♦️از جمله بلوغ های مورد نیاز برای ازدواج:
بلوغ عاطفی1⃣
یعنی افراد بتوانند#هیجانات خود را بشناسند و آنها را#مدیریت کنند.
🔅این امر به شما کمک میکند تا بتوانید زندگی دلخواهتان را بسازید و در آن شادی و رضایت بیشتری را تجربه کنید.
🔅جنبههای دیگر رشدی نظیر رفتار و افکار انسان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
هنگامیکه در یک موقعیت دشوار قرار بگیرید، میزان بلوغ عاطفی شما عامل تعیین کنندهای در میزان سازگاریتان با شرایط خواهد بود.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
🔥عزای عمومی برای شاعر هرزهسُرا❗️
🔻چند سال بعد از حادثه عاشورا فساد و فحشا مدینه و مکه را چنان فرا گرفت که محل نزول وحی و شهر پیامبر، تبدیل به مرکز رقاصه ها و آوازه خوانان و عشرتکدهها شد.
🔻تا جایی که وقتی یکی از شعرای مشهور و فاسد هرزهسرا مُرد؛ مکه و مدینه در عزا و ماتم فرو رفتند و مردمان فقیر و غنی با چشمان اشکبار در فراق او می گریستند!!
🔻این هرزگی فرهنگی جامعه اسلامی، در کنار تهی شدن افکار مردمان آن عصر از اندیشههای واقعی اسلامی تا جایی پیش رفت که اصل نبوت پیامبر هم مورد تمسخر و اهانت قرار می گرفت! تا جاییکه بعضی می گفتند چون جانشینی از پیامرسانی مهمتر است پس چون خلیفه، خلیفه الله است جایگاهش از پیامبر که رسول الله است بالاتر است!!
🔻علاوه بر اینها خشونت سهمگین بنی امیه در جریان شهادت امام حسین، واقعه هولناک حَرّه، سرکوب کامل قیام توابین، شهادت مختار و ... فضای وحشتناکی را ایجاد کرده بود.
🔻امام سجاد(ع) در چنین شرایطی پرچم امامت را به دوش گرفت. شرایطی که از دوران همه ائمه قبل و بعد ایشان سختتر و تلختر بود.
🔻اما امام سجاد(ع) در طول بیش از سه دهه، با تدبیر و مجاهدت، چنان جامعه اسلامی را از نو ساخت که تعداد یاران انگشت شمار اهلبیت بعد از حادثه عاشورا تبدیل به سیل شیعیان اهلبیت گردید و محبوبیت عمیق امام سجاد میان همه گروههای گوناگون اجتماعی و مذهبی به طور عجیبی گسترش یافت به طوری که امام باقر (ع) در حلقه بزرگ شیعیان قرار گرفت و آن نهضت بزرگ علمی را ایجاد کرد.
🔻بنابراین باید تصویر امام «بیمار» و گوشه گیر و منفعلی که ظالمانه یا جاهلانه برای امام زینت پرستشگران ساخته شده است در اذهان اصلاح شود.
🔻برای معرفی شخصیت و دوران امام سجاد دهها فیلم و سریال جذاب می توان ساخت که سریال جاودانه مختار گوشهای کوچک از وقایع آن زمان است.
🔻البته کم کاری هنری و رسانهای ما در این زمینه واقعا نابخشودنی است!
@ayeha313
🔴هنگام قرار گرفتن در موقعیت های گناه،چیکار کنیم؟!
✅آیتالله العظمی آسید ابوالحسن اصفهانی فرموده بودند:
🔆 گاهی خدا برای امتحان کردن بندگانش، راههای گناه را هم به وسیله شیطان،جلوی آنها قرار میدهد.
💥و اتفاقاً آنها که میخواهند به اخلاص برسند،
✅باید بدانند که پروردگار عالم آنها را به راههایی مبتلا میکند که در آن راهها امکان ورود به گناه است و اگر دوری کردند آن وقت است که به اخلاص میرسند.
✅آیتالله سلطانآبادی فرمودند:
💥اجتناب از گناه این نیست که پروردگار عالم میخواهد بگوید: در مقابل گناه قرار نگیری!
❗️برعکس!!
یکدفعه میبینید یک معامله شیرین برایتان پیش میآید، هیچ کسی هم از آن معامله شیرین خبر ندارد و میتوانید راحت هم در آن معامله لقماتی را به دست بیاورید که صورت ظاهرش هم قانونی و حلال است اما خودتان میدانید که این لقمه، لقمه حرام🔥 است.
☄پس آیا اجتناب یعنی اینکه گناه را برای شما برمی دارند؟!
🔷 خیر، برعکس گناه در مقابل شما قرار میگیرد و شما نباید انجام دهید، اگر موفق شدید بدین ترتیب به درجه اخلاص و کم کم به مراتب عالی می رسید.
