#پرسش_پاسخ
💠❓سوال: اگر قرآن براى همه زمان ها و مكان ها است، چرا از اصطلاحات و فرهنگ رايج عربستان بهره برده است؟
✅ پاسخ:
🔸بدرست است که قرآن در انتقال پیام خود، از زبان عربى و مثال هاى رايج بين مردم آن زمان استفاده كرده؛ ولى «پيام ها» فراتر از محدوديت زمان، مكان و قوم خاصى است. روشن است كه اهداف قرآن، در آن مثال ها و مصاديق محدود نمى گردد؛ ولى براى تفهيم و محاوره، گريزى از آنها نيست. پس مفاهيم و معانى بلند و ژرف، از رهگذر آن مصاديق، پى گيرى مى شود و اين اهداف همان نتايج معرفتى، اخلاقى و هدايتى است كه عموم مردم را شامل مى گردد؛ چرا كه مسائل تربيتى و هدايتى، نمى تواند در مكانى خاص و يا زمانى معين محصور شود. چنانكه در آيات نخستين سوره ابراهيم (علیه السَّلام) آمده است:
🔹«ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاّ بِلِسانِ قَوْمِهِ» «ما هيچ پيامبرى را جز به زبان قومش نفرستاديم»(ابراهيم، آيه 4).
🔸پس با توجه به اينكه قرآن، بيانگر همه چيز است و محدود در زمان و مكان مشخصى نيست؛ معلوم مى شود كه واژگان اختصاصى، محدوديتى در ارتباط با اهداف بلند آن پديد نمى آورد و اگر هم چنين تأثيرى داشته باشد، با توجّه به محتوای فاخر قرآن، جايگاه خود را نزد هر مخاطبى حفظ خواهد كرد.
عربى بودن زبان قرآن نيز اگر چه به جهت بعثت پيامبر (صلی الله علیه وآله) در ميان عرب زبانان بوده است؛ اما خود آن داراى امتيازات فراوانى نسبت به زبان هاى ديگر است و چه بسا حكمت خداوند بر اين اساس بوده كه دين خاتم و كامل خود را به زبان كامل و مبين به ظهور رساند.
🔸همچنين استفاده از زبان يك قوم، غير از استفاده از فرهنگ آن قوم است. قرآن اگرچه به زبان عربى است؛ ولى فرهنگ نوينى را با خود به همراه آورده و در موارد بسيارى با عناصر فرهنگى حاكم بر شبه جزيره عربستان، به مخالفت برخاسته و آنها را نسخ كرده است. علاوه بر اين قرآن براى خود، زبان و ادبيات مستقلى دارد.
@ayeha313
خدای خوب و مهربانم
امروز تمنا دارم 🙏
دل و زبان من و
دوستان و عزیزانم را پاک و زیبا کن 🌷
باشد که در سیمایمان، روشنی عشق
تو بدرخشد و دلمان را آرام و مملو از
عشق خودت گردان🙏
آمیـــن یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🙏
ای مهربان ترین مهربانان 🙏
@ayeha313
👈 نکات زیر می تواند به شما کمک کند که چطور به خودتان یاد بدهید که روی نقاط مثبت در #ازدواج و #زندگیتان تمرکز کنید:
💝 * هر روز وقت بگذارید و چیزهایی را که به خاطر آن در زندگیتان ممنون و شکرگذار هستید را لیست کنید. حتی چیزهای خیلی کوچکی که معمولاً نادیده گرفته می شوند مثل سه وعده غذایی که در روز می خورید، حمام داغ، گرما، یخچال و اجاق گاز، آب لوله کشی، امکانات پزشکی، و دوستانتان.
💝 *. هر روز نقاط مثبت و ویژگی های مثبت #همسر تان را به خودتان یادآور شوید. به خاطر بیاورید که اولین بار چه ویژگی همسرتان شما را به او جذب کرد. یادتان بیاورید که چطور همسرتان پایه های رشد و ترقی شما را بنا کرد و چقدر از این تجربه چیز یاد گرفته اید.
