#اخلاق_اهل_بیت
💢قطع رابطه با اقوام
✅ابو بصير از امام صادق پرسيد:
آیا می توان با خویشاوندانی كه مذهب حق را نمى شناسند و شيعه نيستند، قطع رابطه کرد؟
امام صادق علیه السلام فرمودند:
سزاوار نيست كه با اقوام، قطع رابطه کرد حتی اگر شیعه نیستند.
📚اصول كافى،جلد ۴،صفحه ۴۴
@ayeha313
"اشتباهــات عاشــقانه"
1⃣ بیش از حد مهربان نباشید
👈 نباید این قدر راحت هر چه طرفتان میگوید را گوش دهید و انتظار داشته باشید که رابطهتان هم خیلی عالی باشد!
2⃣ او را مجبور نکنید
👈 نمیتوانید با یک بحث منطقی رابطهتان را از نو بسازید. شاید بتوانید برای خودتان دلیل و منطق بیاورید. اما برای طرف مقابلتان نمیتوانید!
3⃣ التماس نکنید
👈 خیلیها برای نگه داشتن طرفشان دست به عجز و لابه میزنند؛ «خواهش میکنم نرو، هر کاری که بخواهی برایت میکنم...» به هیچ وجه این کار را نکنید!
4⃣ هر پنج دقیقه یکبار نگویید «دوستت دارم»
👈 افتادن در دام این اشتباه خیلی ساده است، این که بخواهید تند و تند به طرفتان بگویید که چقدر برایتان ارزش دارد و چقدر دوستش دارید. خسته کردن طرفتان با «دوستت دارم» ها چندان کار رمانتیکی نیست.
5⃣ تفاوتهای جنسی را فراموش نکنید
👈 مردها و زنها به چیزهای مختلفی جذب میشوند. نمیتوانید از چیزهایی که برای خودتان جذاب است برای جلب توجه جنس مخالف استفاده کنید.
6⃣ همه قدرت را به او ندهید
👈 طوری رفتار نکنید که اگر طرفتان شما را ترک میکند انگار زندگیتان به پایان رسیده است.
7⃣ در دام ظاهر و پول نیفتید
👈 فرهنگ ما طوری است که همه تصور میکنند ظاهر و پول برای همه در درجه اول اهمیت قرار دارد.
@ayeha313
#پاسخ_شبهات
💢چرا مطابق قرآن، خود خدا عده ای را #گمراه می کند؟ چگونه خود خدا باعث #گمراهی انسان میشود،
#پاسخ:
✅همان گونه که بیان شده است، در قرآن، آیاتی ضلالت عده ای به خدا مستند می شود. که برای درک صحیح مطلب باید به چند نکته توجه کنیم:
۱-برای فهم صحیح نظر یک گوینده نمی توانیم تنها به بخش کوچکی از گفتار او توجه کنیم. بلکه باید ابعاد مختلف سخن او را ببینیم تا به درک صحیح و کاملی برسیم. مطلبی که قرآن بر آن تاکید کرده است. و کسانی که تنها بخشی از کلام الهی را می گیرند را به شدت مذمت کرده است.
الَّذينَ جَعَلُوا الْقُرْآنَ عِضينَ (۹۱ حجر) (ما عذابی بر آنها می فرستیم) همانها كه قرآن را تقسيم كردند (آنچه را به سودشان بود پذيرفتند، و آنچه را بر خلاف هوسهايشان بود رها نمودند)
۲- در مساله گمراهی، با سه موضوع مواجه هستیم. انسان، شیطان و خدا. این سه دستگی عوامل در مسائل دیگری نیز در قرآن وجود دارد. مثلا در مساله اینکه چه کسی جان انسان ها را می گیرد، یک جا سخن از ملک الموت، عزرائیل است (آیه ۱۱ سوره سجده) یک جا سخنان از فرشتگان زیر دست عزرائیل است (آیه ۶۱ سوره انعام) و یک جا سخن از خود خداست. (آیه ۷۰ سوره نحل) پس این بیان سه گانه، خود حاوی نکته مهمی است که باید در آن تدبر کرد و آن را به نحو صحیح دریافت.
الف) یک نکته مهم در این بیانات سه گانه، توجه دادن به توحید است. کما اینکه ما به توحید افعالی معتقدیم و باید توجه داشته باشیم که در نظام هستی بدون خواست خدای متعال هیچ فعلی انجام نمی شود. عدم توجه به این نکته ممکن است انحراف هایی به وجود آورد. مثلا در محل بحث ما عدم توجه به این نکته ممکن است عده ای را دچار توهم نماید که موجوداتی در هستی، از سیطره قدرت خدای متعال خارج شده است. در حالی که شیطان و گناهکاران مقهور سلطنت خدای متعال هستند.
