#قسمت_اول
🔹برای رسیدن به یک ازدواج موفق چه مراحلی باید طی شود؟
چند شاخص ضریب ازدواج موفق را بالا میبرد، اما نیازمند طی مراحلی است که عبارتند از:
1- فرد انتخابشده از بافت مطمئنی انتخاب شده باشد. آشنایی در دانشگاه با آشنایی در یک مهمانی یا فضای مجازی بسیار متفاوت است.
2- انتخاب، از منابع مطمئن و شناختشده صورت گیرد و شناخت انجام شود. استفاده از تمام منابعِ در دسترس، شناخت را کاملتر میکند.
3- پیش از اینکه از انتخاب مطمئن شوند، بهتر است از رابطه جسمی و حسی پرهیز کنند. آدمهایی که معمولاً پیش از ازدواج رابطه جسمی برقرار کردهاند، ضریب ازدواج موفق پایینتری دارند.
#ادامه_دارد
@ayeha313
💬#سوال
آیا پوشیدن لباس قالب اندام( چسبان) برای آقایان در مقابل نامحرم جایز است؟
✅️ مراجع:
🔹 پاسخ (آیت الله بهجت (رحمة الله علیه))
اگر معرضيت براي فتنه و فساد دارد، اشكال دارد.
استفتائات، ج4، ص184، با استفاده از س5248
🔹 پاسخ (آیت الله خامنه ای (دام ظله العالی))
چنانچه موجب ترتب مفسده باشد جایز نیست.
🔹 پاسخ (آیت الله سیستانی (دام ظله العالی))
به خودی خود اگر مفسدهای بر آن مترتب نشود حرام نیست.
🔹پاسخ (آیت الله شبیری (دام ظله العالی))
اگرنوعاً موجب تحریک شهوت نامحرم شود جایز نیست.
🔹 پاسخ (آیت الله صافی (دام ظله العالی))
چنانچه موجب توجه نامحرم و تحرک میشود جایز نیست.
🔹پاسخ (آیت الله مکارم شیرازی (دام ظله العالی))
خالي از اشكال نيست.
🔹پاسخ (آیت الله وحید خراسانی (دام ظله العالی))
اگر موجب هیجان و شهوت در آنها(نامحرم) میشود، جایز نیست.
📚 #احکام_دین
@ayeha313
📌متن شبهه👇
چرا پیامبر اسلام، دخترش را در خردسالی شوهر داد؟
برخی می گویند که پیامبر چنین کاری انجام داده تا خودش بتواند با عایشه خردسال ازدواج کند!
این ادعا چقدر می تواند صحیح باشد؟
📌پاسخ به شبهه👇
1️⃣ بر اساس تحقیقات تاریخی، سن جناب عایشه هنگام ازدواج با پیامبر، 18 یا 19 سال بوده است
2️⃣ سن ازدواج در جوامع مختلف، بیش از هر چیز به فرهنگ عمومی آن جامعه مرتبط است. بنابراین، ما بر اساس معیارهای فرهنگی قرن بیست و یکم نمی توانیم درباره رویدادی مربوط به 14 قرن پیش قضاوت کنیم.
🔹 کودک همسری قطعاً بد و غیر اخلاقی است، اما آیا می توان یک سن خاص را برای دختران مشخص کرد و کمتر از آن را کودک و بیشتر از آن را بزرگسال نامید؟
👈 قطعاً خیر.
🔆 زیرا وقتی می گوییم کودک همسری بد است، از این جهت است که کودک به بلوغ فکری و جسمی مناسب برای تشکیل خانواده نرسیده است. این بلوغ فکری در یک شخص ممکن است در 10 سالگی ایجاد شود و در شخصی دیگر در 18 سالگی.
❌ ما نمی توانیم ازدواج حضرت زهرا (س) را نوعی کودک همسری قلمداد کنیم؛ زیرا:
👈 آنچه که از تاریخ و زندگانی ایشان به دست می آید، این است که آن حضرت در هنگام ازدواج با امیرالمؤمنین علی (ع) از بلوغ فکری و جسمانی برخوردار بوده است. چنانچه فرازهایی از زندگی مشترک این دو بزرگوار نشانگر عشق و محبّت و سازگاری تمام عیار بین ایشان است.
