🌱آیه های زندگی🌱
سید مجتبی میرلوحی تهرانی (۱۳۰۳-۱۳۳۴ش) معروف به نواب صفوی روحانی شیعه، بنیانگذار و رهبر جمعیت فدائیان اسلام. نواب صفوی دروس حوزوی مانند فقه و اصول، تفسیر قرآن و اصول سیاسی و اعتقادی را در تهران و سپس در نجف فرا گرفت. از علامه امینی و سید حسین طباطبایی قمی به عنوان اساتید وی در حوزه علمیه نجف یاد شده است.
نواب از پیشتازان مبارزات مسلحانه علیه حکومت پهلوی بود. با ظهور احمد کسروی نواب صفوی جهت مبارزه با تفکرات او از نجف به ایران آمد. قتل کسروی، عبدالحسین هژیر، علی رزمآرا و حسین علاء از جمله فعالیتهای سیاسی و مبتنی بر عقاید مذهبی نواب صفوی و فدائیان اسلام به شمار میرود. برخی از نویسندگان تاریخ ، تلاشهای نواب صفوی و یارانش را در پیروزی جنبش ملی شدن صنعت نفت ایران موثر دانستهاند.
مخالفت با اقدامات دولت دکتر مصدق به دلیل عدم عمل به احکام اسلامی از دیگر فعالیتهای وی بود که حبس را برای سید مجتبی در پی داشت. کتاب «جامعه و حکومت اسلامی» از آثار نواب صفوی است. وی در دوران فعالیت سیاسی خود سفرهایی به اردن و مصر داشت
رهبر فدائیان اسلام و برخی از یارانش در ۲۷ دی سال ۱۳۳۴ش توسط رژیم پهلوی اعدام شدند
شهید_نواب_صفوی
@ayeha313
#پرسش_کاربران
❇️ آیا پاکستان قصد جواب دادن به حمله ایران به تروریست ها را دارد؟
آیا رابطه دولت مرکزی عراق با ایران تیره و تار شده است؟
🔹سیاست های إعلامی و سیاست های إعمالی دولت ها با هم متفاوت هستند.
دولت مرکزی عراق با فشار سنگین آمریکا و اسرائیل، به سازمان ملل شکایت میکند تا هم آمریکا مستمسکی برای پیگیری بین المللی به زعم خود داشته باشد و هم دولت پاسخگوی بخشی از مطالبات افکار عمومی داخلی خود باشد اما در عمل، دولت مرکزی عراق ثابت کرده حتی نمیخواهد سر به تن بارزانی ها باشد و اگر ایران خانه بارزانی را هدف قرار میداد، آنها خوشحال تر بودند.
🔹 در پاکستان شرایط قدری متفاوت است. آنچه در کانال های مزدوری آمریکا در فضای مجازی پاکستان میگذرد با رویکرد عملی و سیاست إعمالی دولت پاکستان متفاوت است.
دیدار اخیر وزیر خارجه دو کشور و برگزاری رزمایش مشترک راهبردی دریایی این روزها در همین راستا ارزیابی میشود.
🔹مهم نیست که برخی مسئولین سیاسی پاکستان موضع گیری سیاسی به نفع آمریکایی ها و تروریست های جیش موساد میگیرند، مهم این است که ژنرالهای ارتش پاکستان در تنگه هرمز با امیران ارتش جمهوری اسلامی روی عرشه ناوشکن ایرانی ناهار میخورند.
🔹آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال درگیر کردن کشورهای همسایه با جمهوری اسلامی ایران هستند اما بخوبی میدانند تشدید تنش در همسایگی جمهوری اسلامی، نتیجه ای جز ریشه کن شدن پایگاه های جاسوسی و نیابتی آنان در منطقه ندارد.