و لا يَحْسَبَنَّ الَّذينَ كَفَرُوا سَبَقُوا إِنَّهُمْ لا يُعْجِزُونَ (۵۹ انفال) آنها كه راه كفر پيش گرفتند، گمان نكنند (با اين اعمال،) پيش برده اند (و از قلمرو كيفر ما، بيرون رفته اند)! آنها هرگز ما را ناتوان نخواهند كرد!
ب) نکته دیگر تفاوت جایگاه هر کدام از عوامل است که زاویه نگاه خاصی، عامل بودن آن را معنا می کند. یعنی عامل بودن انسان، به این است که خود مسیر گمراهی را انتخاب می کند. و عامل بودن شیطان به صرف دعوت به گناه است.
و ما كانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لي فَلا تَلُومُوني وَ لُومُوا أَنْفُسَكُمْ ابراهیم/۲۲) (شیطان می گوید) من بر شما تسلّطى نداشتم، جز اينكه دعوتتان كردم و شما دعوت مرا پذيرفتيد! بنا بر اين، مرا سرزنش نكنيد خود را سرزنش كنيد.
(البته شیطان می تواند بعد از ایجاد کردن سلطنت از سوی گناهکار، بر او مسلط شود.)
و عامل بودن خدای متعال به این است که انسان را به گونه ای خلق کرده است که می تواند بیراهه برود. و حتی در مقابل خدا، ستیزه جویی کند:
أ وَ لَمْ يَرَ الْإِنْسانُ أَنَّا خَلَقْناهُ مِنْ نُطْفَةٍ فَإِذا هُوَ خَصيمٌ مُبينٌ (۷۷ یس) آيا انسان نمىداند كه ما او را از نطفهاى بىارزش آفريديم؟! و او (چنان صاحب قدرت و شعور و نطق شد كه) به مخاصمه آشكار (با ما) برخاست.
و به همین دلیل گمراه کردن و اضلال خدای متعال تنها در حق کسانی معنا دارد، که خودشان گمراهی را انتخاب کرده اند. که توجه به کلماتی نظیر فاسق، ظالم و ... نشان می دهد خود شخص، خود را به گمراهی کشانده است:
و ما يُضِلُّ بِهِ إِلاَّ الْفاسِقينَ (۲۶بقره) ولى تنها فاسقان را با آن گمراه مى سازد. ِ
و يُضِلُّ اللَّهُ الظَّالِمينَ (۲۷ ابراهیم) و ستمگران را گمراه مى سازد.
@ayeha313
#تغذیه
🔹10 بلایی که مصرف زیاد گوشت سرتان میآورد
مطالعات نشان داده اگر در هفته بیش از 520 گرم گوشت قرمز مصرف کنید، ریسک سرطان روده را افزایش میدهید. مصرف زیاد گوشتهای فرآوری شده نیز شما را مستعد سرطان روده و معده میکنند.
🔺وزن اضافه میکنید
🔺دهیدراته میشوید
🔺دچار یبوست میشوید
🔺دچار سنگ کلیه میشوید
🔺سلامت قلبتان به خطر میافتد
🔺احساس خوابآلودگی میکنید
🔺پوست و مویتان جلوهی خوبی ندارد
🔺بیشتر دچار سرماخوردگی میشوید
🔺بدنتان مجبور میشود با التهاب بجنگد
🔺احتمال اینکه سرطان بگیرید بیشتر میشود
@ayeha313
#چرا_انقلاب_شد
💢چرا شاه نماند؟
تاریخ را از هر طرف #بخوانی چه از دید موافقان چه مخالفان، سقوط رژیم پهلوی همه را بهت زده و متعجب میکند. چرا؟ چون #شاه همه چیز داشت.
شاه #قدرت داشت، #ارتش قوی داشت، #ساواک داشت، نفت داشت در سی و هفت سال حکومت یک روز هم در #تحریم نبود، از حمایت #کامل آمریکایی ها برخوردار بود، اما شاه یک چیز نداشت: مردم خودش را!
در این چهل سال دشمنان داخلی و خارجی برای سرنگونی انقلاب همه کار کردند: تجزیه، ترور، جنگ، تحریم اما یک کار نتوانستند انجام دهند: مردم را از انقلاب بگیرند.
حالا تنها استراتژی دشمن، بی اعتماد کردن، عصبانی کردن و منفور کردن مردم با هر روشی از #انقلاب خودشان است.
گروهی را با #حجاب_اجباری، گروهی را با فشار اقتصادی، بخشی از مردم را با ناامید کردن، با شایعه، با خبرسازی و جنگ روانی و...
تنها راه و پادزهر داشتن مردم و جلب حمایت مردم است.
این مردم برای انقلابِ خودشان عزیزانشان را فدا کرده اند، به نام کوچه ها و خیابانها نگاه کنید، پُر است از نام شهید...
مردمی باشیم.
@ayeha313