eitaa logo
🌱آیه های زندگی🌱
326 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
531 ویدیو
17 فایل
#خانه داری #مهدویت #ازدواج #روانشناسی #مذهبی https://harfeto.timefriend.net/17180058032928 لینک ناشناس کانال آیه های زندگی👆👆👆نظرات،پیشنهادات وانتقادات خودتان را با ما میان بگذارید
مشاهده در ایتا
دانلود
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹حجت الاسلام قرائتی: 🔴روزه نمیگیری؟ نگیر اما ادب رو در مقابل خدا رعایت کن! ⛔️برای خدا گردنکشی نکن، روزه خواریتو علنی نکن! با خدا میخوای در بیفتی؟!
الهی ازتو میخواهم دراین لحظات زیبای ملکوتی افطار قلبهای خانواده عزیزانم را ازعشق به خود و مخلوقاتت لبریز فرمایی و به آنها ضمیری پاک دلی نورانی‌ عاقبتی بخیر و تنی سالم عطا فرمایی
3.mp3
649.6K
🌙رَبَّنا ✨رَّبَّنَا إِنَّنَا سَمِعْنَا مُنَادِيًا يُنَادِي لِلإِيمَانِ✨ التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کمال‌الدّین (شمس‌الدّین) محمّد زاده: ۹۱۱خورشیدی ۹۳۹ قمری بافق، ایران محل زندگی : بافق، یزد، ایران درگذشته۹۶۱ خورشیدی (۵۰ سال) ۹۹۱ قمری یزد ایران آرامگاه : یزد، میان خیابان امام خمینی روبه‌روی شاهزاده فاضل کوی سربرج،  (بنای آرامگاه تخریب گشته) تخلص: وحشی پیشه: شاعر زمینه کاری : ادبیات فارسی، شعر ملیت: ایرانی مذهب: اسلام،شیعه در زمان حکومتشاه تهماسب صفوی شاه اسماعیل دوم شاه محمد خدابنده سبک نوشتاری: هندی، مکتب وقوع، واسوخت،عاشقانه کتاب‌ها: دیوان وحشی بافقی
کمال‌الدّین یا شمس‌الدّین محمّد وحشی بافقی یکی از شاعراننامدار سدهٔ دهم ایران است که در سال ۹۳۹ هجری قمری در شهر بافق از توابع یزد چشم به جهان گشود. دوران زندگی او با پادشاهی شاه طهماسب صفوی و شاه اسماعیل دوم و شاه محمد خدابنده هم‌زمان بود. وی تحصیلات مقدماتی خود را در زادگاهش سپری نمود. وحشی در جوانی به یزد رفت و از دانشمندان و سخنگویان آن شهر کسب فیض کرد و پس از چند سال به کاشان عزیمت نمود و شغل مکتب‌داری را برگزید. وی پس از روزگاری اقامت در کاشان و سفر به بندر هرمز و هندوستان، در اواسط عمر به یزد یا کرمان (دقیقا مشخص نیست) بازگشت و تا پایان عمر (سال ۹۹۱ هجری قمری) در این شهر زندگی کرد.
مرادی بافقی و وحشی بافقی برادر بزرگ‌تر وحشی، مرادی بافقی است. مرادی بافقی یکی از شاعران هم عصر برادرش بود که در تربیت او بسیار تأثیرگذار بود. وحشی در اشعارش چندین بار نام برادرش را آورده است. آنها نزد شرف‌الدین علی بافقی شاگردی کردند. لقب وحشی در واقع برای برادر وحشی بود. او علوم ادبیات را از برادرش تعلیم دیده بود، اما چون برادرش زود فوت کرد و به شهرت رسید او لقب برادرش را ازآن خود ساخت تا نامش جاودانه بماند. هرجایی هم که از وحشی در شعرهایش استفاده کرده است، در واقع به خودستایی نپرداخته و از برادرش تعریف کرده است.
وحشی بافقی تحصیلات مقدماتی را در بافق گذراند. سپس به یزد رفت و نزد دانشمندان و صاحب نظران آن شهر تحصیل کرد. پس از چند سال به مکتب داری در کاشان اشتغال یافت. او به بندر هرمز و هندوستان سفر کرد و تجارب زیادی به دست آورد. وحشی دوران کمال خود را در یزد گذراند.
آثار وحشی بافقی وحشی بافقی غزل سرای بزرگی بود. او در اشعار و آثار خود از عشق‌های نافرجام و مشکلات زندگی سخت خود یاد کرده است. کلیات وحشی شامل ۹ هزار بیت و شامل قالب شعرهای مختلفی می‌باشد. وحشی دارای دو منظومه به نام‌های ناظر و منظور است. این منظومه ۱۵۶۱ بیت دارد و بر وزن مفاعیلن مفاعیلن فعولن و در بحر هزج مسدس محذوف است. مثنوی وحشی خسرو و شیرین نام دارد. دیوان اشعار وحشی بافقی شامل ۹۰۷۶ بیت غزل، قصیده، قطعه، رباعی، ترکیب بند، ترجیع بند، مخمس و مثنوی است که در نشر فردوس تهران در سال ۹۲ منتشر شد.
علت تخلص وحشی بافقی وحشی بافقی به دلیل گوشه‌گیری لقب وحشی را برای خود برگزید. کلمه وحشی به این معناست که فردی عزلت را پذیرفته تا از صدمات مادی در امان بماند. کلمه وحشی در گذشته به معنای گوشه گیر بوده و به معنای کنونی به کار برده نمی‌شد. علت مرگ وحشی بافقی وحشی بافقی در سال ۹۹۱ هجری قمری در حالی که ۵۲ سال داشت از دنیا رفت. در رابطه با علت وفات این شاعر ایرانی نقل‌های زیادی وجود دارد اما گفته می‌شود وی براثر تب شدید از دنیا رفته است.
آرامگاه و محل دفن وحشی بافقی آرامگاه وحشی بافقی در محله پیرو برج روبروی شاهزاده فاضل قرار دارد. نقل شده وحشی در زیر سنگ مرمرینی که یکی از سروده‌های سوزناکش بر آن کنده شده، دفن شده است. @ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا