#پرسش
#مهارتهای_انتخاب_همسر
وابسته کردن #تصمیم به رضایت دیگران
📛برخی در #تصمیمگیری، به شدّت روی نظر دیگران حسّاساند. یعنی باید #پدر و مادر و خواهر و برادر و حتّی گاهی دورتر از اینها، عمّه و خاله و ... روی یک گزینه نظر مثبت داشته باشند تا او بتواند آن گزینه را به عنوان همسر مطلوب خود بپذیرند.
🔸#همسر گزینیِ چنین فردی، با دو مانع بزرگ رو به روست:
1⃣تفاوت #سنّی و جنسی او با این افراد
2⃣اختلاف #دیدگاهشان در بارۀ مسائل مختلفی که در ازدواج دخیل است.
⭕️این دو مانع نمیگذارد اینها به راحتی روی یک گزینه #اشتراک نظر پیدا کنند. سلیقۀ آدمها حتّی در یک سن و با یک #جنس، تفاوتهای بسیاری با هم دارد. حالا اگر برخی از این افراد جوان باشند و برخی میانسال و برخی پیر، چه #آشفتهبازاری خواهد شد؟!
✅انسان باید #خودش معیار داشته باشد و تلاش کند با ایجاد رابطۀ رفاقتآمیز با دیگران و #اثبات استقلال شخصیت خود، میزان دخالت دیگران را در #تصمیمگیری به حدّاقل برساند.
❌البتّه دخالت، با مشورت متفاوت است.
⚠️ما باید از #نظرات دیگران استفاده کنیم؛ امّا اگر این مشورت به گونهای باشد که دیگران #تصمیمگیرندۀ ما شوند، تصمیمگیری به شدّت سخت خواهد شد.
🔰در همین جا به همۀ خوانندگان توصیه میکنیم که: بیایید #فرهنگ احترام به نظرات یکدیگر را در خانوادههای خودمان گسترش دهیم.
⁉️چرا خواهر خانواده اصرار دارد #برادرش زنی بگیرد که او بپسندد و مادر هم همین توقّع را دارد؟ و از قضای روزگار، آبِ این مادر و خواهر هم به یک جوی نمیرود!
🚫اگر برادر یا خواهرمان اشتباه میکند و ندانسته در حال افتادن به چاه است، راه نجات او دخالتهایی نیست که او را به #لجاجت بیشتر وا دارد.
❇️ باید با #زبان رفاقت، اشتباه را به او فهماند و اگر از عهدۀ ما بر نیامد، با یک #مشاور و یا بزرگتری که مورد قبول اوست،مسئله را درمیان گذاشت تا او مسئله را حل کند .
📚نیمه دیگرم، کتاب اول،ص ۱۱۹
@ayeha313
رکورد اهدای خون جهان در دست یک زن ۸۰ ساله !
▫️ژوزفین میچالوک ۸۰ ساله از ۲۲ سالگی (در سال ۱۹۶۵) اهدای خون را آغاز کرد و طی سالهای متوالی، در مجموع ۲۰۳ واحد خون اهدا کرده است.
▫️گروه خونی میچالوک O+ است و به گفته خودش، کمک کردن و نجات دادن زندگی دیگران از طریق اهدای خون، او را خوشحال میکند
+ ۹ مرداد، روز اهدای خون 🩸
@ayeha313
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠درچه #شرایطی می توان نماز را نشسته خواند؟
💬آیا افرادی که نشسته نماز می خوانند ، می توانند برای بجا آوردن سجده، #مُهر را با دست به پیشانی بگذارند؟
🔻آیا نشستن این افراد در #صف اول نمازهای جماعت اشکالی دارد.
💠 #استاد_محمدی
📚 #احکام_دین
نشانه های درست کار نکردن روده 👇🏻
▫️افسردگی
▫️درد و خستگی
▫️بیمار شدن مداوم
▫️فرسوده شدن دندان ها
▫️مشکلات پوستی از جمله خارش در آرنج و زانو
@ayeha313
#پاسخ_شبهات
💢آیا هند همسر یزید، مدتی #خادم خانه امام علی(ع) بود؟ آیا حقیقت دارد که خود یزید و اعضای خانواده او از شهادت امام حسین(ع) و یارانش اندوهناک بودند؟
#بخوانید 👇👇
✅بنابر منابع تاریخی؛ «هند» دختر «عبد الله بن عامر بن کریز» همسر «یزید بن معاویه» بود، که به او «ام کلثوم» نیز میگفتند،اما در منابع معتبر و قابل استناد چنین چیزی نیافتیم که او خادم خانه امام علی(ع) بوده باشد.
✅درباره بخش دوم پرسش باید گفت:
گرچه برخی گزارشها حاکی از حُزن و ناراحتی یزید دارد، امّا هرگز این فرد خبیث در اعماق دلش ناراحت نبود و گرنه برخی رفتارها از او سر نمیزد، اما گاه مصلحت را در آن میدید که تظاهر به ناراحتی و بیتقصیر بودن کند.
گزارشهایی وجود دارد که برخی افراد موجود در کاخ یزید دلسوزیهایی داشتند؛ مانند هند همسر یزید که بنابر برخی از گزارشها، وی از کشته شدن امام حسین(ع) و یارانش و نیز اسارت اهل بیت آنحضرت ناراحت و محزون بود.
✅از ابو مخنف چنین نقل شده است:
ابن زیاد؛ زنان و بچههاى امام حسین(ع) را در حالی که بر گردن على بن الحسین(ع) غل و زنجیر بسته شده بود، با مخفر بن ثعلبه عائذى [قرشى] و شمر بن ذى الجوشن [به طرف شام] فرستاد. آن دو، اسراء را به شام بردند و وارد مجلس یزید شدند. وقتى سر حسین(ع) و اهل بیت و اصحابش، پیش روى یزید نهاده شد، یزید با زبان شعر این معانى را گفت:
این شمشیرها سران مردانى را شکافتند که برایمان عزیز بودهاند، اما در عین [عزّت] ستمگرى کرده و قطع رحم نمودهاند.
✅در این هنگام یحیى بن حکم برادر مروان بن حکم زبان به اعتراض گشود و با اشعارى به این مضمون گفت:
سرى که در کناره طفّ [کربلا] بریده شد، از ابن زیاد، آن برده کم شرافت به ما نزدیکتر بود. [با این کار] نسل سمیّه به اندازه ریگها افزایش یافت و حال آنکه دختر رسول خدا(ص) بی نسل گردید!
یزید بن معاویه [از این سخنان برآشفت و] به سینه یحیى بن حکم زد و گفت: ساکت شو! آنگاه به مردم اجازه ورود داده شد، در حالى که سر حسین(ع) پیش روى یزید بود و با چوبدستى خود بر لب [مبارک آنحضرت] میزد. أبو برزه أسلمى - از اصحاب رسول خدا(ص) - از این حرکت یزید ناراحت شد و خطاب به او گفت: آیا با چوبدستیات به لب حسین میزنى؟! مگر نمیدانى که چوبدستیات بر جایى میخورد که بارها دیدهام رسول الله(ص) آنجا را میمکیده است؟!...
📚انساب الاشراف، ج 9، ص 361،
📚بحار الأنوار، ج 45، ص 196
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#زنانمطرحدرحادثهعاشورا 💢فاطمه دختر امام حسین علیه السلام: فاطمه دختر بزرگ امام حسین علیه السل
#زنانمطرحدرحادثهعاشورا
💢فاطمه دختر امام على علیه السلام:
وى که «فاطمه صغری» نیز نامیده شده، به همراه همسر شهیدش ابوسعید بن عقیل در کربلا حضور داشت و سپس به سفر اسارت رفت. وى از راویان حوادث کربلاست.
@ayeha313
🛑آیا در عصر عاشورا که چادر حضرت زینب ودیگر زنان اهل بیت را از سرشان کشیدند با این عمل آنها بی حجاب شدند و موهای ایشان دیده شد؟!
✍برخی از مطالب مشهور میان مردم، به دلیل عدم اطلاع کافی از تاریخ و مسائل پیرامون آن به وجود آمده..
درست است که حمله لشکر عمر سعد به خیمه های اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و تاراج خیمه خاندان آن حضرت بوده و حتی چادر و معجر از سر زنان و کودکان اهل بیت میکشیدند
اما
🛑این موارد به معنی بی حجاب شدن حضرت زینب (سلام الله علیه) و اهل بیت امام (علیه السلام) و بیرون بودن موی سر آنها نیست چرا که:
◼️اولًا: حضرت زینب و دیگر زنان اهل بیت (علیهم السلام) با توجه به دستورات قرآنی و سیره حضرت زهرا (سلام الله علیه)، جهت رعایت عفاف و حجاب نهایت دقت را می نمودند از همین رو تنها به چادر اکتفا ننموده و علاوه بر چادر دارای خمار و پیراهن و شلوار بودند و حتی از پارچه هایی جهت پوشاندن صورت خود استفاده می نمودند.
▪️ بنابراین برداشته شدن چادر از سر آنها به معنی خارج شدن از حجاب کامل و یا خروج از حدود شرعی نیست بلکه این بزرگواران با برداشته شدن چادر نیز حجاب کامل را داشتند.
◼️ثانیاً: در هیچ یک از نقل های روایی و تاریخی مطلبی مبنی بر برهنه بودن سر زنان اهل بیت (علیهم السلام) مطرح نگردیده و تنها مطلبی که یافت می شود نمایان بودن چهره زنان و عبور دادن خاندان نبوت از میان نامحرمان می باشد که این امر خود بزرگ ترین حرمت شکنی بر این خاندان محسوب می گردید.
🛑در امالی صدوق نیز کیفیت ورود خاندان رسالت به دمشق چنین توصیف گردیده:
«چون بشام رسیدیم روز روشن زنان و اسیران را صورت های باز وارد کردند»
◼️ثالثاً: آنچه که از رفتار و سخنان حضرت زینب و دیگر زنان اهل بیت بر می آید آن است که در این جریان تنها چادر رویین و یا نقاب از صورت زنان برداشته شده نه این که سرهای زنان برهنه شده باشد ازاین رو می بینیم حضرت زینب و دیگر زنان اهل بیت (علیهم السلام) در سخنان خود از بیرون بودن موی سر خود شکایتی نکرده اند بلکه از این که صورت هایشان پوشیده نبوده و مانند دیگر زنان در سراپرده قرار نداشتند اظهار نارضایتی شدید می نمودند.
🔵پس در نهایت مطلبی که می توان در مورد زنان اسیر گفت این است که پس از واقعه عاشورا «مکشفة الوجوه» بودند یعنی صورت آنان باز بوده نه اینکه موهای سر آنها پیدا بوده باشد...
📒طبرى، تاريخ الامم و الملوك، ج 5، ص 453.
[2] . اللهوف على قتلى الطفوف، ص 132.
[3] . مثير الأحزان، ص 77.
[4] . اللهوف على قتلى الطفوف، ص 143؛ بحار الأنوار، ج 45، ص 107.
[5] . أمالى الصدوق، ص 166.