❗️اربعین شلوغه، نمیشه درست زیارت کرد!
✅ پاسخ
🟡 زیارت، تنها دست کشیدن به ضریح نیست! تنها، خوندن زیارتنامه نیست!
زیارت، فقط خوندن چند رکعت نماز نیست!
👈 زیارت گاهی، ابعاد و اهدافِ عالیتری پیدا میکنه.
🟡 اجتماعِ بزرگ اربعین، بدون شک، از هزاران هزار زیارت فردی و پراکنده بالاتره.
🟡 زیارت اربعین با اون همه احسان و اطعام بیدریغ، با جمعیت میلیونی معنا پیدا میکنه.
🟡 ماهیت زیارت اربعین شلوغی است.
مگه دریا بدون موج معنا داره؟!
حماسه اربعین با جمعیتش، معنا پیدا میکنه.
🟡 حضور میلیونها نفر که با شعاری مشترک، به عشق حسین، پای پیاده، در گرمای طاقتفرسا، روانه دیار عشق میشن...
👈 جلوههای ویژهی بصری میسازه که نه با نرمافزارهای کامپیوتری و مجازی، بلکه در واقعیت و به دست انسانها رقم میخوره.
👈 چیزی که هیچ کجای دیگه دنیا تجربه نمیشه.
👈 اربعین، نشانه وحدت و یکپارچگی، مهربانی و احسانِ شیعه است.
🟡 پیام اربعین، حضور میلیونی، گرداگرد یک پرچم است.
👈 زیارت انفرادی که همیشه هست.
@ayeha313
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عرض ارادت کودک کار به محضر امام حسین (عليهالسلام) و شکار آن توسط دوربین مداربسته شرکت برق منطقه ای اصفهان..........
🇮🇷
@ayeha313
❌شبهه
شانس آوردیم مغولها با خودشان دین نیاوردند و فقط کشتند و خوردند و چاپیدند وگرنه الان خوردن نذری هلاکوخان لیاقت می خواست و عزاداری برای چنگیزخان واجبات بود و هر قطره اشکی که در عزاداری برای تیمور لنگ ریخته میشد آخرت و بهشت ما را بیمه می کرد.
#محرم
✅ پاسخ
🔹 اولاً جناحی از اسلام، ایران را فتح کرد که مخالف اهلبیت علیهمالسلام و بلکه قاتل آنها بود، بنابراین معقول نیست که آنها عزاداری برای اهلبیت علیهمالسلام را بین ایرانیها ترویج داده باشند. اگر ادعای شبهه افکن فوق صحیح باشد، علیالقاعده باید برای جناب عمر و عثمان و خلفای اموی عزاداری میکردیم نه امام حسین و حضرت زهرا علیهماالسلام.
🔹 ثانیاً آموزه های اسلام با عقل و منطق بررسی شده و مردم با عقل و منطق اونها رو پذیرفته اند و امروز هم در دنیا رشد و گسترش اسلام از همین جهت است. اساساً چنین ادعاهایی توهین به شعور ایرانی و اجداد فرهیخته ما است. متاسفانه عدهای از توهین به ایرانی (چه ایرانیان پیشین و چه نسل حاضر) یا لذت میبرند و یا در این جهت مزدوری میکنند.
لازم به ذکر است که مغول ها هم آیینی داشتهاند که به آن شمنی میگویند. ابن آئین نوعی یگانه پرستی ناقص بوده که در آن ایزدان گوناگون با مرتبههای پایینتر در نگهداری و نظم کائنات با خدای یکتا سهیم شناخته میشدند. بتهای گوناگون به عنوان مظاهر این ایزدان پرستش میشده است و اعتقادات توتمیسم در افکار مغولان باعث خرافه پرستیهای فراوانی شده بود. و از این رو مورد پذیرش ایرانیان قرار نگرفت. لذا مغولان اگر حتی شمشیر نمی آوردند ولی دینشان منطبق بر عقل و فطرت بود باز پذیرفته میشد.
▫️ به گفته استاد زرین کوب «فتح اسلامی با جنگ حاصل شد اما نشر اسلام در بین مردم کشورهای فتح شده به زور جنگ نبود خاصه در جاهایی که مردم از نظر اسلام اهل کتاب بودند یا در ردیف آن -یهود، نصارا، مجوس و صائبین … با وجود محدودیتی که اهل زمه در دارالسلام داشتند، اسلام آزادی و آسایش آنها را تا حد ممکن تأمین میکرد و به ندرت ممکن بود بدون نقض عهدی مورد تعقیب باشند.» (عبدالحسین زرین کوب، کارنامه اسلام، صفحه 1 و 6)
@ayeha313
🖤امشب
✨قبل از خواب،
🖤دلهایمان را راهی
✨کربلا کنیم
🖤در آن صحن و سرای روحانی
✨آن شور و عشق
🖤حسینیان دلباخته،
✨آن عطر و صفای
🖤جان افزای غم بار...