💝 *. در دفتر خاطرت روزانه تان درمورد ویژگی ها مثبتی که درخودتان وجود دارد که می خواهید آنها را رشد داده و ارتقاء بخشید، بنویسید. اینها رفتارها، باورها، و ارزشهایی را شامل می شود که می خواهید روی آنها متمرکز شوید و می خواهید که رشد کرده و زندگیتان را در بر گیرد.
💝 *. به کتابخانه یا کتابفروشی بروید و چند نمونه کتاب و CD الهام بخش خریداری کنید. هر روز وقت بگذارید و این کتاب ها را مطالعه کنید یا به این نوارها گوش دهید. مطمئناً بسیار مثبت، اثربخش و الهام بخش خواهند بود.
💝 *. وقت کمتری را با دوستان یا اعضای خانواده تان که افرادی منفی باف هستند و جز حس ناامیدی و افسردگی چیزی به شما نمی دهند، بگذرانید. این افراد که انرژی مثبت شما را می گیرند و از بین می برند، مثل خون آشام هستند. درعوض سعی کنید دوستان جدید پیدا کنید که برایتان مثبت، حمایت کننده و نیروبخش باشند.
#نکات_آموزنده
@ayeha313
🚩 توت سفید و خواص بینظیر آن
🔹پیشگیری از سرطان
🔹تصفیه خون
🔹دوست کلیه ها
🔹درمان یبوست
🔹رفع کمخونی
🔹رفع حساسیت بهاره
🔹درمان دیابت
🔹تقویت سیستم ایمنی
🔹کمک به رفع سردی بدن و رسوبات
@ayeha313
❓ #سوال اينكه مي گويند فلاني از وطن اصلي خود اعراض كرده يعني چه؟ در اين صورت حكم نماز و روزه در وطن اصلي كه از آن اعراض كرده چه مي شود؟
✍ آیت الله خامنه ای: اعراض از وطن يعني ترك وطن و تصميم به عدم اقامت در آن يعني ديگر قصد زندگي كردن در آنجا نداشته باشد. نماز در چنين مكاني شكسته است و روزه نيز صحيح نمي باشد، مگر اينكه قصد ده روز كند.
✍ آیت الله مکارم شیرازی: هرگاه انسان در محلي زندگي ميکرده و وطن او بوده، چنانچه از آنجا اعراض کند، يعني ديگر قصد نداشته باشد در آنجا زندگي کند، هر چند گاهي به عنوان مسافرت و ديدار بستگان و دوستان به آنجا برود، نمازش در آنجا شکسته است، خواه در آنجا ملکي داشته باشد يا نه و خواه اقوام و بستگانش در آنجا زندگي کنند يا نکنند، مگر اينکه سالي سه چهار ماه (هرچند بصورت پراکنده) در آن جا اقامت داشته باشد.
✍ آیت الله سیستانی : اگر از وطن اصلی اعراض کرده باشید به این معنی که مطمئن هستید در آینده برای سکونت به آنجا بر نمی گردید نماز در آنجا شکسته است مگر اینکه بخواهید 10 روز در آنجا بمانید.
✍ آیت وحید خراسانی: کسی که از وطنش اعراض کرده مادامی که آنجا را برای اقامت و زندگی دائمی خود اختیار نکرده در آنجا مسافر است و مراد از اعراض این است که احتمال عقلائیب نمی دهد که برای زندگی و اقامت دائمی به آنجا برگردد و کسی که چنین احتمالی نمی دهد هر گاه به وطن خود برود احکام مسافررادارد
#احکام_دین
@ayeha313
⛔️ #ببخشید_چند_لحظه ⛔️
🚬 تهسیگارهایی که در طبیعت رها میشوند، توسط حیوانات بلعیده شده و موجب مرگ آنها میشود؛ در واقع سیگار، انسانها را به تدریج میکشد و حیوانات را ناگهانی.
@ayeha313