@ayeha313
#نام_آوران_ایران
#علی_کسمایی (پدر دوبله ایران)
زاده: اول مهر ۱۲۹۴ تهران
درگذشت
۶ تیر ۱۳۹۱ (۹۶ سال)تهران
ملیت: ایرانی
تحصیلات: دانشآموخته رشته حقوق و علوم سیاسی
از دانشگاه تهران
پیشه: مدیر دوبلاژ، دوبلور، کارگردان، فیلمنامهنویس و روزنامهنگار، نویسنده
علی کسمایی (زادهٔ ۱ مهر ۱۲۹۴ تهران – درگذشتهٔ ۶ تیر ۱۳۹۱ تهران) مدیر دوبلاژ، کارگردان، فیلمنامهنویس و روزنامهنگار ایرانی بود. او ملقب به پدر دوبله ایران است.
علی کسمایی در سال ۱۲۹۴خورشیدی در تهران زاده شد. پدر و مادر و نیاکان او گیلک و از روستای کسمای گیلان بودند. سالهای اولیهٔ زندگی و دبستان را همراه با خانواده در استان گیلان و استان مازندران گذراند
پس از پایان تحصیلات دبیرستان در استان گیلان به تهران رفت و در رشتهٔ حقوق از دانشگاه تهران لیسانسیه شد. از سال ۱۳۲۵ به عنوان نویسنده و مترجم در روزنامههای مختلفی مشغول کار بوده و سردبیری روزنامههای معتبری مانند اطلاعات، مهرایران، عالم هنر و … را به عهده داشتهاست. علاوه بر این، از دهه ۱۳۲۰ به اخذ پروانهٔ وکالت دادگستری توفیق یافت که پروانهٔ وی اکنون در بخش نمایشگاه اسناد کانون وکلای دادگستری مرکز، نگهداری میشود. کسمایی از سال ۱۳۲۹ با نوشتن فیلمنامهٔ شرمسار (به کارگردانی اسماعیل کوشان) به سینمای حرفهای وارد شد. او علاوه بر نویسندگی، در شاخههای دیگر سینما مانند کارگردانی و بازیگری نیز فعالیت داشتهاست
اما عمدهٔ دلیل اشتهار کسمایی، به تخصص وی در کار دوبله و مدیریت دوبلاژ بازمیگردد. او از سال ۱۳۳۴ به عنوان مدیر دوبلاژ، به حرفهٔ گویندگی روی آورد و سالهای متمادی به توسعهٔ فن دوبله و تربیت گویندگان جوان و مستعد اشتغال داشت. کسمایی بر بسیاری از دوبلورهای سرشناس ایرانی سمت استادی دارد. او به سبب پیشینهٔ طولانی، سوابق درخشان و تجربیاتی که در این عرصه داشت، به عنوان پدر دوبلهٔ ایران نامدار شد. مهین کسمایی از دیگر دوبلورهای ایرانی، برادرزاده او است. علی کسمایی مشهور به عمو دوبلور بود.
علی کسمایی پس از تحمل یک دوره بیماری طولانیمدت، در روز ۶ تیر ۱۳۹۱ در تهران به علت کهولت سن درگذشت
کارنامهٔ هنری
درسینما👇👇👇
فیلمهای ایرانی
کمیته مجازات، ۱۳۷۷
سالهای جوانی، ۱۳۷۰
هور در آتش، ۱۳۷۰
حکایت آن مرد خوشبخت، ۱۳۶۹ (بازیگر)
آخرین پرواز، ۱۳۶۸
باغ سید، ۱۳۶۸
اتاق یک، ۱۳۶۵
هجرت، ۱۳۵۷
ملکوت، ۱۳۵۵
سازش، ۱۳۵۳
شازده احتجاب، ۱۳۵۳
فیلمهای خارجی👇👇
دکتر ژیواگو
بانوی زیبای من
اشکها و لبخندها (آوای موسیقی)
هملت
تلویزیون👇👇👇
تلهفیلم «شکاف»
هزاردستان
سربداران
"((کوچک جنگلی)) «مجموعه تلویزیونی»
این خانه دور است
@ayeha313
بیـدارشـو☀️
امــروز،شبش✨
#لیله_الرغائب است🌙
من از طلوع صبح برایت☀️
تا شب آرزو میکنم🙏
❄️سلامتی ،عشق
خوشبختی ،موفقیت ،روزی زیاد🌸
خدایا🙏
به خوبانت قسم
آرزوی بندگانت را براورده کن🙏
سلام صبح زیباتون بخیر ❄️🍃
@ayeha313