیر طریق، کارکردی جز راهنمایی و هدایت سالک در راه رسیدن به شناخت خدا ندارد. او سالک را در تمام طول مسیر راهنمایی می کند و همراه با او طی طریق می کند تا فرد به مقام معرفت نائل آید. این راهنمایی بیشتر در مناسک مربوط به طی طریق سالک است و جنبه های شخصی تر زندگی سالک به خود او واگذار شده است. ( البته باید توجه داشت که در تصوف امروزی این موضوع تقریبا به طور کامل تغییر یافته است یعنی داعیه داران تصوف این روزگار خود را مجاز به دخالت در تمامی جنبه های زندگی سالک می دانند.) این در حالی است که #آکیست ها اعتقاد دارند رهبران آنها زندگی غیر دینی این افراد را نیز تحت نظر و هدایت دارند. این مسئله شبهات زیادی درباره کارکرد رهبری در #اکنکار و میان اعضا ایجاد می کند.
نظارت رهبران بر جنبه های شخصی و خصوصی زندگی پیروان فقط راهی برای اعمال نفوذ بیشتر بر روی اعضاست. گویی برای قبض روح عضو تنها یک سری اعمال روزانه کافی نیست و راه های دیگری نیز برای جلوگیری از خارج شدن رشته امور از دستان رهبر فرقه در اختیار او گذاشته شده است! این مسأله یکی از مواضع چالش برانگیز برای داعیه داران هدایت این جریان فکری است.
یکی از بارزترین شباهت های #اکنکار با تصوف که نشانه ای برای اثبات اقتباس بخشی عمده از آداب و رسوم این فرقه از تصوف است ذکرگویی و مهم تر از آن کلمه ذکر یا همان «هیو» است. بالغ بر ۱۰۰ تمرین معنوی و روحانی در لیست تمارین ارائه شده برای اعضا دیده می شود. اصلی ترین این تمرین ها در #اکنکار «تمرین روحی» یا «تمرین معنوی» است که روزانه بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توسط اعضا و بیشتر بصورت فردی و برخی مواقع فراخور خواست اعضا بصورت دسته جمعی در معابد و گردهمایی ها انجام می شود.
این تمرین با آواز همراه است و در آواز ذکری که همواره در حال تکرار است «HU» است. این ذکر بطور مستقیم از ذکر «هو» یا «یا هو» در مجالس سماع متوفه اقتباس شده است. مجالس سماع نیز همراه با رقص و آواز انجام شده و می شوند. در تمارین #اکنکار هم فرد می بایست ذکر را بصورت آواز با صدایی خوش بخواند تا با ایجاد لرزش در درون سینه فرد، شرایط برای رهایی روح از بدن مهیاتر گردد.
با این حال تفاوت هایی بارز و گسترده بین مکتب تصوف و فرقه #اکنکار وجود دارد.
عمده ترین این تفاوت ها یکی هدف فرد از ورود و عضویت در گروه و دیگری نوع نگاه به ابزارهای فکری و عقیدتی مانند مناسک و رسوم است.
صوفیان هدف خود را از ورود به عرصه تصوف نزدیک شدن به خدا و کسب معرفت او در همین دنیا می دانند در حالی که این معرفت برای یک #آکیست، همکاری با خدا را به ارمغان می آورد!
از سوی دیگر، تمرینات صوفیان برای آنها ابزاری برای کسب شناخت و معرفت نیستند. این بدان معناست که اعمالی مانند سماع، حبس نفس و رسومی از این دست، فرد را به شناخت خدا نمی رسانند. زیرا شناخت و معرفت خدا مسأله ای ذهنی یا فیزیکی نیست که با ریاضت و اعمال معنوی و دنیوی دیگر کسب شود.👇👇👇👇
ادامه دارد..
#شبهات_وهابیت
💢علی باعث #رنجش و #نارضایتی فاطمه شد، به همین دلیل پیامبر(ص) فرمود: فاطمه پاره تن من است هرکس او را #آزار دهد مرا آزاد داده است...
