🌱آیه های زندگی🌱
۱۲ بیماری پاییزی ➕ راههای پیشگیری و درمان 6⃣ عفونت حاد گوش عفونت گوش در اثر التهاب یا ویروس در گوش
۱۲ بیماری پاییزی ➕
راههای پیشگیری و درمان
7⃣ برونشیت حاد
برونشیت حاد التهاب لولههای برونشی هست که هوا رو به داخل ریهها منتقل میکنن. این بیماری معمولاً در اثر ویروس ایجاد میشه و اغلب پس از سرماخوردگی، گلودرد یا آنفلوانزا رخ میده. ویروسها یا باکتریهایی که باعث برونشیت حاد میشن در آب و هوای سرد رشد میکنن و به اصطلاح شکوفا میشن.
علائم
🤒 گرفتگی یا احتقان قفسه سینه، خس خس، تنگی نفس، بدندرد، سرفه با مخاط سبز یا زرد، لرز، گلودرد
نکات پیشگیری
🔸ترک سیگار، اگر میکشید.
🔸دوری از چیزهایی که باعث تحریک گلو و ریهها میشن؛ مثل حیوانات خانگی، دود، گرد و غبار و...
🔸ضدعفونی کردن مرتب دستگیره درها، میز و سطوحی که لمس میشن.
@ayeha313
#فرزندداری
جدایی بچه از تلویزیون!
🔸محور قرار گرفتن تلویزیون [موبایل و ...] در خانواده به صورت طبیعی روابط کلامی میان اعضای خانواده رو کم میکنه و هر اندازه که رابطهها کم میشه، تبادل گفتارها و رفتارهای محبتآمیز هم کم میشه که در نهایت به ضعف رابطۀ عاطفی ختم میشه.
حالا چه کنیم؟!
🔸برای جدا کردن بچهها از تلویزیون اولین کاری که باید انجام بشه، جدا شدن والدین از تلویزیونه.
🔸میزان تماشای فیلم و سریال رو به حداقل برسونید. هیچ اتفاقی نمیافته اگه مدتی کمتر فیلم و سریال ببینین.
🔸اگه اعتیاد خودتون به قدری شدیده که فکر میکنین نمیتونین به این راحتی از تلویزیون جدا بشین، میزان تماشای تلویزیون رو وقتی بچتون بیدار هست کم کنید.
🔸اگه به هر دلیلی میخواین در مقابل کودک برنامههای تلویزیونی رو تماشا کنین، به هیچ وجه حرص و ولع از خودتون نشون ندین.
@ayeha313
🔰کمک کردن در وضو
💢کمک کردن در وضو سه گونه است:
۱_آوردن آب برای وضو گیرنده مانعی ندارد.
۲_ریختن آب در کف دست وضو گیرنده ؛ مکروه است.
۳_ریختن آب به اعضای وضوی دیگری یا شستن آن باعث باطل شدن وضو میشود، مگر درصورت ضرورت و عدم توانایی شخص.
❗️مسئله:
کسی که نمیداند وضو بگیرید باید نایب بگیرد که او را وضو دهد، ولی هرکدام از کارهای وضو را که میتواند به تنهایی انجام دهد نباید در آن کمک بگیرید
💠توضیح المسائل مراجع م ۲۸۵الی ۲۸۷
#احکام_دین
@ayeha313
❌ شبهه
انقلاب ایران را شوروی برپا کرد و بعد هم سرویس اطلاعاتی ش خامنهای را به قدرت رساند!!!
✅ پاسخ
🔹 پیش از هرچیز باید دانست که جریانی در فضای مجازی فعال است تا ذهن ملت را از دشمنی های آمریکا و انگلیس منحرف کنند. برای این منظور لازم است یک دشمن بدلی مطرح کنند و چه گزینه ای بهتر از روسیه برای این هدف!
هرچند شبهه فوق چنان رسوا است که نیازی به پاسخ ندارد، اما با این حال ذکر چند نکته بیراه نیست.
1⃣ اگر شوروی چنین قدرتی داشت که در ایران انقلابی برپا کند و رژیم مستقر را ساقط کند، طبیعی آن است که نزدیکترین تفکر فعال در ایران یعنی حزب توده یا لااقل گروهی مسلمان با تفکرات مارکسیستی یعنی مجاهدین خلق (سازمان منافقین) را به قدرت برساند، در حالیکه پس از انقلاب، این تفکرات هیچ سهمی از قدرت بدست نیاوردند.