✨السلام علیک یااباعبدالله
🖤شبتون حسینی
@ayeha313
#معرفی_کتاب
نام کتاب: #کتاب_شناسی_تاریخی_امام_حسین(ع)
ناشر: آرما
نویسنده: #محمد_اسفندیاری
تاریخ ثبت اطلاعات:
دوشنبه 29 فروردین 1401
دسته بندی :
امام حسین (ع) و عاشورا (3-4)
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #کتاب_شناسی_تاریخی_امام_حسین(ع) ناشر: آرما نویسنده: #محمد_اسفندیاری تاریخ
هر پژوهشی در پی پاسخ به پرسش یا پرسشهایی است. این پژوهش، که کتاب شناسی تاریخی امام حسین(ع) عنوان دارد، عهدهدار پاســخ بــه این پرسشهاســت: مهمترین کتابهــای درباره امام حســین(ع) به عربی و فارســی، کــدام اســت؟ ایــن کتابها دربردارنــده چه مطالبی اســت؟ اشــتراکات و امتیازات آنها چیســت؟ کتابهای معتبر و مخدوش کدام است؟ ترتیب تاریخی کتابها چگونه است؟ عاشورانویسی و مقتلنگاری چه سیری داشته است؟
در این کتابشناســی، صد کتاب مهم درباره امام حســین(ع) به زبان عربی و فارســی، که از دیرباز تا کنون فراهم آمده، به ترتیب تاریخی، معرفی توصیفی شده است. نخستین مخاطب این پژوهش عاشوراپژوهان هستند که بر آنهاست مهمترین کتابهای این موضوع را بشناسند، اما دیگر پژوهشگران نیز می توانند از آن بهره مند شوند
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آیا بیمار روانی در قبال كارهایش مسئول است؟ اگر به مقدسات توهین کند، چه باید بکنیم؟
✍️پاسخ:
✅در پاسخ به این سوال باید به چند نکته توجه کنیم:
۱- عقل، از شروط عامه تکلیف است. یعنی بدون وجود عقل هیچ تکلیفی متوجه شخص نیست. و تمام دستورات دینی، برای انسان هایی است که از عقل برخوردار می باشند.
۲- هر کس به اندازه ای از فهم و شعور بهره مند است. و مجانین نیز از این مساله مستثنی نیستند. ولی فهم و شعور او با انسان های عادی بسیار متفاوت است. حتی اگر دقت کنید، حیوانات نیز از درجه ای از شعور بهره مند هستند و روشن ترین دلیل این مساله، امکان تربیت آن هاست. یا اینکه اگر حیوانی تشنه، احساس خطر کند، از آب خوردن فاصله می گیرد. که امکان این واکنش بدون شعور ممکن نیست.
۳- با توجه به نکته دوم، روشن می شود که اطرافیان یک مجنون، می توانند او را به گونه ای رشد دهند و تربیت کنند که از زشتی ها و پلیدی ها دور باشد. پس این مساله به نحو اولویت درباره بیمار روانی صادق است. فقط باید توجه نمود که هر کاری راهی دارد. قطعا از راهی که برای تربیت یک انسان عادی استفاده می شود؛ نمی توان مجنون یا بیمار روانی را به سمت کار خاصی سوق داد.
۴- اگر مصلحت در سکوت بود و اطرافیان بیمار روانی یا مجنون، ناچار بودند که در مقابل اعمال او واکنشی نشان ندهند، باید مراقب باشند که هتک حرمت مقدسات، برای خودشان عادی نشود. یعنی شاید زمانی که بیمار روانی به هتاکی و فحاشی روی می آورد، بخواهید واکنش دهید او لج کرده و اصرار بیشتری در این کار بکند. یا متوجه حساسیت شما بشود و بخواهد در مسائل مختلف این گونه (با هتاکی و فحاشی) واکنش شما را برانگیزد.
در این جا باید با خونسردی مواجهه کنید. اما در خلوت خود، یا در درون خود، از شنیدن الفاظ ناروا، استغفار کنید. تا زشتی این عمل در قلب شما اثر منفی نگذارد.
@ayeha313