✅در کتب اهل سنت آمده که علی قصد داشت با «جُوِيريه» دختر #ابوجهل ازدواج کند که موجب ناراحتی فاطمه شد.
به همین خاطر پیامبر فرمود: فاطمه پاره تن من است
در کتاب "صحيح بخاري" حدیث 3110 آمده است که پیامبر(ص) فرمودند: «فاطمة بضعة مني» یعنی: «فاطمه پاره تن من است». سپس به نقل از «مسور بن مخرمه» حدیثی جعلی نوشته است كه: علي(ع) ميخواست «جُوِيريه» دختر ابوجهل را #خواستگاري کند و به اصطلاع عامیانه بر سر حضرت زهرا(س) هوو بياورد که پيامبر(ص) اين سخن را فرمودهاند و منظورشان این بود که: يا علي اگر بخواهي با دختر ابوجهل ازدواج كني بايد دختر مرا #طلاق بدهي!
#پاسخ
✅ طبق شهادت علمای رجال ـ مثل «ابن حجر» در جلد 6 کتاب "العصابة" ، ص 94 ـ «مسور بن مخرمه» در سال دوم هجرت تازه به دنیا آمده بود. بنابراین ـ همانگونه که «ابوعلم» از علمای بزرگ دانشگاه الازهر نیز در ص 170 کتاب "فاطمة الزهراء" نوشته است ـ روایت جعلی خواستگاری علی(ع) از جویریه در سال دوم هجرت بوده است. پس در آن زمان یا «مسور» متولد نشده بود یا در قنداق بوده است!
✅«جُوِيرية» تا سال هشتم هجرت کافر بود و ازدواج با کافر حرام است.
✅این دختر تا زمان حیات پیامبر(ص) ـ سال دهم هجرت ـ اصلا به مدینه نیامد تا این اتفاقات رخ دهد.
@ayeha313
🔘ختم بسیار مجرب برای حوائج سنگین، توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها هست
💠به این صورت که ۵۳۰ مرتبه بگوییم:
اللّهُمَّ صَلِّ عَلي فاطِمَة وَ اَبيها وَ بَعْلِها وَ بَنيها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فيها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
📗به نقل از استاد عالی از مرحوم اخوند همدانی در کتاب بهجه قلب المصطفی
به نقل از فضائل الزهرا سلام الله علیها ص 109
@ayeha313
📚انگاره هائی برای کاستن از عطش دلبستگی‼️
✅1-او تنها کسی نیست که می تواند برای شما وجود داشته باشد.
✅2-شما برای همیشه تنها نمی مانید.این اندیشه مربوط به دوران طفولیت است.
✅3-وقتی احساس می کنید بدون او دیگر کامل و ارزشمند نیستید بدانید که احساساست دوران کودکی دامن گیر شما هستند.
✅4-او مجبور نیست شما را دوست بدارد.
✅5-درد و تالم ناشی از پایان دادن به یک رابطه برای همیشه باقی نمی ماند.
✅6-اگر خود را از این رابطه ی بد برهانید فرصت های جدیدی برایتان خلق می شود.
✅7- می توانید بدون او هم زندگی کنید.
📚منبع:👈کتاب چگونه از عطش دلبستگی رهایی یابیم
📝نویسنده:👈هووارد هال پرن
@ayeha313
❌ پاسخ به شبهات
اگه برجام بد بود چرا دوباره دارید برای احیای برجام مذاکره میکنید
برجام برای رقیبتون بد بود؟ برای خودتون خوبه؟
✅ پاسخ
🔹 ابتدا یادآوری میشود که نه مقام معظم رهبری و نه هیچ جناحی، با مذاکره و تلاش دیپلماتیک برای رفع تحریمها مخالف نیست. البته ممکن است گروهی در شعارهای انتخاباتی مذاکره را محور شعارهای خود قرار دهد یا مخالفت با آن را به رقبا نسبت دهد، اما مراجعه به اظهارات رسمی و غیر رسمی شخصیتهای مطرح سیاسی پذیرش اصل مذاکره را اثبات میکند.