2⃣ همچنین به قول معروف که میگوید: «اگر موز قوت داشت کمر خود را راست میکرد»، سرویس اطلاعاتی شوروی اگر توانی داشت، به جای به قدرت رساندن مقام معظم رهبری، مانع از فروپاشی این کشور در حدود یک سال پس از رهبری حضرت آیت الله خامنه ای میشد.
3⃣ اگر سازمان اطلاعاتی شوروی در رهبری جریان انقلاب دخالت داشت، یا آنطور که ادعا میشود مقام معظم رهبری در دانشگاههای روسیه تعلیم دیده، در اسناد ساواک منعکس میشد. درحالیکه در این خصوص حتی یک برگ سند هم وجود ندارد. همچنین در سایتهای افشاگری همچون «ویکی لیکس» باید به مطالبی برخورد می کردیم، در حالیکه چنین نیست.
4⃣ از مسلمات تاریخی کمکهای فراوان شوروی به رژیم بعث عراق در طول جنگ تحمیلی است به نحوی که حدود ۸۵٪ تجهیزات مورد استفاده عراق در جنگ ایران و عراق ساخت کشور شوروی بود. این درحالی است که ایران در جنگ، حتی یک متر سیم خاردار نمیتوانست تهیه کند!
آیا معقول است کشوری در کشور دیگر انقلاب برپا کند و ده سال پس از انقلاب هم رهبر آن را تعیین کند اما با کمک به همسایه آن، به دنبال ساقط کردن حکومت انقلابی آن باشد؟ (برای مطالعه بیشتر به کتاب «شوروی و جنگ ایران و عراق» به قلم دکتر جهانگیر کرمی، دانشیار دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران مراجعه کنید.)
5⃣ آنچه یکی از سلطنت طلبان، در کتابی که در امریکا منتشر کرده و ادعاهای فوق را مطرح کرده، هیچگونه سند و مدرکی ندارد و علیرغم اینکه وی در این کتاب جملهی «بر اساس اسناد به دست آمده از دانشگاه پاتریس لومومبا...» را دائما تکرار می کند، اما عملاً در هیچ یک از موارد، هیچ سند و مدرکی ارائه نمیکند. تنها چیزی که هست اینکه چندی پیش در گزارشی در مورد سالگرد تاسیس این دانشگاه، از شخصی به نام «خامنه ای» به عنوان یکی از فارغ التحصیلان این دانشگاه نام برده می شود. ولی اینکه فرد نام برده «سید علی خامنه ای» است یا فرد دیگری به این نام، مطلب بیشتری ارائه نمیشود. سلطنت طلب مذکور، با تکیه بر همین یک کلمه، خوانندگان خود را احمق فرض کرده و دائماً با تکرار «بر اساس اسناد....» خیالات خود را مطرح می کند. وی که پدر بزرگ خود را خواهر زاده رضا خان قلدر معرفی می کند، توضیح نمی دهد که چرا نتوانسته از خاندان سلطنتی یک برگ سند در مورد این ادعاها به دست بیاورد و منتشر کند.
🔹این را نیز باید دانست که غیر از اینکه حضور مقام معظم رهبری در کشور روسیه توسط برادر ایشان (هادی خامنهای) تکذیب شد، اسناد و شواهد زیادی وجود دارد که مقام معظم رهبری در سالهای قبل از انقلاب در مسجد کرامت مشهد مشغول اقامه جماعت و ایراد سخنرانی بوده و در ماههای آخر نزدیک به پیروزی انقلاب نیز در ایرانشهر، در تبعید به سر میبردهاند.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
📌 قوانین استفاده از موبایل برای کودکان و نوجوانان 6- استفاده از فضای مجازی(اینترنت) برای کودکان ممن
📌 قوانین استفاده از موبایل برای کودکان و نوجوانان
7- نصب برنامه بدون هماهنگی ممنوع⛔️
امروزه برنامههای بسیار متنوعی برای موبایل تولید میشوند که جذابیت فراوانی دارند. اما آیا استفاده از همه این برنامهها برای نوجوانان لزوما مفید است؟ طبیعتا خیر، ضمن اینکه حتی داشتن برنامههای مفید هم اگر از حد تعادل خارج شود فقط اعتیاد به موبایل، بی تحرکی و عدم فعالیت اجتماعی آنها را به دنبال دارد. با نوجوان خود درباره حد مجاز استفاده از موبایل و کاربردی که برنامه ها دارند صحبت کنید.تفریحات با وسایل هوشمند را با تفریحات دیگری که بچهها دوست دارند جایگزین کنید.
