🖤امشب
✨قبل از خواب،
🖤دلهایمان را راهی
✨کربلا کنیم
🖤در آن صحن و سرای روحانی
✨آن شور و عشق
🖤حسینیان دلباخته،
✨آن عطر و صفای
🖤جان افزای غم بار...
✨السلام علیک یااباعبدالله
🖤شبتون حسینی
@ayeha313
#معرفی_کتاب
نام کتاب: #کتاب_شناسی_تاریخی_امام_حسین(ع)
ناشر: آرما
نویسنده: #محمد_اسفندیاری
تاریخ ثبت اطلاعات:
دوشنبه 29 فروردین 1401
دسته بندی :
امام حسین (ع) و عاشورا (3-4)
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #کتاب_شناسی_تاریخی_امام_حسین(ع) ناشر: آرما نویسنده: #محمد_اسفندیاری تاریخ
هر پژوهشی در پی پاسخ به پرسش یا پرسشهایی است. این پژوهش، که کتاب شناسی تاریخی امام حسین(ع) عنوان دارد، عهدهدار پاســخ بــه این پرسشهاســت: مهمترین کتابهــای درباره امام حســین(ع) به عربی و فارســی، کــدام اســت؟ ایــن کتابها دربردارنــده چه مطالبی اســت؟ اشــتراکات و امتیازات آنها چیســت؟ کتابهای معتبر و مخدوش کدام است؟ ترتیب تاریخی کتابها چگونه است؟ عاشورانویسی و مقتلنگاری چه سیری داشته است؟
در این کتابشناســی، صد کتاب مهم درباره امام حســین(ع) به زبان عربی و فارســی، که از دیرباز تا کنون فراهم آمده، به ترتیب تاریخی، معرفی توصیفی شده است. نخستین مخاطب این پژوهش عاشوراپژوهان هستند که بر آنهاست مهمترین کتابهای این موضوع را بشناسند، اما دیگر پژوهشگران نیز می توانند از آن بهره مند شوند
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آیا بیمار روانی در قبال كارهایش مسئول است؟ اگر به مقدسات توهین کند، چه باید بکنیم؟
✍️پاسخ:
✅در پاسخ به این سوال باید به چند نکته توجه کنیم:
۱- عقل، از شروط عامه تکلیف است. یعنی بدون وجود عقل هیچ تکلیفی متوجه شخص نیست. و تمام دستورات دینی، برای انسان هایی است که از عقل برخوردار می باشند.
۲- هر کس به اندازه ای از فهم و شعور بهره مند است. و مجانین نیز از این مساله مستثنی نیستند. ولی فهم و شعور او با انسان های عادی بسیار متفاوت است. حتی اگر دقت کنید، حیوانات نیز از درجه ای از شعور بهره مند هستند و روشن ترین دلیل این مساله، امکان تربیت آن هاست. یا اینکه اگر حیوانی تشنه، احساس خطر کند، از آب خوردن فاصله می گیرد. که امکان این واکنش بدون شعور ممکن نیست.
۳- با توجه به نکته دوم، روشن می شود که اطرافیان یک مجنون، می توانند او را به گونه ای رشد دهند و تربیت کنند که از زشتی ها و پلیدی ها دور باشد. پس این مساله به نحو اولویت درباره بیمار روانی صادق است. فقط باید توجه نمود که هر کاری راهی دارد. قطعا از راهی که برای تربیت یک انسان عادی استفاده می شود؛ نمی توان مجنون یا بیمار روانی را به سمت کار خاصی سوق داد.
۴- اگر مصلحت در سکوت بود و اطرافیان بیمار روانی یا مجنون، ناچار بودند که در مقابل اعمال او واکنشی نشان ندهند، باید مراقب باشند که هتک حرمت مقدسات، برای خودشان عادی نشود. یعنی شاید زمانی که بیمار روانی به هتاکی و فحاشی روی می آورد، بخواهید واکنش دهید او لج کرده و اصرار بیشتری در این کار بکند. یا متوجه حساسیت شما بشود و بخواهد در مسائل مختلف این گونه (با هتاکی و فحاشی) واکنش شما را برانگیزد.
در این جا باید با خونسردی مواجهه کنید. اما در خلوت خود، یا در درون خود، از شنیدن الفاظ ناروا، استغفار کنید. تا زشتی این عمل در قلب شما اثر منفی نگذارد.
@ayeha313
🌸پروردگارا...
✨در این روز اربعین حسینی
🌸دستانم را در دستانت می گذارم
✨و تو را سپاس می گویم برای
🌸تمام داده ها ونداده هایت
✨كه اگر داده اي،
🌸 همه از لطف وعطوفتت بوده
✨ اگر نداده اى،
🌸همه از حکمت و معرفتت.
🌸برای امروزم نیز از تو می خواهم
✨تا همه دعاهاي به حق ام را
🌸 اجابت فرمايي
🌸آمیـن
@ayeha313
🌸 امام علی (ع) میفرمایند:
🍁 خودت را به استقامت در برابر مشکلات عادت بده، که شکیبایی در راه حق عادتی پسندیده است.
📚 نهجالبلاغه، نامه 31
@ayeha313