🔻اما انتقاداتی که در خصوص برجام مطرح بوده، در محورهای زیر خلاصه میشود:
۱) صلاحیت مذاکره کنندگان؛ همانطور که حتی خود جناب آقای ظریف که صد سکه طلا برای مذاکره گرفته بود، اخیرا با صراحت اقرار کرد که برخی از قسمت های برجام را نخوانده و از همکاران خود گلایه داشت که چرا آنها هم به او نگفته اند که چرا فلان عبارت نوشته شده است.
۲) گره زدن همه مشکلات کشور به مذاکرات: به نحوی که رئیس جمهور علناً آب خوردن کشور را هم به مذاکرات پیوند زد در حالیکه این نکته نه تنها واقعیت نداشت، بلکه طرح آن به شکل علنی و رسمی، طرف های مقابل را برای گرفتن امتیازات بیشتر حریص و امیدوار می کرد.
۳) عجله در اجرای توافق به شکلی که بدون انجام اقدام قابل ملاحظه ای از سوی طرف مقابل (به تعبیر رئیس بانک مرکزی وقت «تقریبا هیچ») ایران تمام تعهداتش را انجام داد و بعدا برای انجام تعهدات طرف مقابل به التماس کردن افتادند.
۴) عدم رعایت خطوط قرمز نظام و رهبری: این مسئله باعث شد که مقام رهبری در سخنرانی نوروزی خود در سال ۹۵ محترمانه از آن گلایه کردند.
۵) عدم گرفتن تضمین لازم: این موضوع یکی از موارد مهم دیگری بود که باعث شد آمریکا بدون هیچ هزینه ای از توافق انجام شده خارج شود. حتی وقتی کارشناس مسائل بین الملل آقای فواد ایزدی به دکتر ظریف هشدار می دهد که «قرار است فردی به نام ترامپ کاندید شود که گفته توافق را قبول ندارد، شما چه برنامه ای در این خصوص دارید؟» وزیر خارجه با خوشبینی مفرط تنها پاسخ می دهد: «نمی تواند قبول نداشته باشد، جامعه بین الملل جلوی او را خواهد گرفت!»
۶) نفوذ جاسوسان متعدد در تیم مذاکره کننده: از جمله چهار دو تابعیتی که نمونه علنی شده آن عبدالرسول دری بود.
🔹با توجه به این توضیحات معلوم شد که اصل مذاکره هیچ اشکالی ندارد، اما اینکه چه کسی، چگونه و در چه شرایطی مذاکره کند، خیلی مهم است. دولت جدید بارها اعلام کرده اقتصاد کشور را به مذاکره گره نخواهد زد، در مذاکرات دنبال منافع ایران است و توافق به هرقیمتی را نمی پذیرد و ...
🔻اما نکته مهم این است که در برجام بالاخره توافقی صورت گرفته که طبق آن تمام تعهدات توسط ایران انجام شده ولی از امتیازات آن استفاده نکرده ایم. دولت جدید موظف است سعی کند حداقل امتیازاتی که در برجام برای ایران در نظر گرفته شده را احیاء کند. مضافاً اینکه دولت جدید توانسته است در خلال مذاکرات اخیر پیشنهاداتی را اضافه کند و به عنوان متن پیشنویس مذاکرات در نظر گرفته شود.
@ayeha313
پروفسور داریوش فرهود در تاریخ چهارم فروردین ماه 1317 در تهران ( خیابان سیروس از محله های قدیمی تهران) دیده به جهان گشود. پدر ایشان، زنده یاد محمد فرهود، از جمله فرهیختگان این زادبوم بودند و به عنوان: دبیر فارسی و عربی، رییس دبیرستان و مدرس دانشگاه، فعالیت داشتند. داریوش از پدر، در خاطرات خود، به عنوان فردی؛ باهوش، منضبط، مهربان، میهن پرست، درستکار و با ایمان یاد می کند. مادر ایشان، مدتی دبیر بودند. ایشان حافظ قرآن بودند و دیوان حافظ شیرازی را نیز به طور کامل در ذهن داشتند.
