🌱آیه های زندگی🌱
#تندخوانی_جز_پانزدهم
🔴لطفا دقت کنید
🍃اگر در حال ختم قرآن هستید
🌿جزء15 آیه19سوره کهف که رسیدید
کلمه *ولیتلطف* میزان قرآن است
و
جای استجابت دعا...
✨یعنی در این جا قران به دوکف مساوی تقسیم می شود.
قرآن را قطع کنید وشروع به دعا کنید و
اولین دعا برای *فرج* باشد...
⭐درقرآن های قدیمی خطی یا درشت نوشته می شد یا قرمز تا مردم جای استجابت را گم نکنند.
💐توضیح مختصر: عبارت *وَلْیَتَلَطَّفْ*
وسط قرآن کریم قرار دارد که به معنای
مدارا و هوشیاری همراه با مهربانی
است و این خود لطفی است که کلمه ی وسط قرآن را لطف و تلطف و مهربانی تشکیل داده است...
التماس دعا...🌺
زیارتنامه امام حسن مجتبی (ع)
┈┉┅━❀🔸❀━┅┉┈
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعالَمينَ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراَّءِ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حَبيبَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا صِفْوَةَ اللّهِ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَمينَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللّهِ * السَّلامُ عَلَيْكَ يا صِراطَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَيانَ حُكْمِ اللّهِ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ناصِرَ دينِ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا السَّيِدُ الزَّكِىُّ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْبَرُّ الْوَفِىُّ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْقاَّئِمُ الاْمينُ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْعالِمُ بِالتَّأويلِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْهادِى الْمَهْدِىُّ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الطّاهِرُ الزَّكِىُّ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا التَّقِیُّ النَّقِىُّ * السَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْحَقُّ الْحَقيقُ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الشَّهيدُ الصِّدّيقُ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِي وَ رَحْمَةُ اللّهِ وَ بَرَكاتُهُ
#زیارتنامه
#ولادت_امام_حسن
🌱آیه های زندگی🌱
#مجردانه 🔺️#هفت_سین_ازدواج 🍓سین اول:#سن_ازدواج ✍در حال حاضر به دلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی سن
#مجردانه
🔺️#هفت_سین_ازدواج
🍎سین دوم:#سوال_پرسیدن
🔹️دختر و پسر در#جلسات_خواستگاری از پرسیدن سوال نباید نگران باشند.زیرا با پرسیدن سوالات است که طرفین می توانند تصمیم های بهتری بگیرند.قبل از رفتن به خواستگاری و قبل از آمدن خواستگار،حتما باید به خودشناسی برسید،ملاک ها و معیارهایتان را مشخص کنید و سوالاتتان را مطرح کنید.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
💠 احتمال ضرر برای چشم روزه دار
💬 سؤال:
چشم من ضعیف است و می ترسم روزه برایم ضرر داشته باشد؛ تکلیف من چیست؟
✅ پاسخ:
اگر ترسِ ضرر عُقَلایی باشد، روزه بر شما واجب نیست و اگر تا ماه رمضان سال بعد بیماری ادامه یافت، قضا هم ندارد و تنها برای هر روز یک مُدّ طعام به عنوان کفّاره به فقیر بدهید.
🔸 کم شدن قدرت بینایی اگر به معنای ضعیف شدن چشم یا شدت یافتن بیماری باشد، روزه واجب نیست، و اگر موقَّت است و پس از مدتی یا بعد از ماه رمضان برطرف می شود، روزه واجب است.
🔹 توجه: صرف «احتمال ضرر» مجوّز ترک روزه نیست؛ بلکه لازم است احتمال به حدّی برسد که برای «انسان ترس از ضرر» به وجود آید.
📚 پی نوشت:
آموزش مصوّر احکام آیت الله خامنه ای، ص 351.
📚 #احکام_دین
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
روزه درهندوئیسم هندوئیسم 2500 تا 4000 سال پیش از میلاد، از تمدن دره ایندوس برخاسته است. هندوئیسم د
روزه در بودیسم
دین بودا برخاسته از آموزشهای «سیدارتا گوتاما» است که 535 سال پیش از میلاد به شکوفایی رسید و بودا نام گرفت. او سیاق میانهروی را جایگزین ریاضتهای شدید جسمی یا دنیاپرستی و خوشگذرانی زیاد کرد. سالها پس از مرگ بودا، آموختههای او به رشته تحریر درآمد و تریپی تاکا نام گرفت.
همه فرقههای اصلی بودیسم دورههایی برای روزه دارند که معمولاً روزهای چهاردهم ماه و دیگر روزهای مقدس است. در آیین بودا، روزه به معنای خودداری از خوردن غذاهای جامد است، ولی استفاده از برخی مایعات مانعی ندارد. روزه بودائیان روشی برای پاک سازی است.
راهبان بودایی برای آزادسازی ذهن روزه میگیرند. بعضی از راهبان بودایی کشور تبت، برای کمک به رسیدن اهداف یوگا، نظیر انرژی درونی، روزه میگیرند.