⁉️ آیا ممکن است رسول گرامی اسلام(ص)، آن پیامبر رحمت که نسبت به دشمنانش هم مهربان بود، دخترش، نورچشمش، پاره تنش، عزیزترینش در دنیا را در حالی که بلوغ فکری و جسمی نداشته به ازدواج درآورد و به او ستم کند؟
✅ بنابراین، صِرف توجه به سنّ حضرت زهرا(س) هنگام ازدواج و نادیده گرفتن جوانب دیگر مسئله، به قضاوت صحیحی منجر نخواهد شد.
3️⃣ پیامبر اسلام، دخترش را به مردی 21 ساله شوهر داد. اما خودش هنگام ازدواج با عایشه در دهه شصتم زندگی اش بود. ازدواج دخترش با یک مرد 21 ساله، چطور می تواند توجیهی برای ازدواج مرد 54 ساله با یک زن جوان باشد؟
4️⃣ بر اساس اسناد معتبر تاریخی و معجزه قرآن کریم، حضرت محمد(ص) پیامبر الهی بوده است.
بر اساس دلیل عقلی، پیامبر باید معصوم از هرگونه خطا و گناه و آلودگی باشد.
👈 بنابراین، نسبت دادن رفتاری که برای یک انسان معمولی بعید است، به پیامبر اسلام، هیچ توجیهی ندارد.
➕ ضمن اینکه بر اساس گزارش های معتبر تاریخی و قرآن کریم، نبی مکرّم اسلام، شخصیتی مهربان، خوش خلق و با کرامت بود. اگر کسی با شخصیت نبی مکرم اسلام آشنا باشد، به هیچ وجه بروز چنین رفتار شنیعی از وی را به ذهن نمی آورد.
#روز_زن
@ayeha313
🔳 إنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ
شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنان عزیزمان در حادثه تروریستی زائران گلزار شهدای کرمان تسلیت عـــــرض مینماییم
#کرمان_تسلیت
#حادثه_تروریستی
روحیه زنان را با #تبعیض از بین نبرید
زن در میدان کربلا نقش مرد را کامل میکند و ج.هاد او را به اتمام می رساند. برای آنکه زن بتواند این رسالت را به دوش بگیرد و برای تحمل سنگینی آن آماده شود، باید او را پرورش داد.
ما نمی توانیم با زن آنگونه که برخی از مردم برخورد میکنند، مواجه شویم. فی المثل نباید پس از زایمان، اگر کودک دختر بود، همه خانه را ناراحتی فرابگیرد؛ نباید زن را در خانه خوار و ذلیل کرد؛ نباید برادر را بر خواهران مسلط کرد؛ نباید روحیه زن را تضعیف کرد.
بسیاری اوقات زنان زیر فشار شوهران هستند. در برخی مناطق با زن به مثابه ابزار تولیدمثل برخورد می شود. در مناطق دیگر او را ابزاز لذت جویی یا تابلویی هنری میدانند که مرد میخواهد آنرا همیشه در برابر چشمان خود قراردهد. با این برخوردها روحیه زن را از او میگیریم، گوهر وجودی او را می گیریم و به او ثابت می کنیم که نمیتواند رسالتی را بعهده داشته باشد و هیچ امتیازی جز بهره جنسی و زیبایی و خدمت کردن به مرد ندارد.
بدین ترتیب، ما با این روش روحیه زن را از بین می بریم، در حالیکه رسول خدا'ص' می فرمود: "بهترین فرزندان شما دختران هستند." پیامبر'ص' دست فاطمه'س' را می بوسید....
📚کتاب سفر ش.هادت امام حسین'ع' پیشرو اصلاحگری، بند ۱۷۴
#امام_موسی_صدر
@ayeha313
⁉ چرا حضرت فاطمه (س) زهرا نام گرفت؟
از احادیث بر میآید که نامگذاری فاطمه زهرا (س) به وسیله حکیم علیالاطلاق یعنی خدای عالمیان انجام گرفته است.
