🌱آیه های زندگی🌱
📌 بهترین راه تربیت نوجوانان چیست؟ ۱- ارتباط قاطع و موثر داشته باشید🙅♂️ هنر ارتباط، زبان رهبری است
📌 بهترین راه تربیت نوجوانان چیست؟
2- مهم است در روند تربیت نوجوانان و جوانان به آنها اجازه انتخاب دهید🤔
🙄زندگی پیرامون انتخاب هاست، هرچه نوجوان شما زودتر متوجه این موضوع شود، بهتر است.
😧بنابراین او را درگیر تصمیمات خانگی کنید. قصد خرید لوازم خانگی جدید را دارید؟ یا برنامه ریزی تعطیلات؟ از نوجوان خود نظر بخواهید، با این کار به او احساس مسئولیت می دهد.
🤩همچنین می توانید جلسات هفتگی خانوادگی را ترتیب دهید که در آن شما به عنوان یک خانواده در مورد برنامه ها، لیست کارها، ایده های تفریحی و غیره تصمیم بگیرید.
@ayeha313
#خانه داری
#مهدویت
#ازدواج
#روانشناسی
#مذهبی
https://harfeto.timefriend.net/17180058032928
لینک ناشناس کانال آیه های زندگی👆👆👆نظرات،پیشنهادات وانتقادات خودتان را با ما میان بگذارید
خدایا
در آخرین شنبه مرداد ماه
و شروع هفته
گره بزن زندگی
دوستانم را
به شادی، سلامتی
عشق، برکت
عاقبت بخیری
خوشبختی
گره بزن گرهای کور
آمیـــن یا رَبَّ الْعالَمین 🙏
ای پروردگار جهانیان 🙏
@ayeha313
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
در حقیقت مردم را شتابزدگی و عجله به هلاکت افکنده است.
اگر مردم آرام و از شتابزدگی بهدور بودند ؛ هیچکس هلاک نمیشد...!
منبع : 👇
کتاب شریف منتخب المیزان الحکمه، 358
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#آمادگیهایپیشازازدواج(۳) 🔍توضیح موارد عدم آمادگی ازدواج از منظر رویکرد روانشناختی: ⭕️ وجود با
#آمادگیهایپیشازازدواج(۴)
🍂موانع ازدواج⁉️
🔹️عواملی که برخلاف اشتیاق و تمایل افراد به ازدواج و تشکیل خانواده، بر سر راه آنها قرار گرفته و ازدواج را به تاخیر انداخته و در برخی موارد غیر ممکن میسازد.
🔸️برخی موارد درون فرد و مربوط به شناخت و عواطف و شخصیت فرد است، برخی دیگر به محیط اطراف او مرتبط میشود.
💥موانع ازدواج عبارتند از :
⚡_ موانع شناختی
⚡_ موانع عاطفی
⚡_ موانع اجتماعی، خانوادگی
⚡_ اختلالات روانی
📚کتاب سرشناسی همسرشناسی
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#سوال ⁉️آیا توصیه به خرید طلا در روز سیزدهم ماه صفر پشتوانۀ دینی دارد؟ @ayeha313
‼️در روزهای اخیر، از سوی برخی از سوداگران فعال در فضای مجازی، ادعایی مبنی بر خوشیمن بودن خرید طلا در روز سیزدهم ماه صفر مطرح شده است که پشتوانۀ معتبر دینی ندارد. در نوشتار حاضر، صحت و سقم این ادعا را با هم بررسی میکنیم.
🔹این روزها متنی به صورت انبوه در فضای مجازی منتشر شده که ادعا میکند خرید طلا در روز سیزدهم ماه صفر خوشیمن بوده و سود و برکات فروانی به دنبال خواهد داشت.
🔹در بخشی از این نوشته که در رسانههای رسمی هم بازنشر یافته، آمده: «یکی از مهمترین روزهای این ماه که توصیه فراوانی به اندوخته کردن طلا در آن شده است، خرید طلا در ۱۳ صفر است. حتی خرید یک تکه کوچک طلا در این روز میتواند برکت و فراوانی را به مال بیاورد. لزومی ندارد که حتما سرمایه بزرگی برای خرید طلا در ماه صفر داشته باشید.»
🔹نویسنده که معلوم نیست چه کسی است، برای اینکه به ادعای خود سر و صورتی موجه بدهد مینویسند: «آنطور که در روایات آمده است بهتر است در روزهای خوشیمن از ماه صفر طلا بخریم» و بعد روایتی از امام صادق علیهالسلام میآورد که حضرت فرمودهاند: «در روزهای یکم، دوم، ششم، هفتم، نهم، چهاردهم، هجدهم، نوزدهم، بیستم، بیست و دوم، بیست و سوم، بیست و هفتم، بیست و هشتم و بیست و نهم هر ماه قمری، آغاز هر کاری از جمله خریدن طلا مبارک است.»
🔹اما در این روایت به فرض صحت، اصلا سخنی از ماه صفر به میان نیامده بلکه به مبارک بودن کارها در روزهایی خاص از هر ماه قمری توصیه میکند. همینطور، در آن، هیچ تصریح یا اشارهای به خوشیمن بودن روز سیزدهم صفر نشده است.
🔹نویسنده در ادامه، بیآنکه مستندی ارائه کند، توصیه به خرید طلا در روز چهارشنبۀ آخر ماه صفر را به بزرگان دین نسبت میدهد!
🔹با جستوجو در پایگاه دادۀ جامع الاحادیث، نه تنها چنین روایتی نیافتیم بلکه روایاتی خلاف آن به دست آمد که هم روز سیزدهم را نحس میداند و هم چهارشنبۀ هر ماه قمری را.
از جمله، سید بن طاووس در «الدّروع الواقیة» (ج۱، ص ۱۱۴) این حدیث را از قول امام صادق علیهالسلام نقل کرده که روز سیزدهم نحس است و هر کاری در آن کراهت دارد.
🔹همینطور از امیرالمؤمنین علیهالسلام منقول است که چهارشنبه آخر ماه به این دلیل که در محاق اتفاق میافتد، نحس است و حدیثشناسان از این روز به «اربعاء لاتدور» تعبیر میکنند؛ یعنی چهارشنبهای که تکرار نمیشود.
🔹علامه مجلسی هم در بحارالانوار میگوید: از برخى اخبار ظاهر میشود كه این روزهاى ماه، نحساند: ۳، ۴، ۵، ۱۳، ۱۶، ۲۱، ۲۴، ۲۵ و ۲۶. (ترجمۀ کمرهای، ج۳، ص ۴۷)
🔹به نظر میرسد سوداگران، با برداشت ناصواب از احادیث دینی، برخی از روزهایی را که در احادیث یادشده به عنوان روزهای نحس ذکر شده از روزهای دیگر ماه، استثناء کردهاند و چنین نتیجه گرفتهاند که روزهای باقیمانده، سعید و پربرکتاند!
🔹اما در باب ادعای دیگر آنها مبنی بر خوشیمنی روز سیزدهم ماه صفر و چهارشنبۀ آخر این ماه، چنانکه دیدیم این ادعا، درست در نقطۀ مقابل روایات مشهوری است که روز سیزدهم و چهارشنبۀ آخر هر ماه قمری را نحس میداند (چنانکه به برخی از آنها اشاره شد)
@ayeha313