#روزه_در_ادیان_دیگر
@ayeha313
#پایان
👇👇👇
♨️سوال:
🔰چرا به امام حسن مجتبی (ع) کریم اهل بیت می گویند؟
✍️پاسخ:
✅امام حسن(ع) نسبت به دردمندان و تیرهبختان جامعه بسیار دلسوز بودند و با خرابهنشینان دردمند و اقشار مستضعف و کمدرآمد همراه و همنشین میشدند و دردِ دلِ آنها را با جان و دل میشنیدند و به آن ترتیب اثر میدادند، و در این حرکت انسان دوستانه جز خداوند را مدّنظر نداشتند. هیچ فقیر و مسکینی از در خانه حضرت ناامید برنگشت و حتّی خود ایشان به سراغ فقرا میرفتند و آنها را به منزل دعوت میکردند و به آنها غذا و لباس میدادند.(۱)
امام حسن(ع) تمام توان خویش را در راه انجام امور نیک و خداپسندانه به کار میگرفت و اموال فراوانی در راه خدا میبخشید. مورخان و دانشمندان در شرح حال زندگانی پر افتخار ایشان، بخششهای بیسابقه و انفاقهای بسیار بزرگ و بینظیری ثبت کردهاند. آن حضرت در طول عمر خود دو بار تمام اموال و دارایی خود را در راه خدا خرج کردند و سه بار نیز ثروت خود را به دو نیم تقسیم کردند و نصف آن را در راه خدا به فقرا بخشیدند.(۲)
از ابن شهر آشوب روایت شده که روزی امام حسن(ع) بر جمعی از گدایان گذشت که پارهای چند از نان خشکها را بر روی زمین گذاشتهاند و میخورند، چون نظر ایشان به آن حضرت افتاد از امام دعوت کردند و حضرت از اسب پیاده شدند و فرمودند: «خدا متکبّران را دوست نمیدارد» و با ایشان نشستند و از طعام ایشان تناول کردند و سپس از همه گدایان خواستند که برای صرف غذا به خانه حضرت بروند و حضرت با غذاهای خوب از ایشان پذیرایی کرده و به همه آنها لباسهای مناسب هدیه دادند.(۳)
تاریخ از بخشندگیهای امام حسن(ع) داستانهای فراوان به یاد دارد، مثلاً روزی عربی به نزد ایشان آمد و درخواست کمک کرد و امام دستور دادند که آنچه موجود است به او بدهند و قریب ده هزار درهم موجود را به آن اعرابی بخشیدند.(۴)
روایات تاریخی مربوط به بخششهای آن حضرت فراوان است که ذکر تفصیلی آنها مناسب این نوشته نیست، وقتی از خود امام پرسیدند، چرا هرگز سائلی را ناامید بر نمیگردانید؟ فرمودند: «من هم سائل درگاه خداوند هستم و میخواهم که خدا مرا محروم نسازد و شرم دارم که با چنین امیدی سائلان را ناامید کنم، خداوندی که عنایتش را به من ارزانی میدارد، میخواهد که من هم به مردم کمک کنم».(۵)
به خاطر این بخشندگیها و کارهای نیکی که از سوی امام حسن(ع) در مسیر خیر، احسان و کمک به طبقات درمانده و نیازمند انجام میگرفت، آن حضرت را کریم اهل بیت لقب داده اند و با توجه به کرامتها و بخششهای کمنظیر و گاهی بینظیر آن امام بزرگوار لقب «کریم» برازنده آن حضرت است.
*پینوشتها:
۱. زمانی، احمد، حقایق پنهان، نشر دفتر تبلیغات اسلامی، قم، چاپ اوّل، سال ۱۳۷۵، ص ۲۶۸.
۲. قمی، شیخ عباس، منتهی الآمال، انتشارات هجرت، چاپ هشتم، ۱۳۷۴، قم، ج۱، ص ۴۱۷ ـ پیشوایی، مهدی، سیره ی پیشوایان، نشر مؤسسة تحقیقاتی امام صادق، چاپ دوّم، ۱۳۷۴، ص ۹۰.
۳. مجلسی، محمد باقر، جلاء العیون، نشر انتشارات علمیه اسلامیه، ص ۲۴۱.
۴. قمی، شیخ عباس، منتهی الآمال، پیشین، ص ۴۱۸.
۵. قرشی، باقر شریف، زندگانی امام حسن ـ علیه السّلام ـ ، ترجمه ی فخر الدین حجازی، تهران: نشر بعثت، چاپ اوّل، ۱۳۷۶، ص۱۳۵.
@ayeha313
با بچه ها👶🏻 وارد جنگ قدرت نشوید
هیچ كاری مخرب تر و بی فایده تر از زور آزمایی 💪🏻با فرزند نیست. با فرزندتان وارد جنگ نشويد زيرا شما بازنده خواهيد بود.
در عوض او را به همكاری كردن تشویق كنید. مثلا می توان گفت : «من مشكلی دارم. من دوست دارم تو پیراهن👕 تمیزی بپوشی ولی می بینم كه تو بازهم همون قبلی رو می پوشی.
به نظرت چطور می شه این مسئله رو رفع كرد؟»
وقتی مشكل را با كودك 👶🏻در میان بگذارید احتمالا بیشتر علاقه مند می شود كه در حل آن كمك كند و با شما همكاری كند.
از فرزندتان کمک بخواهید و به او حق انتخاب بدهید.
#کودک
@ayeha313