👤 ابن عماره از پدرش گزارش نموده که گفت: از امام صادق (ع) درباره حضرت فاطمه(س) پرسیدم که چرا زهرا نامیده شد؟
فرمودند: زیرا هرگاه در محرابش می ایستاد، نور او برای آسمانیان چنان می درخشید که نور ستارگان برای اهل زمین. این فروغ جسم فاطمه (س) است که وقتی در محراب عبادت قرار می گرفت، روی تابناکش برای فرشتگان و ملکوتیان بدان گونه جلوه و تلألؤ داشت که ستارگان در شب برای زمینیان شکوه و درخشش دارند. از این رو آن بانوی مجللّه زهرا نامیده شد.
👤ابو هشام گوید:از حضرت عسکری (ع) پرسیدم: چرا فاطمه (س) زهرا نام گرفت؟
امام فرمودند:
چون رخسار او در آغاز روز، مانند خورشید که از مشرق سر برآورد و طلوع کند برای امیر مؤمنان (ع) می درخشید و در نیم روز بسان ماه تابان جلوهگری می نمود و هنگام غروب آفتاب همچون ستارهای روشن می تابید.
🌷می دانیم پیغمبر اکرم (ص) در همان کودکی مادر خود را از دست داد، ولی این دختر از همان خردسالی از هیچ گونه محبت و دلسوزی درباره پدر بزرگوارش فروگذار نکرد.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔴چرایی ترور سردار سلیمانی (قسمت دوم) ✍ دکتر #رضا_سراج 🔹اتخاذ راهبرد #مقاومت_فعال در برابر راهبرد
🔴چرایی ترور سردار سلیمانی (قسمت سوم)
✍️ دکتر رضا_سراج
🔹این احتمال قوی وجود دارد که عملیات ترور سردار_سلیمانی نقطه آعاز و عزیمت یک طرح بزرگ راهبردی و چند مرحلهای آمریکایی، اسرائیلی و سعودی برای منطقه بوده باشد که بخشی از پازل آن میبایست در قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اجرایی میگردید و بخش مهمتر آن به انتخاب مجدد ترامپ موکول میشد. طرح مذکور را در چارچوب یک سناریو، میتوان به شرح زیر روایت کرد.
🔹در بخش اول این طرح بسیار خطرناک برای منطقه، میبایست با ترور سردار_سلیمانی رفتار تهاجمی ایران متوقف و جبهه مقاومت منفعل میگردید و با بیثباتی مجدد در عراق و لبنان، یک اتفاق مهمی در سوریه به منصه ظهور میرسید. این رویدادها احتمالا با اشغال الحدیده در یمن، و کانالیزه کردن انصارالله به فرآیند مذاکره و سازش با آل سعود، به تحقق بخش مهم دیگری از سناریو منجر میشد.
🔹در ادامه این روند، دو پرده بعدی سناریو همزمان عملیاتی میگردید. معامله قرن با الحاق بخشهای دیگری از فلسطین به اسرائیل، قطعی شدن عدم بازگشت فلسطینیان آواره به کشورشان و نهایی شدن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، باید اجرایی میشد و از سوی دیگر ایران نیز با شکاف ملی ناشی از جنگ سیاسی که در بخشهای گذشته یادداشت توضیح داده شد، وادار به نشستن پای میز مذاکره میگردید.
🔹پرده نهایی در طرح راهبردی و بسیار خطرناک مذکور، پس از انتخاب مجدد ترامپ به نمایش در میآمد. با سوزانده شدن برگهای برنده ایران و ناتوان نمودن بازوان منطقهای جمهوری اسلامی از یک طرف و شکاف ملی ناشی از دوگانهی "سازش-مقاومت" از طرف دیگر، تهدید نظامی معتبر میگردید و به زعم طراحان آمریکایی - اسرائیلی سناریو، ایران در لبه پرتگاه جنگ، یا باید تسلیم محض میشد و یا متحمل جنگ میگردید.
🔹با این اوصاف آنچه در طرح آمریکا و رژیم صهیونیستی لحاظ نگردید، محاسبات تاثیر "ابر رویداد" شهادت سردار قاسم_سلیمانی بود. این واقعه عظیم، به همراه خروش اقیانوس ملت ایران و دیگر ملتهای جهان، همزمان تمامی روندهای محیط داخلی، منطقهای و فرامنطقهای را دچار تحولی شگرف نمود و در ادامه سیلی محکم سپاه به عنوان بخشی از روند انتقام_سخت عملا سناریوی مذکور را قبل از انتقال به فاز اجرا دچار اختلال کرد.
@ayeha313
#پایان