@ayeha313
#بوعلی_سینا
زادهٔ: ۱ شهریور ۳۵۹
روستای افشنه در بخارا(پایتخت سامانیان)، درازبکستان کنونی
درگذشت: ۳۱ خرداد ۴۱۶ (در سن ۵۷ سالگی)
همدان، ایران
آرامگاه: آرامگاه بوعلی همدان
ابوعلی حسین بن عبدالله بن حسن بن علی بن سینا، مشهور بهابوعلیِ سینا، ابن سینا، پورسینا و شیخ الرئیس (زادهٔ ۳۵۹ ه.ش – درگذشتهٔ ۲ تیر ۴۱۶، ۹۸۰–۱۰۳۷ میلادی «۳۷۰ ،۴۲۸ ه قمری» همهچیزدان،پزشک، ریاضیدان،اخترشناس، فیزیکدان، شیمیدان، جغرافیدان، زمینشناس،شاعر، منطقدان، فیلسوف، موسیقیدان و دولتمردایرانی و از مشهورترین و تأثیرگذارترینِ فیلسوفان ودانشمندان ایرانزمین و جهان است که به ویژه به دلیل آثارش در زمینه فلسفه و پزشکی اهمیت دارد. آثار اصلی او دو دانشنامه علمی و فلسفی جامع به نامهای کتاب شفا و دانشنامهٔ علائی، و همچنین القانون فی الطب به عنوان یکی از معروفترین آثار تاریخ پزشکی است
وی در کودکی نبوغ شایانی از خود بروز داد و در جوانی از جمله دانشمندان و پزشکان خاص دربار امیر نوح سامانی دربخارا بود. سپس با زوال سامانیان و نزدیک شدن خطر سپاهسلطان محمود غزنوی از بخارا به گرگانج خوارزم رفت و از آنجا به گرگان نزد امیران آل زیار پناه برد. سپس، در خدمتمجدالدوله رستم امیر آل بویه در ری رسید و پس از آن درهمدان وزیر شمسالدوله دیلمی بود. پس از مرگ امیر، وی را زندانی کردند تا اینکه از آنجا گریخت و نزد علاء الدوله، حاکماصفهان از آل کاکویه رفت و در خدمت او بود تا نهایتاً در همین منصب در سفر به همدان درگذشت.
در
در حوزه دانش منطق ابن سینا با ابداع دو نظریه «قیاس اقترانی شرطی» و «موجهات زمانی» از منطق ارسطویی پا فراتر نهاد در طرح نوینی از منطق موسوم به منطق سینوی را در تمدن اسلامی پی نهاد که پس از وی تا زمان خواجه نصیرالدین طوسی تکمیل گردید.در حوزه فلسفه وی کوشید تا فلسفه مشائی را با دین سازگار سازد. در این جهت علاوه بر اثبات وجود خداوند بمثابه واجب الوجود فلسفی، به حل عقلی مسائلی از قبیل صدور کثرت از وحدت، علم خداوند به جزئیات، پیوند حادث و قدیم، رابطه ذات و صفات خدا پرداخت. در حوزه نفس نیز بحث تجرد و خلود را طرح میکند. وی معقول ثانی و اولی را تفکیک میکند و در موضوع شرور تقریر نوینی ارائه میدهد.
وی ۴۵۰ کتاب در زمینههای گوناگون نوشتهاست که شمار زیادی از آنها در مورد پزشکی و فلسفه است. جرج سارتن در کتاب تاریخ علم، وی را یکی از بزرگترین اندیشمندان و دانشمندان پزشکی میداند.همچنین وی او را مشهورترین دانشمند دیار ایران میداند که یکی از معروفترینها در همهٔ زمانها و مکانها و نژادها است.همچنین وی در زمرهٔ فیلسوفان بزرگ جهان قرار دارد. دانشنامهٔ فلسفهٔ دانشگاه تنسی ابن سینا را تأثیرگذارترین فیلسوف جهان پیش از دوران مدرن معرفی میکند.تقریرهای فلسفی وی بسیار بر فلاسفه بزرگ بعدی از جمله ملاصدرا، توماس آکوئیناس و دکارت مؤثر بودهاست و علاوه بر مکتب سینوی در جهان اسلام که همچنان استمرار دارد، مکتب سینوی در فلسفه قرون وسطی اروپا نیز پدید میآید. تجرید الاعتقاد خواجه نصیرالدین طوسی، کلام شیعه را به رنگ فلسفه سینوی درمیآورد. در مخالفت با وی از یک سو محمد غزالی و فخر رازی از موضع کلام اشعری و از سوی دیگر ابن رشد اندلسی از موضع فلسفه ارسطویی کتاب مینویسند.
نام ابنسینا، حسین و نام پدرش عبدالله که فرزند حسن و حسن فرزند علی و علی فرزند سینا بود؛ بنابراین به ابنسینا یا ابوعلی سینا ملقب شد. عبدالله پدر ابنسینا اهل بلخ بود و در زمان سلطنت نوح دوم سامانی از پادشاهان سامانی از بلخ بهبخارا آمد و کارمند دارایی روستایی بنام خرمیثن شد و از ده نزدیکی بنام افشنه با دختری بنام ستاره ازدواج کرد و اولین فرزندش را حسین نام گذاشت که همان ابنسیناست. پدر و برادر ابن سینا مجذوب تبلیغات اسماعیلیه شده بودند، اما ابنسینا از آن دو پیروی نکرد. وی حافظه و هوشی خارقالعاده داشت. بهطوریکه در ۱۴ سالگی از آموزگار خود پیشی گرفت.
زادروز او در ایران، یعنی ۱ شهریور، روز پزشک نام گرفتهاست.
آرامگاه بوعلیسینا در میدان بوعلی سینا در مرکز شهر همدان
واقع شده