@ayeha313
«سواد دیجیتال» را با «سواد رسانهای» اشتباه نگیرید!
قسمت اول
⁉️ سوال👇👇
«سواد رسانهای» چه تفاوتها و شباهتهایی با «سواد دیجیتال» دارد؟ مرز بین دو دنیای «سواد رسانهای» و «سواد دیجیتال» کجاست؟
✅ پاسخ👇👇👇
خبرگزاری فارس-گروه رسانه: بارها پیش آمده که بعضی رسانهها عکسهایی را به مطلبشان پیوست کردهاند که مربوط به واقعهٔ دیگری بوده است. مثلاً مدتی پیش، یکی از آنها عکسی را در اعتراض به یک موضوع روز، به اسم کودکان سیستان و بلوچستان در فضای مجازی منتشر کرد، درحالیکه عکس مربوط به پاکستان و ۱۰ سال قبل بود!
در رسانههای دروغپرداز و سیاهنما، این یک اتفاق پرتکرار است. اما چطور گول نخوریم؟ در مثالی که آوردیم میتوانیم با جستوجو بر مبنای عکس، منبع اصلی آن را پیدا کنیم و بفهمیم مربوط به چه تاریخ و رویدادی بوده است. اما کدام بخش از این جستوجو به سواد رسانهای برمیگردد و کدام به سواد دیجیتال؟ بهطورکلی مرز بین «سواد رسانهای» و «سواد دیجیتال» کجاست؟
در این گزارش مرز بین دو دنیای «سواد رسانهای» و «سواد دیجیتال» را شفاف میکنیم.
@ayeha313
🌼 سـلام
☕️ صبحتون پر خیر و برکت
🌼 امیدوارم
☕️"سهمِ امروزتون از زندگی:
🌼سلامتی ، شادی، آرمش
☕️رضایت و نگاه لطف خدا باشه
🌼امیدوارم حال دلتون خوب و
☕️زندگیتون غرق در خوشبختی باشه
اولین روز آبان ماهتون زیبـا 🍁
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#مجردانه 💢راهکارهای رسیدن به یک#ازدواج_موفق ۷ ۶-افق مخاطب شناسی 🔸️گاه پیش می آید که یک دختر و
#مجردانه
💢راهکارهای رسیدن به یک#ازدواج_موفق ۸
۷-تناسب تیپ شخصیتی
♦️دکتر «نصرالله منصوری»، روانشناس و مشاور خانواده می گوید: «برخی می گویند در ازدواج قیافه برای ما مهم نیست! اینها یا دروغ می گویند یا تظاهر می کنند به چنین چیزی. مگر می شود قیافه در حد استاندارد و معمولی مهم نباشد؟ اصلا اگر هر فردی در حد استاندارد همسرش زیبا نباشد، بعدها حواسش در زندگی پی دیگران می رود و عامل آفت های زیادی می شود خود زن و مرد شاید به این مسئله توجه نکنند»
🔹️یا مثلا برخی ژنتیکی اینطور هستند که کم حرف اند، طرف مقابلشان پرحرف و هیجانی است اینها اصلا کم حرفی را نمی شناسند، دختر و پسر باید توجه کنند ببینند می توانند با کسی که در طول روز دو کلمه هم حرف نمی زند یا کسی که مدام در حال صحبت است، کنار بیایند ؟ حال شاید اوایل هر کدام از اینها برای هر دو طرف جذاب باشد اما به مرور زمان چه؟ اینها مواردی است که می بایست درباره اش تأمل بشود.
💥برخی رفتارها هم هستند که ذاتی اند یعنی در وجود فرد نهادینه شدند مثل همین شکاک بودن که درباره اش گفتیم یا مثلا خسیس بودن که ازنکات منفی است اما برخی رفتارها اکتسابی هستند، با اینها راحتتر میتوان کنار آمد درهرحال هیچ زوجی نباید به#قصد_تغییر طرف مقابل با او وارد زندگی مشترک شود و مثلا از یک رفتاری بدش می آید ، پیش خودش بگوید که آن را بعد از ازدواج تغییر می دهم چون امکانش خیلی کم است که بتوان یک#فرد_بالغ را تغییر داد مگر جزو رفتارهایی باشد که اکتسابی اند مثل رانندگی که می توان مثلا به مرور زمان تند رفتن را به با احتیاط رفتن تغییر داد. اما به نظر شما فرد خسیس یا شکاک را می توان تغییر داد؟
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313