پروفسود داریوش فرهود در سال 1357، در سن 40 سالگی با همسر فعلی خود که او هم پزشک بود، ازدواج کرد. همسر وی که فردی بسیار معنوی و با ایمان است تاثیر بسیار شگرفی در روند زندگی معنوی و فرهنگی وی داشته است.
پروفسور داریوش فرهود توانست در حدود سال 1360 کلینیک ژنتیک دکتر فرهود افتتاح کرده که این کلینیک با مدیریت وی از همان زمان به طور رسمی شروع به کار کرد و تا کنون نیز فعال است و بیش از 78 هزار خانواده برای مشاورۀ زنتیکی به آنجا مراجعه کرده اند.
داریوش فرهود (متولد ۴ فروردین ۱۳۱۷ در تهران) پژوهشگر حوزه ژنتیک، روانشناسی، انسانشناسی و پزشکی است و به عنوان پدر علم ژنتیک ایران شناخته میشود.
او عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی ایران است
او دکترای علوم طبیعی در ژنتیک انسانی و دکترای انسانشناسی را از دانشگاه ماینس آلمان (۱۹۷۲–۱۳۵۱ش) و درجه استادی در ژنتیک پزشکی از دانشگاه مونیخ (۱۹۹۱–۱۳۷۰ش) اخذ کردهاست. او همچنین بنیانگذار و رئیس اولین کلینیک ژنتیک ایران (از ۱۳۵۴ تا کنون) و استاد و مدیر گروه ژنتیک انسانی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران (۱۳۵۲ تا ۱۳۸۲) میباشد
هم دورهایها و همکاران
داریوش فرهود با چهرههای نامدار و توانمندی در عرصه پزشکی همچون رحمان زاده، سروستانی، مجید سمیعی (جراح مغز و اعصاب و ساکن آلمان)، فنایی، بروستانی و «تینکر ناگل» (برنده جایزه نوبل) هم دوره و دوست بودهاست
فرهود در سال ۱۳۱۷ در خیابان سیروس تهران به دنیا آمد. او به دلیل منتقل شدن پدرش به جنوب، دوره ابتدایی خود را در هفتگل و مسجد سلیمان خوزستان گذراند. دوره دبیرستان او نیز در مدارس رهنما، دارالفنون و البرز تهران به پایان رسید. او در سن ۱۹ سالگی برای ادامه تحصیل به آلمان رفت و در مقطع دکتری در دو رشته پزشکی، انسانشناسی و ژنتیک فارغالتحصیل شد. داریوش فرهود پس از اخذ اولین مدرک پزشکی در آلمان، تحصیلاتش را دررشته ژنتیک انسانی تا مقطع دکتری ادامه داد فرهود در سال ۱۳۵۱ به عنوان یکی از فارغ التحصیلان موفق در کشور آلمان شناخته میشد و همین باعث شد شهردار یکی از شهرهای آلمان از او برای تأسیس یک مجتمع درمانی دعوت کند. او در سال ۱۳۵۱ به ایران بازگشت و اولین کرسی علم ژنتیک را در دانشگاه تهران راه اندازی کرد. او در این باره میگوید: "بنده اولین کسی بودم که با این تحصیلات و درجات علمی وارد کشور میشدم. ۳۳ سال پیش ژنتیک درکشور ما چنین گسترده و شناخته شده نبود. تنها درهمین حد بود که بدانند ترکیب یک گاو سفید با گاو سیاه، نتیجه اش گاو ابلق است!
داریوش فرهود معتقد است: «آنها که همیشه پا روی جای پای دیگران میگذارند، هرگز جای پایی از خود نخواهند گذاشت.» همچنین ایشان معتقدند «مرکز تربیت ژن استعدادهای درخشان و تحویل مجانی به سایر کشورها شدهایم»
فعالیتها و خدمات
بنیانگذار و مدیر اولین گروه ژنتیک انسانی در ایران (۱۳۵۱ تاکنون)
کارشناس رسمی ژنتیک انسانی سازمان جهانی بهداشت (۱۳۵۵ تاکنون)
عضو کمیته "اخلاق در ژنتیک پزشکی" سازمان جهانی بهداشت (۱۳۷۳ - ۱۳۸۰)
عضو کمیته ملی اخلاق زیستی کمیسیون یونسکو در ایران (۱۳۸۲ تاکنون)
کشف و گزارش گونه جدیدی از ترانسفرین انسان" (۱۳۶۷)
کشف و گزارش یک بیماری جدید ژنتیکی به نام "مولتی پلسینوستوزیس شدید" در یک دودمان بزرگ ایرانی (۱۳۷۸)
داریوش فرهود همچنین در بیش از دویست کلاس درس در دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی تدریس کرده و بیش از بیست هزار دانشجوی رشتههای مختلف پزشکی و علوم زیستی را تعلیم داده است
اصول ژنتیک پزشکی بر اساس کتاب medicine thompson & thompson Genetics in و دهها منبع دیگر، منصور میرزایی، حامد اختیاری، داریوش فرهود، ناشر: کتاب میر - ۱۳۸۲
کتابچهای برای خانوادههایی که میخواهند دربارهٔ سندرم ترنر بیشتر بدانند، لین تش، فرح عزیزی (مترجم)، داریوش فرهود (مترجم)، ناشر: دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، شاهد و ایثارگران - ۱۳۸۱
ژنومیک و تغذیه، سمیه اطهاری نیک عزم (مترجم)، داریوش فرهود (زیرنظر)، مهدی فصیحی رامندی (زیرنظر)، عاتکه موسوی نسل خامنه (زیرنظر)، مهشید معتمد رسا (زیرنظر)، ناشر: کلک سیمین
ایران فرهنگی - نخستین ساکنان، فرمانروایان، پایتختها و پرچمهای ایران، انتشارات صبا، ۱۳۹۲
نیایش صبحگاهی🙏
❄️ای منتهای مهربانی
✨متواضع و متوازنم کن ،
❄️همانند درختی مهربان و پربار
✨که هر آنکس که سنگی بسویش زند
❄️با میوه هایش پاسخ نیشش را دهد.
✨مرا هدایت کن تا با بخشیدن دیگران
❄️و نادیده گرفتن زخم زبانشان
✨با متانت رفتارشان را پاسخ گویم ،
❄️تا با نور مهرت از درون متبرک گردم
✨و متوازن و آرام سرود زندگی
❄️را بسرایم.
آمـیـن🙏
@ayeha313
تمرینی برای آمادگی پیش از ازدواج
شما قبل از اینکه وارد رابطه جدی و ازدواج بشید میتونید در دوران نامزدی و آشنایی خانواده چند راهکار رو روی فرد مورد نظر امتحان کنید و به یک جمعبندی درست برسید.
🤔 شما میتونید یک برگه بردارید و چند ستون بکشید:
1⃣ ستون اول: سعی کنید تمام ویژگیهایی که از همسر آیندهتون میخواید دارا باشه رو بنویسید.
2⃣ در ستون بعدی میتونید ویژگیهایی که همسرتون نباید داشته باشه رو بنویسید.
3⃣ در این ستون هم ویژگیهایی که قطعی واستون مهم نیستند ولی ترجیح میدید باشه رو بنویسید.
💕 بعد از این مرحله شما با توجه به کلیتی که به دست آوردید و با برخوردهایی که انجام دادید شروع به ارزیابی فرد مورد نظرتون میکنید.
💕 شما در این مرحله حتی میتونید با خود شخص هم بعضی از موضوعات رو در میان بذارید تا ببینید چقدر خواسته و توقع شما واسش مهمه.
💕 البته که برای نتیجهگیری دقیقتر و طرح درست خواستهها صحبت با یک مشاور خیلی میتونه تاثیرگذار باشه.
@ayeha313